strasznie zanizona predkosc, oraz niestabilnosc sieciowa, nagle o 2 w nocy potrafi mi albo wywalic caly internet, albo mam po 200/300 pingu w grach, nie wspominajac o pobieraniu ktore wynosi az 30mbp... Mehr ansehen
UPC Polska
Das sagen Bewerter
UPC było super siecią internetową na początku, odkąd PLAY wykupiło to stało się na tyle problematyczne że aż głowa mała... Granie, praca, cokolwiek sprawia problem. Dziś od godziny 12 do 15 mam ci... Mehr ansehen
Jak było UPC wszystko było OK, Jak przejął PLAY to rwie. Kontakt ze wsparciem "U nas pokazuje, że u Pana jest wszystko w porządku" a po dyskusji zaczyna się opryskliwe podejście do klienta. Proszę o p... Mehr ansehen
Najgorsza firma jaka jest. Totalnie nie polecam. Średnio raz w miesiącu są problemy z internetem. Ciągłe spadki mocy, problemy z pobieraniem i zacinanie wifi. Nie jest to raczej kwestia mojej lokaliza... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
✅ UPC Polska - nowoczesna telewizja, superszybki Internet, niezawodny telefon, specjalna oferta biznesowa. Dołącz do nas i wybierz jeden z atrakcyjnych pakietów usług!
Kontaktinformationen
Das haben sich andere Leute angesehen
klientem jestem już pare ładnych lat i…
klientem jestem już pare ładnych lat i odkąd UPC dołączyło do Play, to ten internet nie jest sobie w stanie poradzić z najprostszymi aplikacjami, bądź stronami. Do tego dochodzą ciągłe awarie i przerwy techniczne. Naciągacze i oszuści. Nie poleciłbym nawet najgorszemu wrogowi.
Jesteście daremno oszukujecie klientów…
Jesteście daremno oszukujecie klientów byłem stałym klientem a na ziemnej mam to samo a po drugie przyszedł pan, zaproponwal50%mniej i wszystko ok daremnie jesteście bujać to las a nie nas
UPC wróć,bo Play to jakaś porażka.Nie…
UPC wróć,bo Play to jakaś porażka.Nie ma tygodnia bez jakichkolwiek awarii.Porażka.Za co płacę tyle pieniędzy,jak nie mam ciągłości usług. Powinni samoczynnie obniżać ludziom rachunki za czas kiedy nie mieli usług.Bardzo dobrze wiedzą,że są awarie,a sami nie obniżają rachunków tylko trzeba to zgłaszać.I ta wirtualna asystentka...Porażka!!!
To jest porażka odkąd są z play to…
To jest porażka odkąd są z play to totalny szmelc szukam nowego operatora bo już z telefonem uciekłem z play jakiś czas temu to musieli jeszcze popsuć UPC internet jeszcze problemy z wszystkim kontakt już nie mówiąc o nowym logowaniu gdzie muszę wpiąć pesel a nie mogę bo przeskakuje okienko ale się nic nie wpisuje dno dno dno
Kontakt z UPC/Play to TRAGEDIA
Kontakt z UPC/Play to TRAGEDIA! Godziny spędzone na infolinii, odsyłanie od działu do działu, wszędzie trzeba tłumaczyć to samo od początku, zero chęci rozwiązania problemu, rozłączanie się. MASAKRA!
Gdy oglądam film cały czas się wije.
Internet totalna porażka
UPC - OK, PLAY - ŻENADA
Po przejęciu przez PLAY to totalna porażka, sposób logowania to tragedia. Oferty tragiczne naciągające głupich. Miałem pakiet w UPC TELEWIZJA , INTERNET 300MB + booster za 79,90zł.Teraz oferują pakiet za 130zł. Ich chyba pop...., nadmienię, że internet i kablówka są już po terminie. Na siłę chcą mi wcisnąć nowy kit za wyższą cenę. ODRADZAM STANOWCZO!!!
Żenada
Żenada. Od momentu podpisania umowy internet działał dobrze przez miesiąc. Zaraz po upłynięciu miesiąca zaczęły się dziać dziwne rzeczy. Problemy w dostawie internetu, notoryczne spadki prędkości i problemy z konkretnymi aplikacjami.
Nikomu nie polecam, rozumiem dlaczego podpisują umowy od razu na 2 lata bo inaczej nikogo by już w tej firmie nie było. ☺️
firma jest zalosna do bani co chwile sa…
firma jest zalosna do bani co chwile sa awarie i mam na mysli w ciagu miesiaca mozecie spodziewac sie chociaz 4 awari.skandal bo placisz im co miesiac i ilosc tych awari ktore trwaja z przynajmniej 6 godzin nie sa warte placenia bo i tak ci naliczaja dni w ktorych internet nie dziala
W UPC we Wrocławiu od 2005r
W UPC we Wrocławiu od 2005r. Zawsze zachwalałem. Ale to co się dzieje w ostatnim czasie z internetem i TV we Wrocławiu nie da się znieść. To jest po prostu tragedia. Ciągle nie ma internetu albo spada mega prędkość. YouTube mi się czasem odpala na jakości 144. Dni dna. Umowa się właśnie zakończyła na moje szczęście wiec spadam!
Nie wybierajcie internetu z UPC
Nie wybierajcie internetu z UPC. Od trzech dni internet bardzo słaby, ciężko jest im to naprawić
Tragedia
Tragedia. Jakość internetu spada co chwile, wadliwy ruter, jak dzwonie na infolinię, i opowiadam o problemie, to cały czas jest moja wina, i wina z mojej strony. Technik jest czasami bezradny, i jedynie co robi to wymienia ruter. Zauważyłem, że wszystko to stało się po przejęciu UPC przez Play. Posiadam internet światłowodowy, i jedyne co mam do powiedzenia, że usługi które są świadczone są istnym gównem. Nie polecam nikomu.
Po połaczeniu UPC z Plaj same problemy…
Po połaczeniu UPC z Plaj same problemy z internetam drastyczny spadek predkości z 150mb spada na 56mb i niżej. Problem nie jest jednostkowy co widać na detektorze awarii i tak jest prawie codziennie. Śmieszny światłowód lepiej działało na kablu
Najgorszy dystrybutor tv jaki powstał…
Najgorszy dystrybutor tv jaki powstał zero kompetencji brak pomocy przez ich niedbalstwo i nieróbstwo przez 2 tygodnie jestem całkiem bez tv a od 2 miesiący bez kanałów za które płacę a zabrali mi je mimo moich sprzeciwów dramat jakiś jeden wielki
Play systemowe naciaganie
Od czasu kiedy play wskoczył w buty upc zaczeła sie porażka internet dno więcej go nie ma jak jest i jeszcze hit dodaja usługi typu hbo max lub viaplay i twierdza ze umowa zawarta na odległośc jest ważna porażka nie polecam z daleka od naciągaczy
TRAGEDIA!!
TRAGEDIA!!! Od kiedy Play przejął UPC, mam wrażenie że mam tv z panelem reklamowym non stop. Jeśli już leci jakiś film, to powtarza się regularnie kilka razy w tygodniu. Jak zadzwoniłam na infolinię Pani poinformowała mnie że UPC niedługo zlikwidują i byłoby lepiej jak bym wymieniła dekoder na play. Oczywiście czekam, odliczając dni żeby skończyła mi się umowa i żegnam ozięble Państwa. Kiedyś jak było UPC było naprawdę spoko, mam dwa Horizony od kilkunastu lat, ale od Play zrobiło się TRAGICZNIE. Wiem że to celowe działanie żeby Nas zniechęcić. Gratulacje!! Udaje Wam się obrzydzić Waszą firmę klientom. Jeśli taka jest polityka firmy to jesteście Play Januszami biznesu.
Jedna gwiazdka to zdecydowanie za…
Jedna gwiazdka to zdecydowanie za wysoka ocena!!!Najgorsza firma pod słońcem!!!Banda złodzieji,oszustów i naciągaczy.Odradzam wszystkim zawierania umowy z tą firmą,jest to legalnie działająca mafia w Polsce.Jakość ich usług to jest porażka!!!Wieczne awarie,wieczne przerwy techniczne a o internecie to już nawet nie wspomnę.Kochani omijajcie UPC szerokim łukiem.Moją mamę osiemdziesięcio letnią emerytkę skroili na prawie 1000 złotych.
Od kilku dni próbuję połączyć się z…
Od kilku dni próbuję połączyć się z infolinią by porozmawiać z konsultantem ale przy każdym połączeniu jestem stale proszony o chwilę cierpliwości i mimo iż czekam po 30 minut to połączenia z konsultantem brak. To jakaś parodia!!!
Serdecznie nie polecam
Serdecznie nie polecam aktualnie od kilku dni internet nie działa nawet po wielokrotnym kontakcie z nimi. Naprawiali na jeden dzień a potem ten sam problem który jak sami stwierdzili JEST Z ICH STRONY i bardzo za to przepraszają. Jak dla mnie jest to nie poważne zachowanie i jeden wielki cyrk na kółkach
So funktioniert Trustpilot
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Erfahren Sie mehr darüber, wie Bewertungen auf Trustpilot gehandhabt werden.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.