Das sagen Bewerter
Rewelacyjny kontakt, usługa wykonana zgodnie z ustaleniami, najwyższa jakość w przystępnej cenie co na tym rynku się nie zdarza. Polecam!
Das haben sich andere Leute angesehen
Szybko sprawnie i na temat
Szybko sprawnie i na temat, usługa zrealizowana profesjonalne, polubienia tylko z polskich kont. Super naprawdę polecam
Rewelacyjny kontakt
POLECAM!Same polskie konta i szybka…
POLECAM!Same polskie konta i szybka realizacja!
Najlepsza firma w Polsce
Najlepsza firma w Polsce. Obsługa i jakość na najwyższym poziomie. Rewelacyjny i szybki kontakt. Konta POLSKIE!
Konkretna firma z szybką realizacją
Konkretna firma z szybką realizacją. Jestem zadowolona z ich usług. Konta są polskie i z ładnymi profilowymi
Bardzo polecam
Bardzo polecam! Same polskie konta i przede wszystkim szybka realizacja zamówienia :)
Na pewno jeszcze skorzystam !
Jak należy
Wszystko ok, jak czegoś nie rozumiałem dostałem szybko odpowiedź na supporcie więc superowo
dobry kontakt z firmą
Obsługa na najwyższym poziomie
Genialna obsługa, przy odpowiedniej opcji kontakt całą dobę, szybkość reakcji i odpowiedzi na pytania błyskawiczna. Duze korporacje powinny uczyć się od takich firm. Polecam wszystkim
Najlepsza firma w Polsce
Szybko i sprawnie
Szybko i sprawnie, najwyższa jakość usługi, świetny kontakt.
Szybka i ekspresowa usługa
Szybka i ekspresowa usługa. Przemiła i pomocna obsługa. W przyszłości napewno jeszcze skorzystam. Polecam!
Wielokrotnie korzystałam z usług zakupu…
Wielokrotnie korzystałam z usług zakupu like’ów podczas konkursu. Polubienia szybciej niż podany termin realizacji, profile polskie, nie fejkowe. Kontakt telefoniczny błyskawiczny, bardzo komunikatywny rozmówca, skory do pomocy. Jeśli jeszcze kiedykolwiek będzie zależało mi na wygraniu jakiejkolwiek rywalizacji bądź innej formie zdobycia rozgłosu to napewno skorzystam z usług tylko tej firmy. Dziękuję.
Polecam legit
Polecam legit. chłopaki działają dla dobra świata
Polecam! 😊 Szybki kontakt i obsługa 😊
Szybki kontakt i obsługa na najwyższym poziomie 😊
Dobra recenzja DOBREJ FIRMY
Firma reprezentowana przez profesjonalny zespół któremu zależy na dobrej i szybkiej realizacji zlecenia. Świetny kontakt nawet w dziwnych godzinach. Elastyczność w negocjacjach co było bardzo miłe i długo będę ten fakt przytaczał za przykład. Polecam w całej rozciągłości bo.maja szeroką ofertę szybka realizacjie i dbają o klienta. Pozdrawiam
Korzystałam z usług Polubimy.pl i…
Korzystałam z usług Polubimy.pl i jestem bardzo zadowolona! Super kontakt – można bez problemu zadzwonić i wszystko dopytać, obsługa bardzo miła i pomocna. Zamówienie zrealizowane szybko i bez żadnych problemów. Wszystko dokładnie tak, jak było opisane.
Polecam szybką niezawodna realizacja:)
Świetny kontakt
Świetny kontakt, realizacja oraz jakość na medal. Mogę z czystym sumieniem polecić!
Dziękuję za szybką realizację w…
Dziękuję za szybką realizację w pozyskaniu realnych polskich obserwujących, jesteście jedyną firmą która wywiązała się z zadania.
So funktioniert Trustpilot
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Erfahren Sie mehr darüber, wie Bewertungen auf Trustpilot gehandhabt werden.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.