Flywise Bewertungen 79

TrustScore 1.5 von 5

1,4

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

fly wise heeft ten eerste al een klantenservice via de chat met een IA personage, dus geen menselijk contact. wij hadden via de hema een stedentrip geboekt. we kregen voor de hema ticket een retour v... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Koop geen voucher bij de Kruidvat voor de 3,4 of 5 daagse stedentrip!!! De beschikbaarheid via Fly-wise klopt niet. Je krijgt andere en duurdere opties aangeboden op zowel andere data of in andere ho... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

grootste oplichters die ik ken, via vakantieveilingen gewonnen... bij hun dochter onderneming verassingstickets.nl extra kosten gemaakt vanwege uit nederland willen vertrekken etc. maar tot op de dag... Mehr ansehen

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Ik heb via VakantieVeilingen een citytrip-voucher verzilverd bij Verrassingstickets. Het begin van het proces voelde voor mij teleurstellend: de gekozen vertrekdata bleken achteraf niet beschikbaa... Mehr ansehen

1,4

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

8 daagse zonvakantie naar Zadar…

8 daagse zonvakantie naar Zadar geboekt, krijg een paar dagen later een mail dat de datum toch niet beschikbaar is voor de gekozen accommodatie maar we gratis een upgrade krijgen naar een ander beschikbaar hotel. Dus hiermee akkoord gegaan, er stond letterlijk bij dat de upgrade gratis was, en de dag erna een mail met het verzoek om 350 euro over te maken voor de upgrade. Voelden ons opgelicht maar toch akkoord gegaan aangezien je anders ook kan fluiten naar je geld en vakantie. Dus ipv 200 euro pp bijna 400 euro pp kwijt. Voortaan check ik reviews voordat ik ergens boek anders had ik hier nooit geboekt!

12. Oktober 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Aanbieding niet wat het lijkt

Goedemiddag,

Wij hebben gebruik gemaakt van de aanbieding van pers media groep. Eenmaal toen wij de aanbieding aangeschaft hadden, bleek er minder keuze te zijn dan dat zij in de advertentie pretendeerde. Zo waren nog maar een enkel steden beschikbaar en de meest populaire bestemmingen al vergeven. Ook bleek er niet veel keuze te zijn in de data. Alleen zon,- en doordeweekse dagen waren nog beschikbaar.

Wij vertrokken op zondag 20 november 2022 op Eindhoven Airport en kwamen dinsdag 22 november 2022 weer terug.

In de aanbieding werd gepretendeerd dat er twee overnachtingen en drie dagen in de reis zat inbegrepen. Wij hebben maar 1,5 dag de stad kunnen bezichtigen omdat wij dinsdag nacht om 04:00 uur al richting het vliegveld moesten om onze vlucht te halen.

Bij de aanschaffing van de aanbieding werden wij voor de keuze gesteld of wij ontbijt inbegrepen wilde hebben. Omdat wij hiervoor hadden gekozen, moesten wij alvast vooruitbetalen. Maar toen was er nog niet gecommuniceerd dat onze vlucht al om 06:40 uur zou vertrekken en dat er dus geen (ook niet to go) ontbijt mogelijk was. Wij hebben hier wel voor betaald.

Wat betreft het hotel, deze lag niet centraal zoals in de advertentie werd gepretendeerd. Het ontbijt lag er zichtbaar al een tijdje (verkleurd en uitgedroogd).

Ik en mijn partner kregen twee losse bedden. De gordijnen konden niet gesloten worden doordat de rails niet goed was geïnstalleerd, hierdoor keken wij naar buiten en de buren recht onze kamer in. Privacy hadden wij dus alleen in de badkamer.

Helaas is de aanbieding niet wat het lijkt, dit vinden wij zeer kwalijk en ongepast!

Wij hopen op een reactie.

Judith&Nik

22. November 2022

Verrassing stedentrip via Kruidvat met Flywisse

Verplicht moeten boeken via Flywisse vanwege verrassing steden trip gekocht van De Kruidvat.
Je kan bepalen delen van het land uitsluiten. Dit ook gedaan en natuurlijk extra voor betaald door een up grade te pakken door een luxe pakket aan te kopen.
79,00 PP.
Ze kunnen dus duidelijk zien waar de voorkeur van de klant is (totaal 9 delen van het land uitgesloten met name de Noord oost - Europa) Daar word absoluut geen rekening mee gehouden. Totaal niet!
Hoeraa we mogen naar Vilnius (hoofdstad van Litouwen) en de tempratuur in maart -2 tot 4c
Bellen kan niet alleen via de chat. Het enige antwoord wat je krijgt is het spijt me maar u heeft geboekt volgens onze voorwaarden.
Denken totaal niet mee met de klant. Als ze maar kunnen innen. Wat een spijt!
SHAME ON YOU FLYWISE!
Wil je een stedentrip ondernemen doe dit NIET via De Kruidvat want dan ben je verplicht om je reis te boeken via FLYWISSE

1. November 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Kan me alleen maar aansluiten bij deze…

Kan me alleen maar aansluiten bij deze negatieve recensies. Precies hetzelfde is ons overkomen. Gelukkig direct grootste gedeelte van het geld vanuit Kruidvat teug gekregen en door hen zeer fijn geholpen. Het wachten is nu alleen nog op het laatste stukje restitutie vanuit Flywise (de verplichte extra opties zoals in andere reviews ook beschreven). Als antwoord krijg je gewoon een mail; ‘ de terugbetaling is in werking gezet en u moet gewoon nog even een tijdje wachten.’ Wacht nu al 1,5 maand…..

16. Oktober 2022

1x en nooit weer

Leuk stedentripje naar Venetie geboekt samen met mijn moeder. Het hotel is niet veel soeps, maar dat valt te verwachten voor deze prijzen. Dat je dan ook nog eens in de verste uithoek van de plaats tegenover Venetië zit wil ik ook nog accepteren. Maar dat we dan op de vlucht worden gezet die niemand wil, met een aankomsttijd van 23.45, is echt belachelijk. Dat is wel héél maximaal je eerste dag volledig kwijt zijn. Dat vertellen ze je ook pas nádat je geboekt hebt en je je geld niet meer terug krijgt bij annuleren.

Daarbovenop zijn we door het tijdstip ook nog eens verplicht om een Taxi te boeken (met hulp van het hotel, anders was het nog duurder) voor 75 euro. Zo blijft er niets goedkoops meer aan de trip over. 1x en nooit meer bij deze huichelaars.

5. Oktober 2022

Schandalig bedrijf

Schandalig bedrijf. Boek hier nooit. Gisteren stond ik op Schiphol om in te checken, vlucht geannuleerd. Geen mail geen telefoontje, niks. Omboeken kon alleen via hun. Telefoon nummer volgens internet op boekingsbevestiging pagina 3. Nou niet dus. Geprobeerd nog een nieuwe reis te boeken maar toen werd alles gecanceld. Kortom nu thuis op de bank. Nooit meer flywise. Ga jullie schamen dat jullie zo met mensen omgaan.

17. September 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Als het kon zou ik niet eens 1 ster…

Als het kon zou ik niet eens 1 ster geven. Oplichters zijn het. Je moet hele tijd bijbetalen maar je krijgt helemaal niks. Boek nooit maar dan ook nooit via fly wise. Slechtste organisatie die ik ooit heb gezien. Met een woord troep!

8. September 2022

Wacht bijna 2 maanden op het beloofde geld van geannuleerde vlucht

Vreemd dat dit bedrijf een 4,4 review heeft op Google. Ook mijn ervaring is negatief. Ik wacht bijna 2 maanden op het beloofde (gedeeltelijk) geld terug te krijgen, omdat de reis geannuleerd werd. Hotelkosten krijg ik niet terug en ook niet de volledige vluchtkosten (met vage reden). Bij de eerste boeking bleek achteraf de reis niet beschikbaar te zijn. Door het beperkte aanbod iets anders gekozen en uiteindelijk ben je meer geld kwijt als je het zelf boekt. Verder dezelfde smoes dat de administratie het druk heeft. Nooit meer boek ik een reis via een voucher

7. September 2022

So..

So... I booked the kruidvat citytrip flight with my mom for this month (29 tot 31 August) however instead of spending 2 nights and 3 days, we will be spending like 1,5 days there.. We'll arrive Monday 11 a.m. in Budapest, only to leave on Wednesday 06:35 a.m. wich means we have to be at the airport around 4 a.m, so we can't spend the third day in the country and we are also robbed of our last night there. Also when we booked our vacation, we were obligate to pay 60!! euros extra for breakfast in the hotel, otherwise this date wasn't available. Well okay, the next option was in October and we really wanted to go in august, so I decided agaist my wishes to pay. Now comes the funny part: the second day of our breakfast, we have to be at the airport around 04.00 a.m. which means we will miss the that the breakfast, wich was mandatory to pay?! So screw this company, they rob you of your time and your money, only to give you a low key vacation.

12. August 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Wanneer stoppen ze flywise?

Wanneer stoppen ze flywise?, doen alleen geld innen maar je krijgt niets retour.😡flywise is definitief een oplichters bedrijf. Koop geen vouchers meer, oa kruitvat, AH OF Waar dan ook, die dan via flywise gaan.

23. Juli 2022

Oplichterspraktijken! Flywise met Voucher van Kruidvat

Oplichterspraktijken!

Ik heb 4 vouchers gekocht op de KRUIDVAT site en had daarmee een reis geboekt in de zomervakantie voor mijn 3 kinderen en mij. Deze reis is geboekt, betaald en bevestigd.
Wel moest ik > €500 extra bij betalen omdat het hotel alleen beschikbaar was indien er een ontbijt afgenomen werd. Bijzonder maar dat zal het verdienmodel wel zijn.

Nadat ik de bevestiging had ontvangen heb ik flywise een mail gestuurd met daarin:
Dank je wel, het liefste was ik naar Mallorca gegaan in week 31, 32 of 33. Als dat nog een optie is dan hoor ik dat heel graag.

Aan de hand van deze vrijblijvende vraag kreeg ik een optie aangeboden van €1200 duurder en een optie voor na de zomervakantie. Hier had ik niks aan waarop ik heb geantwoord, nee dank je wel, geen opties voor mij dan blijft Malta gewoon staan.

Maar dat was geen optie meer, die reis was niet mee beschikbaar omdat ik een vraag had gesteld ?!

Vanaf toen alleen maar ellende, alleen contact via email, steeds 7 dagen wachten, chat is erg onvriendelijk en gaven de schuld aan de vliegmaatschappij, niet correct want de vlucht was helemaal niet geannuleerd.
Ondertussen nog geen oplossing dit duurt al een maand.

9. Juli 2022

Pure oplichterij!!

Pure oplichterij!!! Bijna 300 euro uitgegeven voor een weekendje weg. Dag later bericht dat de trip niet meer beschikbaar is. Nieuwe opties kosten allen nog meer geld of vallen op doordeweekse dagen wanneer je niet kan, terwijl je extra hebt betaald voor weekend dagen. Geen medewerking van de chat medewerkers en geen beschikbaar telefoonnummer. Belachelijk, bijna 300 euro uitgegeven aan lucht. Wat een onbetrouwbare organisatie!

6. Juni 2022

PURE OPLICHTING

Via AH zo'n voucher gekocht. OP moment van boeken geven ze beschikbaar aan. Maar bij boekingsbevestiging blijk datum niet meer beschikbaar. Krijg je een voorstel voor andere datum met belachelijke reistijden. Staat je mag zelf hotel uitkiezen maar wordt niet vermeld dat er maar 1 gratis keuze is en de rest allemaal tegen betaling gekozen mogen worden. Normal gesproken kan je bij 10 kilo handbagage een trolly meenemen bij deze gasten moet je een handbag meenemen lekker schouwen dan met zo'n handbag. Ik raad FLYSEWISE NIET AAN.

22. April 2022

Leugenaars

Leugenaars! Oplichting...boek je een reis , betaal je, volgende dag wordt hij gecanceld, krijg je een andere vakantieweek zogenaamd een nieuwe reus aangeboden die niet voldoet aan je eisen..daarna reageer je zogenaamd niet op hun voorstel!
Willen geld terug, doen ze moeilijk over, geven ze niet!@

6. April 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Trein rijdt niet! Geen communicatie vanuit Flywise!

Wij zouden vandaag (18-2) met Greencitytrips mee rijzen naar Praag.
Deze is door de storm vertraagd, begrijpelijk, maar het uiteindelijk 2:00 uur snacht’s geweest (originele vertrektijd 18:00), station Arnhem centraal sluit om 2 uur. Wij zijn hierop door Service&Veiligheid uit het station gezet, en hebben geen ander alternatief dan uit eigen pot een slaapplek te vinden. Wij zijn aan het lijntje gehouden door de slechte communicatie door ons te laten geloven dat de trein zou rijden, en de geringe updates die wel uitgebracht werden hebben ervoor gezorgd dat wij urenlang hebben gewacht op een trein die in ieder geval tot 2:00 uur ‘s nachts niet op is komen dagen. (Deze is uiteindelijk helemaal niet op Arnhem Centraal geweest, dit werd erg slecht en laat gecommuniceerd!)

Er werd vermeldt op de website (“ Wij verzoeken u onderstaande stationsinformatie in de gaten te houden alsmede de informatieborden en omroepen op de stations. ”). Dit was dus niet mogelijk omdat vanaf 2;00 het station van Arnhem gesloten is, je hebt hierdoor geen toegang tot enige reisinformatie en/of toegangspoortjes.

Er is tot op heden geen contact gelegd via mail of telefoon naar ons vanuit GreenCityTrips.
De reisorganisatie houdt vol dat ze rijden terwijl zegt prorail en ns medewerkers ons vertellen dat deze niet gaan rijden.
Snacht’s bleef de organisatie volhouden dat ze gingen rijden, waar/wanneer wisten ze niet, ook op de vraag waar de trein op dat moment was wisten ze geen antwoord op te geven.

Hier is het laatste woord zeker nog niet over gesproken en wij zullen, mochten we geen passende oplossing krijgen, verdere stappen nemen.

Wij raden GreenCityTrips // Flywise dan ook ten zeerste af!

19. Februar 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Flywise doesn’t do business with integrity. Think twice before booking.

I’ve purchased the voucher for a 5days trip with a few friends. On the promotion it says the fly out location is Schiphol (never once they offer any options from Eindhoven) so for that reason we purchased the voucher and booked the trip. But after we booked the trip they then say they have no departure flights from Schiphol AT ALL, but only from Eindhoven. But we are all living in the northern part of the country so for us all going to Eindhoven and back will take at least 6hours extra and €50 per person extra. So we request to get the refund because they put the fly out location with Schiphol only and was just misleading so they should bare the full refund.
So ok they agreed to refund me only the voucher value but not the booking cost. But this is not my fault that you put misleading information online and in reality you have no departure flights from Schiphol at all! I would definitely not use this agency again and strongly recommend people who is considering to get the booking via them to think twice!!! This company in my eyes does not do business with intergrity because they put the misleading information but refused to bare the consequences.
For your wallet and a pleasant holiday. I suggest you reconsider to book with another reliable travel agency.
Here I attach the conversation where they said by themselves that they don’t offer flights from Schiphol but only from Eindhoven. And fyi. I’ve checked the flights that from Eindhoven. It costs as low as 30€ return flight to Cyrus.
We bought the voucher thinking it will be an easy way to travel but for sure you have ruined it for us.
(Sorry just realized I can’t post a picture here)

17. Dezember 2021
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Zeer slecht bedrijf, boek hier niet.

Zeer slecht bedrijf, nooit bij boeken. 20 maart zouden wij naar venetie gaan, dit ging natuurlijk niet door. Kregen ons geld niet terug, wat we ook probeerde...ja moesten we heel lang wachten. 2 weken erna kregen sgr voucher, wilde we niet. Wilde ons geld terug. Kon niet, pas half jaar na uitgifte van de voucher. Netjes gewacht, moest ik bellen, toen mailen, toen we chatten en uiteindelijk kreeg ik formulier. Moet mega veel bewijs aanleveren en privacy gegevens, want ooohhhh als je iets mist, hoor je dat niet, maar je krijgt je geld niet. Gemist dat ik aangetekend moest versturen, lag al in de brieven bus met veel postzegels. Vervolgens alles ook nog digitaal verstuurd. Toen weer mail voor ontvangstbevestiging, kreeg ik niet. Moest aangetekend!! 2 weken heen en weer mailen en chatten, allemaal niet goed. Weer alles uitprinten, 8 euro aan aangetekende postzegel en weer versturen, en dan maar hopen dat het binnen 6 maanden op je rekening staat. BOEK HIER NOOIT, wat een waardeloos bedrijf en enorm klantonvriendelijkheid. Had ook heel anders gekund

15. Oktober 2020
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr