Time to Momo Bewertungen 76

TrustScore 3 von 5

2,8

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Boekje gekocht, achterin zat sticker met code voor gratis rondleidingen in app maar die code werkte niet. Alsnog voor ca 12 euro die app-rondleidingen gekocht maar viel enorm tegen. Circa 80 pr... Mehr ansehen

1. Hotel
  2. Boutique-Hotel
  3. Anbieter von Kulturreisen
  4. Möblierte Unterkunft
  5. Reise-Aggregator

Vom Unternehmen geschrieben

Je bent maar even in een stad en hoe haal je dan alles uit je verblijf? Wij zorgen dat je onder andere de leukste restaurants, de mooiste hotspots en de fijnste hotels vindt. Onze locals in meer dan 50 steden hebben het voorwerk al voor je gedaan. Zij kennen de stad als geen ander. Dankzij de tips van de locals, gebundeld in routes, heb je een heerlijke tijd.

2,8

2 Sterne
1 Stern

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

Verrassende wandelingen

WoW! Wat hebben wij genoten en veel gezien in Lissabon dankzij time to Momo. 5 wandelingen gedaan (route 6 nog niet - Cascaïs) goed te volgen via de app en lekkere adresjes. Ik koop de volgende keer opnieuw een boekje.

16. April 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Gedurende 2 stedenreizen heb ik uw app…

Gedurende 2 stedenreizen heb ik uw app gebruikt en gepoogd de wandelingen van deze app te gebruiken. In Berlijn lukte het in zijn geheel niet. Vorige week in Wenen lukte het wel om de wandeling te lopen maar het is een waardeloos programma. Tijdens de wandelingen een foto maken kan alleen door de app af te sluiten en de app helemaal opnieuw te starten,de betreffende stad weer op te zoeken en dan de wandeling weer op te zoeken vanaf het begin van de app.
Daarbij is het bijna onmogelijk goed te zien waar je bent t.o.v. de geplande wandeling.
Kortom, ik ben zeer ontevreden en zal de app nooit meer gebruiken voor nieuwe stedentrips.

23. Januar 2026
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Ik kocht een gids van Rome en…

Ik kocht een gids van Rome en installeerde die met de gratis code achteraan op mijn telefoon.
Ik wou de wandelingen downloaden, maar dat gaat niet: de app geeft altijd een foutmelding.
Bij wandeling 1 staan 37 tips: 7 ervan zijn bezienswaardigheden, 15 tips eten en drinken, 10 tips shoppen.. de verhouding voor een gids is wat mij betreft helemaal zoek ...

27. September 2025
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

App is outdated en moet nieuwe functionaliteiten krijgen

De app onthoudt niet waar je bent gebleven en je moet ‘m steeds opnieuw opstarten en naar de juiste stap brengen. Hoe omslachtig. Je kunt ook niet op een ander punt starten dan de 1e. De app heeft geen navigatie, die doe je handmatig. De app is uit z’n tijd, voldoet niet meer aan de hedendaagse behoefte.

17. April 2025

Leugenachtig tuig

Leugenachtig tuig. Belooft acties of voordeel die niet waar zijn of niet bestaan.
"U krijgt deze gratis actie. Maak hier een account aan laat uw gegevens achter. Bedankt voor u gegeven zodat wij u spawm kunnen sturen. Die actie waar u voor kwam... tja... die lijkt niet te bestaan."

18. Februar 2025

App werkt niet!

Altijd tevreden geweest over de boekjes en de wandelingen. Nu echter enkel eens de routes gekocht vr Stockholm en was een ramp.
Navigeren is onmogelijk. Als je meer info wil over de bezienswaardigheden op de route loopt alles vast en moet je herstarten.
€12 weggesmeten geld. Niet aan te raden.

27. Dezember 2024
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Valencia en zijn missende informatie is een…

De routes via de app activeren is een leuk concept, maar als routes meer op eettentjes dan bezienswaardigheden focust gaat het mijn inziens mis. Als dan ook de informatie niet klopt gaat je vertrouwen snel weg, je bent tenslotte maar een paar dagen in de stad.

Focus in de routes op bezienswaardigheden met zij informatie waar dat leuke eettentje of winkeltje is te vinden. Zorg dat data up to date is, nu klopt veel informatie niet meer.

17. Oktober 2024

Slechte reisgids

Alsnog voor ca 12 euro die app-rondleidingen gekocht maar viel enorm tegen. Circa 80 procent betreft winkels en restaurants (gesponsord??), stonden amper bezienswaardigheden in.

Sommige info in app over bezienswaardigheden ook outdated, zo was het oude postkantoor in Valencia al jaren niet meer te bezoeken, merkten we ter plekke. Ook prijzen in de app klopten niet, soms twee keer zo duur als genoemd. Bij een boekje begrijp ik het als info niet klopt, bij een app verwacht je actuele info.

Zou het niet opnieuw kopen. Zowel het boekje niet en de app-rondleidingen niet.

1. Oktober 2024
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Veel middle class witte mensen adresjes

Ik heb het boekje Time to Momo Antwerpen gekocht tijdens een stedentrip. De routes vond ik erg fijn! Je ziet verschillende delen van de stad, van historisch tot groen. En in de app kan je makkelijk nummers overslaan want je hoeft niet op elke hoek te eten of te drinken. Ook staan er tips in over gebruik van openbaar vervoer.

De getipte horeca zit vol met middle class witte mensen en is vaak niet heel best qua prijs kwaliteit. Hoewel wel beter is dan de tourist traps waar je anders misschien terecht komt. Veel van de adressen worden ook online in allerlei (gesponsorde) lijstjes getipt dat zegt misschien genoeg.

De app werkt niet perfect veree en is niet up to date, inmiddels gesloten adressen blijven er in staan. Ook jammer dat je in de app geen reviews kan achterlaten of voor jezelf iets kan bijhouden.

Kortom de routes zijn leuk maar de adressen niet alleen echt nuttig.

3. Oktober 2024

Hele fijne boekjes!!

Ik zie veel slechte reviews, dat vind ik erg zonde!! Ik heb twee jaar geleden het boekje van Parijs gekregen toen ik daarheen verhuisde, ik heb toen erg veel “niet-toeristische” dingen kunnen doen nadat ik alle highlights al had gezien. Ook vind ik de top 10 lijstjes erg nuttig! Nu heb ik ook de boekjes in Madrid & Londen gebruikt. De app werkt ook goed bij mij. Heel blij mee, ik spaar ze nu van elke stedentrip!

10. September 2024
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

App voor Valencia en Madrid…

Ik heb een boek van Valencia en Madrid gekocht enkele jaren terug. Door omstandigheden is de reis toen niet kunnen doorgaan. Maar nu gaan we wel die reis doen. Er zit een code bij voor een gratis app. Ik kan de app downloaden maar de code voor Madrid in het boek is “ongeldig” en bij de gids van Valencia zit een kaartje met een QR-code. Als je die scant bestaat de pagina niet. Dus m.a.w. dit verhaal van gratis app is op zijn zachtst gezegd bedenkelijk. Volgende keer zal ik andere gidsen kiezen tenzij er heel snel een oplossing komt want we vertrekken heel binnenkort.

26. August 2024
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Ik kocht time to momo Tokyo

Ik kocht time to momo Tokyo. Mooie reisgids maar we zijn op 3 routes volledig verloren gelopen. Sommige dingen zijn heel onduidelijk en kloppen niet. Zo moeten we op route 2 op een bepaald moment volgens de gids trappen aflopen en de trappen gaan omhoog. Waarop we teruggekeerd waren en zo volledig de draad kwijt waren. Ook de kaart klopt niet altijd met de werkelijkheid.

24. Juli 2024
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Het bedrag van de app is 2x van mijn rekening gegaan

Mooie app waarin ik wat hick ups heb ondervonden maar een uiterst zorgzame klantendienst. Ze hebben de issues verholpen en dat is het voornaamste.

15. April 2024

Hallo Banu,

Bedankt voor jouw aangepaste review en fijn om te horen dat er uiteindelijk contact is geweest met onze klantenservice. Excuses voor de hick ups, we gaan de komende maanden verder werken aan een betere ervaring.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

code voor gratis kaart op app niet te vinden maar toch opgelost

Code voor gratis kaart op app niet te vinden in mijn boekje. Contact mogelijkheid is er niet direct, maar uiteindelijk keurig opgelost door support afdeling van timetomomo.com (contact optie op website zou helpen....)

15. April 2024

Hallo Marc,

Bedankt voor jouw review en wat vervelend dat de code niet in de gids staat. Als je een mail stuurt naar support@timetomomo.com helpen we je daar even verder want je hebt er gewoon recht op.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

DE CODES IN HET BOEKJE WERKEN NIET.

DE CODES IN HET BOEKJE WERKEN NIET.
JAMMER WANT HIERDOOR KAN JE DE APP NIET INLADEN. WAARDELOOS PRODUCT TENZIJ JE EVREDEN BENT MET EEN VEEL TE DURE REISGIDS.
AF TE RADEN!

7. April 2024

Hallo Walter,

Bedankt voor jouw review. Wat vervelend te horen dat de code in de gids niet werkt. Heb je de code ingewisseld in onze webshop? Je kan het bijbehorende product vinden via: https://www.timetomomo.com/nl/schaduwapp-download/

Mocht je een foutmelding hebben ontvang bij het inwisselen, neem dan even contact op met support@timetomomo.com dan maken we dit voor je in orde want je hebt gewoon recht op de app die bij de stedengids hoort.

Wat is slechte zaak

Wat is slechte zaak
Gratis app
Eerst een account aanmaken
Vervolgens krijg je de melding dat de code reeds gebruikt is
Leuk als je in het buitenland bent
Geen aanrader time to momo
Neem een andere reisgids!!

8. März 2024

Antwort von Time to Momo

Hi Ferdinand, wat vervelend dat het niet gelukt is om de app gratis te downloaden met de code uit je reisgids. Neem even contact op met support@timetomomo.com, dan helpen we je graag verder. groet,
Joyce

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Waardeloze en dure app!!!

Waardeloze manier om aan je routes te komen! Boekje gekocht voor €18,99 met zogenaamd de app met de gratis routes. Eindeloos gepuzzel met een code en uiteindelijk mag je voor €11,99 alsnog de routes kopen! Ik doe het maar, maar dit was de laatste keer Time to Momo!
Na dik 2 maanden dan eindelijk reactie! Zie onder! Ik heb via het opgegeven mailadres gereageerd en snel via de mail antwoord terug gekregen. Echter, dit ging over iets geheel anders en niet over de wandelroutes die uiteindelijk gewoon betaald moeten worden. Daar ging de review over….

8. Januar 2024

Antwort von Time to Momo

Hi Willem, Wat vervelend dat het niet gelukt is om jouw app gratis op te halen. Dat is natuurlijk niet de bedoeling! Neem even contact op met support@timetomomo.com dan helpen we je graag verder.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

I bought the travel guide time to momo…

I bought the travel guide time to momo for Marrakech ( in standard bookshop). When i tried to download the free app it says the coupon is expired... what a bummer ... :-( bad experience

27. Dezember 2023

Antwort von Time to Momo

HI Ron, What a bummer! Please contact support@timetomomo.com. We are happy to help you for your next trip. all best Joyce

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr