Nul sterren. Ik heb 6 april een vraag gesteld per mail ivm de installatie van een laadpaal en heb nog steeds geen antwoord gekregen ondanks verschillende pogingen en reminders. Als je support probeert... Mehr ansehen
Je n'ai tous simplement jamais vu ca. Impossible à contacter que ce soit via l'appli, ticket, téléphone IA. Aucune réponses. Mon employeur m'a obligé à installé une borne à la maison. J'ai changé d'e... Mehr ansehen
The migration from Shell Recharge to 50Five is in short a disaster. For 3 months we could not charge at home, after very unclear comms from Shell Recharge. All support tickets with 50Five were not ans... Mehr ansehen
snelle bediening, mooi werk geleverd en heel vriendelijke mensen die correct werk hebben geleverd. Daarna had ik nog een vraag via de klantenservicepagina en ik kreeg meteen antwoord. Top service!
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
50five is dé specialist in smart home producten ✓ 55 dagen uitproberen ✓ Voor 21.00u besteld, morgen in huis ✓ Gratis verzending & retour ✓ Ook installatie
Das haben sich andere Leute angesehen
Communicatie is rampzalig
Antwoorden niet op mails.
Zelf eenvoudige technische vragen worden niet beantwoord.
no communication
no communication
no communication, no service, no follow up.
No life.
Difficult to give a review if there is no communication at all from any one within this company, through their official customer platform. Very very disappointed and they are lucky that the rating 0 star is impossible
de laadpaal herkent soms/vaak niet dat…
de laadpaal herkent soms/vaak niet dat de laadkabel verbonden is met een wagen. dit probleem was er de eerste maal 20 augustus. de laadpaal en kabel zijn volledig in orde maar er loopt iets mis bij 50five. hiervoor bijna dagelijks gebeld en ten lange laatste zelf een ticket ingegeven op 3 september ( er zouden interne tickets aangemaakt zijn maar niet zichtbaar voor de klant). vandaag was het antwoord op wanneer komt er een oplossing : 'het is een beetje druk'. klantenservice en feedback is onbestaande.
noot : service contract vermeldt een duidelijke tijdsduur voor probleem oplossing waar 50five dan vierkant hun voeten aan veegt.
Slecht, gewoon heel slecht
Er valt gewoon niet te werken met 50five. Mijn laadpaal kwam er via Arval, en die laten alles door 50five doen.
Service bij een probleem: ze reageren enorm traag, en pas na escalatie wordt er iets ingepland. Werken niet met eigen mensen, en dus weten ze gewoon niet wat er gebeurt. Als tijdens een eerste interventie het probleem niet opgelost wordt, dan proberen ze het ticket al af te sluiten...
50five verzorgt blijkbaar ook de terugbetaling van de stroom en dat gebeurt aan een fout tarief. Dat werd door Arval bevestigd, maar die wachten ook op actie en correctie door 50five. Dat duur nu al weken en er is geen datum wanneer ze dit corrigeren.
Absoluut te vermijden bedrijf.
Geen reactie op mails
Geen reactie op mails, zelfs niet na meerdere herinneringen. Deskundigheid ontbreekt.
A fuir
A fuir. Service zéro pointé. Je fais des tickets et pas de réponse
Contact opnemen met 50five is zo goed…
Contact opnemen met 50five is zo goed als onmogelijk.
Waar moet ik beginnen ...?
In maart werd eindelijk de laadpaal geplaatst. Kort na de installatie een factuur ontvangen, die met de nodige tijd en moeite werd vervangen door een kredietnota. Opgelost zou je denken ...
3 maanden later plots terug een factuur in de mailbox. Zelfde bedrag & beschrijving als de eerste factuur. Moet een vergissing zijn toch, gezien de vorige werd aangegeven dat het onterecht was, en er een kriedietnota werd opgemaakt.
Dan maar een ticket aanmaken, en net als de vorige keren na 2 weken nog geen toekenning aan een persoon, laat staan een reactie.
Opnieuw telefonisch contact opgenomen, en men zou het aan de dienst facturatie doorgeven.
Nog 2 weken later een vriendelijke herinnering dat de factuur nog steeds open staat. Natuurlijk staat die nog open, het ticket is nog niet in behandeling!
Terug telefonisch contact. "Het is vreemd dat het zo lang duurt alvorens een antwoord komt, dat is nooit het geval bij 50five" ... Euhm?
Meer dan intern doorgeven kon men opnieuw niet doen. Dan maar een mail verzonden, maar in de vriendelijke herinnering staat al dat dat geen zin heeft, want de mail zal niet worden beantwoord.
Nog een week later, geen andere info bij de medewerker aan de telefoon. De dienst facturatie kan/mag niet worden doorverbonden, een supervisor kan je ook niet spreken, en zowel het adres in Antwerpen als het adres is Brussel is een bezoekadres.
Met andere woorden: er is geen enkele manier (buiten de medewerker aan de telefoon) om in contact te komen met 50five.
Zou Den Bosch nog een bezoekadres zijn, of is dit echt een spook firma?
Afzetters!
Afzetters!
Willen koste wat kost een 22kW laadpaal installeren terwijl ik alles netjes al voor een 11kW voorzien heb tijdens bouw (kabel, automaat en netwerk). Uiteindelijk een installateur langsgestuurd die effectief bevestigde dat mijn voorzieningen perfect waren (en bevestigde me dat er niemand privé 22kW gaat laden). Enkele dagen later krijg ik dan plots een meerkost van +400EUR daar waar de installatie gewoon het plaatsen van de paal is (kabels en internet liggen al klaar door mij) en 1 automaat in/uitklikken. De installatie was al pak goedkoper doordat ik zelf de kabels heb laten plaatsen, nu zou ik nog moeten bijbetalen volgens hen…
Afzetters zijn het, niet mee in zee gaan!!! Dat leasing bedrijf Arval hier überhaupt mee werkt…
Jammer dat je nog 1 ster moet geven, zoals ALLE andere reviewers aangeven is dat zelfs teveel!
UPDATE:
Helemaal gehad met deze club amateurs, de laadpaal mag terug opgehaald worden. Dat Arval zich inlaat met zulke amateurs kan ik niet begrijpen, de tijd dat Arval stond voor kwaliteitservice is ook al achter ons helaas...
Onbereikbare partij, geen oplossing
Ik had een goed werkende laadpaal via Shell Recharge waar bezoekers met een externe (maar door mij geautoriseerde) laadpas konden laden. 50five heeft mijn laadpunt van Shell Recharge overgenomen. Laden via eigen pas werkt wel maar ik zit nu al een maand te wachten op een reactie om de externe transacties terug geregeld te krijgen. 'Leuk' als je niet gevraagd hebt voor deze migratie. Meerdere tickets geopend, een klacht geopend, geen telefoonnummers vindbaar, de AI support kan niets terugvinden, ... Wegblijven hier.
Heel slecht
Nemen de telefoon nooit op als je ze belt en antwoorden niet op tickets. Spijtig genoeg klant geworden door switch van Shell Recharge. Heel slechte service.
Gegijzeld door 50Five
Helaas moet ik één ster geven wat op dit ogenblik nog één teveel is voor de service die deze firma geeft. Door de verplichte migratie van mijn thuislaadpunt dat in beheer was van Shell Recharge naar 50Five is deze sinds de migratie onbruikbaar geworden. De laadkaart van Shell Recharge die eraan gekoppeld was, werkt niet meer. Een laadpas toevoegen via het portaal van 50Five is niet mogelijk. Sinds midden juli heb ik 4 tickets gecreëerd zonder enig gevolg en vandaag stel ik vast dat deze allemaal verdwenen/gewist zijn. Onmogelijk om iemand te spreken en hun AI assistent is enkel een veredelde gids door FAQ waar je niets aan hebt. Ik hoop dat 50Five meer mensen en middelen gaat inzetten om hun service naar een aanvaardbaar peil te brengen.
1 ster is nog te veel voor dit bedrijf
1 ster is nog te veel voor dit bedrijf. Jammer genoeg verplicht met hen werken door overname van de Shell laadpalen. Ze antwoorden niet op berichten, aangemaakte tickets blijven na 3 maand zonder reactie, te late betaling van energiekosten,... Wie de keuze heeft, niet doen.
Slechtste service ooit
Helaas kan ik geen negatieve sterren geven… laadpaal meer dan een jaar geleden geïnstalleerd maar werkt nog steeds niet naar behoren. Al 3 techniekers langsgekomen die het probleem niet konden oplossen. De laatste is er zelfs in geslaagd om hem helemaal onbruikbaar te maken. Er zou “snel” opnieuw contact opgenomen worden, niet dus. Ik moet er steeds zelf achteraan gaan, krijg vaak geen antwoord op een mail en als ik wel antwoord krijg is het om te zeggen dat ik snel gecontacteerd zal worden. Ik hang aan hen vast omdat dit via een leasemaatschappij gaat maar als je de keuze hebt, zeker links laten liggen.
Poor Service
The service experience has been highly unsatisfactory. The installation of the loading station was poorly managed, requiring multiple technician visits to resolve basic installation issues. Following the installation, reaching the Customer Service Center has proven extremely difficult due to excessively long waiting times.
Moreover, the Customer Service Representatives have limited proficiency in Dutch, which significantly hinders effective communication. Once a support ticket is logged, there is no proactive follow-up from Numobi. Despite having submitted several tickets in the past, no resolutions have been provided to date.
The most disappointing moment was when a Customer Service Representative responded to my concerns by stating, "we are a victim of our own success," which reflects a concerning lack of accountability and professionalism.
Na 1 maand nog steeds wachten op een reactie op mijn supportticket
Er wordt geen rekening gehouden met de klant. Op 30 juni heb ik een ticket (#81227) aangemaakt omdat de installatie van mijn laadstation niet volgens de offerte was uitgevoerd. Op 19 juli heb ik een tweede ticket aangemaakt.
Tot op heden heb ik nog geen reactie ontvangen van 50five.
Bovendien heb ik 2 keer telefonisch contact opgenomen met de klantendienst en steeds hetzelfde antwoord gekregen: "we zullen uw probleem aan de de juiste persoon doorgeven" .
50five niet te bereiken
Beschrijf uw klacht : Sinds 27 juni staat mijn laadpaal in storing.
De laadpaal springt onmiddellijk na activering naar beschikbaar (groen lampje)
Diverse keren contact opgenomen met Shell Recharge + 3x een contact formulier ingevuld. Feedback: “het ligt aan de migratie naar 50five. Ondertussen is het probleem opgelost”. Helaas niet dus.
Sinds de migratie naar 50five diverse keren contact opgenomen met de helpdesk. Ticket aangemaakt (nr 88584). Geen reactie. Telefonisch contact met de helpdesk waar beloofd werd dat ik een telefoontje zou krijgen. Geen reactie.
Zeer frustrerend dat er na 5 weken storing nog steeds niemand ten gronde naar de storing heeft gekeken. Ik bel ondertussen dagelijks naar de klantenservice. Steeds opnieuw hetzelfde verhaal. Ze geven het door aan hun technische dienst. Daarna gebeurt er niets. Hopeloos en frustrerend.
I am 100% convinced that 50Five has the…
I am 100% convinced that 50Five has the absolute worst customer service I have EVER experienced. Countless emails, both directly and via their website, go ignored or unanswered. When I call, I'm either unable to get help due to staff shortages or find that there is no time available for them to provide a solution.
What is my requirement, you may ask? Easy. I already have one of their machines installed. Meaning I bought it and paid for it - I can't use it because the card and tag that I have don't work. This has been going on for weeks already with no light at the end of the tunnel - I still sit with no answer or solution.
Shocking and appalling service. Stay away!
Aucun SAV et aucune réponse à une…
Aucun SAV et aucune réponse à une dizaine de mails.
Vraiment à déconseiller
Na 1.5 maand nog steeds wachtend op een eerste reactie op mijn supportticket
Zoals de score van 50five weergeeft, is de support van dit bedrijf echt verschrikkelijk.
Ik maakte op 21 maart (meer dan 1.5 maand geleden!!) een ticket (#59212) aan om het maximale vermogen van mijn laadpaal te laten verlagen van 7kW naar 4kW.
Ik heb tot vandaag zelfs nog geen reactie gekregen.
Hun website zegt dat tickets "volgens urgentie" behandeld worden. Als dit dan het resultaat is, ben je duidelijk ondermand en vind je tevreden klanten blijkbaar niet belangrijk.
Echt schrijnend is dit!
Service client inexistant
Service client inexistant
2 mois que j'attends un soit disant appel du service commercial pour la reprise de mon contrat suite à un changement d'employeur.
Je souhaite poursuivre ce contrat, mais je pense que 50five ne cherche pas à garder des clients
Mais ce service client existe t'il vraiment ?
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.