Nul sterren. Ik heb 6 april een vraag gesteld per mail ivm de installatie van een laadpaal en heb nog steeds geen antwoord gekregen ondanks verschillende pogingen en reminders. Als je support probeert... Mehr ansehen
Je n'ai tous simplement jamais vu ca. Impossible à contacter que ce soit via l'appli, ticket, téléphone IA. Aucune réponses. Mon employeur m'a obligé à installé une borne à la maison. J'ai changé d'e... Mehr ansehen
The migration from Shell Recharge to 50Five is in short a disaster. For 3 months we could not charge at home, after very unclear comms from Shell Recharge. All support tickets with 50Five were not ans... Mehr ansehen
snelle bediening, mooi werk geleverd en heel vriendelijke mensen die correct werk hebben geleverd. Daarna had ik nog een vraag via de klantenservicepagina en ik kreeg meteen antwoord. Top service!
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
50five is dé specialist in smart home producten ✓ 55 dagen uitproberen ✓ Voor 21.00u besteld, morgen in huis ✓ Gratis verzending & retour ✓ Ook installatie
Das haben sich andere Leute angesehen
A fuir, une véritable arnaque
Comme tout le monde, migration depuis ShellRecharge désastreuse.
Service client inexistant, facturation complètement erronée ... A priori en faillite dans 3 mois en plantant tous les clients.
La borne de recharge est en panne
La borne de recharge est en panne, impossible de les joindre, service nul, fuyez !!
Bonjour
Bonjour , même constat presque 1 dizaine d’appels + mails + tickets ouverts auprès de 50five et Shell recharge un véritable désastre ma borne est inutilisable depuis 3 mois… impossible de joindre le support ni d’un côté ni de l’autre chacun se rejette la balle. Les opératrices de 50five indiquent des délais farfelues sans fondements pour se débarrasser de vous… aujourd’hui borne non communicante les infos de migrations ne seraient tjrs pas parvenues de Shell à 50five. Une belle brochette de branleurs sans aucun respect pour leurs client … une honte!
Service client inexistant
Service client inexistant, aucune réponse à mes tickets ouverts au support. Ils s'en foutent ... La migration des clients Shell est une catastrophe sans nom
Communication et service client inexistants
Comme la plupart des avis, je déplore la communication et service client qui sont très mauvais voire inexistants.
Ma borne ne fonctionne plus depuis 3 mois et absolument aucune réponse malgré appels téléphoniques, mails et divers tickets
Je cherchais le 0 étoile
Je cherchais le 0 étoile. Migration désastreuse de mon compte Shell en plus d'une comm inextistante ou erronée, les factures me sont envoyées en place de la société de leasing, mes charges ne m'étaient plus remboursées... 3 tickets, 5 appels... la seule chose que l'on vous dit 'vous devez être patiente'... j'attends d'avoir les remboursements de charge de juin, juillet, août et septembre... je crois que je suis très patiente
Totaal gebrek aan communicatie, onervaren installateur
Maakten snel contact om de laadpaal te komen installeren, maar daarna loopt het al snel mis... Onervaren installateur, zelf de paal nog goed moeten vastmaken of hij hing te bengelen. Slechtste eigenschap is gebrek aan communicatie, je moet je vragen stellen via platform waar je een ticket aanmaakt, waar je vervolgens nooit een antwoord op krijgt! We doen er ruim 36 uur over om te laden en ooit liep de autobatterij zelfs af, nooit antwoord gekregen op onze vragen.
Al 3 maanden aan het wachten
Communicatie is niet ondermaats maar gewoonweg onbestaande. Ik krijg altijd wel iemand te pakken via de klantendienst, maar er wordt nooit actie ondernomen. Telkens opnieuw wordt me gezegd dat ze prioritair mijn probleem gaan oplossen maar ondertussen wacht ik drie maanden! Ik ben zelfs al de tel kwijt geraakt hoe vaak ik heb gebeld... Maar ondertussen halen ze wel iedere maand abonnementskosten van mijn rekening. Voor een laadpaal die ik niet eens meer kan gebruiken! Zwaar teleurgesteld sinds de migratie.
Zal het ticket nr ook maar delen in de hoop dat iemand relevant er effectief iets mee doet:
#129526
Ignorance and incompetence to the highest degree.
Due to new electric company car, required to install a new charging station.
First contacted 50five early October.
1 month later, I have yet to get a response to most of my questions regarding the installation parameters. (charging station, cable connection, electrical board changes, internet connectivity,...)
The few answers I received from the sales department are either inaccurate or completely incorrect. They now stopped answering altogether.
When I call the helpline, the people who answer, clearly of immigrant origin, speak barely comprehensible Dutch and are rude and impolite.
Will follow up on this review, after final installation, which might turn out to be after many months...
Slechte service
Slechte service. Na een maand is mijn laadpaal nog niet geactiveefd ondanks de leasingmaatschappij en ikzelf ze hiervoor hadden gemaild. Je krijgt ook niks uitleg. De services is zoek maar tussen FAQ en als ge niet vindt maak dan een ticket aan, waar ze misschien in het beste geval na een maand reageren.
Nul !!
Nul !!
jamais de réponse, des cartes qui ne fonctionnent pas et non reconnues
Nul, nul, nul
Nul, nul, nul !
Aucun service après vente
Aucune réponse aux mails et tickets
A éviter
Service Client inexistant
Bornes migrées depuis Juillet. Avant je pouvais l'activer à distance avec une carte virtuelle..
Depuis plus moyen. Service Client (si on peut appeler ça un service) contacté 2 fois. Sans réponse. Cela fait maintenant 3 mois que ma borne est unitilisable.
Onterecht facturen sturen
Ik heb ev box via marktplaats gekocht ik krijg telkens een factuur van 50five en heb me nooit bij hun aangemeld.
Ik laad mijn auto thuis maar krijg faturen van 50five.
Zoveel gebeld zooveel gemailt maar ze stoppen niet met het sturen van faturen uit vlaardingen daar ben ik nooit geweest van mijn leven niet.
Ik eb tegen hun gezegd ik betaal jullie geen eene cent laat maar voorkomen
Downgrade na migratie ShellRecharge
Na de onvrijwillige migratie van ShellRecharge naar 50five is deze laadpaal 'bevroren' met instellingen die gemakkelijk via ShellRecharge konden beheerd worden.
Wij hebben 2 elektrische wagens thuis waar we 1 ervan niet kunnen opladen omdat dit zou leiden tot automatische vergoeding van de werkgever waar het niet kan. Instellingen om de laadpaal open te zetten voor eigen privé gebruik zijn niet beschikbaar.
Instellingen als prijs voor derde gebruikers, starten van laden via de app, beperken van laadtijden zijn allemaal niet meer te beheren door de gebruiker. Dit is amateuristisch aangepakt. Mijn advies, blijf weg van 50five, ze kunnen het netwerk duidelijk niet naar behoren beheren.
Een ticket openen bij de helpdesk haalt ook niet veel uit want dat blijft bewoon al meer dan 2 weken liggen zonder reactie.
Zeer teleurstellende ervaring met de…
Zeer teleurstellende ervaring met de laadkaart en klantenservice.
Mijn laadkaart blokkeerde plots zonder enige duidelijke reden. Dat merkte ik pas toen ik wilde laden met nog slechts enkele procenten batterij over. Gevolg: mijn wagen strandde om 17u30. Niemand van 50five was bereikbaar voor noodgevallen. De chatfunctie in de app bood uiteraard geen hulp en verwees uiteindelijk naar een telefoonnummer dat niet bleek te bestaan.
Een dergelijk gebrek aan betrouwbaarheid en ondersteuning is onaanvaardbaar, zeker voor een bedrijf dat samenwerkt met leasemaatschappijen. Het noodnummer van Arval als leasemaatschappij kwam ook bij een derde partij pechverhelpers dus via die weg ook geen oplossing.
Verouderde laadpalen, geen service
Te mijden voor diegene die de laadpaal willen integreren in een Energy Management Systeem (laadvermogen sturen of laden automatisch starten/stoppen).
Geïnstalleerde laadpaal (overgenomen van Shell Recharge, 1 jaar oud) is "dom" en kan op geen enkel manier aangestuurd of uitgelezen worden door de gebruiker.
Misschien dat het wel kan na een software update of als 50five deze communicatie toelaat, maar na 2.5 maanden nog steeds geen antwoord op deze vraag.
Laadpaal ging begin September in storing en kon niet heropgestart worden; buiten ontvangstbevestiging van de klacht is er na 4 weken nog steeds niet gebeurd.
Nochtans is het probleem eenvoudig te beschrijven: neem de SIM kaart uit de laadpaal en sluit laadpaal aan op LAN --> laadpaal werk weer.
Steek SIM kaart opnieuw in laadpaal --> laadpaal werk niet meer.
Probeer trouwens geen klacht te registreren via het web, want deze komen (volgens mijn lease-firma) niet toe.
Voor klachten ben je overgeleverd aan een irritante en domme AI chatbox in hun app, die je probeert af te wimpelen met allerhande onzin(check je laadpas, check de aardlekbeveiliger, check je auto...).
Trage ticket afhandeling, "domme" laadpalen
Noodgedwongen klant geworden via Arval. Helaas zeer teleurgesteld in de laadpaal en de service van 50five.
De laadpaal laadt standaard slechts aan 8A (2kW). Ik heb hiervoor een ticket (#83481) geopend op 07/07; pas deze week werd het eindelijk opgepakt. Er is geen enkele ondersteuning voor slimme laadfuncties (zoals laden op zonne-energie of via een schema), en als klant heb je totaal geen controle via de app. Het enige wat mogelijk is: een ticket indienen om het laadvermogen te laten aanpassen. In tijden van capaciteitstarief en netwerkcongestie is dit niet meer voldoende.
Gebruik je de timermodus van de wagen, dan gaat de laadpaal vaak in error. In de praktijk is dit dus niet meer dan een gewone stekker met split-billing.
Daarnaast moest ik een tweede ticket (#123400) openen omdat een laadsessie van 11kW plots werd gereset naar 0kW (split billing). De Peblar waarop de paal gebaseerd is, is eigenlijk een slimme laadpaal, maar geen enkele van die slimme functies is bruikbaar voor de klant.
Kortom: erg beperkte functionaliteit en trage, omslachtige support.
Enorm slechte laadpaal aanbieder
Kort samengevat: zeer slechte klantenservice en erg onprofessioneel. Ik wacht al maanden op een oplossing. Wij werden verplicht gemigreerd naar 50five. Sindsdien kan onze werknemer niet meer laden aan openbare Engie laadpalen bij haar in de buurt. Er is geen mogelijkheid om haar eigen laadpunt bij haar thuis te plaatsen, dus momenteel kan ze al maanden enkel laden op het werk. Erg lastig en frustrerend. Ik bel en mail hier al maanden voor met 50five als HR verantwoordelijke, maar we worden niet verder geholpen. Meestal antwoorden ze niet eens, of zeggen ze dat ze je gaan terugbellen maar gebeurt dat niet. De maat is vol voor ons en we overwegen alles bij 50five weg te halen en over te stappen.
Onbestaande klantenservice
50five België (na transfer van Shell Recharge)
Op 24/07 ticket aangemaakt om nieuwe laadpas toe te voegen. Vandaag 23/09 (2 maand later) is dit ticket nog niet in behandeling. Geen reactie, geen mailtje, geen telefoontje, geen oplossing!
Als ik bel wordt gezegd: ik ga uw vraag doorsturen naar de technische dienst,..
Ik denk dat er geen technische dienst of klantenservice is!
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.