snelle bediening, mooi werk geleverd en heel vriendelijke mensen die correct werk hebben geleverd. Daarna had ik nog een vraag via de klantenservicepagina en ik kreeg meteen antwoord. Top service!
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
50five is dé specialist in smart home producten ✓ 55 dagen uitproberen ✓ Voor 21.00u besteld, morgen in huis ✓ Gratis verzending & retour ✓ Ook installatie
Das haben sich andere Leute angesehen
Nul sterren
Nul sterren. Ik heb 6 april een vraag gesteld per mail ivm de installatie van een laadpaal en heb nog steeds geen antwoord gekregen ondanks verschillende pogingen en reminders. Als je support probeert te bellen krijg je enkel een chatbot die een ticket aanmaakt waarmee vervolgens niets gebeurt. Het is blijkbaar onmogelijk om met dit bedrijf in contact te komen. Ondertussen is mijn wagen geleverd en zit ik nog steeds zonder laadpaal. Zeer slechte service.
Migration Shell Rech to 50Five total disaster
The migration from Shell Recharge to 50Five is in short a disaster. For 3 months we could not charge at home, after very unclear comms from Shell Recharge. All support tickets with 50Five were not answered, they even disappeared from the app after some time. Now my account was not accessible anymore. Requesting a transfer of the device to another provider: no answer. Support was simply not there. AI chatbot and support is a joke, it is just a cost saving to get rid of people looking for support. Shell made the mistake to outsource the charging points to a smaller company not used to dealing with this volume and complexity, and probably did so due to lowest cost. In the end we had to replace the charger with another one, with a big cost and 3 months of cheaper charging lost as a consequence. Raising this to Shell also did not help, they just deviated the issue. Shameful, 50five and Shell.
Je n'ai tous simplement jamais vu ca
Je n'ai tous simplement jamais vu ca. Impossible à contacter que ce soit via l'appli, ticket, téléphone IA. Aucune réponses. Mon employeur m'a obligé à installé une borne à la maison. J'ai changé d'employeur et j'ai été dans l'obligation d'acheter la borne. Maintenant elle est inutilisable. Meme Luminus ne veux pas faire le transfert de gestion avec eux. C'est un scandale.
Dienst na verkoop werkt niet.
Nieuwe laadpaal laten installeren gaat vlot. Dienst na verkoop lijkt NIET te werken. Ik kom bij een AI bot die tickets voor me opent (#391200) en nadien niks meer.
3 tickets laten aanmaken ondertussen maar geen reactie. Erg teleurstellend.
snelle bediening
Catastrophique
Catastrophique! Certainement le pire service client au monde! Même l'agent IA ne sait pas aider! Des tickets ouverts ... qui disparaissent et puis enfin une réponse plus d'un mois après...
Zoek ander bedrijf!
Geen service.
Reageren niet op mails.
Telef.niet bereikbaar.
Amateuristische plaatsing van domme paal.
Score 1 is nog te veel.
Service inexistant tout en IA et en…
Service inexistant tout en IA et en appel vocal IA totalement inéficace. Service non fiable borne souvent HS avec l'implication que ça a =>voiture non chargée le matin. A fuir.
Zeer slecht
Zeer slecht! Als je belt krijg je een virtual assistent die zonder een antwoord te weten intern een ticket logt waarvan je zelf geen referentie krijgt. Een persoon spreken is onmogelijk en je moet maar afwachten of er iets gebeurd. Na aandringen kan de VA een spoed ticket aanmaken met de belofte dat er via mail of telefoon contact wordt gezocht binnen 24 uur maar met hetzelfde resultaat. Geen contact en geen voortgang.
Existe-t'il un service client ?
Dommage que je ne puisse choisir 0 étoile !
Cette société est une catastrophe.
Impossible de joindre quelqun par téléphone, je tombe directement sur un bot qui prend les messages et crée un ticket qui n'est, ensuite, même pas visible dans l'application.
L'App est également désastreuse: on ne sait rien voir et rien y faire ! Les sessions de charge ne sont pas visbiles, les paramètres de la borne personnelle ne peuvent ni être consultés ni modifiés. J'esaie de modifier le puissance de ma borne (à la baisse), ceci est impossible via l'App.
La seule chose que je puisse faire c'est appeler le bot, expliquer mon problème et ensuite....rien ne se passe !
J'ai demandé à plusieurs reprises d'être rappelé mais personne ne prend la peine de le faire. En attendant je paie la borne et les services de 50FIVE, pour RIEN !
Van opstart tot opvolging alles correct…
Van opstart tot opvolging alles correct verlopen
Vlotte afspraken en mooie afgewerkte…
Vlotte afspraken en mooie afgewerkte installatie. De uitleg van de installateur was ook top! Werkt prima.
Aan te bevelen
Fijne manier van werking. Glasheldere communicatie, punctueel op de afspraken. Goede na service!
Top service!
Goede communicatie
Goede communicatie, vriendelijke dame heeft ons correct advies gegeven. Met een klein beetje geduld en vriendelijkheid, kom je heel ver.
Tevreden klant!
Zeer tevreden van dit toestel. Perfecte service en communicatie. Doe zo verder 50five!
Goede en snelle service en installatie
Goede en snelle service en installatie. Met perfecte opvolging van de vertegenwoordiger zelfs buiten de uren. Ik ben heel tevreden
Nette installatie
Nette installatie, laadpunt werkt naar behoren.
Nul communicatie
50five is ondertussen al maanden bezig een laadpaal te demonteren bij een ex-collega om deze dan bij mij te plaatsen. NUL communicatie, wanneer je ze dan zelf contacteert is er toch wel nét beweging in de zaak gekomen zeker, om dan opnieuw doodse stilte te krijgen. Zelfs account managers van 50five zien het blijkbaar niet noodzakelijk wat verantwoordelijkheid op te nemen...
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.