Lysmesteren Bewertungen

TrustScore 4 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Lysmesteren i RInge på fyn kom i butik for første gang med def. pære for at få løst problem med holdbarhed da vi ikke kan få pærerne til at holde ... God tid og god service selvom flere kunder i buti... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Lysmesteren Silkeborg Sikke en service i Silkeborg💥 Havde problemer med en gammel lampe men takket være en virkelig fantastisk kundeservice fra reception til værksted lykkedes det at løse probl... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi har kun oplevet en aldeles excellent service fra Lysmesteren. Kombineret med gode priser vil vi altid tænke på dem først når vi skal købe lamper.

Unternehmen hat geantwortet

1. Beleuchtungsgeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

Lysmesteren er Danmarks største og mest seriøse kæde af belysningsbutikker – og landets førende lampeforhandler. Hos os finder du altid det største og mest kompetente sortiment.

4,2

Gut

TrustScore 4 von 5

143 Bewertungen

5 Sterne
4 Sterne
3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 48 Std.

Alle Bewertungen

20 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Lysmesteren i Kolding

Købte 2 PH spejle 25.november 2020 og fik mails flere gange indtil de kunne hentes i Kolding 25. maj 2021.
Spejlene var bestilt og faktureret med billeder og tekst "poleret messing", men blev leveret som børstet messing. Kæmpe forskel. Samtidig er spejlene ikke nummereret som PHs spejle normalt er, men istedet lavet i Italien jf. lysmesteren. Det værste er dog at forretningen trækker på skuldrene, og citerer producenten "Vi leverer kun børstede udgaver af PH Spejle", som om de er helt fri for ansvar. 2 stjerner for smuk spejl til rimelig pris, men ingen stjerner for ærlighed, leveringstid eller service. ..og nu er det 14 dage siden "de er i kontakt med leverandøren" og der er blot en larmende stilhed...
Opdatering 24. juni 2021:Problemet med spejlene er blevet løst, men kun fordi jeg selv kontaktede producenten direkte. Har fået 2 serienumre tilsendt sammen med en undskyldning og en fuldt uddybende forklaring, spejlene er dansk produceret, og lever med denne service helt op til mine forventninger til PH Furniture. Lysmesteren er dog aldrig vendt tilbage med svar......
Opdatering 15. december 2021:
Lysmesteren i Kolding har glemt at der var en kundereklamation....glædelig jul.

31. Mai 2021

Hejsa
Jeg har snakket med butikken og de er i dialog med leverandøren og vender retur til dig.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Svar på min forrige anmeldelse

Jeg købte en lampe den. 29 marts hos lysmesteren i Næstved, den var desværre ikke på lager og idet at det var påske så sagde de at ville de få den tirsdag den. 6 april - den er endnu ikke kommet og jeg har betalt for den. Hvis jeg vidste at der var så lang levering havde jeg valgt at købe den et andet sted!
Det er helt klart sidste gang jeg vil købe noget der. Øv altså!

Hej Jeanette
Vi er desværre ramt af nogle leveringsproblemer i øjeblikket pga Corona situationen.
Jeg ved at butikken har været i dialog med dig i går, og du er selvfølgelig altid velkommen til at ophæve dit køb.

Hej Line
Hvorfor er det så ikke at man oplyser sine kunder omkring leveringstiden er så lang ved købet?
Ja - jeg havde prøvet at ringe men ingen tog telefonen, så nej der har ikke været en dialog igår.
Og sidst jeg var i dialog med sælger var fredag den. 9 april hvor han igen sagde at der var kommer nogle varer ind ad døren og han var sikker på at min lampe var der. Det var den så åbenbart ikke.
Det er simpelthen for dårligt!
Altså det er jo slet ikke troværdigt overhovedet!
Og jeg vil ikke anbefale Lysmesteren.

13. April 2021

Hejsa
I disse tider kan ordre blive skubbet, det har vi oplevet meget her i foråret desværre. Vi er afhængig af lande der er lukket ned, overbookinger på transport osv.
Jeg har sendt din mail videre til butikken.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Kan kun returnere lampe i Helsinge

Jeg købte en lampe på nettet. Jeg købte den hos Lysmesteren, fordi det ville være nogenlunde nemt for mig at returnere den i Lyngby på vej hjem fra arbejde, hvis den ikke passede. Lampen passede ikke, men da jeg stod i Lyngby butikken idag, får jeg at vide, at jeg kun kan få pengene tilbage i Helsinge, som ligger helt håbløst for mig. De vil tage mig to timer at køre frem og tilbage. Og nu har jeg allerede brugt 1 time på at køre om Lyngby. Han siger, at man vælger det ved udcheckning i webshoppen, hvilket jeg ikke har set. Men jeg synes, at reklamen om, at I har 30 afdelinger bliver falsk, når man kun kan returnere i en afdeling. Ellers burde det i hvert fald stå med flammebogstaver, at man kun kan returnere i en afdeling.

12. April 2021

Hej Pernille
Vil du ikke sende mig en mail på lysmesteren@lysmesteren.dk med dit telefonnr, tror at det er nemmere at løse denne over telefonen.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Lysmesteren i Ringe - super service!

Jeg har købt en smuk PH 2/1 lampe fra Lysmesteren i Ringe på Fyn. Jeg synes virkelig, at det har været en rigtig god oplevelse med en meget serviceminded butik. Lampen var udsolgt, hvilket de skrev til mig om og også en forventet leveringsdato. Da lampen så alligevel kom hjem ganske kort tid efter deres besked, tilbød de at levere lampen på min adresse. Virkelig fin service! Desværre manglede den nederste skærm, men igen viste de sig enormt søde og effektive og leverede den nye underskærm til døren dagen efter. Kun ros her fra :)

3. März 2021
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God service og fin levering

God service og fin levering.
Der er et godt udvalg af lamper og varerne bliver pakket forsvarligt, så intet går i stykker under levering.

17. Februar 2021

Lysmesteren Viborg

Lysmesteren Viborg

God og kompetent service. Stort og flot udvalg i velindrettet butik. Venligt og engageret personale. Fordelagtige priser i forhold til andre steder.

God oplevelse herfra. Ville bestemt vælge Lysmesteren igen.

16. Februar 2021
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Tusinde tak for hurtig og fantastisk service!

Fantastisk service! Vi har ledt landet rundt efter en speciel PH lampe til en rund fødselsdag, alle steder er der lang levering og butikken vi i første omgang bestilte hos, meddelte også at de alligevel ikke kunne levere.

Jeg skriver rundt til forskellige butikker og leverandører tirsdag aften, sidste forsøg på at lykkes.

Onsdag eftermiddag skriver lysmesteren til mig at de har den på lager i Viborg. Viborg svarer hurtigt at hvis jeg bestiller så sender de den straks torsdag.

Fredag morgen er den leveret hos mig på Sjælland og Marianne har endda pakket den fint ind til os.

Vi glæder os meget til at give gaven og vi vil give lysmesteren vores bedste anbefalinger! Det var bedre end vi havde turde håbe. TUSINDE TAK!

12. Februar 2021

Lang leverings tid.

Bestilte en lampe online på blackfriday. På hjemmesiden står der 2-5 dages leverings tid. Der gik to uger. Kontaktede kundeservice, blev ringet op. Lampen forventes før jul eller engang i det nye år. Nu den 14 januar er der stadig intet nyt. Manglende information om leveringen, hvis datoen rykkes bør køber få besked.

14. Januar 2021

Hej Cecilie
Jeg beklager den manglende service, hvis du skriver hvilken ordre og butik det drejer sig om, kan jeg undersøge sagen bedre. Du er velkommen til at skrive til mig på lm@lysmesteren.dk.

Lysmesterens hovedkontor

Ingen kundeservice

Jeg bestilte den 25/11 en lampe på nettet til afhentning i Glostrup. Den 6/12 kørte jeg selv derop, da jeg ikke havde hørt noget. De ringede og jeg fik besked på, at den kom den 17 eller 18/12. Nu er har så d.21 og jeg har ikke hørt noget. Nu kan jeg jo så regne ud den først kommer i det nye år. Kundeservice er åbenbart en by i Rusland.

21. Dezember 2020

Hej Lene,
Jeg beklager meget dit forløb.
Vi har desværre overset den forventede leveringsdato fra leverandøren, og har derfor ikke fået dig informeret om dette før du var her i forretningen. Det beklager vi meget.
Jeg har snakket med leverandøren, for at følge op på din lampe, og hun oplyser, at lampen er yderligere forsinket. De forventer nu først at kunne afsende den i januar.
Jeg forstår din anmeldelse på Trustpilot, og beklager mange gange.

Blot til info er mange leverandører ramt af forsinkelser i øjeblikket grundet Corona situationen i Europa.

Lysmesteren Glostrup

Utilregnelig !!

Bestilte den 26. November telefonisk en PH 2/1 lampe i Glostrup, fik af vide den ville være hjemme inden for ca. 14 dage.

Igår var det 14 dage siden - og ringede derfor for at få en status på min bestilling.
Da det er en julegave til min mand er det vanvittig problematisk, at jeg så får besked om, at den lige pludselig først kan blive sendt den 7. Januar (Så HEJ HEJ julegave)

- I ringer ikke engang om informere om dette, SÅ dårlig service !! I lover en varer hjemme, hvilke i tydeligvis ikke kan overholde - og nu kan jeg ikke tidmæssigt nå at bestille den et andet sted.

Stadig inde på jeres hjemmeside skriver i, at i forsøger at leverer lampen inden for 2-5 dage - og på intet tidspunkt under tjek ud skriver i at den først vil blive sendt den 7. Januar 2021 !!!

11. Dezember 2020

Hej Simone
Vil du ikke ringe til mig på 51 31 24 89, så finder vi en løsning.

Hilsen Line Milert fra Lysmesteren hovedkontor

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

SUPER SUPER vejledning og service ved…

SUPER SUPER vejledning og service ved køb hos Lysmeteren Næstved.

Simpelthen en anbefaling værdi..!!!!!!

Ringer til butik omkring en lampe: "vi har den på lager".. køre fra Roskilde til Næstved, lampen fundet frem så den kan beskues.

Vi ønsker så nogle andre lamper...., får en speciel pris og derigennem en super vejledning ifb., med købet.

Kontakter igen butikken omkring en speciel lampe, som de ikke føre i sortimentet..., men de kontakter så en af deres kollega butikker som gør det, og derved får vi igen en super oplevelse samt pris/vejledning.

Lysmesteren Næstved kan 100% anbefales!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mvh
Malene og Jan Themsen

29. November 2020
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Deres prismatch virker ikke

Deres prismatch virker ikke. Tog til Lysmesteren i Lyngby da jeg ville købe en Flower pot bordlampe og havde fundet den billigere hos anden dansk webshop. Her ville de ikke matche prisen.

27. November 2020

Lang leveringstid.

Bestilte tre PH 2/1 skærmholdere og forventede en rimelig leveringstid, de kom efter 2 uger.

25. September 2020

Hej Brian
Vi kan desværre nogle gange opleve at en varen er i restordre, det beklager vi.

Hilsen Line Milert

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Skyd en hvid pil efter prismatch

Som så mange andre her har vi oplevet hvordan "prismatch" fungerer i Lysmesteren.

Vi går ind i vores lokale Lysmesteren for at købe en lampe. Der er 20% men prismatch er lige et lille nøk lavere. Spørger ind til muligheden for prismatch da jeg havde set at netop denne vare var markeret med prismatch på deres hjemmeside, som den skal før det er muligt. Fik svaret at han ville nægte at handle til den pris. Hvorfor så have prismatch? Det skaber jo kun dårlig stemning.

10. August 2020

Hej Søren

Hvilken butik har du været inde i, så sender jeg den videre til den butik?

Dårlig service i Ringe

Vi var i dag kørt fra Odense til Ringe for at købe lamper. Da vi går ind i butikken er vi de eneste kunder, der er ingen ekspedienter i butikken, så vi går og kigger. Efter lidt tid får vi et hej, og ikke yderligere kommunikation. Efter lidt tid kommer et andet par som bliver betjent over længere tid. Vi ventede ca. 20 min på at få hjælp. Parret som bliver betjent skal lige tænkte over deres køb. Imens henvender ekspedienten sig til os og spørg; “kan han lige HURTIG hjælpe os”. Vi følte ikke rigtig ekspedienten gad at hjælpe os, på trods af vi havde brugt 30 min i forretningen. Inden vi når at give svar er han igen i dialog med det andet par. Vi besluttede os for at gå, da vi følte servicen var vildt dårlig, og at vi ikke var vigtige nok til at være i butikken. Vi havde brug for seriøs vejledning og ikke bare en HURTIG dialog.
- Julie

1. August 2020

Kære Julie

Jeg beklager meget, at I havde en kedelige oplevelse i butikken. Jeg kan i det store og hele genkende jeres beskrivelse.
Dog opfattede jeg, at I gerne ville have ”fred” til selv at kigge rundt på lamperne. Samtidig kommer der et andet par ind i butikken, som viser sig at tage forholdsvis lang tid at ekspedere.
I min kluntethed forsøger jeg at tilgodese jer undervejs og kommer uhensigtsmæssigt til at formulere mig; ”om jeg hurtigt kan hjælpe jer”.
Det var selvfølgeligt ikke ordentligt sagt, når I nu er kommet for at få en seriøs betjening på vejledning i nye lamper.
Jeg er ked af, at jeg fik formuleret mig på denne måde. Jeg vil meget gerne rette op på mit ”uheld” og tilbyde jer et ekstra godt tilbud på lamperne, hvis I vil give mig muligheden.

Torben
Lysmesteren Ringe

Spisebordslampe

Købte en lampe til vores spisebord hos lysmesteren i lyngby for et par måneder siden. Det er en af de bedste lamper vi har haft. Endvidere oplevede vi en vejledning og en service der var helt uovertruffen. Her skal vi handle igen.
Jørgen R

12. Juni 2020
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr