Vi har kun oplevet en aldeles excellent service fra Lysmesteren. Kombineret med gode priser vil vi altid tænke på dem først når vi skal købe lamper.
Lysmesteren Silkeborg Sikke en service i Silkeborg💥 Havde problemer med en gammel lampe men takket være en virkelig fantastisk kundeservice fra reception til værksted lykkedes det at løse probl... Mehr ansehen
Bestilte 2 lamper på nettet, fik prismatch og lamperne kom allerede efter to dage. Jeg fortrød dog mit køb, fik gratis returforsendelse. Pengene kom efter ganske få dage tilbage på kontoen. Jeg købe... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vom Unternehmen geschrieben
Lysmesteren er Danmarks største og mest seriøse kæde af belysningsbutikker og landets førende lampeforhandler. Hos os finder du altid det største og mest kompetente sortiment.
Niels Bohrs Vej 33B, 8660, Skanderborg , Dänemark
- lysmesteren@lysmesteren.dk
- www.lysmesteren.dk
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 48 Std.
Tip top service
Service i topklasse fra Lysmesteren i…
Service i topklasse fra Lysmesteren i Gørlev !Nadja løste alt. Tak
Hurtig svar og hurtig levering
Hurtig svar og hurtig levering
Hod service
Fuld tilfreds og hurtig levering.
Fuld tilfreds og hurtig levering.
Lysmesteren I vejle.
Lysmesteren I vejle.
Super service, med lokale håndlavede produkter.
Dejlig butik og generelt en dejlig oplevelse ved hvert besøg.
Lang leveringstid og mangelfulde oplysninger ved levering.
Vi får oplyst på hjemmesiden, at leveringstiden er 3-5 dage. Efter bestilling kommer der besked om, at den vil være lidt længere. Den endte med at blive 5 måneder! Da jeg modtager mail om, at pakken vil komme om 1-2 dage, får jeg ingen track & trace mail, og pakken kommer dagen efter uden yderligere beskeder. Den stod bare foran døren. Heldigt det ikke regnede.

Antwort von Lysmesteren
Hurtig levering, men dårlig indpakning
Hurtig levering og super nemt, men lampen blev sendt i original kasse med fragt label på og uden ekstra beskyttelse over den originale kasse. Meget træls hvor nu lampen skal gives som en gave. Ellers udmærket og ingen problemer.

Hurtig levering 🚚 😀
Fuldstændig skør afsendelse
Bestilte en lampe som på hjemmesiden fremgik som værende på lager, modtager så en mail om at varen er udsolgt og forventes på lager d. 20 februar, lampen bliver afsendt d. 20 februar, og har idag modtaget den d. 23 februar, lampen fejler heldigvis intet, men er sendt i original kasse, som jeg ønskede at gemme og kunne opbevare lampen i hvis den skulle pakkes væk, kassen var IKKE forseglet og der fremgik udenpå kassen hvad pakken indeholdte, og kassen var hullet pga fragten og våd da pakken var blevet stillet ved døren.
jeg har købt en Verner Panton lampe, det virker for mig fuldstændig skørt at man sender en så dyr lampe på den måde!
HER HANDLER JEG IKKE IGEN!

Antwort von Lysmesteren
Super service, stort udvalg. En af Vejles allerbedste mht service.
Rigtig god vejledning
Har været på jagt efter en lidt speciel pære som ikke kunne skaffes via min lokale lampebutik så blev anbefalet Lysmesteren i Lyngby (Baltzer) som både kunne trække den efterspurgte pære frem fra skuffen, men med meget fin vejledning kom jeg ud med en endnu bedre løsning.
Rigtig fin og rar betjening.
Hurtig levering,solid indpakning.
Hurtig levering,solid indpakning.
God samlevejledning.
Da der ikke var en dansk brugsanvisning…
Da der ikke var en dansk brugsanvisning til lampen, ringede vi til Lysmesteren.
Den meget venlige Jørgen oversatte den engelske tekst for os, så det blev lige pludselig en rigtig god oplevelse!!! 😄👌
Hurtig levering af to stk VP7 lamper
Hurtig levering af to stk VP7 lamper.
Disse lamper var i en speciel farve, som udelukkende forhandles hos lysmesteren. Jeg er ualmindelig glad for lamperne som passer perfekt 👌🏻 dog er det ærgerligt at loftmanchetterne ikke er lakeret i samme farve som lamperne! (De er hvide) Det kunne lysmesteren godt overveje om man skulle gøre fremadrettet. Farven på stofledningen matcher lampe farven til perfektion 👌🏻

Antwort von Lysmesteren
Flotte lamper til gode priser og…
Flotte lamper til gode priser og smertefri levering.
Hurtig levering af fine lamper!
Lysmesteren Silkeborg
Lysmesteren Silkeborg
Sikke en service i Silkeborg💥
Havde problemer med en gammel lampe men takket være en virkelig fantastisk kundeservice fra reception til værksted lykkedes det at løse problemet ambu- lant, og lampen fungerer nu fint igen🙌
Og så blev der endda serveret kaffe imens!
Keld F. Madsen, Viborg
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.