BoConcept København/Ishøj Bewertungen 211

TrustScore 3.5 von 5

3,7

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg ringer og venter i kø for at komme igennem til personalet i 10 min. Da jeg endelig kommer igennem til Mette, får jeg at vide, at de ikke har tid til kunder over telefonen grundet travlhed med kund... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

BoConcept har et flot showroom i Ishøj. Der er en behagelig stemning, og personalet er venlige og gode til at rådgive om deres sortiment. Jeg har købt flere møbler hos BoConcept, og har altid været ti... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi købte 2 sofaer, gulvtæppe, sofaborde og reol. Vi blev meget professionelt vejledt af Signe Kok Nielsen fra BoConcept Ishøj gennem hele processen. Hun lavede 3D tegning af vores hjem og indsatte for... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kæmpe oplevelse og service fra butikken i Ishøj! Efter flytning manglede jeg afstiver til mit cupertino skrivebord! Jeg fik at vide i telefonen, at de ville ringe tilbage. Der gik et par d... Mehr ansehen

1. Wohnmöbelgeschäft

1 Stern

Hat 75 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 1 Monat

Osaka Sectional

We ordered an Osaka sectional sofa few year ago. When we received it, it was defective and in a bad condition. After a long negation, we were told the sofa was not designed for the fabric. As a result we re-ordered a leather Osaka sectional. The second one was in better condition compared to the first one but not as the same we saw in the show room. The cuts was not right, puffi cushions,... Now after three years, using once week for few hours, it is in a bad shape. We got back pain. I believe if we bought a cheap online sofa, it was in much better condition now.

14. November 2021
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Total tavshed?

Opdat. Nov’21: Er efterfølgende blevet kontaktet og har nu fået fint svar, hvorfor jeg ændre stjerne fra 2 til nu 4 stjerner👍

——————-
Har nu 3 gange skrevet til jer og forespurgt på muligheden af at tilkøbe en sengeryg til vores seng vi har købt hos jer men intet hørt fra jer på noget tidspunkt?

Har købt en del ting hos jer igennem tiden og servicen var tidligere rigtig god men her er det godt nok gået HELT galt!!

9. November 2021

Dining table and chairs

I had bought a dining table and a 6 chair set from Bo Concept last year and since the day i received it I have regretted my purchase. The chairs are creaky and low quality. I would have been better off purchasing plastic chairs which would be comfortable and not creak. They have RUINED my floor boards as the chair leg protector at the bottom has come off too! It is embarassing for all the guests who do come as the chairs just creak every time they move! I bought this in your Finchley Road branch and am yet to hear back from ANYONE! It has been less than a year since I have had them and want to throw them out!

7. November 2021

BoConcept - you're a joke! 🤪

It seems the QC (quality control) department at BoConcept or customer service doesn't exist after seeing all the other bad feedback experiences here!
We recently purchased the Sydney trolley which arrived looking rather second-hand than new. The retailer we purchased it from were so supportive and helpful and immediately had a replacement trolley ordered. However, the next one turned up just as bad. BoConcept didn't even attempt to help in any way other than suggest we order another one. BoConcept - you're a joke! 🤪

24. Oktober 2021
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Will put zero stars if possible

Will put zero stars if possible. Payed 16 000 kr bed plus delivery on top. Lead time was 13 weeks, which is wired itself for this price. They messed up with delivery terms with our order. When the bed arrived it’s totally dissembled, you have to build the bed from scratch for 16000 kr!!!!!!!!!!!!! What is that!!!!!!!!!!! No service was offered. Just stay away from this.

27. Juni 2021

Very horrible quality!

Very horrible quality!

I bought a € 3000 sofa. It's the Modena model. The sofa does not look like how it was shown in the photos and then processed with a very cheap fabric that constantly curls.
I only have the sofa for 3 months and it is already completely worn out!
I always thought that Boconept offers high quality designer furniture...but it’s the opposite!
I will never buy anything from Boconept again!

24. Juni 2021
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Uprofessionelt og ligeglade med kunder

Det sejler rundt i BoConcept.

Jeg vil gerne starte med at sige at jeg ikke har modtaget min sofa endnu, men min begrundelse for 1 stjerne er berettiget i min optik. Jeg vil ikke pege fingre ad nogle sælgere, men jeg købte min sofa i deres butik på Gammel Mønt 11 i Indre by.

Det startede allerede sløvt med at sælgeren ikke rigtig virkede engageret i at hjælpe en med at få det bedste ud af sit møbel. I mit tilfælde skulle jeg købe en sofa, men sælgeren i butikken virkede meget uerfaren/uinteresseret. I tilfælde af at sælgeren var uerfaren burde der have været en anden ansat for at hjælpe på vej. I flere tilfælde svarede sælgeren ''Det ved jeg ikke'' eller 'Det tror jeg ikke'' til flere af mine spørgsmål. Det virker lidt useriøst.

Når man besøger en butik som BoConcept hvor de vægter ens egne præferencer til at personliggøre sit møbel højt, virker det lidt demotiverende når sælgeren mest af alt virker som om de gerne vil have handlen overstået så de kan komme videre i dagen.
Jeg kom igennem handlen men allerede dér havde jeg en dårlig smag på tungen.

Hvis vi spoler nogle måneder frem havde jeg aftalt med en af deres ansatte pr. telefon + mail at jeg ville få leveret min sofa tirsdag den 15/06. Der var vel og mærke gået flere måneder uden ændring i plan fra BoConcepts side, og den 14/06 modtager jeg sågar en SMS klokken 11 om formiddagen om at min sofa vil ankomme dagen efter (15/06) mellem 12-16 som var det aftale tidspunkt.

Som så mange andre mennesker er for- og eftermiddagstimerne i hverdagen et besværligt tidspunkt at få tid til at vente derhjemme og vente på en sofa da man enten er på arbejde eller skal hente børn , men fred være med det, jeg fik det til at fungere.

15/06
Jeg fik taget fri fra arbejde til dagen flere uger før og ventede spændt på min sofa. Jeg ventede hele eftermiddagen uden held, og da jeg prøvede at ringe klokken 16:15 (et kvarter over deres leveringstid) til deres kundeservice sagde deres telefonsvarer så at deres telefontider var fra 10-15! Jeg var nødsaget til at vente til dagen efter for at finde hoved og hale i denne sag.

16/06
Klokken 10 taler jeg så med deres kundeservice som siger at de har prøvet at ringe til mig den 14/06 (DAGEN FØR MIN LEVERING), hvor de ville sige til mig at det ikke ville være muligt at levere sofaen på det aftale tidspunkt. Jeg tjekker min logbog på min telefon og de har ringet fra SKJULT NUMMER 1 time EFTER de har sendt en SMS til mig vedrørende en bekræftelse om levering.

Jeg var på arbejde så jeg kunne ikke engang ringe tilbage til dem da deres nummer var skjult, hvordan skulle jeg vide det var dem der havde ringet? Herren fra kundeservice nævner så at de i tilfælde af at de ikke får fat på kunden (DAGEN FØR) at de sender en e-mail om ny leveringsdag. Jeg nåede ikke lige at tjekke min mail om eftermiddagen, og tænkte ikke at tjekke for eventuelle ændringer da BoConcept allerede havde sendt mig en SMS med bekræftelse små 24 timer før levering.

Det er simpelthen for dårligt at de ikke kan varsle i bedre tid at ens sofa ikke er klar til levering. Jeg nægter at tro på at det har taget helt indtil 24 timer før leveringstidspunktet for en ansat at indse ''hov... måske bliver den ikke færdig til tiden''. Jeg har taget fri fra arbejde så jeg kan vente derhjemme, men det er åbenbart ligegyldigt for dem, for da jeg nævnte det til kundeservice sagde han ''Ja det er lidt surt''

Selv hvis jeg havde taget telefonen den 14/06 én time efter de havde bekræftet deres leveringstidspunkt pr. sms, og blevet informeret om fejlen fra deres side, ændrer det ikke på at jeg havde under én dags varsel til deres ændring i planen.

Jeg havde bedt om fri lang tid før dette da de varsler med et ekstragebyr på 500 DKK hvis man ikke er hjemme. Nu skal jeg vente yderligere to uger da jeg ikke er hjemme under deres leveringstider før slut juni. Jeg har ikke tænkt mig at tage fri endnu en dag for at vente forgæves.

Fuldkomment uprofessionelt og man kan lige så godt købe en færdiglavet Ikeasofa. Så får man den i det mindste til tiden.

16. Juni 2021
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bestilte et bord for længe siden i…

Bestilte et bord for længe siden i Ishøj afdelingen, de sagde det kom den 19/5-21 jeg spurgte om de var helt sikre og det var de, så vi sælger vores andet bord og står uden bord nu med to små børn, pludselig laver de det om til vi høre noget den 25/5-21 dette gør vi så heller ikke og jeg må selv ringe og de beklager mange gange og de siger selv dette ikke er iorden, og de vil vende tilbage men siger vi står på kørsel til dagen efter, vi høre intet og har stadig intet hørt på trods af jeg har ringet flere gange!
Vi er så skuffet over denne service, kvalitet og service hænger bestemt ikke sammen... øv en kedelig oplevelse

Os-030204 ordre nr

27. Mai 2021

Marion/ boconcept Chambray les tours

Marion/ boconcept Chambray les tours
Merci beaucoup pour votre professionnalisme et l accueil que vous nous avez réserver. En souhaitant bientôt venir vous voir pour notre projet à venir , cordialement

21. Mai 2021

Virkelig uprofessionelt firma

Jeg ved slet ikke hvor jeg skal begynde.
Da jeg skulle have min sofa blev leveringen udskudt utallige af gange!!
Og den ene gang kostede det mig en fridag fordi jeg ikke havde fået besked på at de ville ændre leveringen så jeg sad og ventede uden at høre fra dem!

Da jeg fik min sofa var der fejl på både ryg og armlæn…
Da jeg laver en reklamation er de naturligvis flinke til at få bestilt en ny ryg og armlæn hjem …
Men leveringen af denne skulle jeg hele tiden rykke dem for få at aftalt nærmere !

Nu er ryg og armlæn endelig monteret …
Men det er som om at ryg og armlæn ikke passer sammen…
Der er store mellemrum det ser ikke normalt ud.. nu har jeg igen lavet en reklamation som jeg afventer at høre tilbage på… så alt i alt en trist omgang grundet en meget dyr sofa som stadig bare ikke er hel og intakt !

12. Mai 2021
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Rigtig god oplevelse. Overgik mine forventninger

Det er første gang, at jeg handler hos BoConcept, men det bliver bestemt ikke den sidste. Det har været en oplevelse, der har overgået mine forventninger.
BoConcept fremstiller de fleste møbler på bestilling, og det gjaldt også min kommode, der blev leveret inden for den aftalte frist på tre uger.
Undervejs har jeg et par gange haft brug for at skrive til kundeservice, og de har hver gang været hurtige til at svare.
Jeg havde på forhånd valgt at få leveret og samlet min kommode, og montøren ringede 30 minutter i forvejen og ankom inden for det aftalte interval mellem kl. 8-12.
Han var hurtig, effektiv og tilbød at hjælpe med at få kommoden placeret rigtigt.
Alt i alt en rigtig god oplevelse!

14. April 2021

Super kundeoplevelse i Ishøj

Efter længere tids søgen efter den rigtige sofa, endte vi med den rigtigt gode kundeoplevelse og derefter den helt rigtige sofa. Vi fik en meget imødekommende modtagelse, og på trods af travlhed i butikken var der overskud. Vi fik en seriøst god behandling, vi blev budt kaffe, og vi blev guidet igennem på bedste måde. Vi har været rundt de seneste uger for at finde en sofa, og vi må bare konstatere at den rigtigt gode kundeoplevelse kan føre til et køb. Tak for handlen til Karoline - hun er bare i særklasse. Nu mangler bare sofaen :-)

23. März 2021

Fremragende service

Fremragende service. I juli 2016 køber vi 8 flotte men også relativt dyre spisebordsstole. Nylonbøsningen på stellene bliver lidt slørede efter et par år, så stolene vipper. BoConcept leverer uden yderligere bøvl nye understel og monterer selv disse ved levering. I januar 2021 oplever vi samme problem med de fleste nylonbøsninger. Vi kontakter kundeservice som beder os sende billeder eller film af sløret, og allerede få dage senere modtager vi uden videre svaret, at alle understel vil blive skiftet endnu engang og forventet leveringsdato (få uger senere) på de nye stel. Stellet skiftes af medarbejderen der leverer stellene og stolene står nu igen så gode som nye. Flot service, hurtigt svar og ingen diskussion om garanti mv. og vi bliver kontaktet pr telefon for at aftale tidspunkt for levering og reparation. Formidabel, venlig, imødekommende og kompetent service fra både kundeservice og medarb der leverede/reparerede stolene.

22. März 2021
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Lige før jul har jeg købt en sofa og en…

Opdatering:
Min anmeldelse har krydset et lidt langsomt svar fra kundeservice, som har tilbudt forskellige løsninger af mit problem. Det glæder mig og jeg har takket ja, til et af løsningsforslagene. Derfor har jeg givet en ekstra stjerne. Når alt er overstået og fikset, vil jeg nok give en stjerne mere, trods alt, men det har været en ret langsom korrespondance og stadig forundret over de hårde ryghynder, der ikke blev gjort opmærksom på, ved fremmøde og prøvning i butikken inden køb.
——-
Lige før jul har jeg købt en sofa og en lænestol og fået leveret begge dele meget fint. God betjening i butikken og meget dygtig levering af fragtfirma, ligesom jeg er glad for lænestolen, derfor 2 stjerner. De sidste stjerne mangler, da ryghynderne i sofaen er ekstrem hårde at sidde op ad. Man kan ikke “synke” ned i dem, som jeg kunne i udstillingsmodellen. Kundeservice er meget lang tid om at svare og glider af på klagen. Har fået at vide at de “bare” skal siddes til ??? Jeg er meget uforstående over, at det ikke blev oplyst ved købet og har da aldrig hørt om noget så ulogisk. Jeg regner da med at kunne sidde behageligt fra start af i min sofa. Hynderne er så hårde at vi sidder ret og og ned med dem og har allerede nu måtte købe en masse løse puder i IKEA og skifte dem ud med. Jeg kan på ingen måde anbefale at købe sofa i BoConcept. Det er mangelfuld information og utroværdig kundeservice af møbler i den prisklasse. Jeg er mega skuffet, da jeg har prøvet sofaer af i rigtig lang tid, for at finde den rigtige, så jeg var ikke i tvivl i butikken.

2. März 2021

Super god service!

Super god service og fremragende hjælp fra deres indretningsarkitekt Signe K. Nielsen der opmærksomt lyttede til vores behov og drømme og indrettede Stue/Spisestue/Fællesrum samt kontor i lige den stil vi var ude efter. Alt gik nemt og overstej vores forventninger, især taget i betragtning at vi ikke har haft en krone op ad lommen. Det har været en kæmpe hjælp og vi benytter helt sikkert BoCOnecept fremadrettet :)

8. Februar 2021
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Regarding the quality of the boconcept…

Regarding the quality of the boconcept sofa, we bought one which was SEK 33000, wool, de lux version, grey color. We barely set in it, and the wool looks like complete crap. Horrible, horrible quality! What a waste of money. Before that sofa, we had a bolia module sofa for 11 years, also wool, but the quality was absolutely amazing.
Stay away from the boconcept crap.

14. Januar 2021

Fraudsters - Do not buy their furniture

We bought a sofa with BoConcept that costed a fortune and the fabric was defective giving light and dark shades from the first day that we seated on it. The company offered to exchange it for one with a fabric on the same price band or one band higher but we decided to buy get one with a fabric £200 cheaper. Now BoConcept is saying that they will not give us the cost difference back and they remain quiet for weeks not replying to our email. Do not buy their furniture, otherwise you are at risk of losing your money.

10. Januar 2021
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr