Köpte en begagnad telefon. Det gick fort att få hem den men blev besviken på att det första ja va tvungen att göra va att rensa alla hål från skräp som hade satt igen, trodde faktiskt att dom rengör... Mehr ansehen
Reservdel som räddade min bluray spelare! Snabb och säker leverans och med Sony service manual utbytt kretskort på mindre en en halv timme. Fungerar perfekt igen med ny strömförsörjning och sparade... Mehr ansehen
Ringde Alina i Enköping 24/1 innan köp av begagnad dator. De svarade snabbt i telefon och startade en begagnad dator medan jag var kvar i telefon och svarade på mina frågor, vilken bra service. Jag kö... Mehr ansehen
Faktiskt ganska kunnig personal och bra bemötande. De är alltid hjälpsamma - idag hjälpte de med antistatpåse och förpackningsmaterial för en retur när jag inte ens köpt delen hos dem. Tur att det fin... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
Vom Unternehmen geschrieben
Alina är sedan 1997 återförsäljare av datorprodukter och IT-lösningar. Verksamheten startade i Uppsala och för närvarande finns det butiker i Uppsala, Enköping, Norrköping och Östersund samt e-handel. Vi samarbetar med de ledande distributörerna och saluför marknadens främsta märken inom datorer, tillbehör och mobiltelefoni. Företaget är inriktat på försäljning och service mot såväl konsumenter som företag.
Kungsgatan 113 (Kungshörnet), 753 18, UPPSALA, Schweden
- 018-12 90 90
- kundtjanst@alina.se
- www.alina.se
Bittet Kunden um Bewertungen
Hat 54 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 48 Std.
Kass service
Lämnade in dator pågrund av okänt fel. Tog dem 2 veckor att lösa problemet. Då ominstallerade dem endast windows av någon anledning. Fick tillbaka datorn som krashade på samma sätt direkt när den sattes på. Lämnade in grejen igen och fick vänta i 4 veckor och dem gjorde en ”djupsökning” på datorn. De slutade med att dem tog bort min en av mina SSD hårddiskar då dem trodde att det var problemet. Fick dessutom betala extra pågrund av denna ”extrasökningen”
Datorn krashade återigen hemma och en sista jäkla gång gjorde dem en ytterligare sökning där det visade sig att en simpel kabel gått sönder. Ingenting med hårddisken att göra men fick ändå inte tillbaka den...
Så tillslut fick jagtillbaka datorn efter 2 och en halv månad!! Med en hårddisk mindre och en räkning på ungefär 4000kr för en simpel kabel som gått sönder!!!! Helt absurt och jag tänker aldrig använda deras service igen
Hade en iPad som inte fungerade
Hade en iPad som inte fungerade. Skulle byta batteri eller om det var själva laddningen det var fel på. Poängterade vikten av att det skulle gå snabbt annars köpte jag hellre en ny direkt.
Fick ringa upprepade gånger och fråga hur det gick och fick nån påhittad förklaring tillbaka varje gång. Fick tillbaka den efter 1,5 månad. Då hade dom bytt batteri. Som sedan inte tog laddning efter att det tagit slut. Lämnade tillbaka den och dom skulle titta på det snarast.
Var nu tillbaka efter ytterligare 3v utan att dom brytt sig om att göra något Åt paddan eller ens höra av sig. Var även in veckan innan och frågade hur det gick, fick då till svar att dom höll på med den.
Så hämtade ut paddan och får lämna in den någon annan stans. Dom tog då även ur batteriet dom bytt. Så tog ca 2 månader och ingenting blev gjort.
Så gillar man att bli bemött med ständiga lögner och usel service så rekommenderar jag dom starkt. Själv så sätter jag aldrig min fot där igen.
Bytte display på en s9 plus
Bytte display på en s9 plus, blev suveränt bra. Tog en vecka för de skickade den från Gävle till Uppsala för bytet, men det var värt väntan.
Utmärkt
De skickade ordern dagen efter och den kom fram nästa dag. Routern var billigast på Prisjakt - och jag fick en påse cashewnötter =)
Skulle gett 0 stjärnor om det gick.
För det första försökte de lura på mig ett trasigt grafikkort och vägrade lyssna på mig att det var trasigt utan det var något annat som var fel tyckte dom (det visade sig senare att jag hade rätt). Jag fick göra hela 5 vändor in till stan pga detta, de tog även betalt för installering av OP när det egentligen ingår i monteringen och de har även gjort repor i mitt chassi. Tänker ALDRIG handla från dom igen.
Usel service
Riktigt dåligt bemötande och dålig service. Trots att jag hade garanti på min dator så ville man ta betalt 1000 kr! för att fixa min dator.
Vände mig till datortillverkaren istället och är glad över det, mycket vänligare bemötande och behövde självklart inte betala något heller.
Bra gjort alina!!
Bra pris, snabb frakt och bra service!
Bara ++++ från mig :)
Snabb leverans!
Bra packat och snabb leverans. Trevligt med en påse godis.
Bra pris
Köpte min Samsung 900X3A-A01 i butiken. Vid tillfället hade Alina bästa priset i Sverige. Snabbt och smidigt, trevlig tjej som hjälpte till.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.