Santander Consumer Finance - Nederland Bewertungen 1.040

TrustScore 4 von 5

3,9

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Omdat de rente prima is wilde ik een spaarrekening openen. Online vul je van alles in en wordt je ID vastgesteld via een video identificatie systeem. Dit werkt dus voor geen meter, ik heb het letterli... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

We zijn vriendelijk, maar vooral professioneel geholpen door de heer Joey Hoving of zijn vervangster A Ghoudan. Zeer behulpzaam bij hoe we documenten moesten aanleveren als we er niet uitkwamen. Top.... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Via satander een lening aangevraagd en Ben daarbij uitstekend geholpen door sales agent Tayfun...hij gaf mij oprecht een hele goede en snelle service. Hij is ook altijd bereikbaar zowel telefonish als... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik wil graag mijn waardering uitspreken voor de geweldige hulp die J. Hoving bij Santander mij heeft geboden. Vanaf het begin was hij ontzettend vriendelijk en toegankelijk. Hij nam de tijd om naar... Mehr ansehen

1. Finanzinstitut
  2. Autofinanzierung und -kreditunternehmen

Über Santander Consumer Finance - Nederland

Vom Unternehmen geschrieben

Wij helpen u graag met verantwoorde voertuigfinancieringen. U kunt bij ons niet direct een financiering voor een auto, motor, camper of caravan aanvragen maar wel bij een van de vele bij ons aangesloten partners.

Wij verstrekken de financieringen voor o.a. Kia Finance, Volvo Car Finance, Mazda Finance, Tesla maar ook vele merkloze dealers.

Wij zijn gevestigd in Nederland. U kunt bij ons geen spaarrekening openen. Plaats reviews over Santander Consumer Bank of over onze vestigingen in België en de UK, bij de betreffende profielen op Trustpilot zodat zij u kunnen helpen. Dank u wel!

3,9

Gut

TrustScore 4 von 5

1040 Bewertungen

1 Stern

Hat 82 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 1 Woche

Toppers

Top en snel geregeld de heer t.tanyildiz is onmisbaar bij santander.

6. November 2025

Beste Paul,

Fijn om te horen dat mijn collega jou zo goed heeft geholpen tijdens het klantproces. We proberen dit zo eenvoudig mogelijk te maken voor de klant via het persoonlijke contact. Dank voor de vijf sterren. Ik zal de review ook delen met het team!

Santander goede bank

Santander heeft ons geholpen in een complexe situatie.2 Buitenlandse inkomens en wonen in Nederland. De meeste banken doen daar moeilijk over maar Santander niet. Mensen die iedere dag hard werken moeten ook eens verder geholpen worden, maar dat is er mis bij die andere banken

5. November 2025

Beste Harold,

Dankjewel voor jouw complimenten! Blij met jouw 5 sterren beoordeling.

Ik had een telefonisch gesprek me J. Hoving

Ik had een telefonisch gesprek met Direct Business Agent J. Hoving over mijn kredietaanvraag. Hij was erg behulpzaam en beantwoordde al mijn vragen duidelijk. Ik ben zeer tevreden over de ondersteuning die ik heb gekregen. Alles werd professioneel en efficiënt afgehandeld. Ik waardeer zijn geduld tijdens het hele proces enorm.

4. November 2025

Beste Fatma,

Ik ben blij om te horen dat je zo tevreden bent over de service van mijn collega Joey. Hij en de rest van het team doen hun best om het proces voor de klant zo soepel mogelijk te maken. Fijn dat dat gelukt is in jouw geval. Ik zal je review met het team delen!

Goed en duidelijk.

31. Oktober 2025

Beste Dario,

Fijn om te horen dat je tevreden bent met de service die we leveren. Hartelijk dank voor de vijf sterren!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ontzettend goed geholpen door Tayfun!

30. Oktober 2025

Beste Shamilee,

Dank voor jouw 5 sterren! We geven je complimenten graag door aan Tayfun!

Fijne avond.
Groet Sandra

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Niet zo blij met de afloop.

Na de looptijd wilde ik een verlenging ivm slotsom. Dit was niet mogelijk. Wel mocht ik in 6x betalen. Tijdens deze nieuwe afspraak bleef ik brieven/aanmaningen ontvangen dat ik mijn afspraken niet na kwam. Zelfs na aflossing ontving ik nog brieven met betaling verzoeken en dreigingen van BKR registratie

20. Oktober 2025

Beste Bernadette,

Ik ken jouw persoonlijke situatie niet maar het klinkt als een misverstand. Vervelend voor je. Heb je al contact gehad met onze klantenservice hiervoor? Stuur gerust een bericht naar cs@santander.nl o.v.v. je contractnummer. Zij kunnen je vast helpen uitzoeken waar het mis is gegaan.

groet Sandra

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Wij zijn uitstekend geholpen door Amber…

Wij zijn uitstekend geholpen door Amber Ghoudan, enorme sociale en hulpzame vrouw.

16. Oktober 2025

Beste Sj,

Dankjewel voor de 5 sterren en wat fijn dat onze collega Amber jou zo goed heeft kunnen helpen bij jouw leenaanvraag! Persoonlijk contact vinden we erg belangrijk bij Santander, ondanks dat we een online proces hebben. Je sluit tenslotte niet iedere dag een lening af.
Nogmaals dank voor je reactie.

groet Sandra

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisch geholpen door Thijs en Joey!

Beste Gijs,

Fijn om te horen dat de service van Thijs en Joey naar wens was. Het team doet hun best om dit te realiseren bij elke aanvraag.

Ik zal je review met hen delen!

Heel vriendelijk

Dhr. Tanyildiz heeft mijn vragen op een duidelijke en professionele manier beantwoord. Hij nam de tijd om alles rustig uit te leggen en was daarbij erg vriendelijk en behulpzaam. Ik ben zeer tevreden over de service.

Beste Gulfidan,

Ons team probeert met behulp van persoonlijk contact de aanvraag van klanten zo soepel mogelijk te maken. Zo te horen is mijn collega daarin geslaagd. Ik zal het doorgeven.

Hartelijk dank voor je mooie review!

Oke goed geholpen

Oke goed geholpen

Hi Sake,

Fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service. Hartelijk bedankt voor het schrijven van de review.

Good interest rate

Good interest rate, easy to use app.

12. Oktober 2025

Dear Jasper,

I'm happy to hear that you find our app easy to use. That's the goal for everything in the application process to make it go as smooth as possible for customers.

Thank you for taking the time to write a review!

Kind regard Koen,

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Onder de veel gestelde vragen op die…

Onder de veel gestelde vragen op die website mis ik eén ding. Nadat je krediet is afgelost moet ook een uitleg zijn hoe men zich moet uitschrijven, maar ik zie het nergens opstaan. En ik wil me zo graag uit laten schrijven nadat het helemaal is afgelost, Ik stuurde al een mailtje daarover maar er werd niet specifiek over dat onderwerp bevestigd, alleen over de restand betaling die al is betaald. En de bereikbaarheid doet ook de wensen over

10. Oktober 2025

Beste Reggy,

Bedankt dat u dit met ons deelt. Ik begrijp dat het voor u belangrijk is om na de aflossing van uw krediet duidelijkheid te hebben over het uitschrijven.

Graag geef ik u hierbij de bevestiging dat zodra uw krediet volledig is afgelost, u geen e-mails meer van ons ontvangt. Daarnaast kunt u zich altijd uitschrijven via de link onderaan iedere email die u van ons ontvangt.

Vervelend om te horen dat dit nog niet eerder helder was voor u. Nogmaals dank voor het delen van deze feedback.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

top notch service van Daan…

top notch service van Daan Corts/santander team. zijn snelheid en opvolging om dit in sneltempo realiseerbaar te maken!

7. Oktober 2025

Beste,

Hartelijk dank voor je review. Net als de rest van het team doet Daan zijn best om het proces voor de klant zo soepel mogelijk te maken met behulp van persoonlijk contact. Het is fijn om te horen dat je zo tevreden bent over zijn service. Ik zal het doorgeven!

Geweldige service

Zeer prettige, correcte behandeling, zeer behulpzaam en kordate aanpak.

1. Mai 2025

Beste Tony,

Mijn collega's proberen met behulp van persoonlijk contact het zo simpel mogelijk te houden voor de klant. Ik ben blij om te lezen dat de collega die jou hielp behulpzaam was. Dat is wat we hopen te bereiken bij elke aanvraag.

Hartelijk dank voor je review!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik kan het iedereen aanraden

Ik kan het iedereen aanraden. De afhandeling was snel en vlot. Ook in de toekomst zal ik alleen voor hen kiezen.

29. September 2025

Beste Péter,

Hartelijk dank voor je fijne review. Ons team doet hun best om het proces met de klant zo vlot mogelijk te doorlopen. Ik ben blij om te horen dat je zo'n positieve ervaring hebt overgehouden. Ik zal de review ook delen met het team, dat geeft hen ook die extra motivatie in hun werk!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snel met reageren en duidelijke…

Snel met reageren en duidelijke afspraken

24. September 2025

Beste Fred,

Fijn om te horen dat je tevreden bent met onze dienstverlening. Ons team doet hun uiterste best om klanten zo goed mogelijk te helpen tijdens het proces. Hartelijk dank voor de fijne review!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Uw adviseur Daan heeft me zeer goed…

Uw adviseur Daan heeft me zeer goed geholpen. Vriendelijk, geduldig en duidelijk en dit alles met een lach.
Een warme ervaring in het klantcontact voor ons en fijn dat alles zo snel geregeld was. Dikke pluim voor jullie doorloop tijden + het communiceren daarvan en tussendoor.

24. September 2025

Beste Tetje,

Hartelijk dank voor de 5 sterren. Ik ben blij om te horen dat je zo tevreden bent over de service van Daan. We doen ons best om het proces zo gemakkelijk mogelijk te maken voor de klant. Fijn dat het een succes was in jouw geval.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Er wordt aangegeven dat in Santander in…

Er wordt aangegeven dat in Santander in moeilijke situaties altijd soepel en klantvriendelijk was. Toch bleek dat vandaag niet zo te zijn. Hier wel zeer teleurgesteld in.

28. August 2025

Beste Ibrahim,

Het is vervelend om te horen dat u zo'n negative ervaring had met onze dienstverlening. Dat is natuurlijk frustrerend als uw eigen situatie al moeilijk is zoals u zelf benoemt.

We willen graag begrijpen wat er precies is gebeurd, zodat we dit kunnen bespreken en indien mogelijk kunnen verbeteren in de toekomst. Wilt u contact opnemen met onze Customer Care-afdeling via customercare@santander.nl, onder vermelding van uw aanvraagnummer? Dan kijken we graag samen met u naar de situatie.

Waardeloos bedrijf

De reden dat ik schrijf slechte ervaring
7 keer bestand gestuurd ze kunnen het bestand niet openen maken
Heb ik paar gebeld over mujn lenen zeggen dat ik geen lenen krijgen contract was al getekend
Vind jammer mensen daar werken zijn niet geschikt werken

21. August 2025

Beste Don,

Bedankt voor het delen van uw ervaring. Ik vind het jammer om te horen dat u zoveel problemen had toen u uw bestand probeerde aan te leveren. Ik begrijp de frustratie als een aanvraag voor een lening uiteindelijk niet succesvol is.

We zouden graag willen achterhalen wat er precies is misgegaan en hoe we dit in de toekomst kunnen voorkomen. Wilt u contact opnemen met onze Customer Care afdeling via customercare@santander.nl, onder vermelding van uw aanvraagnummer? Dan kijken we graag persoonlijk met u mee.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik ben ontzettend tevreden.

Ik ben ontzettend tevreden. Alles verliep vlot en de service was vriendelijk en professioneel. Je merkt echt dat er tijd voor je genomen wordt

23. Juli 2025

Beste Sarina,

Hartelijk dank voor de 5 sterren. Mijn collega's werken hard om het aanvraagproces voor de klant soepel te laten verlopen. Reviews als die van jou geven hen altijd extra motivatie. Ik zal deze review ook met ze delen.

Santander Consumer Finance

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr