Omdat de rente prima is wilde ik een spaarrekening openen. Online vul je van alles in en wordt je ID vastgesteld via een video identificatie systeem. Dit werkt dus voor geen meter, ik heb het letterli... Mehr ansehen
We zijn vriendelijk, maar vooral professioneel geholpen door de heer Joey Hoving of zijn vervangster A Ghoudan. Zeer behulpzaam bij hoe we documenten moesten aanleveren als we er niet uitkwamen. Top.... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Via satander een lening aangevraagd en Ben daarbij uitstekend geholpen door sales agent Tayfun...hij gaf mij oprecht een hele goede en snelle service. Hij is ook altijd bereikbaar zowel telefonish als... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Ik wil graag mijn waardering uitspreken voor de geweldige hulp die J. Hoving bij Santander mij heeft geboden. Vanaf het begin was hij ontzettend vriendelijk en toegankelijk. Hij nam de tijd om naar... Mehr ansehen
Über Santander Consumer Finance - Nederland
Vom Unternehmen geschrieben
Wij verstrekken de financieringen voor o.a. Kia Finance, Volvo Car Finance, Mazda Finance, Tesla maar ook vele merkloze dealers.
Wij zijn gevestigd in Nederland. U kunt bij ons geen spaarrekening openen. Plaats reviews over Santander Consumer Bank of over onze vestigingen in België en de UK, bij de betreffende profielen op Trustpilot zodat zij u kunnen helpen. Dank u wel!
Vliegend Hertlaan 77, 3526 KT, Utrecht, Niederlande
- 030-6388000
- klantenservice@santander.nl
- santander.nl
Hat 82 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Toppers
Top en snel geregeld de heer t.tanyildiz is onmisbaar bij santander.

Santander goede bank
Santander heeft ons geholpen in een complexe situatie.2 Buitenlandse inkomens en wonen in Nederland. De meeste banken doen daar moeilijk over maar Santander niet. Mensen die iedere dag hard werken moeten ook eens verder geholpen worden, maar dat is er mis bij die andere banken

Ik had een telefonisch gesprek me J. Hoving
Ik had een telefonisch gesprek met Direct Business Agent J. Hoving over mijn kredietaanvraag. Hij was erg behulpzaam en beantwoordde al mijn vragen duidelijk. Ik ben zeer tevreden over de ondersteuning die ik heb gekregen. Alles werd professioneel en efficiënt afgehandeld. Ik waardeer zijn geduld tijdens het hele proces enorm.

Goed en duidelijk.

Antwort von Santander Consumer Finance - Nederland
Ontzettend goed geholpen door Tayfun!

Antwort von Santander Consumer Finance - Nederland
Niet zo blij met de afloop.
Na de looptijd wilde ik een verlenging ivm slotsom. Dit was niet mogelijk. Wel mocht ik in 6x betalen. Tijdens deze nieuwe afspraak bleef ik brieven/aanmaningen ontvangen dat ik mijn afspraken niet na kwam. Zelfs na aflossing ontving ik nog brieven met betaling verzoeken en dreigingen van BKR registratie

Antwort von Santander Consumer Finance - Nederland
Wij zijn uitstekend geholpen door Amber…
Wij zijn uitstekend geholpen door Amber Ghoudan, enorme sociale en hulpzame vrouw.

Antwort von Santander Consumer Finance - Nederland
Fantastisch geholpen door Thijs en Joey!

Heel vriendelijk
Dhr. Tanyildiz heeft mijn vragen op een duidelijke en professionele manier beantwoord. Hij nam de tijd om alles rustig uit te leggen en was daarbij erg vriendelijk en behulpzaam. Ik ben zeer tevreden over de service.

Good interest rate
Good interest rate, easy to use app.

Antwort von Santander Consumer Finance - Nederland
Onder de veel gestelde vragen op die…
Onder de veel gestelde vragen op die website mis ik eén ding. Nadat je krediet is afgelost moet ook een uitleg zijn hoe men zich moet uitschrijven, maar ik zie het nergens opstaan. En ik wil me zo graag uit laten schrijven nadat het helemaal is afgelost, Ik stuurde al een mailtje daarover maar er werd niet specifiek over dat onderwerp bevestigd, alleen over de restand betaling die al is betaald. En de bereikbaarheid doet ook de wensen over

Antwort von Santander Consumer Finance - Nederland
top notch service van Daan…
top notch service van Daan Corts/santander team. zijn snelheid en opvolging om dit in sneltempo realiseerbaar te maken!

Geweldige service
Zeer prettige, correcte behandeling, zeer behulpzaam en kordate aanpak.

Antwort von Santander Consumer Finance - Nederland
Ik kan het iedereen aanraden
Ik kan het iedereen aanraden. De afhandeling was snel en vlot. Ook in de toekomst zal ik alleen voor hen kiezen.

Antwort von Santander Consumer Finance - Nederland
Snel met reageren en duidelijke…
Snel met reageren en duidelijke afspraken

Antwort von Santander Consumer Finance - Nederland
Uw adviseur Daan heeft me zeer goed…
Uw adviseur Daan heeft me zeer goed geholpen. Vriendelijk, geduldig en duidelijk en dit alles met een lach.
Een warme ervaring in het klantcontact voor ons en fijn dat alles zo snel geregeld was. Dikke pluim voor jullie doorloop tijden + het communiceren daarvan en tussendoor.

Antwort von Santander Consumer Finance - Nederland
Er wordt aangegeven dat in Santander in…
Er wordt aangegeven dat in Santander in moeilijke situaties altijd soepel en klantvriendelijk was. Toch bleek dat vandaag niet zo te zijn. Hier wel zeer teleurgesteld in.

Waardeloos bedrijf
De reden dat ik schrijf slechte ervaring
7 keer bestand gestuurd ze kunnen het bestand niet openen maken
Heb ik paar gebeld over mujn lenen zeggen dat ik geen lenen krijgen contract was al getekend
Vind jammer mensen daar werken zijn niet geschikt werken

Antwort von Santander Consumer Finance - Nederland
Ik ben ontzettend tevreden.
Ik ben ontzettend tevreden. Alles verliep vlot en de service was vriendelijk en professioneel. Je merkt echt dat er tijd voor je genomen wordt

Antwort von Santander Consumer Finance - Nederland
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.