Heb contact willen nemen met de klantendienst aangaande info van een bestelling . Na vruchteloos wachten aan de telefoon verstomde het muziekje en werd ik afgesloten van het net , en dit meerdere ke... Mehr ansehen
Bonne expérience sur le site mais aucune info sur le délai de livraison suite à la grève Bepost Le montant de ma commande est bien déduit de mon compte mais aucune info sur la livraison. Bref La Re... Mehr ansehen
La livraison s'est bien passée. Les articles sont bien emballés. Malheureusement, j'ai choisi une taille trop grande pour mes vêtements. N'ayant jamais retourné d'article, j'ai téléphoné au contact... Mehr ansehen
De allerbeste service,hoogstaande kwaliteit tegen bescheiden prijzen.Snelle levering ,het is mij een raadsel hoe men zoooo vlug kan leveren.Het lijkt alsof ze drones gebruiken voor de leveringen.... Mehr ansehen
- Geschäft für Dekoration und Inneneinrichtung
- Kinderbekleidungsgeschäft
- Matratzengeschäft
- Bekleidungsgeschäft für Übergrößen
- Geschäft für Bodenbeläge
- Damenmodengeschäft
Mode femme, homme, enfant | Meubles, linge de maison & décoration pour votre intérieur sont chez La Redoute | Livraison personnalisée* & retour gratuit.
porte des batisseurs, 7730, Estaimpuis, Belgien
- 003256851500
- contact@redoute.be
- laredoute.be
Hat 57 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 48 Std.
Das haben sich andere Leute angesehen
1 article manquant à la livraison alors…
1 article manquant à la livraison alors que signalé en stock lors de la commande et facturé

Antwort von La Redoute Benelux
5 werkdagen na de bestelling geen…
5 werkdagen na de bestelling geen levering.

Ik heb mijn pakje
Ik heb mijn pakje, besteld op 28/11 nog niet ontvangen of geen bevestiging mail ontvangen. Geld is wel van mijn rekening???

onbetrouwbaar
Dubbele betaling van de rekening. Twee maal beloofd tot terugbetaling. Na 8 dagen nog niets ontvangen. Daarbij moeilijk bereikbaar. Telefoonlijn wordt constant verbroken. Dit alles geeft geen goed gevoel om te shoppen bij deze online winkel. De volgende stap wordt Test aankoop!

Antwort von La Redoute Benelux
onbereikbaar als iets fout loopt
Ik ontving slechts de helft van mijn bestelling. Er bestaat gewoon geen klantendienst, totaal onbereikbaar. Niemand neemt het telefoonnummer op (uren geprobeerd), geen whatsapp of messenger reactie (staat nochtans op hun website) en het vermelde emailformulier ontbreekt op hun website. Kan ook geen halve aankoop terugsturen, want volgens mijn account is alles geleverd. Pure oplichterij
Nu stelt men hieronder voor één tapijt terug te betalen (65 euro) terwijl de huidige prijs (als ik toch een tweede gelijkaardig tapijt in mijn keuken wil) 120 euro is. Het 2de tapijt opsturen is blijkbaar niet mogelijk.

Bestelling 5053205
Bestelling 5053205
Over het algemeen goed, maar nu niet.
Wanneer je op een terugbetaling wacht en er uitleg over vraagt, is dit antwoord allesbehalve professioneel of commercieel.
Ik heb het ook heel druk en het gaat om mijn geld.
Punt
« Het spijt me te moeten zeggen dat onze medewerkers het momenteel allemaal druk hebben. We verwachten u binnen enkele dagen te beantwoorden. Bedankt voor uw geduld »

Antwort von La Redoute Benelux
Veel te lange levertijd en dan nog…
Veel te lange levertijd en dan nog werken met B-post een hele ramp ze doen er een week over om een pakket van Antwerpen in Oostende te krijgen.Tis 80 km van hier en ze kunnen nog niet de andere leveren.Hoe erg kan het wel zijn

Antwort von La Redoute Benelux
Ik heb mijn bestelling nog niet…
Ik heb mijn bestelling nog niet ontvangen

Nog steeds niet geleverd

Antwort von La Redoute Benelux
Respecter les délais de livraison…
Respecter les délais de livraison… il est inscrit entre 4-6 jours. Nous attendons le cadre de lit… enceinte de 9 mois, nous avons reçu le matelas d’une autre enseigne à temps mais tjs pas le foutu cadre… précisez AVANT l’achat qu’il se peut que vous ayez du retard sur les commandes et non APRÈS !

Antwort von La Redoute Benelux
Livreur malhonnête + service client d'aucune aide
Cela fait bientôt un mois que j'ai passé ma commande 20253155177062 et toujours rien. La livraison ("entre 8h et 22h") est reportée pour la 5ème fois la veille au soir, dont 3 fois avec un motif mensonger. Le service client ne reçoit pas de réponse aux emails qu'ils adressent à leur livreur "Dynalogic", et se contentent de cette approche infructueuse sans accepter d'envisager toute autre forme d'aide, imposant au client de rester en attente de son dû pour une durée indéterminée et sans aucune information sur la situation.
Livraison toujours non reçue à ce…
Livraison toujours non reçue à ce jour le 2 décembre

Antwort von La Redoute Benelux
Kwaliteit tegen een goede prijs
Stipte levering, mooie kwaliteitsvolle produkten tegen een goede prijs, ruim assortiment!

Tentures thermiques
Tentures thermiques - grises - 250 cm
Jolies tentures de bonne faction; belles finitions.
Dommage qu'elles n'existent pas en 300 cm
Service inefficace du sous-traitant de livraison (Bpost); déposé au bureau de poste alors qu'il était convenu à domicile

Antwort von La Redoute Benelux
Le site laredoute est bien mais la…
Le site laredoute est bien mais la qualité du luminaire que j’ai acheté est un peu pauvre… heureusement que nous l’avons acheté en promotion

Antwort von La Redoute Benelux
Ik dacht dat ik bij een Frans bedrijf…
Ik dacht dat ik bij een Frans bedrijf besteld had, maar ik ben in Nederland terecht gekomen die met klotebedrijf post.nl werkt. Sedert 1 januari zijn enkele straatnamen in de gemeente gewijzigd, nu bijna 1 jaar later heeft post.nl zijn adressenbestand nog niet aangepast en de bestelling afgedaan als niet bestelbaar, foutief adres. Ik ga geen foutief adres ingeven want ik werk niet bij post .nl Zelfs als ze bestellen doen ze dat in een afhaalpunt enkele km verder terwijl ze mijn deur voorbij rijden. Deze week heb ik 4 bestellingen gedaan, 2 bij Jules, probleemloos aangekomen, 1 bij vidal (Ned), probleemloos aangekomen en 1 dat via post.nl geleverd werd, de sukkelaars vonden het adres niet

Vlotte correcte levering
Vlotte correcte levering, mooie items

heb een bestelling geplaatst
heb een bestelling geplaatst. nog niet geleverd bijna twee weken geleden besteld.
ook geen info van wanneer dit wordt geleverd.