Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Heb contact willen nemen met de klantendienst aangaande info van een bestelling . Na vruchteloos wachten aan de telefoon verstomde het muziekje en werd ik afgesloten van het net , en dit meerdere ke... Mehr ansehen

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Bonne expérience sur le site mais aucune info sur le délai de livraison suite à la grève Bepost Le montant de ma commande est bien déduit de mon compte mais aucune info sur la livraison. Bref La Re... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

La livraison s'est bien passée. Les articles sont bien emballés. Malheureusement, j'ai choisi une taille trop grande pour mes vêtements. N'ayant jamais retourné d'article, j'ai téléphoné au contact... Mehr ansehen

1. Geschäft für Dekoration und Inneneinrichtung
  2. Kinderbekleidungsgeschäft
  3. Matratzengeschäft
  4. Bekleidungsgeschäft für Übergrößen
  5. Geschäft für Bodenbeläge
  6. Damenmodengeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

Mode femme, homme, enfant | Meubles, linge de maison & décoration pour votre intérieur sont chez La Redoute | Livraison personnalisée* & retour gratuit.

3,3

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat 57 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 48 Std.

Communicatie klantenservice

Ik had een kast besteld met een levertijd tussen de 4 en 6 werkdagen. Uiteindelijk heb ik de kast na 21 werkdagen ontvangen. Ik begrijp dat er vertraging kan optreden. Daar heb ik ook begrip voor, maar communiceer dat dan met de klant. Ik heb een aantal keren zelf contact opgenomen, maar steeds kon men mij niet aangeven waar het pakket was of wanneer ik het ging ontvangen. Overigens is het een mooie kast en ben ik hierover tevreden.

29. Dezember 2025

Trage en foutieve levering

Er zijn heel wat zaken die niet zo goed zijn afgelopen bij onze bestelling.

Op de website stond 4 tot 6 werkdagen voor de levering van onze tafel. Uiteindelijk duurde dit een maand en werd de levering 2 keer aangepast door een "sorteerfout". Daarnaast werd ook een ander artikel geleverd en dan kregen we als reactie dat het artikel niet meer beschikbaar was. Jammer, want hoorde bij een geheel waardoor ik het andere deel ook heb moeten terugsturen.

31. Dezember 2025

Onbetrouwbaar

Oplichting. Bestelling van tv-meubelen met black friday korting niet geleverd omdat volgens hun de naam op het bezorgingsadres bij de transporter niet gekend was. In track & trace van Bpost en Dynalogic stond alles correct vermeld. Dus niks geleverd, betaald bedrag producten teruggestort, behalve de kosten van de levering en dat terwijl er niks geleverd werd.

25. Dezember 2025

Gebrekkige dienst na verkoop

Het is de tweede keer dat wij een redelijk prijzig meubel kopen bij La Redoute, waarbij er problemen zijn. Ditmaal bedraagt het een travertijn en eiken tafel van bijna €2800 waarbij een probleem met de schroefdraad ervoor zorgt dat wij 10 van de 32 vijzen niet kunnen bevestigen. Oplossing van de klantendienst : de tafel van om en bij de 100 kilogram retour sturen via ophaling en dan zelf nog moeten mailen om de kosten terug te kunnen vorderen. Wanneer ik antwoord dat dit voor ons geen oplossing is: geen antwoord meer van de klantendienst...

13. Dezember 2025
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Met dank aan Eliza!

Met dank aan Eliza!
Toch nog gemotiveerd personeel bij La Redoute die moeite doen om je klacht ter harte te nemen. Zonder haar was ik waarschijnlijk nog steeds op mijn bestelling aan het wachten!

23. Dezember 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

zeer slechte levering en service

We hebben een maand geleden een salontafel besteld en betaald, en zijn zeer ontevreden over Laredoute. Tot op heden hebben we nog geen product ontvangen. Maar wat nog kwalijker is dat Laredoute op geen enkele manier te bereiken is. Niet per mail, chat of telefoon. De service van Laredoute is zwaar ondermaats, en wij vragen ons af of we uberhaupt nog ooit onze bestelling zullen ontvangen.

22. November 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Luminaire de stock en promo

Luminaire de stock en promo, commandé le 28 novembre. Transféré rapidement en statut « en préparation ». Envoi d’un Whatsapp comme proposé sur le site le 5 décembre sans jamais de réponse.
Appel au service client le 11 décembre lors duquel il me fut annoncé que toutes les livraisons étaient bloquées pour cause de surcharge, mais que tout serait réglé dans les 10 jours. Le produits est mentionné sur le site comme étant livré et facturé le 15/12. Le tracking de bPost du 21 décembre signalé que le produit est en préparation à la Redoute.
Dans de telles circonstances, la Redoute peut garder son produit et le le rembourser.
Pas sérieux !

21. Dezember 2025

Graag contact

Graag contact. "Uw pakket 3200036092 werd goed ontvangen door onze Retourdienst. "maar sindsdien is er geen terugbetaling geregistreerd en krijg ik op mails alleen maar het antwoord dat jullie het druk hebben.

21. Dezember 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Trage levering en gebrekkige communicatie

Besteld op 04/12/2025 met een vermelding van levering binnen 3 à 5 werkdagen...
- 10/12/2025: Contact gezocht via WhatsApp. Geen reactie.
- 13/12/2025: Contact gezocht via Messenger. Geen reactie.
- 15/12/2025: Telefonisch contact. Er werd toegezegd dat het pakket nog in het magazijn stond en de volgende dag verstuurd zou worden.
- 17/12/2025: Opnieuw telefonisch contact na 20 minuten wachttijd. Ik sprak vermoedelijk dezelfde medewerker. Ondanks de eerdere belofte was het pakket nog steeds niet verstuurd. Er werd mij gegarandeerd dat ik uiterlijk vrijdag een verzendlink zou ontvangen.

Vandaag is het zaterdag 20 december en ik heb nog steeds geen verzendbevestiging of pakket ontvangen.

20. Dezember 2025

A fuir !

Commandé un tapis le 23/11. Tapis payé. Toujours pas livré le 19/12. Aucune nouvelle de la livraison. Un conseil si vous devez acheter un article déco, ne comptez pas sur une livraison rapide ! Plus jamais...

23. November 2025
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Ik heb mijn tapijt bijna een maand…

Ik heb mijn tapijt bijna een maand geleden besteld maar nog geen teken van levering. Status blijft op: in verwerking staan. Nevertheless verloopt wel mijn betaaldatum bij Klarna
Jammer! Vorige keer was ik perfect tevreden

19. Dezember 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Product nooit geleverd, klantenservice onbereikbaar.

Bestelling geplaatst op 26/11, nog altijd niet ontvangen op 19/12. Wel verzonden door La Redoute, maar zit ergens vast bij PostNL. Dit is op zich geen fout van La Redoute, maar volgens de procedure van PostNL moet de verzender hier een case voor aanmaken. Dat is dus in dit geval La Redoute. Helaas is La Redoute op geen enkele manier te bereiden. Telefonisch niet, per chat niet, per mail niet, per Whatsapp niet en ook niet op Facebook Messenger. Jammer dat dit op deze manier moet lopen. Ik hoop nog snel een reactie en mijn pakket van La Redoute te mogen ontvangen voor het Kerstmis is.

19. Dezember 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

très bon rapport qualité prix et livraison rapide avec BPost

l'article a été envoyé directement et est de belle facture

Antwort von La Redoute Benelux

Bonjour Stéphanie, Nous vous remercions d'avoir pris le temps de rédiger ce message. Nous sommes ravis que vous soyez satisfaite de nos services. A bientôt sur laredoute.be . Nous vous souhaitons une agréable journée et de joyeuses fêtes de fin d'année. Cordialement, Nathalie R'CLI La Redoute​.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Arnaque totale et comportement outrancier

J’ai commandé une table et des chaises pour plus de 1800€. Ils m’annulent la table sans m’en avertir. Pas de stock soit disant. Puis ils veulent m’envoyer les chaises. Quand je les contacte pour annuler les chaises puisque je n’ai pas de table, refus. Il faut soit disant attendre de recevoir les chaises pour les retourner ensuite. Aucun remboursement ni pour la table ni pour les chaises jamais livrées par ailleurs. À ce jour - 2 semaines après - toujours aucun remboursement et toujours plus de mensonges et même des menaces. Cette société est outrancière et ne respecte aucun droit européen. C’est juste honteux voire scandaleux.

8. Dezember 2025

Nog niets ontvangen

Klantnummer 536495770
Op 8 december een bestelling geplaatst en nog steeds niets ontvangen. Niet echt bereikbaar via telefoon en nog in afwachting van een reactie op whatsapp. Dit is ondertussen al 8 dagen zonder enige update. mijn pakket is nog niet eens bij BPost.

Heb op 17 december telefonisch contact gehad met La redoute, deze persoon was zeer vriendelijk en behulpzaam en gaf aan dat mijn pakketje in de loop van deze week zou verstuurd worden. Dit was een aangename ervaring.

Antwort von La Redoute Benelux

Hallo, Onze oprechte excuses voor de vertraging in de levering. Hartelijk dank voor uw positieve feedback over een van onze medewerkers; wij zullen deze zeker doorgeven aan de betrokken afdeling. Nog een fijne dag gewenst. Stéphanie La Redoute Benelux

Kleuren site

De kleuren op de site stemmen niet overeen met de daadwerkelijke kleuren.

Antwort von La Redoute Benelux

Hallo, Wij houden rekening met uw opmerkingen en zullen doorgestuurd worden naar de betrokken dienst. Nog een fijne dag gewenst. Stéphanie La Redoute Benelux

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Commande passée le 19/11 toujours…

Commande passée le 19/11 toujours aucune nouvelle, honteux

19. November 2025

Antwort von La Redoute Benelux

Bonjour Lydie, Nous vous présente nos sincères excuses pour les problèmes de livraison rencontrés. Nous constatons que notre service clientèle a procédé au remboursement de l’article non livré. Nous vous souhaitons une excellente journée. Cordialement, Stéphanie La Redoute Benelux

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr