Även om telefonrösten säger att det kan ta tid att komma fram så går det ändå väldigt, väldigt snabbt helt klart under en minut. Bemötandet utmärkt. Hjälpsamheten att lösa mitt problem utmärkt. Servic... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Snabb återkoppling från företaget. Jag blev uppringd inom en dag efter att jag skickat in min frågeställning. Kundvården är på en helt annan nivå än hos moderföretaget, Open Infra, som är fruktansvä... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jag hade problem med anslutning av internet, trots flera omstarter fungerade det ej. Ilshat hjälpte till att ge mig den hjälp jag behövde & gjorde detta på ett professionellt sätt men ändå med en f... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Kundtjänstsupportenpå InternetNord (Internetbolaget) , och då speciellt Oualid, är outstanding. Lugn och sansad och tar sig verkligen tid att sätta sig in i kundens problem och med stor vilja försöka... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Internetnord erbjuder konkurrenskraftiga internettjänster till rätt pris och kvalitet; som du vill ha det – när du vill ha det. Vi har from 2024 bytt namn från Internetbolaget till Internetnord då vi växer och även finns i andra länder.
Lings väg 2, 169 70, Solna, Schweden
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Jag har mailat i flera månader om att min exman bor på adressen och jag flyttade i Maj, ändå kan de inte ändå de nada. Undrar då vad deras anställda gör för sin lön? Skrapar springmask under naglarna, svarar drygt på mail? Hoppas ni har så låg lön.

Antwort von Internetnord
Behövde hjälp med att avsluta på på bra sätt eftersommar abonnemanget. Hjälpsamma och flexibla!

Antwort von Internetnord
Opålitlig leverantör, svårt att få kontakt med kundtjänst. Längre fiberavbrott (mer än 3 dagar) frekvent förekommande, utan någon jour eller påskyndande hantering. Internetnord tar inget ansvar mot oss kunder, utan bara skyller på deras underleverantör OpenInfra.
OpenInfra -fiberleverantören i marken, hänvisar till Guardio Internetnord -som hanterar skickar ut signalen, och Internetnord skyller på OpenInfra. Moment 22 för oss kunder.

Antwort von Internetnord
Jag hade problem med anslutning av internet,
trots flera omstarter fungerade det ej.
Ilshat hjälpte till att ge mig den hjälp jag behövde & gjorde detta på ett professionellt sätt men ändå med en familjär ton på samtalet, detta då jag själv kände mig smått frustrerad av att trots alla omstarter , var det just en omstart med Ilshat i luren som till slut gjorde att det fungerade. Jag hoppas att det är han som svarar nästa gång det strular - =)

Antwort von Internetnord
Jag gick igenom mina abonnemang och kontaktade InternetNord för att få koll på mitt avtal, eftersom jag trodde mig ha hittat ett billigare alternativ hos en annan leverantör.
Ali, som jag pratade med, var otroligt hjälpsam och tog sig tid att förklara det erbjudande jag hade sett. Det visade sig att det "billigare" alternativet faktiskt inte skulle bli det i längden. Han gav dessutom värdefulla tips för att förbättra upplevelsen för mina spelande ungdomar – något jag verkligen uppskattar.
Ali gick verkligen "the extra mile", och det är precis den typen av service man blir glad av när man kontaktar ett företag. Stort tack till Ali och InternetNord för proffsigt och personligt bemötande!

Antwort von Internetnord
Ali på internetnord har varit en enorm hjälp när jag hade problem med mitt internet. Lugn, stabil, hjälpsam , glad I en annars jobbig situation för mig.
Årets medarbetare helt klart!

Antwort von Internetnord
Efter lång väntan, 3 veckor, helt utan fungerande fiber och utan någon direkt information till mig så rättades det hela upp av en engagerad medarbetare på kundtjänst, Ilsath.
Utan honom hade det varit ett stort minus pga alla kortare avbrott under året.

Antwort von Internetnord
I really have to say it was actually pretty bad that it took more than half a month to resolve such a small issue - which was completely avoidable and extremely easy to fix. (Also it made me realize how helpless we humans could feel without internet access at home lol.)
However, the trouble caused by the overall procedure was greatly offset by Ilshat’s proactive, patient and persistent service. He provided all the help he could, along with respect and emotional support. He is truly an excellent employee!
And I’m happy to be back online again.

Antwort von Internetnord
Har mailat och ringt i några dagar utan någon feedback. Det har varit störningar med internet anslutning alldeles för ofta för oss som har stor behov med videosamtal, flera möte under dagen.
Nu blir vi tvungen byta internetleverantör efter flera år.
Mvh Mattias Rudin

Antwort von Internetnord
Har haft Internetnord för mer än 3 år nu, aldrig upplevt drift störningar varken annat. Kanon priser för hastigheten för både neddladning och uppladning.

Antwort von Internetnord
finns bara en anledning till att just detta företag har mig som kund och det är deras eminenta och kunniga personal som alltid hjälper och försöker lösa problem. som tur är så är det sällan problem och när de väl uppstår så är det oftast fiberlevrantören och inte internet nord som är orsaken. fortsätt med att rekrytera suverän personal betyg 10/10

Antwort von Internetnord
Jag kontaktade Internetbolaget igår, torsdag, eftersom nätet inte fungerade. Idag, den 14/2 kl. 08:16, blev jag uppringd från numret (+46 18-800 80 33) av en representant från företaget. Tyvärr var personen i fråga otrevlig och hade en överlägsen attityd, vilket gjorde samtalet onödigt besvärligt. Problemet med nätet var redan löst, men bemötandet var långt ifrån professionellt. En sådan kundhantering är inte acceptabel, och jag hoppas att ni ser över detta framöver.

Antwort von Internetnord
Trevligt bemötande och fick hjälp med det jag efterfrågade, nu hoppas jag bara flytten om ett par dagar går som samtalet.

Antwort von Internetnord
Aileen ska ni vara rädd om. Helt otroligt vilken känsla hon har för service och kunders behov. Teknikkunnig som få…
Tack!!!
100 poäng av 50 möjliga🤗

Antwort von Internetnord
Hade tänkt att byta leverantör då ni inte kunde lösa mina behov. Men efter att jag pratade meden kille som heter Ali så fixade han allt på bara några minuter, han ville även ha en återkopplig asap för att se om mitt problem löste sig. Otroligt Serviceminded!! Tack Ali!!

Antwort von Internetnord
Jag kontaktade Internetnord och förklarade mitt ärende. Jag fick av Ali bakgrund, förklaring och en neutral bedömning och förslag till lösning. Ärendet fick en bra lösning och jag kunde önska Ali och Internetnord God Jul! och ser framemot ett gott samarbete 2025!

Antwort von Internetnord
Driftstörningarna är alldeles för långa och sker alldeles för ofta. När man kontaktar dem säger de att det är ett problem hos Open Infra, och när man ringer Open Infra ber de dig kontakta InternetBolaget. Det är helt enkelt inte tillförlitligt, särskilt om man ofta arbetar hemifrån.

Antwort von Internetnord
Bra bemötande bra på att förklara jätte trevligt.....

Antwort von Internetnord
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.