Internetnord Bewertungen 290

TrustScore 4.5 von 5

4,7

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Även om telefonrösten säger att det kan ta tid att komma fram så går det ändå väldigt, väldigt snabbt helt klart under en minut. Bemötandet utmärkt. Hjälpsamheten att lösa mitt problem utmärkt. Servic... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snabb återkoppling från företaget. Jag blev uppringd inom en dag efter att jag skickat in min frågeställning. Kundvården är på en helt annan nivå än hos moderföretaget, Open Infra, som är fruktansvä... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jag hade problem med anslutning av internet, trots flera omstarter fungerade det ej. Ilshat hjälpte till att ge mig den hjälp jag behövde & gjorde detta på ett professionellt sätt men ändå med en f... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kundtjänstsupportenpå InternetNord (Internetbolaget) , och då speciellt Oualid, är outstanding. Lugn och sansad och tar sig verkligen tid att sätta sig in i kundens problem och med stor vilja försöka... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Internetanbieter

Vom Unternehmen geschrieben

Internetnord erbjuder konkurrenskraftiga internettjänster till rätt pris och kvalitet; som du vill ha det – när du vill ha det. Vi har from 2024 bytt namn från Internetbolaget till Internetnord då vi växer och även finns i andra länder.

Kontaktinformationen

2 Sterne
1 Stern

Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Erfaren och tillmötesgående

Erfaren och tillmötesgående

17. Juni 2026

Hej Isabell,

Stort tack för ditt omdöme!

Det är väldigt uppskattat att du lyfter fram både erfarenhet och tillmötesgående service. Vi arbetar hårt för att våra kunder ska känna sig trygga och väl omhändertagna genom hela processen.

Tack för ditt förtroende och för att du valde att dela med dig av din upplevelse.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mycket trevligt bemötande och hjälpsam!

11. Juni 2026

Hej Sofie,

Tack för ditt fina omdöme!

Det gläder oss att höra att du upplevde ett mycket trevligt bemötande och att du fick den hjälp du behövde. Att ge våra kunder god service är alltid vårt mål, och därför uppskattar vi din återkoppling extra mycket.

Tack för förtroendet och varmt välkommen att kontakta oss igen om vi kan hjälpa dig med något framöver.

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Internetnord ska ni INTE välja som…

Internetnord ska ni INTE välja som tjänsteleverantör. Har varit utan internet i 2v o de har ännu inte lyckats lösa det. De kompenserar inte mig heller för detta bortfall.

Mycket oproffsiga o inkompetenta. Flera ggr har jag fått ringa o fråga status o säger då flera ggr att det är löst o testa att starta om...men hjälper inte.

Bytade till Bredband2 idag då de ännu inte löst felet o nu fungerar det direkt.

Som sagt använd INTE dessa.

Ubbe

9. Juni 2026

Hej Urban,

Tack för att du delar din upplevelse.

Vi beklagar verkligen att du har haft problem med din tjänst och att det lett till ett längre avbrott. Det är naturligtvis inte den upplevelse vi vill att våra kunder ska ha, och vi tar din feedback på största allvar.

Vi vill gärna få möjlighet att titta närmare på vad som har hänt i ditt ärende och se över hur det har hanterats. Därför har vi skickat en kontaktförfrågan till dig via Trustpilot. Vi skulle uppskatta om du kan besvara den så att vi kan komma i kontakt med dig och utreda detta vidare samt säkerställa att det hanteras korrekt.

Vi beklagar verkligen den situation du hamnat i och att du fått en så här negativ upplevelse.

Väldigt hjälpsam!

9. Juni 2026

Hej Daniel,

Tack så mycket för ditt omdöme!

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att skriva. Du är alltid välkommen att höra av dig igen om du behöver hjälp framöver.

Shawn

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Trevligt bemötande och snabb hjälp

8. Juni 2026

Hej Maja,

Stort tack för ditt omdöme!

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att skriva några rader. Du är alltid välkommen att höra av dig igen om du behöver hjälp framöver.

Toufik

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jätte fint motande gjorde sitt bästa…

Jätte fint motande gjorde sitt bästa som kund jag uppskattar detta.
Tack Louis
Mvh
Yacoub Barsoum

Hej Yacoub,

Stort tack för din fina feedback!

Jag är glad att jag kunde hjälpa dig och att du upplevde bemötandet som bra. Tack själv för ett trevligt samtal och för att du tog dig tid att skriva.

Du är alltid välkommen att höra av dig igen om du behöver hjälp framöver.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jag fick lugnt och sakligt svar på mina…

Jag fick lugnt och sakligt svar på mina frågor

8. Juni 2026

Hej Marie,

Stort tack för din fina feedback!

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att lämna ett omdöme. Du är alltid välkommen att höra av dig igen om du behöver hjälp framöver.

Servicen var super

Servicen var super. Louis inte bara svarade snabbt på mail när jag hörde av mig men ringde även upp mig bara för att ge återkoppling utan att jag bett om det. The best!

Hej Johanna,

Stort tack för din fina feedback, det betyder mycket att höra att du upplevde både förklaringen och bemötandet som tydligt och trevligt.

Det var roligt att få hjälpa dig, och jag uppskattar verkligen att du tog dig tid att skriva några ord.

Du är alltid välkommen att höra av dig till mig igen om du behöver hjälp framöver.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Bra förklaring till ärendet samt…

Bra förklaring till ärendet samt förstående och trevlig man. Fler sådana

Hej Jan,

Stort tack för din fina feedback!

Det uppskattas verkligen att du tog dig tid att skriva. Du är alltid välkommen att höra av dig igen om du behöver hjälp framöver.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Otroligt att de ringer upp på missat…

Otroligt att de ringer upp på missat samtal utanför öppettider!

4. Juni 2026

Hej Ingegerd,

Stort tack för din feedback!

Vi försöker alltid vara så tillgängliga och hjälpsamma som möjligt, så det betyder mycket att du uppmärksammar det.

Du är alltid välkommen att höra av dig igen om du behöver hjälp framöver.

Toufik

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Tjänsten har krånglat. Men service har ägt problemen på ett bra sätt.

Tjänsten har krånglat.
Men servicen runt detta är god
Samt äger ansvar för att kompensera problem/servicebortfall.

Så 4 poäng service 2 för produkt

4. Juni 2026

Hej Henrik,

Tack för din feedback och för att du delar din upplevelse så tydligt.

Vi beklagar att tjänsten inte fungerat som förväntat, men det gläder oss att du upplevt att vi tagit ansvar och hanterat situationen på ett bra sätt. Din kommentar om både service och produkt tar vi med oss i vårt fortsatta förbättringsarbete.

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att skriva. Du är alltid välkommen att höra av dig om du behöver hjälp framöver.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bra bemötande med snabbt svar på min…

Bra bemötande med snabbt svar på min fråga.

3. Juni 2026

Hej Leif,

Tack för ditt omdöme! Det gläder oss att du fick snabb hjälp och kände dig väl bemött i kontakten med oss.

Hör gärna av dig igen om du undrar över något framöver.

Shawn

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Väldigt snabb återkoppling och mycket…

Väldigt snabb återkoppling och mycket bra service. Även om de nu var jag som hade ställt till de så löstes allt väldigt smidigt och utan dröjsmål.

3. Juni 2026

Hej Christian,

Stort tack för din fina feedback! Vad roligt att höra att återkopplingen var snabb och att du upplevde att allt löstes smidigt och utan dröjsmål.

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela din upplevelse. Du är alltid välkommen att höra av dig om du behöver hjälp framöver.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Blivit en bra mycket bättre upplevelse…

Blivit en bra mycket bättre upplevelse de senaste året, trevlig och bemötande kundtjänst. Önskade bara att de var 24/7 support så hade de varit full pott.

1. Juni 2026

Hej Rickard,

Stort tack för din fina feedback!

Vad roligt att höra att din upplevelse har blivit mycket bättre det senaste året och att du uppskattar vårt bemötande i kundtjänsten. Det betyder mycket för oss.

Vi tar också med oss din synpunkt kring 24/7-support – det är värdefull input när vi utvecklar vår service vidare.

Tveka inte att höra av dig igen om du behöver hjälp framöver!

Vänliga hälsningar

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snabb leverans och snabb återkoppling…

Snabb leverans och snabb återkoppling på min fråga! Mycket väl godkänt!

27. Mai 2026

Hej Mikael,

Stort tack för din feedback! Vad roligt att höra att både leveransen och återkopplingen fungerade snabbt och smidigt. Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att lämna ett omdöme.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bra kundservice av Louis!

20. Mai 2026

Antwort von Internetnord

Stort tack för din feedback! Det gläder mig verkligen att du är nöjd och att du upplevde att jag kunde hjälpa dig på ett bra sätt. Tack för att du tog dig tid att skriva.

Toppbetyg!

Trevligt bemötande och otroligt bra kundfokus, tack Louis!!

18. Mai 2026

Hej Niclas,

Stort tack för toppbetyget! Kul att höra att du är nöjd och att du uppskattade bemötandet och kundfokuset.

Det betyder mycket att få den typen av feedback, tack själv för att du tog dig tid att skriva!

Proffesionellt och bra bemötande

Proffesionellt och bra bemötande. Väldigt serviceminded.

18. Mai 2026

Hej Anders,

Tack för det fina omdömet! Vad kul att höra att du upplevde ett professionellt och bra bemötande samt att du kände dig väl bemött och hjälpt.

Vi uppskattar verkligen din feedback och hoppas få hjälpa dig igen framöver.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mycket bra och engagerad service i…

Mycket bra och engagerad service i samband med avtalstecknande och aktivering av abonnemang.

13. Mai 2026

Hej Mats,

Tack för din feedback! Vad roligt att höra att du är nöjd med servicen i samband med både avtalstecknande och aktivering av ditt abonnemang.

Vi uppskattar verkligen att du delar din upplevelse och önskar dig varmt välkommen som kund!

Kundtjänst

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr