Gardio Bewertungen 829

TrustScore 4.5 von 5

4,6

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det finns väl fördomar om bristande nivå på support hos internetleverantörer men de kommer på skam med Gardio. Snabbt svar på telefon, engagerad kundmottagare, snabb och elegant lösning på problemet... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Medarbetaren ringde snabbt, var tålmodig och kunde hjälpa med goda tipps . Han tog sig tid när jag som utlänning inte förstod allt meddetsamma - jag har alltid lite svårt med telefonsamtal och förbi... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

En service upplevelse utöver det vanliga . Dels när vi ringde kontoret med frågor, den personen satte oss i kontakt med arbetsledaren genast. Grabbarna som kom och utförde jobbet var så trevliga och... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Fachgeschäft für Videoüberwachung

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Hemlarm med kamerabevakning och HD-bilder i mobilen från Gardio. Larmcentral och väktare. Läs mer här eller ring 0775-333 005 så hjälper vi dig!

4,6

2 Sterne
1 Stern

Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mycket trevlig och serviceinriktad…

Mycket trevlig och serviceinriktad kille, fick den hjälp och information jag behövde.

17. Juni 2026

Hej Anita,

Stort tack för din fina återkoppling och för att du tog dig tid att lämna ett omdöme.

Vad roligt att höra att du upplevde bemötandet som trevligt och serviceinriktat, och att du fick den hjälp och information du behövde. Vi uppskattar verkligen din feedback.

Varmt välkommen att höra av dig igen om du behöver hjälp framöver.

Casper

Bra kundtjänst

Toufik arbetar på Gardios kundtjänst och han var väldigt trevlig och duktig samt hjälpte mig på bästa sätt.

16. Juni 2026

Hej Lena,

Stort tack för din fina återkoppling!

Det gläder mig verkligen att höra att du upplevde vår kundtjänst som bra och att jag kunde hjälpa dig på ett trevligt och smidigt sätt. Jag uppskattar dina vänliga ord.

Tveka inte att höra av dig igen om du behöver hjälp framöver.

Med vänliga hälsningar

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snabb och smidig kommunikation.

15. Juni 2026

Hej Denis,

Stort tack för ditt omdöme!

Det är riktigt kul att höra att kommunikationen upplevdes som både snabb och smidig. Vi jobbar varje dag för att göra det så enkelt och effektivt som möjligt för våra kunder.

Hör gärna av dig igen om du behöver hjälp framöver.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Supersnabb och trevlig support

Supersnabb och trevlig support! Tack!

15. Juni 2026

Hej Veronica,

Stort tack för din fina återkoppling. Vi uppskattar verkligen din feedback!

Varmt välkommen att höra av dig igen om du behöver hjälp framöver.

Suverän service

Suverän service. Ilshat måste ni vara rädda om. Han är top-notch.

16. Juni 2026

Hej Lasse,

Stort tack för din fina återkoppling!

Det betyder mycket att höra att du upplevde servicen som suverän. Jag uppskattar verkligen dina vänliga ord.

Jag finns alltid här om du behöver hjälp igen framöver.

Med vänliga hälsningar

Bra service!

12. Juni 2026

Hej Patrik,

Tack för ditt omdöme och för att du tog dig tid att lämna feedback.

Vad roligt att höra att du är nöjd med vår service. Vi uppskattar det verkligen.

Varmt välkommen att kontakta oss igen om du behöver hjälp framöver.

Faraz

Mkt trevligt bemötande!

Mkt trevligt bemötande!

Hej Jennifer,

Tack för ditt omdöme och för att du tog dig tid att lämna ett omdöme.

Varmt välkommen att kontakta oss igen om du behöver hjälp framöver.

Löste broblemet jag hade.toppen BM

10. Juni 2026

Hej Britt-Marie,

Stort tack för din feedback! Vad skönt att höra att problemet löstes och att du är nöjd med hjälpen.

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att skriva. Du är alltid välkommen att höra av dig om du behöver hjälp framöver.

Lysande support!

Bortsett från en administrativ miss har själva leveransen av internet funkat prickfritt i flera år. Mycket nöjd!

10. Juni 2026

Hej Kurbads,

Stort tack för din mycket fina och utförliga feedback! Det gläder oss verkligen att höra att du är så nöjd med både supporten och leveransen över tid. Extra roligt att vårt bemötande och snabba hjälp gjorde skillnad när du behövde det.

Vi tar också med oss din kommentar kring den administrativa delen och uppskattar att du lyfter helhetsupplevelsen.

Tack för att du är kund hos oss, du är alltid välkommen att höra av dig om du behöver något framöver.

Hej Bertil,

Stort tack för ditt omdöme! Vad roligt att höra att du är nöjd med servicen.

Du är alltid välkommen att höra av dig om du behöver hjälp framöver.

Cssper

Bra bemötande

Hej Jens,

Tack så mycket för ditt omdöme! Det gläder oss att du kände dig väl bemött.

Du är alltid välkommen att kontakta oss igen om du behöver hjälp framöver.

Snabb och bra hjälp

Snabb och bra hjälp av en person som förlarade enkelt och lätt. Toppen

Hej Jörgen,

Tack för din feedback, det uppskattas verkligen! Kul att höra att du fick bra och snabb hjälp och att det kändes tydligt i kommunikationen.

Du är alltid välkommen att höra av dig om du behöver något framöver.

Bra service

Bra service. Snabba och informativa svar

Hej Pelle,

Stort tack för din fina feedback! Vad roligt att höra att du är nöjd och att du upplevde både snabba och informativa svar.

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att lämna ett omdöme. Du är alltid välkommen att höra av dig om du behöver hjälp framöver.

Casper

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Trevlig kontaktperson som gav en bra…

Trevlig kontaktperson som gav en bra introduktion till tjänsten samt erbjöd direktkontakt om problem skulle uppstå vid test, Toppen med personlig service!

1. Juni 2026

Hej Anna,

Stort tack för din fina feedback!
Vad härligt att höra att du kände dig väl bemött och att servicen upplevdes som personlig och tillgänglig. Det uppskattar vi verkligen!

Du är alltid varmt välkommen att höra av dig om du behöver hjälp framöver.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Allt från första samtalet Fem stjärnigt

Allt från första samtalet, väldigt trevlig och förstående lovade att kolla upp ärendet och återkomma. Han det också under den tiden han lovade. Louis var även behjälplig under betalnings processen stannade kvar i samtalet och lyfte blockeringen direkt efter att mottagit skärm dunk på betalningen.
Du förtjänar mer än fullt betyg, verkligen.

Hej Michael,

Stort tack för din otroligt fina feedback, det betyder mycket att läsa.

Jag är glad att jag kunde hjälpa dig genom hela processen och att allt fungerade smidigt, från första samtalet till att betalningen gick igenom. Tack också för att du uppskattar uppföljningen, det betyder extra mycket.

Det har varit ett nöje att hjälpa dig, och du är alltid välkommen att höra av dig om du behöver något framöver.

Extremt bra bemötande av Louis

Extremt bra bemötande av Louis. Gardio ringde mig att hälsa oss som nya kund. Grymt och verkligen uppskattat.

Hej Tammo,

Stort tack för dina fina ord, det betyder mycket för mig att höra att du upplevde bemötandet som extremt bra.

Det var verkligen trevligt att få prata med dig och kunna hälsa dig välkommen som ny kund. Jag uppskattar din feedback.

Du är alltid välkommen att höra av dig till mig om du behöver hjälp framöver.

Trevlig

Trevlig, kunnig och hjälpsam personal!

Hej Jhoni,

Tack så mycket för dina fina ord. Det gläder oss att du upplevde vår personal som trevlig, kunnig och hjälpsam.

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att lämna din feedback. Du är alltid välkommen att höra av dig till oss om du behöver hjälp framöver.

Mycket trevligt bemötande

Mycket trevligt bemötande, kunnig och förstående!

Antwort von Gardio

Tack så mycket för din feedback! Det gläder oss att du är nöjd och att du upplevde vårt bemötande som snabbt och bra.

Du är alltid varmt välkommen att kontakta oss igen om du behöver hjälp framöver.

Ett väldigt snabbt och bra bemötande

Ett väldigt snabbt och bra bemötande

3. Juni 2026

Antwort von Gardio

Tack så mycket för ditt fina omdöme!

Vad roligt att höra att du upplevde ett snabbt och bra bemötande. Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela din upplevelse.

Välkommen att höra av dig igen om du behöver hjälp framöver!

Saklig information om mitt ärende

Saklig information om mitt ärende

3. Juni 2026

Hej Joakim,

Stort tack för ditt omdöme! Vad härligt att höra att du är nöjd. Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig.

Du är alltid välkommen att höra av dig till oss om du behöver hjälp framöver.

Faraz
Kundtjänst

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr