Internetnord Bewertungen 290

TrustScore 4.5 von 5

4,7

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snabb återkoppling från företaget. Jag blev uppringd inom en dag efter att jag skickat in min frågeställning. Kundvården är på en helt annan nivå än hos moderföretaget, Open Infra, som är fruktansvä... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jag hade problem med anslutning av internet, trots flera omstarter fungerade det ej. Ilshat hjälpte till att ge mig den hjälp jag behövde & gjorde detta på ett professionellt sätt men ändå med en f... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kundtjänstsupportenpå InternetNord (Internetbolaget) , och då speciellt Oualid, är outstanding. Lugn och sansad och tar sig verkligen tid att sätta sig in i kundens problem och med stor vilja försöka... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Internetanbieter

Vom Unternehmen geschrieben

Internetnord erbjuder konkurrenskraftiga internettjänster till rätt pris och kvalitet; som du vill ha det – när du vill ha det. Vi har from 2024 bytt namn från Internetbolaget till Internetnord då vi växer och även finns i andra länder.

4,7

2 Sterne
1 Stern

Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Snabb återkoppling från företaget

Kundvården är på en helt annan nivå än hos moderföretaget, Open Infra, som är fruktansvärt.
Sett till de förutsättningarna tycker jag att Internetnord gör ett fantastiskt jobb.

15. Mai 2026

Hej John,

Tack för din feedback! Kul att höra att du fick snabb återkoppling och att vi kunde hjälpa dig kort efter att du hörde av dig.

Vi uppskattar verkligen att du delar din upplevelse, och vi jobbar vidare för att fortsätta vara snabba och tillgängliga när det behövs.

Bra service

Bra service, lösta mitt ärende snabbt och smidigt

15. Mai 2026

Hej Fredrik,

Stort tack för din fina recension!

Det gläder oss verkligen att ärendet kunde hanteras snabbt och utan krångel. Vi uppskattar att du tog dig tid att skriva och dela din upplevelse.

Hör gärna av dig igen om du behöver hjälp framöver.

Trevlig och hjälpsam support

Trevlig och hjälpsam support, efter jag tappat greppet om mina fakturor.

12. Mai 2026

Hej Göran,

Stort tack för din fina recension!

Vad roligt att höra att du upplevde vår support som både trevlig och hjälpsam, och att vi kunde hjälpa dig att få ordning på dina fakturor. Det uppskattas verkligen att du tog dig tid att dela din upplevelse.

Problemet löstes smärtfritt

Problemet löstes smärtfritt

11. Mai 2026

Hej Barbro,

Tack för din återkoppling. Vad bra att problemet kunde lösas smidigt och utan krångel – det uppskattar vi verkligen att höra.

Utmärkt!

Även om telefonrösten säger att det kan ta tid att komma fram så går det ändå väldigt, väldigt snabbt helt klart under en minut. Bemötandet utmärkt. Hjälpsamheten att lösa mitt problem utmärkt. Service utmärkt. Att jag får återkoppla gör det hela väldigt enkelt. Tusen tack Toufik. Jag rekommenderar internetnord det varmaste"

7. Mai 2026

Hej Ivan,

Stort tack för din fantastiska återkoppling. Det gläder mig verkligen att du upplevde att det gick snabbt att komma fram och att du fick bra hjälp med ditt problem. Extra roligt att höra att både bemötandet, servicen och återkopplingen fungerade så bra för dig.

Tack också för din varma rekommendation – det betyder mycket.

Snabb och tydlig service

7. Mai 2026

Hej Jimmy,

Tack för din återkoppling. Vad roligt att höra att du upplevde snabb och tydlig service – det uppskattar vi verkligen.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mycket trevlig kille jag pratade med…

Mycket trevlig kille jag pratade med han fixar allt jag frågade om !
Sådana ska ni ha fler av. Då blir alla kunder kvar.

Hej Olle,

Tack för din fina återkoppling. Vad roligt att höra att du fick ett trevligt bemötande och att dina frågor kunde lösas på ett bra sätt. Det uppskattar vi verkligen.

Vi tar även med oss din feedback kring vårt team – tack för att du delar med dig.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Trevligt bemötande och en otrolig…

Trevligt bemötande och en otrolig hjälpsamhet. Kunde inte vara bättre.

Hej Lennart,

Tack för din fina återkoppling. Vad roligt att höra att du upplevde ett trevligt bemötande och god hjälpsamhet. Det uppskattar vi verkligen.

Shawn

Helpfull and quick response

Helpfull and quick response. Smooth transit from previous ISP to Internetnord

Dear Customer,

Thank you for your feedback. We’re glad to hear that you found our support helpful and that everything went smoothly during your transition from your previous service provider to Internetnord.

We appreciate you taking the time to share your experience.

Kind regards,
Customer Service

Bra uppföljning

Telekontakt som uppföljning av fibernät anslutning. Ett uppskattat bemödande från att få koll på att allt fungerar!

Hej Dan,

Tack för din återkoppling. Vad roligt att höra att du uppskattade vår uppföljning efter din fiberanslutning och att allt fungerar som det ska. Det betyder mycket för oss att få veta.

Varmt välkommen att höra av dig om du behöver hjälp framöver.

Snabbt svar

Snabbt svar, tydligt svar på mina funderingar

5. Mai 2026

Hej Lars,

Tack för din återkoppling. Vad bra att du upplevde snabba och tydliga svar på dina funderingar. Det uppskattar vi verkligen.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Engagerad och har kunden i centrum

Engagerad och har kunden i centrum, nöjd hittills med min tecknade av Bredband då vi fick ett superbra erbjudande men också blev nöjd med bemötandet från kundtjänst. Tjänsten kom igång inom förväntad tid.
Nöjd och rekommenderar definitivt

Antwort von Internetnord

Stort tack för din fina återkoppling. Vad roligt att höra att du är nöjd med både erbjudandet, bemötandet från kundtjänst och att tjänsten kom igång inom förväntad tid. Det uppskattar vi verkligen.

Tack också för att du rekommenderar oss.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Problemet löst snabbt efter 4 dagars…

Problemet löst snabbt efter 4 dagars försening.

Hej Lennart,

Tack för din återkoppling. Vad bra att problemet blev löst och att det gick snabbt när det väl åtgärdades. Vi beklagar verkligen förseningen innan ärendet kunde hanteras.

Kundservicen

Kundservicen - trevligt bemötande

Hej Johan,

Tack för din feedback. Vad roligt att höra att du upplevde ett trevligt bemötande från vår kundservice. Det uppskattar vi verkligen.

Louis

Ett mycket gott bemötande

Ett mycket gott bemötande. Snabbt hanterat och återkoppling. Lite utöver det vanliga. Bästa bredbandet. Tack llshat!

Hej Mats,

Tack så mycket för din fina återkoppling. Vad glada vi blir att du upplevde ett gott bemötande och att ärendet hanterades snabbt med bra återkoppling. Extra roligt att du är nöjd med tjänsten – det uppskattas verkligen.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fick bra bemötande och hjälp

Hej Kristina,

Tack för din återkoppling. Vad roligt att höra att du fick ett bra bemötande och den hjälp du behövde. Det uppskattar vi verkligen.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Väldigt bra bemötande och snabbt och…

Väldigt bra bemötande och snabbt och bra åtgärdat!

Hej Tomas,

Stort tack för din feedback. Vad roligt att höra att du upplevde ett bra bemötande och att allt hanterades snabbt och smidigt. Det uppskattar vi verkligen.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Killen var kompetent och insatt

29. April 2026

Antwort von Internetnord

Tack för din återkoppling. Vad roligt att höra att du kände dig väl bemött och fick kunnig hjälp av vår personal. Det uppskattar vi verkligen.

Varmt välkommen åter om du behöver hjälp igen!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Trevligt och proffsigt bemötande!

Trevligt och proffsigt bemötande!

29. April 2026

Hej Arja,

Stort tack för din fina feedback! Vad roligt att höra att du upplevde ett trevligt och proffsigt bemötande – det betyder mycket för oss.

Du är varmt välkommen tillbaka om du behöver hjälp igen framöver!

Allt gott,
Louis

Godkänt

Inget att klaga på, trevligt bemötande, bra råd och info

27. April 2026

Hej Ulf,

Stort tack för din återkoppling!

Vad roligt att höra att du upplevde ett trevligt bemötande och att du fick bra råd och information. Vi uppskattar verkligen att du delar med dig av din upplevelse.

Tveka inte att höra av dig om du behöver hjälp framöver.

Med vänlig hälsning,
Kundtjänst

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr