InfomedicsBewertungen

TrustScore 1 von 5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ik heb in het verleden geen problemen gehad met Infomedics. Nu krijg ik een aanmaning voor een rekening die ik nog nooit ontvangen heb. Voor de duidelijkheid ik heb alle infomedic rekeningen vanaf 202... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Helaas kan ik geen 0 ster geven.. Ook bij mij beweren ze facturen te hebben gestuurd per mail die ik nooit ontvangen heb. De brief met incasso kosten kwam vreemd genoeg wel per post. Met een klach... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Vorig jaar al gevraagd iets te wijzigen in contactgegevems, is bevestigds. nog sturen ze geen emails naar dat adres. brieven verzinnen die niet kloppen. Ze laten bewust dingen lopen (en zijn onberei... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Heb een betalings regeling en krijg een nieuwe factuur Vraag als dit samen gevoegd kan worden Een hele arrogante dame aan de telefoon Die je niet helpt en niet interesseert waar voor je belt W... Mehr ansehen

1. Versicherungsgesellschaft
  2. Krankenversicherung
  3. Versicherungsagentur

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Heeft u een vraag over een ontvangen rekening? Wij staan u graag persoonlijk te woord, bel ons via 036 - 20 31 900.

Ungenügend

Alle Bewertungen

157 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Er worden over de telefoon afspraken…

Er worden over de telefoon afspraken gemaakt over betalingen waarvan ze verwachten dat je die begin van de maand betaald en geen ruimte bieden om het eind van de maand te kunnen betalen.
Uit goede wil maak je het afgesproken bedrag over waarna je als nog een brief krijgt van het incassobureau.
Als je dan belt zeggen ze dood leuk dat het om een misverstand gaat en dat ik het als nog met de incasso moet regelen.
Het probleem is dat je niet via een andere instantie kan betalen dan Indonesisch.

28. Januar 2026

1 ster vanwege de chatbot

1 ster vanwege de chatbot. Dan verdien je ook niet meer sterren en bovendien wekt het weinig vertrouwen.
In gesprek met de chatbot: 'een ogenblik geduld alstublieft" en dan gebeurt er een hele tijd niks.
Je kunt niet eens rechtstreeks een mail naar dit bedrijf sturen.

27. Januar 2026
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Teveel betaalde bedrag wordt maar niet terugbetaald

Rekening gehad 2-1-26, teveel betaald omdat de zorgeverzekeraar ook een deel betaald heeft, staat nergens maar wel fijn natuurlijk. 3-1 gebeld met IM (8 wachtende voor wat?) en zorgverzekeraar, te veel betaalde bedrag wordt binnen een paar dagen automatisch teruggestort. 26-1-26 nog steeds niets terug, 3x over gebeld en na de 3e maal iemand aan de lijn, ogenblikje zei ze en ik werd er gewoon uitgegooid. Nu voor de 4e maal bellen. Iemand gesproken! Ik mag geen actie naar IM doen en er wordt niets automatisch gedaan, ik moet contact met Echozorg opnemen en zij dienen dit op te pakken. @ gestuurd naar Echozorg en achterheen gebeld, wordt meteen opgepakt.
Sterren worden aangepast na respons

26. Januar 2026

Als ik een 0 kon geven kregen ze deze

Als ik een 0 kon geven kregen ze deze, wat een shit bedrijf, ik had klacht ingediend naar aanleiding dat mijn behandelaar iet niet goed had gedaan, toen kreeg ik een nota met 000, dus ik denk opgelost hoef niet meer tebetalen na enige tijd krijg ik weer een nota moest betalen, weer klacht ingediend met reden van niet betalen, infomedics zou navraag doen niets meer van gehoord tot de 2 de aanmaning in de bus viel, ik had verwacht dat ik een terugkoppeling zou krijgen naar aanleiding van mijn klacht, nee hoor nota gekregen met incasso kosten, nou dan wordt ik pissig, dan bel je met je verhaal dan verbreekt dame de verbinding, fijn bedrijf is dit, je moet je schamen dat je voor zo'n bedrijf werkt, ik zou het niet kunnen met alle respect, en het personeel dat zo met hun klanten om gaat die moet je meteen ontslag geven ,zijn een schande voor je bedrijf.
De reviews zeggen al genoeg, tijd dat tv programma kassa hier eens aandacht aan geeft.

22. Januar 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Wat een flut bedrijf zeg

Wat een flut bedrijf zeg! Voor de zoveelste keer krijg je daar meteen een aanmaning zonder eerst een rekening te krijgen. Personeel daar doet niks met de administratie. Echt triest en inmiddels wel klaar mee. Neem beter personeel dat tenminste zorgt dat de rekeningen verstuurd worden.

16. Januar 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Zelfs in de rouw blijven ze je lastigvallen

Er worden via de chatbot betaalafspraken gemaakt waar je vervolgens al aanmaningen voor krijgt als de termijn nog niet eens is verstreken.
Geen enkele afspraak wordt bevestigd.
Het feit dat er een betaling geheel is voldaan krijg je geen bevestiging van dan moet je bedelen om een PDF-je.
1x maand uitstel aangevraagd i.vm uitvaartkosten voor mijn partner. Toegezegt maar nu wel bijna dagelijks herinneringen sturen. Enorm stressvol en totaal geen begrip.

12. Januar 2026

Echt bijzonder.

Echt bijzonder.. kreeg een factuur van mijn tandarts, welke niet terecht was. Mijn tandarts bericht dat hij deze zal annuleren. Vervolgens krijg ik een herinnering maar een mail terug sturen kan niet. Bereikbaar zijn ze niet bij dit bedrijf.. na lang zoeken een contactformulier op de website gevonden, ingevuld en uitgelegd. Correspondentie van de tandarts met bevestiging voor annulering in de bijlage gedaan, krijg ik nu een aanmaning met incassokosten?? Tandarts maar weer benaderd en geprobeerd te bellen.. maar het is zaterdag dus bereikbaar zijn ze niet.. wat slecht allemaal

10. Januar 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ze maken het bewust lastig te betalen

Ze maken het bewust lastig deze rekening te betalen door hem via de mail (via een vaag mail domein) en 2 maanden na de behandeling te versturen.

Waarschijnlijk met opzet, in de hoop dat ik hem over het hoofd zou zien. En men dan incasso kosten kan rekenen. (met heeft het huisadres en telefoon nummer) Triest om zo je geld te moeten verdienen, en dat ook nog met een zorg product.

Als je er niet oprecht instaat en IT oplossingen zijn niet je sterkste kant moet je niet zo'n bedrijf starten.

6. Januar 2026

1 ster omdat minder niet mogelijk is

1 ster omdat minder niet mogelijk is.

Nog nooit een bedrijf mee gemaakt die zo extreem slecht is voor de mens en ze liever de ellende in helpt dan eruit puur voor eigen gewin.

Nog nooit een gemiste betaling, denkende dat de rekening volledig betaald was en daarom ik december niet betaald. Gevolg instant een incassobureau zonder ook maar 1 herinnering o.i.d en als je dan belt word je nog net niet uit gelachen. Dit bedrijf moet gesloten worden.

6. Januar 2026

Infomedics maakt FOUT NA FOUT

Infomedics maakt fout na fout, door toedoen van hen, komen mensen in de problemen. Als je belt, leggen ze de schuld altijd bij de zorgaanbieder, in dit geval bij de tandarts. En als je iets te vasthoudend bent, krijg je een grote mond van degene aan de telefoon. Schandalig dat dit kan en mag en niemand er iets tegen doet. Dit is op vandaag gedateerd maar gaat al enkele maanden zo, bij verschillende personen. FOUT NA FOUT

5. Januar 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Aanmaning ontvangen terwijl je al hebt…

Aanmaning ontvangen terwijl je al hebt betaald en de uiterste betaaldatum nog twee weken verder staat. Wat een vreselijk onbeschofte manier van werken, bij het asociale af hoe je wordt behandeld bij contact , dit is nu eenmaal onze manier van werken en wordt geautomatiseerd verzonden. Nou, niets gaat automatisch, het is net hoe je de instellingen zet. Wat een verschrikkelijk bedrijf !!

5. Januar 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Dit is geen eerlijke organisatie

Dit is een bedrijf dat misbruik maakt van de omstandigheden. Ze grijpen de kan om elk keer een incassokosten op de facturen te gooien, vaak ook onterecht, gelijk na een herinnering zie je een incassokosten. Vaak betalen de mensen deze kosten.
Als je niet betaald doen ze verder ook niets maar kunnen ook niets doen omdat ze weten dat ze onrechtmatig bezog zijn. Helaas werken heel veel tandartsten met deze oplichtingsbende. Ik zou gewoon bij mijn tandarts aangeven, dat je niet verder gaat bij zolang zij met infomedics werken. Zet druk op de tandarts
Helaas blijven de toezichthouders ook terughoudend met zulke organisaties en deze vorm van oplichters kunnen vrij hun gang gaan.

Aan de andere kat staan de agenten wel gereed om boetes uit te delen bij de particulieren om geld te incasseren bij de overheid. Zoek hwt ook eens bij zulke misbruikers van de wet

2. Januar 2026

Onruststokers !

Zeer onpersoonlijke brief gekregen van infomedics, ondanks dat ik binnen de gestelde termijn heb betaald krijg ik een brief waarin men vermeld dat ik in gebreke ben gebleven. Zorgverleners stop met dit incassobureau, dit “zorgt” voor veel onrust onder jullie patienten !!!

2. Januar 2026
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr