Hollænder & Vivi’s Køreskole Bewertungen

TrustScore 5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Torben er en fantastisk kørelærer og teori lære, han søre altid for at være der 100 procent for hans elever og det kan man virkelig mærke! Kæmpe stor anbefaling her fra👏🤞

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk køreskole Køreskolen har styr på det hele bookingen er nem, og man kan selv vælge tider efter behov. Min kørelærer Astrid var virkelig god og kunne hjalp mig igennem det hele, og sørgede... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kan kun anbefale Vivi og hollænder. Min datter Malou kørte hos Belinda og der er udelukkende ros fra os. Ingen råben og skrigen i bilen, tværtimod massere sang, humor og opmuntring til den unge nye bi... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg kan klart anbefale Hollænder & Vivi’s køreskole. Jeg har været rigtig glad for mit forløb, hvor jeg altid har følt mig velkommen og set som enkel elev. Teoriundervisningen har været rigtig hyggeli... Mehr ansehen

1. Fahrschule

Vom Unternehmen geschrieben

Tag dit kørekort her hos os! Vælg mellem et normalt forløb på 8-10 uger eller tag dit kørekort på kun 3 uger. Måske har du mistet dit kørekort og ønsker at generhverve det. Uanset ønske kan Hollænder & Vivi's Køreskole hjælpe dig!

Hervorragend

Alle Bewertungen

59 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Stor anbefaling herfra

Jeg tog kørekort hos Hollænder og Vivi's Køreskole, og jeg var virkelig glad for mit valg. Undervisningen var god og struktureret, og der var god snak i undervisningen mellem kørelæreren og eleverne. Køretimerne var også rigtig gode, da min kørelærer og jeg skabte et godt bånd. Så køretimerne var sjove, spændende, og noget man helt klart så frem til i løbet af ugen. Stor anbefaling herfra:)

30. August 2023

Tag dit kørekort her !

Jeg vil gerne dele min utroligt positive oplevelse med Hollænder & Vivi’s Køreskole. Min kørelærer, Vivi, var simpelthen fantastisk! Hun var ikke kun dygtig, men også utrolig engageret i at sikre, at jeg forstod alle aspekter af teorien. Vivi formåede virkelig at gøre de komplekse emner letforståelige, hvilket gjorde hele teoridelen både overskuelig og interessant.

Det, der virkelig satte prikken over i'et for mig, var muligheden for at tage øveteoriprøver derhjemme. Det gav mig en enorm tryghed at kunne teste mig selv og forberede mig på den teoretiske prøve i mit eget tempo.

Samlet set kan jeg kun give Hollænder & Vivi’s Køreskole mine varmeste anbefalinger. Med en fantastisk kørelærer som Vivi og de ressourcer, skolen stiller til rådighed, var hele processen med at få mit kørekort både effektiv og mindeværdig. Hvis du leder efter en køreskole, der virkelig tager sig tid til at forberede dig ordentligt, så er dette stedet!

5. Dezember 2023

Den perfekte køreskole!

Hollænder og vivi’s køreskole i Roskilde er en virkelig god og rar køreskole. Teoritimerne er overskuelige og mine oplevelser med køretimer har kun været gode! 100% tilfreds med mit valg af køreskole!

1. November 2023

Tag dit kørekort hos Hollænder og Vivi

Tog mit kørekort med turbo holdet i efterårsferien 2023 og havde en super god oplevelse. Kørelærerne er virkelig gode til, at gøre processen overskuelig og sjov, de er samtidigt altid til at få fat i på telefonen, til at svare på alverdens spørgsmål.

Jeg kan 100% anbefale at tage et turbohold, da alt teori og den primære kørsel bliver taget så intenst, at man får øvet alt og virkelig når at blive venner med kørelæres bil. (Det hjalp også på fravær fra gymnasiet at jeg kunne klare det meste i en ferie.)

Havde kørekortet efter 1,5 måned. 🎉

27. November 2023

Mega god køreskole!!

Jeg har været super tilfreds med mit forløb hos hollænder og vivi. Jeg havde Belinda og Vivi til teori og timerne var virkelig rare og man følte der var plads til alle de spørgsmål man nu skulle have. Som kørelærer havde jeg Torben og der er kun positive ting at sige. Torben er super god som kørelærer, han er rar og rolig at køre med og man føler sig altid tryg når man køre med ham. Der bliver ikke vrisset af en når man laver fejl men istedet retter han og roligt hjælper en med at forstå sine fejl og forbedre dem.

Da der opstod problemer med min lægeerklæring var dem på køreskolen super hjælpsomme og var meget hurtige til at svare mig og hjælpe mig med hvad jeg skulle gøre. Man får virkelig en følelse af at de går op i deres elever og jeg kunne ikke ha drømt om et bedre forløb.
Så kæmpe anbefaling herfra!!

14. November 2023

Klar anbefaling herfra

Kan 100% anbefale hollænder og Vivi som køreskole. Har haft fornøjelsen af Dennis som teorilærer, der gjorde alle teoritimer og undervisningen på en forståelig måde, med plads til alle tænkelige spørgsmål.

Takket være min fantastiske kørelærer Cihan, har det været et effektivt og godt forløb. Han tilpasser lektionerne lige efter behov og gør timerne på vejen ikke mindst sjove men også trygge. Cihans evne til at lærer fra sig på en tålmodig og lærerig måde, har jeg virkelig værdsat.

Klar anbefaling af Hollænder og Vivi som køreskole og ikke mindst Cihan som kørelærer. :)

17. November 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det har været en kæmpe fornøjelse

Det har været en kæmpe fornøjelse at være til teori- og køretimer hos Hollænder og Vivi med den bedste kørelærer, Cihan. Han er så venlig og hjælpsom og utrolig god til, at gøre en sikker og klar til ens køreprøve. En super professionel og fleksibel køreskole alt i alt!

18. Oktober 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hollænder og Vivi Køreskole har været…

Hollænder og Vivi Køreskole har været en fantastisk oplevelse, takket være den exceptionelle kørelærer, Cihan. Hans tålmodighed og evne til at forklare komplekse køreteknikker gjorde hele processen glat og behagelig. Køreskolen har været meget professionel og fleksibel med planlægningen. Jeg stærkt anbefale dem til alle, der søger en førsteklasses køreuddannelse. Tak, Cihan og Hollænder og Vivi.

9. Oktober 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hollænder og vivi er en helt igennem…

Hollænder og vivi er en helt igennem fantastisk køreskole.
Jeg tog et turbo forløb hos dem og var hurtigt igennem, hvilket var super fedt.

Havde Cihan som teorilærer og han var super god til at forklare tingene og gøre dem forståelige, samtidig med at det var hyggeligt, hvilket gjorde at de mange timers teori, bare fløj afsted på en mega fed måde.

Samtidig havde jeg Dennis som kørelærer. Timerne i bilen, var ikke kun meget lærerige med også altid vildt hyggelige og sjove. Han er super god til at vejlede og forklare og spørge ind til hvad man selv føler sig usikker på, så vi ikke kun få øvet det han syntes der er behov for, men også det man selv havde behov for og følte sig usikker omkring og det var mega behageligt.

Jeg kom samtidig rigtig hurtigt til både teori og køreprøve, hvilket også er rigtig rart.

Alt i alt super fed oplevelser og mega tilfreds med hele forløbet, og både min teori og kørelærer.
Jeg kan helt klart anbefalde dem og er så glad for at jeg valgte og tage kørekort hos dem.

8. Oktober 2023

Kæmpe stor anbefaling…

Jeg fik anbefalet netop denne køreskole og WOW, jeg blev ikke skuffet! Mit forløb har været så godt fra start til slut. Fantastiske mennesker, der guider dig igennem alt og passer på éns papire igennem hele forløbet. Mulighed for at få taget foto til kørekortet på skolen, samt førstehjælpskursus. Jeg havde Vivi som kørelærer og det var en helt fantastisk oplevelse! Jeg følte mig tryg, passet på og hørt, igennem hele forløbet! Jeg kan ikke anbefale dem nok! Verdens bedste køreskole!!

26. September 2023

Hollænder & Vivi’s Køreskole 5 stjerner

Hollænder & Vivi’s Køreskole er en fantastisk Køreskole. Lærerne er veludannet og velovervejet i deres arbejde, og er altid klar til at hjælpe dig hvis du har brug for det. Men nok grunden til at jeg giver Hollænder & Vivi’s Køreskole 5 stjerne er på grund af en kørelærer ved navn Cihan Demirel. Han var nok den bedste kørelærer for mig og min ven. Fantastisk at snakke med, kunne altid få en i godt humør. En rigtig klog og erfaren kørelærer, som kan lære dig alt du har brug for og snakke med omkring alt hver gang. Chian var ikke bare en kørelærer for mig til sidst, han blev en god ven. Kan ikke love at han er den rette for alle, men for nogen er han helt klart den bedste.

21. September 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk forløb og gode kørelærere

Jeg havde et helt igennem fantastisk forløb! Jeg tog et turbohold, og var færdig på kun 1,5 måned. Både teoriundervisningen og køretimerne fungerede perfekt, og alle kørelærerne er så søde! Jeg kørte med Cihan, og kunne ikke have ønsket mig en bedre kørelærer. Han er super sød og snaksaglig, og er god til at lærer fra sig, og man føler sig super tryg når man kører med ham. Jeg har kun gode ting at sige, så kæmpe anbefaling herfra!

18. September 2023

Den bedste køreskole.

Jeg har haft et fantastisk forløb hos hollænder og vivi. Min teori lærer Dennis forklarede tingende på en god og overskuelig måde, og svarede godt på alle de spørgsmål man nu kan have.
Min kørelærer var Cihan og har kun positive ting at sige. Han er sød og snakkesalig. Når man sidder bag rattet er han super god til at forklare tingene på en måde som er nem at forstå, kan 100% anbefale!

Rigtig god oplevelse

Jeg tog et lynkursus og blev færdig med mit kørekort på lidt over en måned. Jeg kørte med Cihan og det har været en kæmpe fornøjelse. Han vil kun en det bedste samtidig med han er sjov og fantastisk at køre med. Han gør virkelig alt for sine elever kommer igennem!

14. September 2023

God oplevelse

Det var et super fedt sted at tage kørekort og helt klart noget jeg vil anbefale. Jeg havde Dennis som kørelærer og han var virkelig god til at hjælpe og forklare.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg havde et virkelig godt forløb hos…

Jeg havde et virkelig godt forløb hos Hollænder og Vivi. Det er en super hyggelig køreskole. Mit forløb tog 2 måneder og de var meget gode til at få en igennem. Jeg havde Vivi som kørelære og kunne ikke have ønsket bedre. Hun er pædagogisk og tålmodig. Det har været så dejligt at køre med hende. Som en der kan blive lidt nervøs var Vivi perfekt og hun fik mig altid til at føle mig tryg. Kan kun anbefale at man vælger Hollænder og Vivi.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk beroligende og fed…

Fantastisk beroligende og fed køreskole. Havde haft tidligere problemer med kørsel og selvtilliden men efter et par køretimer var selvtilliden tilbage. Kan anbefales 100%

12. September 2023
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr