Roskilde Køreskole Bewertungen 327

TrustScore 5 von 5

4,9

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Min kørelære Naeem var skide god. Jeg bestod både teori og køreprøve i først huk. Han har være rigtig søde og var hele tiden sikker på at vi kørte i mit tempo. Kan anbefale

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Nemt og sikkert. Naeem hjalp mig rigtig meget, og forberedte mig rigtig fint til både køreprøve og teoriprøve. Kan klart anbefale Roskilde køreskole for alle der ønsker et trygt og godt forhold t... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God køreskole. Cüneyt lavede en god undervisning og var rigtig hjælpsom og tålmodig. Jeg følte mig godt klar til både teori- og køreprøven.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg blev oplært af Naeem - det var sjovt, lærerigt og grundigt. Jeg var meget nervøs til prøven, men Naeem var god til at berolige mig. Han er også meget fleksibel. det er en god skole, kan anbef... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot

God køreskole

7. Mai 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har netop fået mit kørekort

Jeg har netop fået mit kørekort, og jeg kunne ikke have ønsket mig et bedre forløb.

Fra start til slut har køreskolen været super professionel, struktureret og tryg. Min kørelærer var virkelig tålmodig, god til at forklare tingene og sørgede altid for, at jeg følte mig sikker bag rattet – også når noget var svært i starten.

Undervisningen var både lærerig og afslappet, og der var en god balance mellem teori og praktik. Jeg følte mig godt forberedt til både teoriprøven og køreprøven, hvilket gjorde hele processen meget mindre stressende.

Jeg vil klart anbefale denne køreskole til andre, der gerne vil have en tryg og god oplevelse med at tage kørekort!

Tak for hjælpen 🙌

Jeg had Cüneyt som kørelærer.

6. Mai 2026

Nemt og sikkert

Nemt og sikkert.
Kan klart anbefale Roskilde køreskole for alle der ønsker et trygt og godt forhold til vejene

28. April 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg fik kørekort i første huk på teori…

Jeg fik kørekort i første huk på teori og køreprøve og første huk og min kørelærer Naeem var rigtig god til at forklar tingene og var meget fleksibel og forstående og grundig undervisningen han har virkelig støttede mig hele vejen igennem jeg anbefalder både køreskole og kørelærer naeem til jer andre

21. April 2026

Jeg blev oplært af Naeem

det er en god skole, kan anbefales

13. April 2026

Fantastisk køreskole

Fantastisk køreskole, med god og gennemgående undervisning. Min kørelærer Naeem skaffede mig kørekort i første huk, på trods af nerverne🙌🏾🙌🏾

7. April 2026

Jeg havde Cuneyt som kørerlærer

Jeg havde Cuneyt som kørerlærer, og jeg har haft en rigtig god oplevelse. Han var meget rar, tålmodig og støttende og hjalp mig hele vejen igennem forløbet og han var altid god til at forklare tingene på en måde, så man forstod det. Jeg bestod både teoriprøven og køreprøven i første hug. Takket være Cuneyt.

27. Januar 2026

Virkelig god køreskole

Det er en virkelig god køreskole. Kørelæreren jeg havde, Cüneyt, var altid mega rar at snakke med og en virkelig god lærer. Det var altid nemt at lave aftaler om køretimer og det var altid en god oplevelse når jeg var ude at køre. Bestod både teori og den praktiske prøve i første forsøg og der er en stor tak til min kørelærer for at være en god lærer.

3. Dezember 2025

So funktioniert Trustpilot

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr