Hollænder & Vivi’s Køreskole Bewertungen

TrustScore 5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Torben er en fantastisk kørelærer og teori lære, han søre altid for at være der 100 procent for hans elever og det kan man virkelig mærke! Kæmpe stor anbefaling her fra👏🤞

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk køreskole Køreskolen har styr på det hele bookingen er nem, og man kan selv vælge tider efter behov. Min kørelærer Astrid var virkelig god og kunne hjalp mig igennem det hele, og sørgede... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kan kun anbefale Vivi og hollænder. Min datter Malou kørte hos Belinda og der er udelukkende ros fra os. Ingen råben og skrigen i bilen, tværtimod massere sang, humor og opmuntring til den unge nye bi... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg kan klart anbefale Hollænder & Vivi’s køreskole. Jeg har været rigtig glad for mit forløb, hvor jeg altid har følt mig velkommen og set som enkel elev. Teoriundervisningen har været rigtig hyggeli... Mehr ansehen

1. Fahrschule

Vom Unternehmen geschrieben

Tag dit kørekort her hos os! Vælg mellem et normalt forløb på 8-10 uger eller tag dit kørekort på kun 3 uger. Måske har du mistet dit kørekort og ønsker at generhverve det. Uanset ønske kan Hollænder & Vivi's Køreskole hjælpe dig!

Hervorragend

Alle Bewertungen

59 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg er virkelig glad for at jeg valgte…

Jeg er virkelig glad for at jeg valgte at tage mig kørekort hos Hollænder og Vivi. Der var godt styr på tingene med papirer og betaling, og så er det et trygt og rart sted at være. Jeg havde fornøjelsen af at have Torben som kørelærer, og han gjorde det virkelig godt. Han er god til at lære fra sig, og så sørger han for at det er sjovt og hyggeligt at lære at køre bil. Jeg har ihvertfald ikke haft en eneste kedelig køretime med Torben:) Kæmpe anbefaling herfra!

10. März 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det har været en mega god oplevelse

Jeg kan klart anbefale at tage kørekort hos Hollænder og Vivi. Det har været et skønt forløb, hvor man tydeligt kunne mærke at de har styr på tingene. Jeg havde Cihan som kørelærer og det har været en fornøjelse. Han har været så god til at forberede mig til køreprøven og gjort sit allerbedste for at jeg var klar. Jeg har virkelig set frem til hver køretime vi har haft. Det har været en mega god oplevelse hos Hollænder og Vivi’s køreskole.

6. März 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hollænder og Vivi's køreskole har godt…

Hollænder og Vivi's køreskole har godt styr på tingene, både ift betaling og faste teorihold- det var en kæmpe fordel for mig at jeg skulle møde fast op hver tirsdag, så jeg ikke kunne lave overspringshandlinger. Det er en af grundene til at jeg har kunne tage kørekortet på relativt kort tid.
Og så må jeg bare indrømme at min kørelærer Cihan var en sand fornøjelse at køre med- han forbedereder en på en køreprøvesituation fra starten af, ved at påpege de ting man generelt skal tænke over men også rose når man får styr på det. Desuden er han bare virkelig hyggelig og sympatisk at køre med, og sørgede for at det aldrig var akavet. Man får virkelig en fornemmelse at han oprigtigt ønsker at hans elever klarer det godt.

1. März 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg kan KLART anbefale Hollænder og…

Jeg kan KLART anbefale Hollænder og Vivi’s køreskole. Der er styr på tingene, og trygt at være. Jeg havde personligt en helt fantastisk kørelærer, Cihan. Han er nem at snakke med, og har en super behagelig personlighed. Han forholder sig roligt, og er god til at lære fra sig. Alt i alt har det været en fornøjelse at tage mit kørekort, på Hollænder og Vivi’s køreskole☺️

29. Februar 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg tog mit kørekort hos Hollænder og…

Jeg tog mit kørekort hos Hollænder og Vivi, og jeg er 100% tilfreds. Jeg havde selv Cihan som kørelære og det var en kæmpe fornøjelse. Jeg så frem til hver køretime med ham, da vi altid havde det sjovt og ku snakke godt sammen. Kæmpe anbefalelse herfra:)

19. Februar 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Rigtig god oplevelse og anbefaler stærkt

Jeg havde en rigtig god oplevelse hos Hollænder og Vivi’s Køreskole. Jeg valgte denne køreskole, fordi jeg havde hørt godt fra min søster. Jeg havde selv Cihan som kørelærer, og kan 100% anbefale han som kørelærer. Han gik meget op i at lære og køre bil så det var sjovt og hyggeligt. Køretimerne var behagelige og han var god til både at sige, hvad man var god til, og det man skulle arbejde på. Han gjorde meget for, at jeg var tryg ved at køre ,og man kunne mærke han virkelig gik op i, at jeg skulle klare mig godt og bestå.

27. Januar 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg synes at hollænder og vivis…

Jeg synes at hollænder og vivis køreskole er fremragende! Jeg havde den fornøjelse af at have verdens bedste kørelærer, Cihan. Det var altid en fornøjelse at køre med ham og meget nemt at lære både det praktiske og teoretiske med ham. Jeg vil varmt anbefale skolen:)

12. Februar 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hollænder og Vivi køreskole hjælp mig…

Hollænder og Vivi køreskole hjælp mig godt igennem hele forløbet de er meget pædagogiske og har masser af tålmodighed. Derudover er de gode til at hjælpe med de problemer stillinger der kan opstå. Jeg kan stærkt anbefale hollænder og Vivi køreskole

6. Februar 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Længste “turbohold” ever

Vores søn begyndte et “turbo hold” start oktober 2023, her midt feb 2024 har han fortsat ikke fået sit kørekort. Vi tog endda fri og kørte til teoriprøve på Amager (bor i Roskilde) for at få kørekortet hurtigt. Det var jo så ikke nødvendigt set i bakspejlet.
Køreprøve skulle have været nov 2023 men blev aflyst, og op til havde han 4 dobbelt lektioner. Næste køreprøve start januar 2024 også aflyst, og tilsidst kommer han op slut januar og dumper, nok fordi der er gået så lang tid mellem 1 køreprøve og til når han reelt kommer op. Midt i forløbet skifter man så også pludselig kørelærer.
Nu har vi sammenlignet med andre, som har fået kørekort det sidste år, og dette er langt dyrere. Mange extra gebyr som fx lån af kørelærers bil til køreprøve.
Vi har prøvet at tale med køreskole og deres samarbejdspartner fra Hvidovre, men de påtager sig ikke noget ansvar men beder mig ringe til Færdselsstyrelsen. Vi synes jo, at vi betaler dem rigeligt i forvejen, det er ikke vores skyld, at de samarbejder med motorsagkyndig som aflyser deres køreprøver hele tiden.
Meget skuffet over dette forløb og vores 2 andre drenge finder vi andet sted til. Og dem, som anbefalede os stedet, må vi skuffe med denne oplevelse. Vi er snart 30.000 kr fattigere på dette kørekort.

8. Oktober 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Anbefaler ikke denne skole

Total dårlig skole.
Undskyld mit sprog
De sender min søn ud på manøvrer bane også må han selv finde hjem igen.
Der er ingen bus eller tog i nærheden.
Drengen er 18år gammel
Og han har ikke mulighed for at blive hentet.
Så han skal bare stå der og glo.
Som en idiot og så betaler man for en taxa for at blive kørt.
Så hellere tag en anden køreskole
1 de billigere og bedre service.
Synes jeg ikke er ok. Det her

5. Februar 2024
Hollænder & Vivi’s Køreskole-Logo

Antwort von Hollænder & Vivi’s Køreskole

Hej Ahmed.
Beklager din søns dårlige oplevelse. Er ked af du ikke har kontaktet køreskolen for at fortælle om din søns oplevelse.
Det lyder ikke som noget der plejer at foregå hos os?
Nogle gange skal de selv komme hjem fra manøvrebanen, hvis kørelæreren har en bane mere bagefter, MEN så har eleven ALTID fået denne information før. Altså den dag de booker banen til vores intro.

Det ville være dejligt hvis du ville kontakte os, så vi kan få en dialog omkring denne misforståelse.
Mvh. Hollænder & Vivi’s køreskole

Vil virkelig anbefale Hollænder og Vivi's Køreskole

Kan klart anbefale Hollænder og Vivi, fantastisk oplevelse.
Søde kørelærer og styr på tingene. Hyggelig teoriundervisning, hvor man virkelig fik forståelsen for at kører bil.
Jeg kørte selv med Cihan, virkelig god kørerlærer, han gik op i at man havde sjovt når man kørte, og at det ikke skulle være en skræmmende ting. Han var god til at informere en om hvad der er det rigtige og gøre og gik op i at skabe et venskab med en og få en til at føle sig tryg, god måde at lære at kører bil på. Han var god til at fortælle hvad man havde gjort godt og hvad man skulle arbejde på næste gang.
Så kan 100% anbefale Hollænder og Vivi's køreskole.
og 100% også anbefale Cihan som kørelærer. :)

22. Januar 2024

Virkelig god oplevelse hos Hollænder og Vivi

Jeg tog mit kørekort hos Hollænder og Vivi, og det var virkelig godt. Teoritimerne var gode, og der blev sørget for, at de altid var hyggelige. Som kørelærer havde jeg Cihan, og han var virkelig god. Han forklarede tingene godt og var tålmodig og rolig. Kan virkelig anbefale Hollænder og Vivi, og Cihan som kørelærer.

13. Januar 2024

klar anbefaling

Hollænder og vivi er en klar anbefaling :) Jeg havde Cihan som kørelærer som gjorde, at jeg altid følte mig tryg i trafikken og gjorde alt for at jeg kom igennem. Jeg anbefaler klart Hollænder og Vivi som køreskole og desuden Cihan som kørelærer!

22. Januar 2024

Fantastisk forløb

Hele forløbet har været så godt! Med gode, søde kørelærere og rigtig god teori.
Hjælpsomheden og venligheden er i top! Og man følte sig aldrig usikker på sig selv og sine færdigheder i hænderne på Cihan. Tusind tak for et fantastisk forløb.

19. Januar 2024

Her er du i gode hænder

Stor anbefaling herfra!
Jeg har kun gode ting at sige, man følte sig så tryg og i gode hænder fra første øjeblik. Der var både grin og godt humør hele vejen igennem, og med Vivi som kørerlærer kom tingene hurtigt ind på lystavlen. Hun er virkelig dygtig til at lære fra sig og får en til at føle sig godt tilpas lyn hurtigt

16. Januar 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hollænder og Vivi er en rigtig god…

Hollænder og Vivi er en rigtig god køreskole jeg kun kan anbefalde at tage. Alle kørelærende er super søde og dog de lange teori timer godt kan blive lidt tunge, er lærere altid søde og giver slik og sodavand. De underviser på en sjov, fed og lærerig måde, så det er kun hyggeligt at være til teori time!
Jeg havde Torben som kørelære og mine køretimer var aldrig kedelige! Torben er rigtig god til at lære fra sig og giver altid nogle sjove historier med på vejen :D

16. Januar 2023

Fremragende køreskole

Hollænder og vivi er en fremragende køreskole. Er mere end tilfreds med forløbet.
Til teoretikerne havde jeg Cihan som lære. Der var altid sørget for at det var hyggeligt til teoritimerne.
Som kørelære havde jeg Torben. Det er altid vildt hyggeligt at køre med Torben. Han er altid rolig, beroligende og forklarer tingene på en god og overskuelig måde. En bedre kørelære tror jeg er svær at finde.
Det er en klar anbefaling herfra.

13. Januar 2024
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr