Torben er en fantastisk kørelærer og teori lære, han søre altid for at være der 100 procent for hans elever og det kan man virkelig mærke! Kæmpe stor anbefaling her fra👏🤞
Fantastisk køreskole Køreskolen har styr på det hele bookingen er nem, og man kan selv vælge tider efter behov. Min kørelærer Astrid var virkelig god og kunne hjalp mig igennem det hele, og sørgede... Mehr ansehen
Kan kun anbefale Vivi og hollænder. Min datter Malou kørte hos Belinda og der er udelukkende ros fra os. Ingen råben og skrigen i bilen, tværtimod massere sang, humor og opmuntring til den unge nye bi... Mehr ansehen
Jeg kan klart anbefale Hollænder & Vivi’s køreskole. Jeg har været rigtig glad for mit forløb, hvor jeg altid har følt mig velkommen og set som enkel elev. Teoriundervisningen har været rigtig hyggeli... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Tag dit kørekort her hos os! Vælg mellem et normalt forløb på 8-10 uger eller tag dit kørekort på kun 3 uger. Måske har du mistet dit kørekort og ønsker at generhverve det. Uanset ønske kan Hollænder & Vivi's Køreskole hjælpe dig!
Kornerups Vænge 13, 4000, Roskilde, Dänemark
- pletski@msn.com
- hollaenderskoereskole.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
5 stjerner herfra
Jeg tog mit kørekort i sommerferien, og jeg er vildt glad for at jeg valgte denne køreskole. Både teori og kørsel fungerede perfekt, så helt klart 5 stjerner herfra
Kan kun anbefale!!
Kan kun anbefale
Det har været den bedst oplevelse at tage kørekort hos Hollænder & Vivi’s køreskole. Jeg kan helt klart anbefale at tager kørekort hos dem da de er super søde og klar på at lære deres elever en masse. Jeg tog selv deres turbo hold og det var rigtig fedt og det gjorde også så jeg fik taget mit kørekort på omkring 3 måneder og har bestået både teori prøve og køreprøve i første forsøg og det følger jeg er takket være underviserne på køreskole.
Det var det fedeste oplevelse for vær gang man kom var der det bedste humør og alle var bare glad.
Vi er 3 i min famile der har tager kørekort her og vi har alle samme være så glad for dem og alle samme syndes de har gjordt en rigtig godt arbejde med at lære os at køre bil.
Kan i den grad anbefales!!
Helt igennem fantastisk køreskole
Helt igennem fantastisk køreskole. Absolut ikke noget som helst der mangler. Gratis sodavand og slik til teoriundervisning gjorde timerne bedre. Jeg havde Cihan som teorilærer, og han var super dygtig til at få os med i undervisningen på en underholdende måde. Jeg havde også den absolutte fornøjelse at have Torben som kørerlærer. Han er SÅ god at lære fra sig i forhold til trafikken, og så er han også bare mega hyggelig at køre med.
Jeg kan ikke sige mere, end at jeg ville kalde dét at vælge en anden køreskole for en strategisk brøler.
Jeg har været super glad for mit valg…
Jeg har været super glad for mit valg af kørerskole. På hollænder og Vivi kørerskole er der god undervisning både teori og i praktisk.
Jeg har kun haft gode oplevelser på skolen.
Mine kørertimer var sjove og hyggelige. Jeg følte mig tryg når jeg skulle ud og kører og glædede mig altid. Jeg kan helt klart anbefale den Hollænder og Vivi kørerskole.
En stor anbefaling
Jeg tog mit kørekort hos Hollænder og Vivi på et turbohold. Det fungerede rigtig godt! Det har været et godt, hurtigt og struktureret forløb. Teoriforløbet har været hyggeligt og lærerne har været gode til at forklare og hjælpe med eventuelle spørgsmål. Vivi har været min kørelære og har været rigtig tryg og god at køre med, og hjælp mig med at føle mig klar til køreprøven.
Jeg kan absolut anbefale Hollænder og Vivi som køreskole😊
Hollænder og Vivi er en super god…
Hollænder og Vivi er en super god køreskole. Teori timerne er hyggelige og der er plads til spørgsmål.
Belinda og Vivi var begge hurtige og gode til at række ud og hjælpe hvis der var andre ting. Jeg havde Cihan i sidste del af mit kørerforløb, som havde trukket sig en del ud, og han var super dygtig til at undervise på en struktureret og effektiv måde, sådan at jeg bestod i første huk. Virkelig dygtig kørelærer som sætter sine elevers behov først.
En fantastisk køreskole med enormt…
En fantastisk køreskole med enormt dygtigt personale.
Jeg var på et turbokursus henover sommeren, og det var en model jeg varmt kan anbefale.
Fra jeg startede mit forløb til at jeg erhvervede kortet, gik der lige over 4 uger, og jeg havde aldrig kunnet gøre dette på nogen anden køreskole.
Jeg havde Vivi og Belinda til teori, og de var begge to rigtig gode til at lære fra sig og samtidig skabe en hyggelig stemning på skolen. - Jeg endte med at bestå teori i første hug
Som kørelære havde jeg Torben, og jeg kunne ikke ønske mig andet. Torben er super professionel og ved noget om mennesker der bare gør, at han kan få en til at føle sig 100% tryg. Derudover er Torben sød og sjov og har gjort oplevelsen til en fornøjelse. - Jeg endte med at bestå køreprøven i første hug, uden ekstra lektioner.
Anmeldelse
Jeg havde Cihan som kørerlærer og havde et super godt forløb.
Cihan var rigtig god til at hjælpe mig, med det jeg havde svært ved at forstå til teori.
Alt i alt har jeg haft en god oplevelse, og er rigtig glad for at være kommet igennem i først hug.
God køreskole
Jeg havde et rigtig godt forløb med Cihan som kørelære. Han har været rigtig fleksibel med køretimer.
Jeg gik på turboholdet, hvilket jeg kan anbefale.
Det er en rigtig god køreskole.
Super godt forløb
Jeg havde et mega godt forløb, med Cihan som kørelærer. Han var rigtig fleksibel med køretimerne.
Køreskolen kan klart anbefales!
Fantastisk køreskole
Jeg kan 100% anbefalede Hollænder og Vivi hvis du skal tage kørekort.
Alle er super søde og rarere og viser enormt overskud og arrangement til lære dig at køre bil.
Jeg havde Dennis som teorilærer, super rar person der gennemgår undervisningen på en nem og forståelig måde.
Cihan var min kørelære og jeg kan stærkt anbefalede ham. Udover at han er super dygtig bag rattet og i den grad dygtig til at lære en at blive en god bilist, er han super rar at have med i bilen.
Der er altid smil og hyggesnak i bilen sammen med Cihan.
Jeg er så glad for forløbet hos Hollænder og Vivi og alt de har lært mig🚗🚗
Hurtigt og godt forløb
Jeg gik på et turbohold og blev færdig i løbet af sommerferien, på kun lige over en måned. Kan varmt anbefales. De er supergode til at bestille tider og få én hurtigt igennem.
Jeg havde Dennis som kørelærer, han er god til at forklare og tager det stille og roligt. Meget behagelige køretimer.
Alt i alt en supergod oplevelse.
Kæmpe anbefaling
Jeg havde overordnet en super god oplevelse hos Hollænder & Vivi!
Jeg havde Torben som teori lærer, han var rigtig god til at forklare og gå i detaljer sådan så man forstod hele teorien
Jeg havde Dennis som kørelærer, han er super dygtig! Han var virkelig god til at forklare hvad jeg skulle gøre i forskellige situationer og han havde ikke noget imod at forklare mig det flere gange hvis jeg havde brug for det. Jeg havde virkelig en positiv oplevelse med Dennis, han blev aldrig sur eller råbte hvis jeg lavede fejl, men forklarede mig stille og roligt hvad jeg havde gjort forkert og hvordan jeg kunne undgå det igen.
Bedste køreskole
Jeg fik anbefalet Hollænder og Vivi køreskolen af en veninde og jeg har været ekstremt begejstret for forløbet hele vejen igennem. Det er en fantastisk køreskole med virkelig dygtige kørelærere.
Jeg var heldig at få Torben som kørelærer og det har været en fantastisk oplevelse. Han er virkelig god til at lære fra sig og tålmodig hvis man har brug for at høre tingene en gang mere. En helt igennem fantastisk kørelærer.
Hollænder og Vivi har min varmeste anbefaling🫶.
Mega go’ køreskole
Mega go’ køreskole.
Jeg havde Dennis som teorilære og Torben som kørelærer. Dennis gjorde helt klar teoretikerne mere underholdende, og sørgede for at der var plads til alle kunne spørge og få svar på de spørgsmål der nu kunne være.
Torben var en fantastisk kørelære det var altid mega hyggeligt og sjovt at komme ud og køre, jeg er personligt vild med det ikke blev så overfladisk, det gjorde også at jeg stole meget på Torbens vurdering af min kørsel da han 100% bare vil have mig til at bestå, der bliver oftest taget højde for hvad jeg havde brug for at køre, eller træne hvis jeg følte mig usikker i noget bestemt.
Toben var også rigtig god til at rose mig, det hjalp mig med at blive mere selvsikker i min kørsel som er et kæmpe plus.
Klart en kæmpe anbefaling fra min side af.
Fantastisk køreskole⭐️
Kan kun anbefale at tage kørekort her, super skønne kørelærer som lærer dig alt du skal kunne på den bedste måde.
Virkelig glad for jeg valgte Hollænder&Vivi
Kæmpe anbefaling herfra
Fantastisk køreskole!
Jeg havde Dennis som teorilærer og Torben som kørelærer. Dennis gjorde teoritimerne mere underholdende, og sørgede for at der var plads til at kunne stille spørgsmål og få svar på alle de ting man undrede sig over.
Torben er en mega god kørelærer! Jeg glædet mig altid til at jeg skulle ud og køre, da Torben er god til at gøre kørslen sjov, og sørgede for at rose en, så man følte sig tryk bag rettet.
Han var god til at komme med feedback på hvordan man kunne gøre sin kørsel bedre og tog også højde for hvad man som elev gerne ville træne, hvis der var noget man følte sig usikker i.
Mega tilfreds med valget af denne køreskole, og en kæmpe anbefaling herfra.
Dejlige køretimer
Dejlige køretimer, i trygge rammer med gode lærere. Kan helt sikkert anbefale Hollænder og vivi.
Fantastisk køreskole 🚙🚗
Kan varmt anbefales!
En køreskole der gør en forskel, tager hensyn til den enkelte og skaber et trygt miljø!
Fremragende og dygtige kørelærer som følger eleven fra start til slut. Både vores søn og datter har været så glade for Vivi og de hyggelige lærerige køretimer sammen. Tusind tak for alt Vivi!
Fantastisk køreskole!⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
De er alle sammen virkelig søde og tålmodige. Der er ingen tvivl om, at de alle ønsker det bedste for dig, og det betyder meget for dem, at man kommer hurtigt og sikkert igennem kørekortsforløbet. Jeg så altid frem til at skulle ud at køre, da de er så venlige og behagelige at snakke med. Udover at man lærte at køre, fik man også nogle nye venner. 😊 jeg havde Cihan som kørelærer og han kan 100% anbefaledes han er virkelig god til at lærer fra og han ekstremt rar og nem at snakke med
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.