Hollænder & Vivi’s Køreskole Bewertungen 321

TrustScore 5 von 5

4,9

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har haft en virkelig god oplevelse hos Hollænder og Vivi! Undervisningen har været både lærerig og tryg hele vejen igennem, og jeg følte mig godt forberedt til både teori- og køreprøven. E... Mehr ansehen

1. Fahrschule

Vom Unternehmen geschrieben

Tag dit kørekort her hos os! Vælg mellem et normalt forløb på 8-10 uger eller tag dit kørekort på kun 3 uger. Måske har du mistet dit kørekort og ønsker at generhverve det. Uanset ønske kan Hollænder & Vivi's Køreskole hjælpe dig!

4,9

2 Sterne
1 Stern

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hollænder og Vivis køreskole er…

Hollænder og Vivis køreskole er virkelig en god køreskole, hvor man føler sig tryg fra start til slut. Min kørelærer Torben var mega hjælpsom, tålmodig og god til at forklare tingene, så man faktisk forstår det. Han gjorde det hele meget mindre stressende, selv når man lavede fejl.

Jeg følte mig godt forberedt til både teori og køreprøve, og det gjorde virkelig en forskel. Kan helt klart anbefale dem til andre, der skal tage kørekort

17. April 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har haft en virkelig god oplevelse…

Jeg har haft en virkelig god oplevelse hos Hollænder og Vivi!

En stor tak til Vivi, som har været en fantastisk kørelærer, rolig, tålmodig og virkelig god til at forklare tingene på en måde, der giver mening. Det har gjort, at jeg har følt mig sikker bag rattet fra start.

Jeg bestod begge prøver i første forsøg, og det siger virkelig noget om kvaliteten af undervisningen.

Kan klart anbefale køreskolen til alle, der vil have en god og tryg start som bilist!

24. April 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi kan på det varmeste anbefale Torben…

Vi kan på det varmeste anbefale Torben som kørelærer! 🙌🚗

Min datter har netop bestået sin køreprøve i første forsøg, og det siger virkelig noget om den tryghed, ro og faglighed, han bringer med sig. Han er utrolig tålmodig, god til at forklare tingene på en forståelig måde og formår at skabe en rar og afslappet stemning – også når nerverne melder sig.

Jeg har selv haft fornøjelsen af Torben som kørelærer for 3 år siden, da jeg generhvervede mit kørekort, og oplevelsen var præcis lige så god. Han møder én med respekt, overskud og et smil, og man føler sig virkelig i gode hænder hele vejen.

Både min datter og jeg er meget taknemmelige for hans støtte og engagement – han er uden tvivl en fantastisk kørelærer, som vi varmt vil anbefale til alle 🚘✨

5 stjerner er slet ikke nok – Torben fortjener meget mere end det ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

De kærligste hilsner
Celina og Charlotte

23. April 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

🌟🌟🌟🌟🌟uden Torben var jeg ikke nået i mål

Jeg vil gerne give en stor og velfortjent anbefaling til min kørelærer, Torben. Gennem hele mit forløb har han været utrolig hjælpsom, tålmodig og engageret i min udvikling som bilist.

Torben har virkelig støttet mig gennem både de svære og de lettere dele af processen, og han har altid formået at forklare tingene på en rolig og forståelig måde. Hans professionelle tilgang og positive attitude har gjort, at jeg har følt mig tryg bag rattet fra start til slut.

Det er tydeligt, at Torben brænder for sit arbejde og for at hjælpe sine elever godt i mål. Jeg kan varmt anbefale ham til alle, der ønsker en dygtig og dedikeret kørelærer som brænder for sit arbejde
5 🌟 🌟🌟🌟🌟 herfra ❤️

16. April 2026

God køreskole

Alt i alt god køreskole, havde Torben til teori og kørsel hvilket var en god oplevelse. Der var styr på det hele vejen igennem. Derudover har Torben også god rigtig god fleksibilitet. Han er meget tilstedeværende og tryg at køre i bil med, samt god til at gøre en opmærksom på fejl. Kæmpe anbefaling til Torben

16. April 2026

Gode køretimer

Jeg hade Astrid som kører lærer hun var virkelig god og ville gerne sørge for at jeg fik de bedste resultater ud af min kørsel hun er en virkelig dygtig og erfaren kørelærer og jeg ville 100 % anbefale hende til noget der overvejer at tage både manuelt og automatgear.

26. März 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Du valgte Hollanda Skole

Du valgte Hollanda Skole, og Vivi er en rolig person, der lærer dig alle detaljerne i at køre bil, og alle hans aftaler er punktlige. Han er en rolig og venlig person.

25. März 2026

En virkelig god oplevelse

Jeg havde Torben som kørelærer. Han er meget fleksibel med køretider, og prøver at hjælpe eleven bedst muligt med at komme igennem, tingene bliver forklaret på en god og ordentlig måde, og han er meget ærlig med om man er klar til køreprøve eller ej. Bestod både teori og køreprøve i første omgang.

19. März 2026

God køreskole

Jeg havde Janet som kørelærer, og hun var meget tålmodig med mig, selv når jeg havde brug for at få tingene at vide mange gange. Jeg havde Astrid som teorilærer, og hun skabte en god stemning og sammenhold på holdet. En varm anbefalelse herfra.

18. März 2026

Virkelig godt turbohold

Var så heldig at få Cihan, som var stærkt anbefalet af andre, og han var en virkelig god kørerlærer. Super snaksaglig og hjælpsom, selv efter dumpede kørerprøver. Teori undervisningen var også hyggelig, med morgenmad og rolig start. Kan virkelig anbefale turboholdet, hvis man vil undgå så meget fravær som muligt. Igen super god skole og kørerlærer. Kæmpe anbefaling herfra.

17. März 2026

Super god køreskole

Super god køreskole! Jeg havde Astrid som kørelærer og hun var så dygtig og tålmodig!!! Vil virkelig anbefale det her sted!

17. März 2026

Super god

Super god køreskole kan stærk anbefale at tage kørekort der. Jeg havde personligt selv Cihan som kørelære hvilket jeg har været rigtig glad for. Der var altid en tryg og god stemning. Han var rigtig fleksibel og jeg undgik næsten at få fravær for køretimerne. Alt i alt en rigtig god oplevelse.

12. Februar 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kan kun anbefale Vivi og hollænder

Kan kun anbefale Vivi og hollænder. Min datter Malou kørte hos Belinda og der er udelukkende ros fra os. Ingen råben og skrigen i bilen, tværtimod massere sang, humor og opmuntring til den unge nye billist. Ved tvivl eller spørgsmål svarede Belinda nærmest dag og nat. Min datter følte sig utrolig tryg i selskab i hendes selskab.

5. März 2026

Bedste kørelærer til dato

Jeg skiftede til Hollænder & Vivi’s Køreskole og havde Torben som teori- og kørelærer. Han var altid mødestabil, rolig og virkelig rar at køre med. Man følte sig tryg hele vejen, og han tog sig tid til at forklare tingene ordentligt. Han gjorde teoriundervisningen spændende og gav en klar følelse af, at han oprigtigt engagerede sig i sine elever og deres læring. Kæmpe ros til Torben

25. Februar 2026

En varm anbefaling

Jeg havde et helt vildt godt forløb hos Hollænder og Vivi’s køreskole i Roskilde.
Allerede inden start havde jeg kontaktet dem for at fortælle at jeg har en autisme diagnose og evt. kunne have nogle særbehov, og jeg blev rummet og grebet allerede fra første øjeblik.
Teori var hurtigt og effektivt, med Janet som underviser og jeg synes selv at det hold jeg var på var rigtig hyggeligt.
Jeg havde Vivi som kørelærer og nød virkelig vores køreture, og føler mig meget tryg på vejene nu. Hun lyttede altid efter hvad jeg havde behov for at få øvet lidt ekstra, men var også god til at sige at nu synes hun at jeg var god og klar til køreprøve.
Jeg vil til enhver tid anbefale andre at vælge denne køreskole.
Tak til Vivi og de andre :)

19. Februar 2026

Den bedste køreskole

Den bedste køreskole. Jeg havde et mega fedt forløb med Torben, som er utrolig sød og enormt rolig, og ekstremt god til at formidle sig og lære fra sig. Udover det, så bliver man hentet hjemme hos en selv og bliver altid budt på en sodavand.
Jeg giver Torben min varmeste anbefaling.

1. Dezember 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr