Köpte en ring, efter 2 veckor kom den till butik och jag åkte för att hämta. I butiken provar jag ringen och den visade sig vara för stor. Bad om att få en mindre storlek men det gick tyvärr inte o... Mehr ansehen
Blev lovad leverans av beställt halssmycke till en datum som var väldigt viktig men leveransen kom en vecka senare pga att butikspersonalen beställt på vanligt sätt och inte lagt en snabborder. Fick... Mehr ansehen
Tyvärr lever detta företag inte upp till förväntningarna. Kundservicen och bemötandet håller inte den nivå man förväntar sig som kund. Jag upplevde stora brister i professionalitet, service och my... Mehr ansehen
Guldfynd Ringen/nätet. Köpte örhängen via nätet med extratjänst: "Paketinslagning present - 29kr" Den "fina inslagningen" innebar att de stoppade örhängena i en liten vit pappask och satte två kl... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Dumsnål kundservice
Dumsnål kundservice. Har handlat en hel del i Guldfynds butiker tidigare och varit nöjd, med andra ord en återkommande kund. Jag har ett armband som jag köpt där som lossnade från handleden. Jag gick då till en av butikerna och informera om det och dom kollade på det och sa att det var lätt att fixa. Kom tillbaka efter 30 minuter och dom hade fixat det. Dom hjälpte mig sätta på armbandet och jag sa tack och börja gå, då säger dom vänta och jag frågar vad dom ville. Då säger dom att jag ska betala, jag frågar varför och dom säger tydligen att den nya öglan dom satte dit kostade 8kr. Jag sa det är ju er kvalité som varit bristande, men det hävda dom att det inte var. Det är sak samma vad det nu var, men jag undra om dom skämta först när jag skulle betala 8kr. Det är ingen stor kostnad så det handlar inte om det, 8kr är verkligen ingenting för mig eller för Guldfynd. Det är just därför man blir riktigt irriterad av att betala något så befängt. Det bidrar enbart till att man inte vill handla där i framtiden och Guldfynd tappar en kund över 8kr istället för en återkommande kund som troligtvis skulle spendera tusentals kronor i framtiden. Dumsnåla är ordet kan man lugnt säga.
Äckligt bemötande av guldfynds personal
Köpt ett par örhängen i 18k guld med diamanter som var sönder vid leverans. Besökte den fysiska butiken på Södergatan i Malmö för att reklamera, fruktansvärt bemötande av tjejen i kassan som inte ville ta emot örhängena.
Kontaktade kundtjänst på telefon som faktiskt var tillmötesgående och frågade om jag ville ha pengarna tillbaka eller lagning/helt nya örhängen. Lämnade in dom och fick tillbaka dom fortfarande trasiga! Kontaktade idag (12/6) kundtjänst och pratade med en äckligt otrevlig manlig kundtjänstarbetare som suckade i luren och väldigt spydig attityd. Usch! Att bli bemött så här som kund är helt oacceptabelt. REKOMMENDERAR INTE GULDFYND!
Aldrig mer guldfynd och till er som…
Aldrig mer guldfynd och till er som tänker tanken att handla ert guld där -tänk en gång extra!
Jag har köpt guld till mina barn på jämna födelsedagar och speciella födelsedagar som när dom fyllde 13, 15, 18 osv och den yngsta är idag 29 och den äldsta 37 så det är en del pengar jag lagt hos guldfynd. Alla smyckena försäkrades vid köp så klart men så kom den dagen som kan drabba alla människor, jag blev sjuk, jag drabbades av så svår hjärntrötthet så jag kunde inte göra mig förstådd ens, jag har mer eller mindre bott på sjukhuset under 3 år från och till men är på benen igen nu. Ringde guldfynd för att förnya försäkring på guldet och förklarade omständigheterna. -nej, det har gått för lång tid så det går inte att förnya- svarade hon. Den dagen kom som blev en hemsk mardröm när jag blev sjuk, trots det så ansåg man på guldfynd att smyckena skulle jag ha förnyat försäkringen på under tiden jag va så sjuk tydligen.
Usch, så fullständigt respektlöst och dåligt av dom.
Köp som sagt era smycken någon annanstans, guldfynd förtjänar inte dina pengar!
En bedrägeri smyckesäljare
En bedrägeri smyckesäljare, jag fick av min vackra en födelsedagspresent en silverring, det är 925 äkta silver, jag jobbar på kontor, jag har inte tränat eller lyft något tungt, för mindre än 1 månad ringen böjde sig.
Jag åkte dit och dom sa klipp den och vi tar emot den i retur,
Vi gick först till en Guldfynd och dom sa det var mitt fel att den böjde sig, jag åkte till en annan och hon sa ”vi tar emot din retur”, idag ringde dom oss och sa ”vi kan inte ta ringen emot för retur, ni har klippt den”.
Vad är det här för skam företag som lurar människorna? Hon sa att vi skulle klippa den och returnera ringen, vi gör såhär och sedan säger dom nej?
Jag har varit i butiken för att välja…
Jag har varit i butiken för att välja rätt storlek för min förlovningsring. Jag valde storleken baserat på de testringar som försäljaren gav mig. När jag hämtade ringen nästa lördag (25 maj) märkte jag att den var alldeles för stor. Jag ville testa storleken på nytt och upptäckte då att försäljaren hade visat mig fel ringmodell, och att jag faktiskt behövde en eller en och en halv storlek mindre.
Trots att det var försäljaren som visade mig fel ringmodell, hävdar butikschefen att det är mitt fel och att de kan ändra storleken endast mot betalning. Jag anser att detta är fel, eftersom anledningen till att jag kom till butiken var att få rätt storlek på min förlovningsring.
Dålig kvalitet på titanring för 1000…
Dålig kvalitet på titanring för 1000 kr. Repig efter ett par dagar. Svaret från Shalins/Guldfynd Globen är att metall repar sig, inget att göra åt. De kunde putsa den åt mig för 200 kr, men förmedlade att den skulle repa sig igen. Rätt uselt alltså.
Det här var längesedan
Det här var längesedan. Men då jag aldrig fått något svar från Guldfynd på mitt klagomål till dem och fortfarande känner mig rätt lurad så skriver jag här. Jag fick ärva en ring av min morfar. Han hade låtit gjuta ihop sin och sin fars vigselringar, så det var gediget guld. 24 karat. När jag fick den (av min mormor) så märkte jag att den var för stor för mig och jag gick till guldfynd för att få hjälp att få ringen i rätt storlek. Butiksbiträdet sa att de kunde hjälpa mig och att jag skulle få tillbaka det guld som blev över. Det tog väl ett par veckor, sen hämtade jag ut min ”nya” ring. Jag frågade då butiksbiträdet efter resterande guld, men hon (samma biträde som innan), svarade att det inte fanns något och såg väldigt skyldig ut. Detta var på Guldfynd i Åkersberga. Någon gång i början på 2000-talet.
Allt är inte guld som ...
I år bestämde vi att förnya vårt äktenskapslöfte, och att skaffa ringar. Vi undersökte marknaden och fann att av tre butiker blev vi riktigt bra bemötta av Guldfynd i Globen. Tack Miriam, Alicia och Isabell. Vi bestämde oss för två ringar i vitguld 26/jan för 21427 inkl. gravyr, och genomförde köpet 3 feb 2024. Vigseln förrättades i Stillahavet på M/V Vasco Da Gama den 15 mars 2024.
Jag märkte då att min ring var för stor och tänkte få den hoppressad nät jag återvänt till Sverige.
Lämnade in min ring i Globens Guldfynd den 2 april.
Den 13 maj gick jag åter in på Guldfynd och frågade om min ring. En förvirrad anställd, som poängterade att hon inte jobbade i denna butik hittade min ring i en påse i disken som vid en koll visade sig inte hade varit hos någon smed för att minskas. Detta var således anledningen til att jag inte fått något SMS eller påringning. Jag blev väldigt irriterad och förgrymmad på denna arrogans som skulle få mig att bli förlåtande. Men icke, snarare tvärt om. Man kan inte bara be om ursäkt, något mer ska till...
Usel kvalitet och dryga okunnig personal. G
Jo Guldfynd är ju bra när du ska köpa men sen slutar det som är bra, otroligt dålig kvalitet, vill inte ta ansvar för deras dåliga produkter, personalen är extremt dåliga och okunniga. Jag vill varna andra att handla där. Gör inte det, du kommer ångra dig. Sluta handla på guldfynd och ha lite ryggrad istället.
Skulle få betala för retur
Kundtjänst sa att butiken skulle hjälpa mig med en retur utan kostnad när jag köp en vara fel. Som kosta 50 kr.
Men butiken vägra och tycke det var bättre att mista en kund och en order på 2 vigselringar.
Butiken sa att jag skulle få betala returen själv på en kostnad på ca 70kr - minus 20kr för en vara. Tur det finnes papperskorgar.
Aldrig mer guldfynd
Guldfynd Skärholmen
Guldfynd Skärholmen
Gick in med en beställningsvara på en ring som jag hunnit ha en halvdag. Diamanterna tappades och dom hade jag med mig och de skickades in på reklamation. Förklarade tydligt att detta aldrig hänt förut och att de måste vara produktfel för diamanterna ska inte släppa så snabbt?? Förklarade tydligt att jag fått den i present och att de inte är en ring ja ska använda hela tiden utan vid fåtal tillfällen, hade även alla kvitton med mig. Personal var inte alls till hjälp och eftersom ja inte hade försäkring så ”rekommenderade” hon mig att köpa en ny ring då det skulle kosta lika mycket att laga om den och att min hemförsäkring skulle i princip ta lika mycket (2700kr). Allt ja kände som kund var att de ville sälja om på nytt en ring. Hon tog alltså själv beslut om vad min hem försäkring skulle ta för priser. Skickade ändå in den på reklamation och trots att jag fick info om att det tar 2veckor så tog det längre tid. Den lagades alltså inte. Bemötandet var inte alls okej och man fick inte ens ett Hej när man kom in till butiken. Aldrig igen kommer jag handla från guldfynd. Gick in till en butik spontant precis efter vid namn Davids guld i Skärholmen, personalen hjälpte mig direkt och jag fick tillbaka min ring som ny på mindre än 5 minuter helt kostnadsfritt. Detta kallar vi service!!
Diamantring för ca 20 000kr…trasig
Jag köpt en diamantring för ca 20 000kr i Linköping 2018. Tyvärr håll ringer bara i 6 år: idag tappade jag diamanten på ca 0,5 karat. Besviken såklart, trodde att diamant smycken är dyra för dem håller länge och kan gå i generationer. Besviken såklart.
Trasig förlovningsring
Jag har lämnat in min förlovningsring 3 gånger på lagning för att ena klon har släppt. De böjer bara tillbaka klon varje gång men metallen har blivit försvagad och var även svag i nyskick. De ville lämna tillbaka ringen efter första och andra lagningen och bad mig vara aktsam. Har enbart använt ringen i kontorsmiljö så vet inte hur jag ska vara mer försiktig. Har fortfarande inte fått tillbaka en ring som går att använda. Jag har pratat med personalen och de säger att de aldrig har sett något liknande och att de ska fixa det. Men ringen är fortfarande på lagning och jag börjar tvivla på att den kommer bli lagad.
ETT STORT VARMT TACK TILL JULIA PÅ…
ETT STORT VARMT TACK TILL JULIA PÅ GULDFYND FÄLTÖVERSTEN FÖR EXCEPTIONELL SERVICE. MVH HELENA RISING
Supersnabb leverans innan jul
Supersnabb leverans innan jul!
Trots med endast några få dagar kvar till jul och en risk att beställa så gjorde jag det. Toppenfin service, ett mail med var det skickades från och leveransen var blixtsnabb. Här vågar jag beställa igen. Tack!
Bra och snabb kundtjänst samt snabb…
Bra och snabb kundtjänst samt snabb leverans
GULDFYND VÄSTERVIK
GULDFYND VÄSTERVIK
otrevligaste butikschefen som finns
Besviken kund
Jag köpte ett guldhjärta och halskedja som doppresent. Köpet gick på nästan 5 000 kr. Som presentask ingick en vit ask. Jag önskade en rosa då jag tyckte den var så fin och passade till en flicka. Den rosa asken ingick inte och jag blev tvungen att erlägga 60 kr ytterligare. Efteråt har jag tänkt på detta och tyckte att det var riktigt snålt. Köper för 5 000 kr och Guldfynd kan inte skicka med en presentask, valfri, på köpet. Jag kontaktade både butiken och företaget. Erbjudandet jag fick var att jag kunde komma tillbaks med den rosa asken och byta mot en vit och erhålla de 60 kr jag betalat för asken. Dåligt, snålt. Besviken. Jag kommer aldrig mer att handla hos Guldfynd.
GULDFYND SKÄRHOLMEN
Gå aldrig till Guldfynd i skärholmen. Frågade en enkel fråga till butikschefen som råkade jobba den dagen. Extremt otrevlig ton och bemötande redan från första sekunden, gick iväg med en klump i magen. Skulle aldrig rekommendera att gå in dit.
Butik i Partille följer ej regler
Butik i Partille: Tillät ej reklamation med digitalt kvitto. MAO har helt egna regler hur man hanterar konsumenter.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.