CCV Group Bewertungen 335

TrustScore 3 von 5

3,0

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ik beaam wat hier allemaal wordt beschreven. De klantenservice is nog zo'n klantenservice van 20 jaar geleden. Arrogant en wij bepalen. Je wordt van het kastje naar de muur gestuurd. Ze vullen geen lo... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Al jaren klant bij CCV, worden altijd netjes geholpen en producten zijn fijn in gebruik. Wij hadden reeds een probleem met een factuur/services, na een super snel telefoontje was dit direct opgelost.... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super fijn geholpen door George. Hij denkt actief mee en geeft duidelijke, heldere antwoorden op al mijn vragen. We zijn al een tijd klant, maar ik zat nog met een paar onduidelijkheden, die zijn nu... Mehr ansehen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

vandaag 4x terug moeten bellen en het is nog niet opgelost. jammer dat je wordt afgescheept met "het ligt aan uw internet" terwijl alles wat over internet loopt het gewoon doet... zelfde bij onze a... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

1. Zahlungsservice

Vom Unternehmen geschrieben

CCV offers a range of in store payment solutions, powerful online solutions and self service payment terminals throughout Europe.

3,0

Antwortet meist innerhalb von 2 Wochen

Snel en deskundig geholpen

28. Juni 2024

Beste Karin,

Bedankt voor je positieve refiew! Fijn om te horen dat je naar wens bent geholpen!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Graag beoordeel ik Willi met 5 sterren…

Graag beoordeel ik Willi met 5 sterren aangezien hij na 4,5 uur met allerlei mensen aan de telefoon te hebben gezeten ons wist te helpen. Dank daarvoor

2. Juli 2024

Beste Efftink Mode,

Bedankt voor je positieve review! We zullen je compliment met Willi delen!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

George hielp me duidelijk en snel en…

George hielp me duidelijk en snel en gericht.

28. Juni 2024

Beste Stef,

Bedankt voor je positieve review! Fijn te lezen dat George je naar wens heeft geholpen!

Servicegericht

Netjes te woord gestaan door Alexander Henzen. Veel geduld en legt het allemaal heel duidelijk uit. Servicegericht en gekeken naar een goede oplossing voor het probleem.

Beste Thuisin Heeman,

Bedankt voor je positieve review! We zullen je compliment met Alexander delen!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vlot antwoord op technisch probleem

Ik ben (na wel een aantal minuten in de wacht) vriendelijk geholpen door George. Hopelijk is de storing nu definitief verholpen

Beste Ivo Tanck,

Bedankt voor je positieve recensie! Wij hopen ook dat de storing is verholpen!

Prima geholpen door George

Prima geholpen door George. Storing opgelost en we kunnen weer pinnen, dus tevreden.

Beste RC,

Bedankt voor je positieve review! Fijn om te lezen dat je tevreden bent!

storing laden pin apparaat

deze medewerker is zeer vriendelijk en correct..meedenkend .en duidelijk...door de technische begleiding aan de pin apparaat door de medewerker kwam hij achter de storing...onmiddelijk geregeld dat een storings monteur deze week lang komt.
waren de mensen maar allemaal zo.

26. Juni 2024

Beste PenRc,

Bedankt voor je positieve recensie! Fijn om te horen dat alles snel wordt opgelost!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

vriendelijk woord gestaan door Teka die…

vriendelijk netjes woord gestaan door Teka die ons heeft geholpen met pinnen met de mobiel pin

22. Juni 2024

Beste Sam en Stefanie,

Bedankt voor jullie positieve review! We zullen het met de collega in kwestie delen.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Heb het gesprek als prettig ervaren met George

Heb het gesprek als prettig ervaren met George, probleem wat ik had was snel opgelost, en heeft meer gedaan als dat ik eigenlijk vroeg, goede uitleg voor het vervolg.

21. Juni 2024

Beste Twan,

Bedankt voor je positieve recensie! Deze review is met veel plezier gedeeld met George!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik werd erg prettig geholpen

Ik werd erg prettig geholpen. De medewerker was heel geduldig en heeft mij goed geholpen met mijn vragen.

13. Juni 2024

Beste Suzanne,

Bedankt voor je positieve review! Fijn om te horen dat onze medewerker jou geduldig en goed geholpen heeft.

probleem gevonden en opgelost

probleem gevonden en opgelost. zeer gerichte vragen en snelle actie. top!

6. Juni 2024

Beste Nathan,

Bedankt voor je positieve review. Fijn om te horen dat je goed bent geholpen.

Top fijn telefoongesprek

Zeer behulpzaam en vriendelijke te woord gestaan en mijn vraag/probleem was super snel opgelost

30. Mai 2024

Beste Louise,

Bedankt voor je review. Het is erg fijn om te vernemen dat je zo tevreden bent met de manier waarop onze collega je geholpen heeft.

De aanhouder wint

Onze pinautomaat gaf al een jaar problemen met bepaalde betaalpassen. Verschillende medewerkers van CCV hebben over de hele periode het probleem proberen op te lossen. Tevergeefs. Dagelijks konden een tiental klanten niet via de pin betalen, met frustraties bij onze medewerkers en klanten als gevolg. Tijdens ons laatste telefoongesprek heeft de juiste medewerker (George) na een jaar eindelijk het probleem kunnen achterhalen en oplossen. Dank je wel George, We zijn heel blij met jouw hulp en oplossing.

24. Mai 2024

Beste Noke,

Bedankt voor je recensie. Wat fijn dat onze collega George een oplossing heeft gevonden voor een terugkerend probleem op jouw terminal. We hebben je review met alle plezier met hem gedeeld.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Het was een prima ervaring

Het was een prima ervaring, het is alleen jammer dat ik een toestel heb die niet naar behoren functioneerd

Beste,

Bedankt voor je positieve review. Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze dienstverlening!

Mocht je problemen ondervinden schroom dan niet om telefonisch contact met ons op te nemen.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Snel en netjes de storing verholpen

Beste Luuk,

Bedankt voor je positieve review. Fijn om te lezen dat je tevreden bent over de manier waarop je storing is verholpen.

Goed geholpen

Goed geholpen, vraag beantwoord. Erg vriendelijk

Beste Sasja

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Top Service Smorgens heel vroeg kan iemand je te…

Smorgens heel vroeg kan iemand je te woord staan,
vriendelijke dame, zeer behulpzaam en probleem opgelost!!

21. Mai 2024

Beste Berend,

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Duidelijk, vriendelijk en nam de tijd

De persoon was zeer vriendelijk, nam de tijd en stelde ons gerust door professioneel de procedure te begeleiden. Nogmaals bedankt

15. Mai 2024

Beste,

Bedankt voor je positieve review. Wat fijn om te vernemen dat je zo tevreden bent met de manier waarop onze collega je geholpen heeft!

CCV

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr