CCV Group Bewertungen 335

TrustScore 3 von 5

3,0

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ik beaam wat hier allemaal wordt beschreven. De klantenservice is nog zo'n klantenservice van 20 jaar geleden. Arrogant en wij bepalen. Je wordt van het kastje naar de muur gestuurd. Ze vullen geen lo... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Al jaren klant bij CCV, worden altijd netjes geholpen en producten zijn fijn in gebruik. Wij hadden reeds een probleem met een factuur/services, na een super snel telefoontje was dit direct opgelost.... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super fijn geholpen door George. Hij denkt actief mee en geeft duidelijke, heldere antwoorden op al mijn vragen. We zijn al een tijd klant, maar ik zat nog met een paar onduidelijkheden, die zijn nu... Mehr ansehen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

vandaag 4x terug moeten bellen en het is nog niet opgelost. jammer dat je wordt afgescheept met "het ligt aan uw internet" terwijl alles wat over internet loopt het gewoon doet... zelfde bij onze a... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

1. Zahlungsservice

Vom Unternehmen geschrieben

CCV offers a range of in store payment solutions, powerful online solutions and self service payment terminals throughout Europe.

3,0

1 Stern

Hat 28 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 2 Wochen

Snelle en goede service!

George heeft ons snel geholpen met de landelijke pin storing van ING die er vandaag speelde. Binnen 10 minuten met een paar checks en configuraties konden wij onze klanten weer bedienen. We hebben een fijne en snelle service kunnen krijgen met dank een George!

20. September 2024

Beste Mart,

Bedankt voor je positieve recensie. Wat fijn om te lezen dat, ondanks alle hectiek rondom de landelijke storing, George je snel weer op weg heeft kunnen helpen. We zetten je review met alle plezier naar hem door!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Goed geholpen en probleem opgelost door…

Goed geholpen en probleem opgelost door
George
Customer Support Officer

20. September 2024

Beste Bas,

Erg bedankt voor je recensie. We zetten deze met alle plezier door naar George.

Goed en snel geholpen

Goed en snel geholpen! Geen lange wachttijden en vriendelijke medewerkers. George en de doorverbind dame bedankt

19. September 2024

Beste Marvin

Bedankt voor je positieve review. Wat fijn om te lezen dat je zo goed geholpen bent door onze collega's.

Ontzettend slechte ervaring met CVV

Ontzettend slechte ervaring met CVV! Vermijden is de boodschap!

CVV is werkelijk de slechtste bankterminal service die ik ooit heb meegemaakt. Ze lijken alleen maar uit op geldklopperij en hebben geen greintje respect voor hun klanten. Zonder ook maar enige vorm van toestemming of contract, halen ze plotseling geld van je rekening. Geen enkele waarschuwing, niets! Probeer je hen te contacteren? Vergeet het maar. Ze beantwoorden simpelweg geen e-mails, waarschijnlijk uit pure schaamte voor hun eigen belabberde service.

En alsof dat nog niet erg genoeg is, blijven ze zonder enige schaamte grote kosten in rekening brengen via domiciliëring, zelfs wanneer hun terminals niet eens functioneren. Geen service, geen werkende apparaten, maar wel stevig de rekening plunderen. Ze laten hun klanten gewoon volledig in de steek.

Als je overweegt om met CVV in zee te gaan, doe het NIET. Ze zijn op geen enkele manier te vertrouwen en leveren totaal geen waarde voor het geld dat ze eisen. Absoluut schandalig!

10. September 2024

Beste Steven,

Bedankt voor je review! Wat vervelend dat je zo'n onprettige ervaring met ons hebt gehad. We komen graag met je in contact om de situatie te bespreken en samen naar een passende oplossing te kijken. Zou je je contactgegevens willen delen via review@ccv.eu zodat we contact met je op kunnen nemen?

Team CCV

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snel en accuraat geholpen bij een…

Snel en accuraat geholpen bij een storing door George. Niet alleen storing opgelost, maar ook advies om problemen in de toekomst te voorkomen. Top!

28. August 2024

Beste Paul,

Bedankt voor je positieve recensie. We geven het met alle plezier door aan George.

George

George heeft me snel, duidelijk en aardig geholpen. Probleem was binnen vijf minuten opgelost.

24. August 2024

Beste Paul,

Erg bedankt voor je positieve review. Wat fijn om te lezen dat je zo George je zo goed heeft geholpen!

Onbekende printstoring betaalautomaat

Het keuzemenu na het bellen van de CCV service desk is beperkt en duidelijk, dat is fijn.
De wachttijd alvorens een medewerker te spreken
was slechts 1 minuut, maar misschien had ik
gewoon geluk.
De service medewerker George die mij hielp is vriendelijk en neemt rustig en duidelijk de te nemen handelingen met je door om in mijn geval een printstoring van onze betaalterminal te verhelpen.
Dit was vrij snel na een reset en nieuwe update
weer verholpen.
Prima service!

22. August 2024

Beste Kurt,

Bedankt voor je review. Een storing is natuurlijk nooit fijn maar wat goed om te lezen dat je zo tevreden bent met hoe George het voor je heeft opgelost.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Stel nieuwe pinmachines zo lang mogelijk uit!

Je moet en zal naar een nieuwe pin machine. Vanaf toen alleen maar drama, werkt niet of traag. Gelukkig nog een oude versie bij de andere kassa. Maar vernieuwen is helaas geen vooruit gang. Touch screen en een besturings systeem met apps en onzin. Werkt voor geen meter. Jammer en frustrerend nog geen dag voorbij zonder problemen.

21. August 2024

Beste Willem,

Bedankt voor je review. Wat jammer dat de overstap naar een nieuwe terminal niet naar wens is verlopen. Kan je ons contacteren op review@ccv.nl met een toelichting van de problemen die je ervaart? Wellicht kunnen we dan nog steeds iets voor je betekenen!

Snel opgelost

Na verwisselen papierrol deed mijn pin apparaat het niet meer na een telefoontje met George van CCV is het probleem binnen een paar minuten opgelost.
Prima service.

21. August 2024

Beste I van der Vliet,

Wat fijn om te horen dat onze collega George je zo snel heeft kunnen helpen. We zullen je review met hem delen!

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Goede samenwerking gehad

Aantal jaar met CCV samengewerkt en dat is goed bevallen. Helaas gebruik ik de pinautomaat te weinig en zijn er tegenwoordig makkelijkere oplossingen. vandaar dat ik mijn contract heb opgezegd.

30. Juli 2024

Beste Willem van Harselaar,

Bedankt voor je positieve review! Fijn dat onze samenwerking naar wens is verlopen!

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

makkelijker dan de handleiding

duidelijk en vriendelijke meedewerkster.
1 nadeel, de lijn kraakte en was irritant aan mijn oren.

29. Juli 2024

Beste Ryan Adam,

Bedankt voor de positieve recensie! Fijn om te horen dat je vriendelijk bent geholpen!

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Het is nog steeds niet verholpen en dat…

Het is nog steeds niet verholpen en dat is heel erg irritant.

19. Juli 2024

Beste Yvonne,

Bedankt voor je recensie. Jammer om te lezen dat je probleem niet is verholpen. Mag ik je uitnodigen om ons via 088 228 9849 te contacteren? Wellicht is je probleem telefonisch op te lossen!

Slechte service!

Helaas is dit bedrijf er voornamelijk op gericht om geld te verdienen. Pinapparaat verkeerd verzonden, terwijl ik meerdere malen een adreswijziging had doorgegeven, en ik moest hem zelf maar op gaan halen (terwijl ik net bevallen was).
Ook is mij telefonisch verteld dat het service contract 1 jaar verplicht is. Er is mij niets verteld over dat dit jaar per kalender loopt waardoor ik er nu veel langer aan vast zit. Contact met CCV verloopt stroef, de mensen zijn niet klant of service gericht.

Ik zal zeker geen nieuw apparaat meer aanschaffen via CCV!

23. Juli 2024

Beste Tinka Macco,

Bedankt voor je recensie. Vervelend om te lezen dat je ervaring niet naar wens is. Jammer dat je bestelling niet goed was geleverd.
Het servicecontract is een jaarcontract en een verplicht onderdeel van onze voorwaarden. Mocht je behoefte hebben om iemand te spreken kun je je contactgegevens achterlaten bij info.nl@ccv.eu

Ccv scammers

Ccv now are again sending me incorrect random bills. I have tried to call the phone number of the information and 9 times someone answered then hung up. I will see them in court before I pay one euro more to them.

In response to there below claims - absolutely false. Zero phone calls

11. Juli 2024

Dear Andy Wilson,

Thank you for your review. I am sorry to hear you were unable to reach us after numerous attempts. We would like to solve the issue. Would you be so kind to share your contact information at info.nl@ccv.eu?

Kind regards,

Snelle hulp

Snelle hulp. Doelgericht. Vriendelijk taalgebruik. Duidelijk gemaakt dat er mogelijke kosten zijn. Duidelijke instructies betreffende het ontvangen van een vervangend model en retourneren van het oude model.

11. Juli 2024

Beste Floris,

Bedankt voor je positieve review! Fijn om te lezen dat je naar wens bent geholpen!

Kapsalon tamara

Kapsalon tamara , ccv heeft mij super goed geholpen , ik ben geholpen door George , snelle en goede service .

10. Juli 2024

Beste Sebastian Boxum,

Bedankt voor je positieve recensie! We zullen je compliment met George delen!

Top medewerker

Zeer kundige medewerker met veel geduld en de wil om het probleem op te lossen!!!

5. Juli 2024

Beste Morgana Arnhem,

Bedankt voor je positieve review! Goed om te horen dat je naar wens bent geholpen!

CCV

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr