hier niet aan beginnen aan dit bedrijf
hier niet aan beginnen aan dit bedrijf, oplichters

Antwort von CCV Shop
CCV Shop is de alles-in-één oplossing voor zowel de beginnende als ervaren webwinkelier. Start snel en eenvoudig je webwinkel online met gratis gebruiksvriendelijke software. Probeer nu!
Diamantstraat 3, 7554 TA, Hengelo, Niederlande
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
hier niet aan beginnen aan dit bedrijf, oplichters

Antwort von CCV Shop
Ik krijg hele tijd mails van cvv shop ik ben nergens aan begonnen dus meld me maar af is nergens wat te vinden, zo onduidelijk als wat ! Ik had m'n gratis aangemeld blijkbaar om te proberen. Maar zo onduidelijk allemaal

Antwort von CCV Shop
Als je iets niet weet of het is niet duidelijk kun je altijd even mailen of bellen met CCV, ze bieden goede en duidelijke hulp. Ze denken en kijken met je mee en bieden oplossingen waar nodig.
Zeer slechte evaring met een acceptatie met IDEAL

Antwort von CCV Shop
Maak je webshop hier niet! Ze vragen belachelijk veel geld voor de kleinste aanpassingen en updaten niks. Het is outdated en sinds ik Shopify gebruik heb ik een veel goedkoper en makkelijker leven gekregen.
Dit is alleen maar hoofdpijn!

Antwort von CCV Shop
7 jaar een CCV shop webshop gehad, de webshop is zwaar verouderd, zowel in themas als in functionaliteiten, er wordt bijna niks geupdate. Mijn omzet en conversie is door het dak gegaan sinds ik Shopify gebruik. Ben tot de conclusie gekomen dat CCVShop mijn online verkoop heeft beperkt en klein gehouden.

Antwort von CCV Shop
De service is goed, met problemen wordt je snel geholpen(ben meer dan 10 jr klant). Qua kosten per transactie is laag, MAAR wat niet wordt meegerekend als je contract opzegt, dan zit je nog 1 jaar aan het dure contract vast van een paar honderd euro, ondanks dat je het apparaat niet gebruikt. Dus let daarop. Bij ander providers is het na 1 jaar, opzegtermijn van 1 mnd.
Vriendelijke medewerkers en ze komen met snelle oplossingen!
Veel communicatie met weinig tot zero resultaat. Niet de juiste mensen met de juiste kennis op de juiste plaats waardoor er veel mis gaat maa ook enorm traag wordt gereageerd! Jammer denk wel dat de insteek goed is maar de uitwerking helaas minder. Maken gebruik van de externe parij websiteimporter; tip die kan je beter rechtstreeks benaderen, is goedkoper en vele malen sneller!

Antwort von CCV Shop
Ik ben dik tevreden met CCV en kan het iedereen aanraden. Ze reageren snel op mails, komen met gepaste oplossingen, denken met je mee, zijn telefonisch goed bereikbaar en hebben volop kennis van zaken. Sinds februari maken we gebruik van de diensten en via deze weg wil ik graag Kenneth van CCV technical support en Tim van support bedanken voor alle hulp!
Uitstekende service.
Vooral de telefoon die wordt snel opgepakt door het personeel
Fijn bedrijf. Hun webshop mogelijkheden zijn enorm en ze willen altijd meedenken.
Wanneer je een vraag hebt dan krijg je direct een van de dames of heren van de Nederlandse support afdeling aan de telefoon en helpen ze je vlot en deskundig. Dit heb ik deze week ook weer ervaren!
Absoluut een aanrader!
Waardeloos bedrijf Veranderen telkens zomaar dingen die goed waren Nooit aan beginnen !!!
Sinds een paar maand een webshop via ccvshop.
Ik kan alleen maar lovend spreken over hun support afdeling. Meerdere keren met ze gebeld, gemaild en gechat.
Altijd vriendelijk en direct antwoord.
Vanuit mijn omgeving en klanten niets anders dan positieve reacties over mijn site. Al met al echt blij met ccvshop!
Waardeloos bedrijf.
Al drie maanden een abonnement en 220 euro betaald, nog steeds geen Ideal eraan gekoppeld.
Absoluut geen aanrader, reageren doen ze ook nergens op.
Al 15 jaar zit ik bij CCV en heb nooit problemen gehad. Bij vragen kon ik bellen of het contactformulier invullen, dat altijd snel en duidelijk werd beantwoord. CCV is een van de weinige bedrijven waarbij ik 100% alleen maar positieve ervaringen heb na zoveel jaren.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.