CCV Group Bewertungen 335

TrustScore 3 von 5

3,0

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ik beaam wat hier allemaal wordt beschreven. De klantenservice is nog zo'n klantenservice van 20 jaar geleden. Arrogant en wij bepalen. Je wordt van het kastje naar de muur gestuurd. Ze vullen geen lo... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Al jaren klant bij CCV, worden altijd netjes geholpen en producten zijn fijn in gebruik. Wij hadden reeds een probleem met een factuur/services, na een super snel telefoontje was dit direct opgelost.... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super fijn geholpen door George. Hij denkt actief mee en geeft duidelijke, heldere antwoorden op al mijn vragen. We zijn al een tijd klant, maar ik zat nog met een paar onduidelijkheden, die zijn nu... Mehr ansehen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

vandaag 4x terug moeten bellen en het is nog niet opgelost. jammer dat je wordt afgescheept met "het ligt aan uw internet" terwijl alles wat over internet loopt het gewoon doet... zelfde bij onze a... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

1. Zahlungsservice

Vom Unternehmen geschrieben

CCV offers a range of in store payment solutions, powerful online solutions and self service payment terminals throughout Europe.

3,0

1 Stern

Hat 28 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 2 Wochen

George

George, die ik aan de lijn kreeg heeft me uitstekend en heel duidelijk met zijn uitleg geholpen, zodat alles weer goed functioneerde.
Super bedankt.

4. April 2025

Wordt geen klant bij CCV

Helaas kan deze organisatie niet meedenken met hun eigen klanten. Hebben ook geen respect voor de klanten die al jaren klant zijn. Als ze maar hun geld krijgen.

20. März 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

De kleine lettertjes van CCV..

Waardeloos bedrijf, service contracten die tot einde jaar doorlopen, terwijl je begin van het jaar opzegt. Nee, dat had 3 maanden voor einde van het jaar moeten gebeuren, mevrouw. Niets meer leveren, maar toch geld opstrijken, dat is pure diefstal van je ex-klanten. Dat je een opzegtermijn hanteert van een maand of twee maanden, prima, maar een jaar is klinkklare diefstal CCV. Waardeloos dus.

1. Januar 2025

Bestel hier niet

Terminal besteld, foute terminal ontvangen. Mijn zaak moest open en ik moest meteen andere oplossing zoeken bij een ander bedrijf. CCV terminal op eigen kost terug gestuurd, ze rekenden me deze toch aan, alsook contract. Ik weigerde deze te betalen. Ik heb dat contract meteen opgezegd want zij hadden een fout gemaakt, intussen deurwaarder facturen, was een bedrag overeen gekomen en had dat meteen betaald. Normaal was de case closed. Nu zijn we een jaar verder en ze blijven maar rapporten sturen ondanks tientallen mails dat ze me moeten gerust laten. En nu, weer een factuur, zogezegd nog is 43€ niet betaald en dreigementen dat ze terug deurwaarder inschakelen. Diefstal en slechtste service ooit. Op problemen antwoorden ze niet of vragen ze btw nr om daarna niets meer te antwoorden. Tientallen keren. Bestel hier niet !

7. März 2025

Verplicht service contact

Nieuwe pinautomaat gekocht , zat 1 jaar service contract bij. Na een jaar een duur service contract, deze is niet om te zetten naar een software update(voorheen altijd gehad). Zonder service contract is de pin niet te gebruiken

14. Februar 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ik naam een bedrijf over van iemand die…

Ik naam een bedrijf over van iemand die al werkte met ccv ik had een maand op voorhand aangegeven dat op 1 december het bedrijf werd overgenomen dus dat dan het Bancontact kastje moest overgezet worden, 3 weken erna werd dit dan gedaan en dan heb ik nog 5 dagen zonder werkende Bancontact gezeten. Elke dag verschillende keren gebeld elke x werd er dan gezegd dat de fout bij een ander lag en werd er onbeleefd gehandeld. Dit bedrijf is echt niet aangeraden.

13. Februar 2025
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Hoewel ik heel tevreden ben van ccv en…

Hoewel ik heel tevreden ben van ccv en de werking ervan is de klantendienst schandalig slecht. Net een uur proberen te bellen en als ze niet direct een oplossing weten wordt ik gewoon terug in wacht gezet of opgelegd. Heel jammer dit. Dit review schrijf ik dan ook alleen voor ccv dat ze er iets aan doen !

12. Februar 2025

VX570: rare verkooppraktijk

VX570: Dit pinapparaat hebben wij jaren naar volle tevredenheid gebruikt. Recent heeft CCV (achter de schermen) hier de stekker uit getrokken, zodat er géén pinbetalingen meer mee kunnen worden gedaan. Dit strookt niet met hun eerdere communicatie, dat alléén met nieuwe bankpassen mogelijk niet kan worden gepind. Nu 'gooit' men het op 'uit veiligheidsoverweging' ondersteunen wij dit niet langer. Telkens probeert men ons 'te dwingen' om een nieuw pinapparaat aan te schaffen.

11. Februar 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

CCV zegt plotseling kontrakt op .

CCV zegt plotseling kontrakt op .
Ik heb een privéclub Diane’s Secret (al meer dan 45 jaar!) bekendste en langst bestaande van Nederland
Na meer dan 2 jaar zomaar opgezegd,omdat ze inneens sexbedrijven niet meer accepteren terwijl ze wisten wat voor bedrijf ik heb.🤷‍♀️
Pas geleden mijn vergunning en andere documenten nog netjes opgestuurd!
Nu moet ik binnen 9 dagen een andere elektronische betaaldienst (pinautomaten) zoeken!
Ondernemers geen zaken doen met CCV Group Arnhem !

23. Januar 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Een kwaliteit bereidheid en persoonlijke inzet om het de klant zo makkelijk en comfortabel mogelijk te maken.

Review:

Wij werken al lange tijd samen met CCV en hebben over het algemeen zeer goede ervaringen met deze partij. Toch willen we graag een specifiek compliment maken voor James, de telefonische medewerker die ons keer op keer uitstekend helpt bij eventuele storingen of andere vragen.

James valt op door zijn uitmuntende vakkennis, zijn kalmte en zijn vermogen om duidelijk en vriendelijk te communiceren. Tijdens elk gesprek weet hij je volledig op je gemak te stellen, ongeacht of je technische ervaring hebt of niet. Hij begeleidt je stap voor stap door het proces en zorgt ervoor dat je het gevoel krijgt dat alles in goede handen is. Zijn heldere uitleg en geduld maken echt het verschil.

Wat James zo bijzonder maakt, is zijn vermogen om goed te luisteren naar de klant. Hij neemt de tijd om het probleem grondig te analyseren en komt vervolgens met een passende en doeltreffende oplossing. Dit soort service is zeldzaam en maakt dat je als klant écht gehoord en geholpen voelt. James is een perfect voorbeeld van een helpdeskmedewerker die niet alleen uitblinkt in kennis en vaardigheden, maar ook in zijn bereidheid om altijd dat stapje extra te zetten.

In dit specifieke geval ging het om onze betaalautomaat, de A77. James dacht mee, analyseerde het probleem en bood een oplossing die perfect aansloot bij de behoeften van onze praktijk, Medische Voetzorg Den Bosch. Dankzij zijn hulp hebben we het probleem snel en efficiënt kunnen oplossen, en konden we onze klanten weer zonder problemen helpen.

Chapeau James, voor jouw uitstekende service, luisterend oor, oplossingsgerichte houding en professionaliteit. CCV mag trots zijn op een medewerker zoals jij! Bedankt voor je inzet en ondersteuning.

Luc,
Manager Medische Voetzorg Den Bosch.

21. Januar 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

leugenaars, agressieve verkooptactieken, slechte medewerkers

Helaas is het de 1 ster nog niet eens waard. Dit om meerdere redenen.
Klantenservice
agressief verkoop beleid
Leugens vertellen/ en totaal onkundig personeel

Vorig jaar werd ik benadert omdat mijn toestel uit de roulatie zou gaan, 50% korting op nieuw apparaat.
Ik ben toen op gaan zoeken wanneer dit apparaat niet meer veilig zou zijn, dit ben ik op gaan zoeken door wat mij aan de telefoon werd verteld. Zo kwam ik bij een landelijk orgaan uit wat over deze pinautomaten gaat (weet zo snel niet meer waar, is bijna 1 jaar geleden). De licentie voor mijn apparaat (vx520) liep ergens tot 2026 volgens dat landelijke orgaan.
Nou blijkt dat bedrijven als ccv zelf de software op moeten date, werd ook door dat landelijk orgaan verteld.
Er werd bij het verkooppraatje een jaar geleden tegen mij gezegd dat de software ontwikkeling voor deze pinautomaat zou stoppen. Kortom op elk moment, exacte moment konden ze niet zeggen. Kon het zomaar zijn dat mijn pintransacties niet meer zouden werken.
een beetje jammer voor een apparaat dat dan op dat moment toch nog ruim 2,5 jaar mee zou kunnen gaan volgens dat landelijk orgaan. En wat ik nog maar 6 jaar had. Hun woorden (ccv) waren dat ze elke 10 jaar de automaten vernieuwen en stoppen met software up te daten. Beetje jammer dat dit mij niet is verteld toen ik het apparaat kocht. Maar ik moest het er maar mee doen.
Nu krijg ik een factuur binnen voor de software licentie. Dit vind ik vreemd aangezien er tegen mij verteld is dat zij zouden stoppen met het maken van de software voor mijn apparaat.
Het zou helmaal lullig zijn dat ze mij een jaar geleden een nieuw apparaat wilden laten aan schaffen met een hoop bangmakerij terwijl mijn apparaat volgens de mevrouw aan de telefoon zojuist nog tot oktober 2026 goed zijn. Waarom mij dan bang maken dat transacties op korte periode niet meer mogelijk zijn. Terwijl er op dat moment dus nog ruim 2,5 jaar wel updates plaats zouden vinden.
De vrouw aan de telefoon net waar ik geen goed woord over heb, kon geen tegen woord dulden. Kortom wat zij zij moest ik maar accepteren, dan ben je bij mij aan het verkeerde adres. Zij dat deze licentie nodig is voor de betalingen. Zo staat deze licentie niet beschreven bij jullie op de website. hier staat toch duidelijk dat dit is voor het update van het apparaat, er staat niets over de maandelijkse betalingen. /nl/klantenservice/mkb/veelgestelde-vragen/wat-is-een-softwarelicentie
Overigens betaal ik elke maand een x bedrag aan jullie voor de betalingen. Dit heeft dus niets met de software licentie te maken.
Ergens zit er dus iets niet goed in jullie bedrijf.
Of de mevrouw aan de telefoon was onzin aan het uitkramen. Was ze niet blij mee toen ik dat zij.
Of jullie hebben met een zeer agressieve verkoop tactiek om apparaten proberen te verkopen. Waar dus ook mogelijk onzin is verteld, en volgens mij wettelijk niet eens mag.
Jullie hebben zeker te weten op 1 moment onzin tegen mij lopen verkondigen. ( tijdens aansmeren nieuw apparaat, of net die mevrouw aan de telefoon)
De mevrouw zegt tegen mij dat het apparaat goed blijft tot oktober 2026.
Dat is mij niet verteld toen jullie mij een nieuw apparaat probeerde aan te smeren. Toen werd heel duidelijk verteld dat jullie een apparaat 10 jaar in dienst nemen, kortom 10 jaar de software blijven vernieuwen. En dat het daarna tijd is voor een nieuwe apparaat.
Ik probeer net aan de telefoon duidelijkheid te krijgen waar het verkeerd is gegaan. Maar ook wil ik weten waarom ik 55 euro ex btw moet betalen voor een licentie waarover mij ongeveer een jaar geleden over is verteld dat de software ontwikkeling zou stoppen en er dus geen updates meer zouden volgen, welke ik ook al een hele tijd niet meer heb gehad. Na de laatste update kon dan op elk moment de betaling stoppen omdat de software te oud zou zijn.

Ik krijg nu dus een rekening onterecht
Of jullie hebben mij voorgelogen toen jullie wilden dat ik een nieuw apparaat zou kopen.
Met beide opties ben ik niet blij.

De mevrouw aan de telefoon heb ik geen goed woord voor over. Ik was volgens haar agressief. Ik heb geen gekke woorden of wat dan ook gebruikt. Ik heb gezegd wat ik voelde en ervaarde door deze situatie en dat er ergens in jullie communicatie iets niet goed is. Want op 1 moment is er gewoon iets gelogen door jullie.
Als ik van het eerste leugen uit moet gaan dan is de laatst gestuurde factuur van de softwarelicentie ongeoorloofd verstuurd. Want volgens jullie zou de software niet meer up gedate worden
Als ik van het tweede leugen uit zou moeten gaan dan hebben jullie met een zeer agressieve verkooptactiek mij iets proberen aan te smeren waar dan leugens verteld werden over de software ontwikkeling en de levensduur van het apparaat.
Nogmaals ik ben in beide gevallen niet blij.
Het is mij alleen een raadsel welke de waarheid is.

21. Januar 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

niet overstappen naar ccv!

Sinds april 2024 overgestapt naar ccv en sindsdien alleen maar problemen. Eerst veel problemen gehad met storingen en nu problemen met dat er transacties geslaagd staan op de bon, maar het geld niet in de rekening is gekomen. En als ik hiervoor bel, dan is het de 'eigen verantwoordelijkheid'. Nee, dit is een foto vanuit ccv! Wanneer ik de situatie probeer uit te leggen, wordt er door mij heen gepraat. Er wordt niet naar mij geluisterd en al helemaal geen oplossing geboden. Voorheen pinautomaten van ing gehad en nooit problemen daarmee ondervonden. Kortom, stap niet over naar ccv, bespaar jezelf de ellende.

20. Januar 2025

Ongelofelijk slechte service

Ongelofelijk slechte service. ik heb 6 maanden geleden telefonisch aangegeven dat ik twee pinappaten niet meer gebruik. Nu sturen ze een rekening van €400 voor service voor 2025 onder het mom dat ik verkeerd opgezegd heb. Ze wijken geen mm !

20. Januar 2025

Duidelijke uitleg

Duidelijke uitleg, & fijn geholpen!
Wat gister met een andere collega niet mogelijk was is nu geregeld!
Bedankt George voor je goede hulp!

9. Januar 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr