Ik beaam wat hier allemaal wordt beschreven. De klantenservice is nog zo'n klantenservice van 20 jaar geleden. Arrogant en wij bepalen. Je wordt van het kastje naar de muur gestuurd. Ze vullen geen lo... Mehr ansehen
Al jaren klant bij CCV, worden altijd netjes geholpen en producten zijn fijn in gebruik. Wij hadden reeds een probleem met een factuur/services, na een super snel telefoontje was dit direct opgelost.... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Super fijn geholpen door George. Hij denkt actief mee en geeft duidelijke, heldere antwoorden op al mijn vragen. We zijn al een tijd klant, maar ik zat nog met een paar onduidelijkheden, die zijn nu... Mehr ansehen
vandaag 4x terug moeten bellen en het is nog niet opgelost. jammer dat je wordt afgescheept met "het ligt aan uw internet" terwijl alles wat over internet loopt het gewoon doet... zelfde bij onze a... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vom Unternehmen geschrieben
CCV offers a range of in store payment solutions, powerful online solutions and self service payment terminals throughout Europe.
Niederlande
- 088 228 9849
- service@nl.ccv.eu
- ccv.nl
Hat 28 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 2 Wochen
Das haben sich andere Leute angesehen
Flauw
Flauw
Al heel lang klant, waarschijnlijk langer dan 25 jaar, nu wordt het bedrijf beëindigd in januari en we denken tijdig opzeggen van het servicecontract.
Blijkt nu 3 maanden voor het nieuwe jaar te zijn en niet de gebruikelijke 1 of 2 maanden, stom stom, dan maar weer voor een jaar betalen.
Klantenservice geen begrip, best wel teleurstellend.

Antwort von CCV Group
Ik ben goed en geduldig geholpen
Ik ben goed en geduldig geholpen, echt naar de oplossing gezocht en gevonden!

Antwort von CCV Group
Wij zijn al langer dan 30 jaar klant…
Wij zijn al langer dan 30 jaar klant bij CCV maar waar bij alle andere leveranciers een vertrouwensband is opgebouwd is dat bij CCV het tegenovergestelde.
Wij hebben twee pinautomaten met service contract een van de pinautomaten is savonds afgesloten en aan de oplader gezet.
De dag daarna 's morgens stond het apparaat op storing,nix mee gebeurd niet nat geworden niet gevallen.
Gebeld er is een monteur gekomen en heeft het apparaat gelijk omgewisseld voor een andere.
Enkele dagen later volgde een nota van meer dan €500,- er zou schade aan het apparaat zijn.
Wij gebeld en de dame aan de telefoon heeft het over val schade wij geven aan dat het apparaat niet gevallen is,zij zet ons in de wacht en de verbinding wordt na 20 minuten verbroken.
Terug gebeld nu een man aan de telefoon die zegt nu dat er vocht 🤪 schade is en stuurt enkel onduidelijke foto's waar wij verder niks op kunnen zien.
Nu hebben voor ongeveer 5 jaar geleden een storing van de aandrijving van de pin rol gehad aan een ander pin apparaat van CCV ook toen werd er door CCV vocht schade opgevoerd als reden voor de storing en er volgde foto's van een ander apparaat met vocht schade.
Ik kon toen bewijzen middels een filmpje dat de foto's van een ander apparaat waren en dat ons apparaat verder prima werkte alleen moeilijk de bon er uit werkte.
Toen volgde excuses en mocht ik gratis een nieuwe uitzoeken.
Toen had ik aangifte moeten doen wegens oplichting.
Ook nu klopt het weer niet ook meer dan €500,- voor een gedateerd apparaat vx680 is natuurlijk belachelijk.
Wij hebben dit zo ook doorgegeven aan CCV maar zijn nog in afwachting van een reactie.
( onterechte factuur) Heel slechte ervaring met Facturatie en…
Heel slechte ervaring met Facturatie en klachtenservice en klachtenprocedures!
Ik kreeg een e-mail met een factuur van 371 euro voor kortingen die ze in afgelopen 15 maanden wel berekend en die hadden niet mogen rekenen.
Ik dien een klacht in en plaats een review met mijn ervaring te delen voor andere mensen die een ccv pin apparaat willen aanschaffen te waarschuwen.
Ik kreeg een reactie op mijn review dat ze heel vervelend vinden en dat ik een e-mail moest sturen en zij gaan gelijk dit aanpakken.
Ik werd weer gebeld dat ze wel vervelend vinden maar moet ik wel betalen. Dan in 3 termijnen?????

Slechte service
ik ben al jaren klant bij CCV en betaal altijd trouw mijn abonnement, ook al zijn de kosten hoog. Onlangs is het pinautomaat kapotgegaan: de connector in het apparaat is versleten en klemt niet meer. Volgens onze abonnementsafspraak hebben wij recht op een vervangend apparaat.
In plaats van een monteur te sturen of het apparaat om te ruilen, kreeg ik te horen dat ik extra moet betalen. Dat vind ik erg teleurstellend, zeker omdat het probleem niet door ons is veroorzaakt. Toen ik online reviews las, zag ik dat andere klanten dezelfde behandeling krijgen. Dat geeft mij het gevoel dat er geen respect is voor vaste klanten.
Als CCV dit niet correct oplost, ben ik genoodzaakt over te stappen naar een andere, betrouwbaardere aanbieder.

Antwort von CCV Group
Ik ben perfect en heel snel geholpen
Ik ben perfect en heel snel geholpen, nogmaals dankjewel daarvoor.

Antwort von CCV Group
Goede ervaring gehad bij ccv
Goede ervaring gehad bij ccv. Warda heeft mij goed geholpen en was zeer vriendelijk! Groetjes van het Goldenwok paleis Smilde.

Antwort von CCV Group
Wat een waardeloos bedrijf dat CCV
Wat een waardeloos bedrijf dat CCV. Ze hanteren hun eigen regeltjes waar geen speld tussen te krijgen is, uiteraard in hun
voordeel. Een dikke nul van mij krijgen ze.

Antwort von CCV Group
De samenwerking verliep circa 3 jaar…
De samenwerking verliep circa 3 jaar vlekkeloos maar sinds er veranderingen werden doorgevoerd niks dan last qua facturatie. Zeer onprofessionele reacties en mijn klachtenmail met gegronde frustraties aan de personeelsverantwoordelijke wordt zelfs niet beantwoord. Er is niet veel meer nodig om over te stappen naar een professionelere concurrent.
Super geholpen
Super geholpen !
Kosten veel tijd maar George bleef me super vriendelijk helpen !
Meest inhalige bedrijf waarmee ooit…
Meest inhalige bedrijf waarmee ooit gewerkt. Alleen maar betalen, service 0. Werkelijk schandalig hoe men met klanten omgaat. Opzegging wordt niet geaccepteerd en met een jaar vooruitgeschoven Accessoires worden je in de maag gesplitst waar je niet om vraagt maar de hoofdprijs voor betaald. Zelfs als je in de wacht zit wordt reclame gemaakt voor papierrolletjes welke bij elke groothandel de helft kosten.
Al bijna een jaar geen klant meer bij…
Al bijna een jaar geen klant meer bij CCV.
Maar toch sturen ze nog steeds nota`s.
Spam nota`s
Spook nota`s
Verschillende keren gevraagd om te stoppen.
Ze gaan maar door.
Ze moeten stoppen !!!!
voor De Lange Emmen
Inmiddels hebben wij meer dan een maand…
Inmiddels hebben wij meer dan een maand geleden tap to pay aangevraagd, terwijl wij al jarenlang klant zijn bij CCV. Zojuist een medewerker aan de telefoon gehad; onze aanvraag is na een maand goedgekeurd; nu ligt het bij een andere afdeling voor verwerken. Er kan geen uitspraak over worden gedaan hoe lang dit gaat duren.
Erg vreemde en klantontvriendelijke gang van zaken al zeg ik het zelf.
CCV zeer slechte bereikbaarheid
CCV zeer slechte bereikbaarheid. Deze organisatie heeft een zeer late responds, al reeds maanden bezig met de ' aansluiting' van pinauomaten, maar zich verschuilen achter meerdere werknemers welke allen tergelijkertijd aan de zelfde klant werken maar de informatie niet centraal behandelen, dan wel ' opslaan', wat voor de klant betekend dat ze dezelfde informatie meerdere keren gedeeld moet worden. Dit vertragd het aactivatie proces enorm. Transacties nog nimmer niet waarneembaar na 2 weken, op actief te staan.
Omdat ik een geen nieuw betaal systeem…
Omdat ik een geen nieuw betaal systeem heb gehad
Lulverhaal over betaalautomaten die…
Lulverhaal over betaalautomaten die niet meer werken omdat het op 2G werkt, o nee u heeft wifi, maar die werkt straks ook niet meer want t certificaat werkt niet meer straks.
Allemaal telemarketing B*LLSHIT. Heel irritant mannetje die wat probeert te verkopen. "Ja ik bel u met een week terug." Ik zeg nee ik bel zelf wel terug. Dan zegt hij de wachtrij is 3 kwartier. Jaja haha.
Hey CCV De ballen met je pinautomaat!
Uitstekende ervaring
Storing terminal goed verholpen
ccv ondersteunt het mobiele pin…
ccv ondersteunt het mobiele pin apparaat niet meer maar meldt dat niet, in plaats daarvan sturen ze eerst een mail met een "persoonlijk aanbod" voor een nieuwe voor 399,00 Een week later bellen ze en krijg je de offerte dan is hetzelfde apparaat ineens 567,75 Vervolgens sturen ze het ongevraagd op naar een oud woonadres van ons, dus apparaat is weet ik waar, en 2 dagen daarna de factuur. Denkt CCV werkelijk dat we die gaan betalen? Ik heb er zeker 6x over gebeld en gemaild maar het blijft stil aan de overkant... jammer CCV maar ons zijn jullie kwijt als klant.
Duidelijk en eerlijke communicatie
Duidelijk en eerlijke communicatie
Marjon heeft ons samen met haar andere collega goed geholpen. Duidelijk aangegeven en wat we konden verwachten en ook goed meegedacht om de transactiekosten te beperken.
Storing opgelost door Willie Wilhelm
Gesproken met Willie Wilhelm . absolute topper . geen gedoe of wat dan ook . adequaat handelen en direct oplossen . uitzonderlijk in deze tijd dat dit soort mensen bestaan . Zuinig op zijn .
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.