Ystad Saltsjöbad Bewertungen 183

TrustScore 2.5 von 5

2,5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Vi havde bestilt og betalt for en juniorsuite. 8.000 danske kr. alene for værelset for to nætter, altså 4.000 pr. nat. Fik et dobbeltværelse. Ingen kendte til en juniorsuite, selv om vi havd... Mehr ansehen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Bokade kvällspass Lido club. Maten var under all kritik. Väldigt små portioner, såg ut som man lagt rester på tallriken. Den karamelliserade kycklingen var snarare kokt kyckling. Fleecebadrock... Mehr ansehen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Spaet kändes mer som ett offentligt badhus eller ett äventyrsbad då det var ofattbart mycket folk som trängdes i och köade till poolerna. Bad om att få en kopp kaffe när vi anlände. Nä, det var m... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vårt besök på Ystad Saltsjöbad var en magisk upplevelse. Vi fick ett fantastiskt bemötande, vårt rum blev uppgraderat och både middagen på kvällen och frukosten morgonen därpå var utomordentlig. R... Mehr ansehen

2,5

1 Stern

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Dejligt ophold, men…

Vi var afsted i juleferien og havde overordnet set et godt ophold. Vi har været på Ystad S. 4 gange før pga. den gode mad, service og skønne spa, som der ikke kan sættes en finger på.
Dog trak det ned, at der nu var musik alle vegne - selv i saunaen og i udendørs spaen. Når man besøger Ystad S. kommer man for at slappe af, så dette harmonerer ikke rigtig helt.
Vi hørte også andre gæster kommentere på dette.
En anden ting der trak lidt ned var de mange gæster. Pga. restriktioner er der begrænsninger på, hvor mange der må være i de enkelte pools, så der var mange der gik forgæves - der var simpelthen for mange gæster. Og grundet Corona kunne man også overveje at have færre gæster i spaen end normalt.

7. Januar 2022

Super skønt nytårsophold

Super skønt nytårsophold. Maden var super lækker, personalet var enormt venligt, og der var gode og varierende spa-faciliteter. Alt var rent og nydeligt, og vi forlod hotellet med en følelse af velvære og tilfredshed. Kan anbefales, og det er nok ikke sidste gang vi booker ophold der.

1. Januar 2022

Absolutely amazing!!

This was our first trip to YSB, and it was incredible. We had so much fun and felt so relaxed.
Really professional staff, clean, cosy, beautifull room with an amzaing sea view, and a wonderfull smell in the entire building.
We were so sad to leave, and sad that we forgot to ask which smelling sence they were using.
I can really recommend YSB, and we will continue coming there.

13. Dezember 2021
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Vi havde to dejlige overnatninger på…

Vi havde to dejlige overnatninger på hotellet. Spa området var rigtig hyggeligt og vi fik virkelig slappet af.

Første aften spiste vi i Restaurant Port og det var sindssygt lækker mad! Man vælger mellem 5 forskellige retter og der var både til mig som er vegetar og til min kæreste der spiser kød.

Anden dag spiste vi i Lido Lounge. Det var lidt anderledes. Man spiser enten i en seng eller en sofagruppe, iført morgenkåben fra spaområdet. Det var ikke lige os, men det var meget originalt og sjovt at prøve :)

Spaområderne indenfor var lækre, men vandet var en smule koldt i løbet af dagen. De udendørs pools var så hyggelige, med udsigt til vandet næsten uanset hvor man er. Et lille minus er at malingen skaller af i de udendørs bassiner, hvilket giver det et lidt træls udtryk, men ellers var der intet at klage over.

11. Dezember 2021
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Flexibelt och superbra service!

Flexibelt och superbra service!
Vi ville byta rum och det löste receptionen trots full beläggning.
Emili och Egon i restaurangen var supertrevliga och proffsiga och fick oss att känna oss hemma med vår dotter.

8. Dezember 2021

En stor pengemaskine

Har bestilt 2 overnatninger fredag til søndag d. 20-22.8.21.
Da vi ankommer er poolen lukket, og det “ iskold” bad ligeså. Vi kunne først få bord i restauranten kl. 21.00. ( her skal det sige, at det er meget lækker mad der serveres).
Lørdag er der et svensk “firma” der over middag indvandere hele spa området. Drinks over alt på gulve, border samt ned i div. Spa. Højt rådende mennesker, der ingen respekt har for de øvrige gæster. Kl. 15.30 er der så poolparty for dette firma. DJ ved poolen, høj musik, drinks igen over alt samt nede poolen. Det er ikke muligt for andre spa gæster, at opholde sig ved pooleområdet imens.
Når “abefesten” er over, skal der nok renses i poolen igen, så den ikke kan benyttes søndag.
Generelt er stedet meget i forfald, slidte spa med afskallet maling, ingen ordentlig spa med massage, svært at finde rundt i spa området.
En stor skuffelse, mange penge for denne oplevelse.
Ikke et sted hvor man kan slappe af og nyde livet i ro og fred.
Det er blevet en meget stor pengemaskine. Stedet lever af navnet, men skal passe på deres ry.

21. August 2021

Håndværker i spa området

Vores oplevelser ville vi gerne havde været foruden . Ingen service og ingen kompensation da vi ikke kunne bruge spa området pga. håndværker .
Vi havde kørt 4 timer for at nyde nogle gode dage med masser af spa oplevelser, men blev meget skuffet .
Kan ikke på nogle måde anbefalede dette sted .

24. Mai 2021

Dårlig COVID-19 stil;-(

Grundet covid19 rejserestriktioner var det ikke muligt at komme til Sverige. Da rejsen var bestilt via hotels.com ville ysb ikke hjælpe med at ombooke rejsen tiltrods for at hotels.com havde forespurgt dem. Ringe service og dårlig stil her COVID-19 perioden👎🏼

13. April 2021
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Do not follow own terms and conditions

My boyfriend gifted me with a gift certificate to Ystad, which could only be used from the end of December until 23 June 2021 and does not include fridays and saturdays.

We booked for Easter, but due to the global pandemic, we are not able to come at this time.

The terms and conditions for the purchase of this gift certificate state that if we are not able to come due to restrictions set by the Government that the period for attending will be extended with corresponding time (see below in Swedish).

This means that as of right now, we should be able to extend our gift certificate 3 months, since there has been restrictions for 3 months, preventing us from coming to Ystad.

However, they will not let us book a stay in July, saying that since there are no current restrictions in May and June we have to book during those two months. Only if there are restrictions in those months will we be able to extend.

Since we cannot come friday and saturday it is impossible for us to come in May and June because my boyfriend is a teacher and cannot just take weekdays off.

We tried to make a compromise by agreeing to come in May or June of we could come during the weekend, but they only gave us additional prices for coming during this time.

Now it looks like we will waste a large amount of money, because they do not adhere to their own terms. I will be taking legal actions if they do not let us extend the period, which we are entitled to.

Terms and conditions:

4. März 2021

Booking 2894535

Booking 2894535

Going to take legal action against illegal business practice from this company. This is unfortunate as my girlfriend and I + our family have loved to visit Ystad.

I purchased a christmas giftcard in December 2020 that lasts 6 months from the purchase.

We booked for week 7, which was made impossible by restrictions. Meaning the period should be extended per gift card purchase agreement.
It states that any period the government makes travelling impossible, is cause for extension of the gift card.

We then tried to book for July (normal end date was June), but they refuse to do this even though it is within our right (purchase agreement).

Gift card purchase agreement:

"Ombokningsvilkor:
Julklapparna är ombokningsbara kostnadsfritt under giltighetstiden under förutsättning att det sker minst 24 h innan ankomst. Om Folkhälsomyndigheten skärper restriktionerna för den här perioden, så att man inte får besöka oss så förlängs perioden som du kan boka in er vistelse på med motsvarande tid."

4. März 2021

Wow må være ordet

Wow må være ordet, som beskriver min oplevelse med Ystad Saltsjobad .

Jeg har besøgt det smukke hotel en gang før, og besluttede derfor, at ville overraske min kæreste med en helt speciel weekend dertil i slutningen af februar måned 2021.

Jeg skrev en mail til hotellet, hvori jeg beskrev mine tanker omkring overraskelsen til min kæreste. En ansat på hotellet svarede med det samme, og vi havde en længere korrespondance omkring hvilke mange muligheder jeg havde under opholdet.

Desværre bliver opholdet ikke muligt grundet Covid-19 situationen, men jeg er virkelig taknemmelig og imponeret over den service og det engagement de ligger for dagen.

Tusind tak

5. Februar 2021
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Vi har havde booket et ophold mellem…

Vi har havde booket et ophold mellem jul og nytår og måtte aflyse grundet covid-19.
Vi kan kun booke et nyt ophold i hverdage men da julen er ovre og vi er tilbage på arbejde kan dette ikke lade sig gøre.
Jeg har mailet med hotellet for at finde en løsning men det er langsommeligt da de er ca. 1-2 dage om at svare hver gang jeg skriver tilbage til dem.
Nu ringede jeg dem op og fik at vide at hvis vi betalte det dobbelte kunne vi godt komme en lørdag til søndag. Det takkede vi nej til og fik så at vide at der ikke var mere at gøre. Vi kan ikke få bookningen refunderet. Det er godt nok lidt sløj service.

19. Januar 2021
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vårt besök på Ystad Saltsjöbad var en…

Vårt besök på Ystad Saltsjöbad var en magisk upplevelse.
Rent och snyggt på rummet och som sagt fantastiskt trevlig personal.
Har redan börjat planera nästa vistelse 😃

4. Dezember 2020

Svømmehals stemning

Har været på YSB flere gange og haft fantastiske ophold men sidst vi var afsted blev også den sidste.
Rent og pænt, lækker mad men gæsternes opførsel ødelagde alt. Vi kom for at slappe af, nyde omgivelserne men stemningen i hele spa området bar præg af dårlig svømmehal. Gæsterne larmede højlydt med både snakken og råben. Vi blev involveret i alskens personlige og arbejdsmæssige problemer fra de øvrige gæster og kraftig overtrædelse af tavshedspligt. Så aldrig mere YSB

10. Oktober 2020
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Var på besök för första gången

Var på besök för första gången. Maten var god men så otrevligt bemötande. Har aldrig blivit så kränkt i hela mitt liv. Frukosten fick vi i en påse som vi åt i ett minimalt rum med en stol och inget bord. Aldrig mer vi besöker detta ställe. Mina pengar kan jag lägga på något trevligare.

29. September 2020
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Levede slet ikke op til forventningerne

Min kæreste og jeg havde fået et ophold i gave og glædede os rigtig meget til at "trække stikket ud" og få en lækker dag med afslapning, spa, morgenmad og hvad der ellers hører til.

Ved ankomst forløb alt fint. Personalet i receptionen var flinke og søde til at fortælle om stedet og hvordan vi finder rundt. Vi skyndte os op på værelset for at skifte til badetøj, så vi kunne udnytte et par timer i spaen inden aftensmad.

Udover at det var svært at finde hen til spaen og de andre "rum" / bassiner, var det langt under vores forventning hvad vi kom ind til. Da vi kom ind i det store spa-rum, blev vi mødt af en middelmådig "svømmehals-stemning", som slet ikke var i nærheden af den afslappende spa-stemning vi havde forventet.

Vi fik kigget os lidt rundt for at finde de andre spa-rum, men der var ikke rigtig noget at komme efter, så det blev en kort spa-fornøjelse. Vi har kun én gang være på spa-hotel. Det var i Marienlyst og var klasser bedre end spa-faciliteterne her på Ystad. For slet ikke at snakke om maling, der skaller af væggene, trapper til bassinerne, der er ved at falde fra hinanden og en generel dårlig hygiejne i spa-områderne. Det må kunne gøres bedre!

Vi har givet Ystad 2 stjerner, da middagen smagte rigtig godt.

Morgenmaden dagen efter var nærmest ligegyldig. En halv, tør bolle og lidt lunkent tilbehør. Vi har fuld forståelse for, at der ikke er buffet i Corona-tiden, men det var exceptionelt ringe mad vi fik serveret. Vi efterlod maden på bordet og fandt et andet sted at spise morgenmad.

7. September 2020
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

PAS PÅ - spa og swingpool lukket!!!!!

Booketværelse men fik først ved ankomsten oplyst der ikke var adgang til spa eller swingpool pga. corona - værelset var til fuld pris. Fremgik ikke tydeligt ved bookningen. Personalet var høfligt og uforstående. Ingen forsøg på kompensation.
PAS PÅ ved booking hvad man betaler for!

25. August 2020

Sannolikt Sveriges bästa spa

Sannolikt Sveriges bästa spa! Extremt väldesignat och ligger på en fantastisk plats. Magisk mat och bara en god helhetsupplevelse. Har varit hos er minst en gång om året i flera år och rekommenderar till alla!

10. Mai 2020
Ystad Saltsjöbad-Logo

Antwort von Ystad Saltsjöbad

Hej Ylva,
Helt fantastisk recension, tusen tusen tack! <3
Vi är så glada för att ni väljer att komma till just oss och det värmer i hjärtat att du kan rekommendera oss vidare till andra.
Ser fram emot att få välkomna er tillbaka snart igen & önskar dig en riktigt fin dag :)

Bästa hälsningar
Josefine Andersson
Service Manager

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr