Havde bestilt en NC cdi, dagen efter ankom varen desværre havde cdi'en en defekt så den skulle byttes hvilket han gjorde uden bøvl. Bestemt ikke sidste gang jeg har brugt ham Bestilte et k... Mehr ansehen
besilte følgende 5 dele 1:et stempel kit til min suzuki dm50 2:bundpakning 3:toppakning 4:powerluftfilter 5:nåleje alle ting kom 1 til 2 dage efter alt var der plus klistermærker men... Mehr ansehen
Jeg bestilte et cylinderkit, noget olie og andre diverse smådele derfra - pakken kom indefor den lovede tid, dog manglede min olie. Jeg sendte en mail til dem, og olien kom dagen efter. Inden j... Mehr ansehen
Jeg købte et komplet ledningsnet til min kymco fever og troede at overdelen med stik til alle kontakterne på styret og lygterne også var med.Men det var en reservedel sammen med speedometeret. Men de... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Über SCOOTER-DELE
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
god service
har handler der mange gange nu og altid fået mine ting max 2 dage efter
'
og de er billige med deres dele
Hurtigt, billigt, God hjælp, kvalitet:
bestilte, kl ca 11 om formiddagen, og alle mine varer, kom dagen efter:)) købt alt muligt, og intet manglede.! besvarelse på mine spørgsmål , blev hurtigt besvaret !
Ingen problemer!
Inden jeg bestilte sendte jeg dem også en mail hvor jeg fik svar på alle mine spørgsmål.
Vil til enhver tid handle der igen og anbefale butikken til andre.
TOG RØVEN PÅ MIG
KØBTE EN CDI UNIT HOS DEM LEDNINGERNE PASSEDE DOG I FARVERNE PÅ STIKKNE PASSEDE MEN DEN HADE SÅ PLUDSELIG INGEN TÆNDING MERE
MODEL CPI50
God Service
jeg har lige købt mig en kreidler 2 gear. men da der skal udskiftes mange ting, surfede jeg på nettet og fandt den her hjemmeside. gode billige ting hurtig levering!!!
meget dårlig service
der gik 4 dage inden de overhovedet afsendte det, så jeg nåede ikke og få mine dele inden dhs, og da de så kom var det selfølgelig ikke det rigtige de havde sendt. så jeg sendte det retur hvorefter der gik 2 uger inden det rigtige kom med posten. og skriver man en mail til dem skal man ikke regne med og få et ordentlig svar tilbage.
Må ændre min bedømmelse
Havde bestilt et kit derfra. De lovede at det ville være klart til montering.
Men det forrør der fulgte med, passede på ingen måder til cylinderen. Plus delene passer utroligt dårligt på min Puch Maxi 2 gears. Det beskrev de intet om! Og der mangler støttebolte til både indsugning og udstødning.
Så jeg må finde ud af noget.
Meget amatør agtigt!
Stort udvalg og god service og god kvali
scooter-dele er virkelig en rigtig god hjemme side køber storset næsten alle mine ting der. de har forstand på tingene og er gode til at hjælpe en :)
så 5 herfra mig af :)
god service og hurtig levering
det er en god hjemme side de har stort udvalg til mange modeller man skal bare huske at deres egne nc parts ikke er bedste kvalitet men de kan godt bruges og jeg syndes de holder udemærket til prisen.
har handlet mange maxi dele.
har prøvet engang hvor jeg bestilte et stempel men istedet sendte de en membran til kittet men skrev til dem og 2 dage senere kom stemplet med posten membranen måtte jeg beholde de ville ikke have den igen.
super service
Billigt, Nemt og Hurtigt
Bestilte låsesæt til min PGO.
Billigst på nettet.
Hurtig levering.
Kun anbefalinger herfra.
tip top og så vidre derud af
man finder sjældent steder med bedre service
fin kvalitet på deres dele specielt deres egne NC ting er jeg meget tilfreds med. fine priser og tingene kommer til tiden.
lidt neder man kun kan kontakte dem over e-mail men iforhold til andre så svare de idet mindste
5 stjerner herfra
Super levering + kvalitet!
Rigtig god butik med fuld support. Jeg har dog en helt anden mening om NC cylinder. Mit virker fuldt ud og dette gælder også kaburator! Dog kunne de godt pakke deres kasser lidt bedre men ellers er jeg er meget tilfreds kunde!
Super
De er nogen pisse gode dele, men der nc cylle og kabu er noget lort efter det som jeg og mine venner. de har det med at sætte sig. men elles er det nogle gode dele og priser
god service hurtig levering og rimilig priser
ja det er en ok shop dog skal man passe lidt på med deres egne NC produkter. der kan godt være fejlstøbninger og kaburatorne skal man efter min mening holde sig fra
rimelig priser, hurtig levering
god service, varen kom før tidsrammen, karburator 19mm kan anbefales til giantco sprint ,gav godt optræk+15km/t på toppen så det må siges at være fint, mvh c,weber korsør
Gode priser og hurtig levering.
Jeg er trofast kunde hos scooter-dele og har nu handlet hos dem i snart 4 år, og der har aldrig været problemer som ikke kunne løses med et smil på læben.
Jeg er yderst tilfreds med deres gode service og priser! +++
God service og hurtig levering
Jeg har flere gange handlet hos scooter-dele, og alle gange fået varen inden for den oplyste tidsramme. Deres support fungerer også helt uden problemer.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.