Havde bestilt en NC cdi, dagen efter ankom varen desværre havde cdi'en en defekt så den skulle byttes hvilket han gjorde uden bøvl. Bestemt ikke sidste gang jeg har brugt ham Bestilte et k... Mehr ansehen
besilte følgende 5 dele 1:et stempel kit til min suzuki dm50 2:bundpakning 3:toppakning 4:powerluftfilter 5:nåleje alle ting kom 1 til 2 dage efter alt var der plus klistermærker men... Mehr ansehen
Jeg bestilte et cylinderkit, noget olie og andre diverse smådele derfra - pakken kom indefor den lovede tid, dog manglede min olie. Jeg sendte en mail til dem, og olien kom dagen efter. Inden j... Mehr ansehen
Jeg købte et komplet ledningsnet til min kymco fever og troede at overdelen med stik til alle kontakterne på styret og lygterne også var med.Men det var en reservedel sammen med speedometeret. Men de... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Über SCOOTER-DELE
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Antwort von SCOOTER-DELE
Dejligt nemt at bestille og hurtigt …
Dejligt nemt at bestille og hurtigt levering :D lavede ennordrebden ene dag og fik varen dagen efter :D

Antwort von SCOOTER-DELE
Hurtig levering af de rigtige dele
Hurtig levering af de rigtige dele. Sådan.

Antwort von SCOOTER-DELE
Hej .Handelen gik helt fint fik et godt …
Hej .Handelen gik helt fint fik et godt råd da choker del ikke var op lager
købte så hel karburator til en lav pris
Børge Andersen
Grenå

Fin nok til mig
nemt og gode priser
Nemt at finde det man skal bruge og så er det gode priser
De er til at snakke med og det er …
De er til at snakke med og det er billigt og gode dele og hurtig levering
Super firma og hurtigt levering
Fin service, fik den modtog 1 forkert del som blev byttet
Super fin service
God Kvalitet! Dog fik jeg blot varmluft!
Min erfaring med Scooter-dele.dk ville jeg gerne have været foruden, da jeg vurdere at mine sure tjente håndører er kastet efter varmluft.
Jeg købte og betalte for nogle varer, igennem webshoppen efter telefonisk kontakt med en sælger fra scooter-dele, hvor vi talte om de varer som jeg var interesseret i at købe.
Så fint, det kunne ikke blive bedre, det var mine tanker da jeg have bestilt og betalt.
Men da pakken, som var sendt med posten dukkede op ja der gik det op for mig, De har sgu sendt mig varmluft for alle pengene.
1. I pakken var nogle af delene heraf 1 karburator og 1 kobling forkerte dele.
2. en krumtap kom i uoriginal indpakning, sjusket pakket ind med bobbleplast som lignede genbrug og deres eget logotape udenom
3. Efterfølgende svarer de ikke på henvendelse fra mig angående de forkerte dele jeg ønsker byttet.
4. Jeg er skuffet som forbruger at skulle finde mig i at blive "narret" for det føler jeg mig.
Jeg kan ikke anbefale denne webshop eller nogle af deres andre shop's.
Ualmindelig dumt
Bestilte og betalte for min nye karburator i onsdags, og modtog min pakke i dag (fredag) som også var planen da det er i dag jeg SKAL bruge karburatoren. Jeg opdager med det samme som jeg pakker den ud, at vacum hanen sidder MEGET løs, den ryger faktisk ud af sig selv hvis man vender karbu på hovedet. Jeg vælger derfor at ringe til jer på jeres telefon nummer som i har oplyst på hjemmesiden, for at høre om det var muligt at prøve med en lille klat flydende pakning rundt om, og hvis det stadig ikke holdte så reutrnere den, men nummeret er åbenbart ugyldigt og kan ikke ringes op. Nu står jeg og selv skal betale for at sende den defekte vare tilbage til, samt spilde min tid for at få en ny igen. DÅRLIG DÅRLIG stil. Kontroller jeres varer FØR i sender dem ud til jeres kunder!!
EDIT
Fik her til aften en opringning fra scooter-dele.dk, jeg blev garanteret en ny karburator uden beregning på min adresse forhåbentlig imorgen. Dette er hvad et firma skal kunne tilbyde deres kunder, tak for servicen.
EDIT/
Har i dag fået min nye karburator uden defekter med en personligt håndskrevet undskyldning, kundehåndteringen/servicen er i top, og selvom der var lidt gnidninger ville jeg stadig handle her en anden gang. :) 3/5
Super fin shop!
har købt flere ting af høj kvalitet! Super overskuelig side! Handler her med garanti igen😆
Dejlig overskuelig
har købt nogle ting et par gange og de har en super moderne side som er nem og brue
Ekstra!
Fik en film med i pakken! Det er da kanont! Jeg takker!
Kæmpe udvalg
Mig og nogle af mine venner skulle bestille nogle småting, men købte en del mere da de havde en masse fede ting! Vi er en fast kunde nu😅
Levering om lørdagen
Super fedt at kunne få mine varer på en lørdag!
Hurtig levering😊
Har efterhånden handlet der mange gange, og altid kvalitetsdele til billige penge samt hurtig levering😊👍
Fantastisk service..!!
Bestilte resavedele fredag kl 16.30 og havde alle delene lørdag formiddag alt var som det skulle. Kan varmt anbefale dette firma.!!
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.