SCOOTER-DELE Bewertungen 158

TrustScore 5 von 5

4,9

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Havde bestilt en NC cdi, dagen efter ankom varen desværre havde cdi'en en defekt så den skulle byttes hvilket han gjorde uden bøvl. Bestemt ikke sidste gang jeg har brugt ham Bestilte et k... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

besilte følgende 5 dele 1:et stempel kit til min suzuki dm50 2:bundpakning 3:toppakning 4:powerluftfilter 5:nåleje alle ting kom 1 til 2 dage efter alt var der plus klistermærker men... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg bestilte et cylinderkit, noget olie og andre diverse smådele derfra - pakken kom indefor den lovede tid, dog manglede min olie. Jeg sendte en mail til dem, og olien kom dagen efter. Inden j... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg købte et komplet ledningsnet til min kymco fever og troede at overdelen med stik til alle kontakterne på styret og lygterne også var med.Men det var en reservedel sammen med speedometeret. Men de... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

1. Motorrollerhändler

Über SCOOTER-DELE

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Hos Scooter-Dele.dk finder du Danmarks største udvalg af reservedele, udstyr samt tilbehør til din scooter og så til Danmarks bedste priser!

4,9

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super dygtig om kompetent kundeservice

Havde bestil nyt originalt cylinder til PGO pakken kom som lovede dog var den blevet pakket forkert fra fabrikken så stempel ringene var knækket, kontaktet kunde service med det sammen og meldte hurtig tilbage og bekladede og sendte nye samme dag, Super service, så efter en måned revende det originale PGO udstødning, igen her var der super service fra deres side af, sendte et nyt og en retur label. kæmpe respekt herfra til jeres kundeservice

8. Juli 2021

Service med stort S

Havde et spørgsmål vedr. reservedel som blev besvaret yderst kompetent og venligt. Samme spørgsmål stillede jeg en stor landsdækkende kæde forinden, der ikke kunne svare på det.

16. April 2020
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Fin levering

Fin levering. Fin rådgivning.
Lovede bare lidt rabat på sidste levering. Det skete så ikke.

6. September 2019

Hej Carsten

Tak for din anmeldelse - vi lovede dig at pakken nok skulle blive sendt hjem til dig, uden yderligere omkostninger og vi beklager at det ikke skete - vi talte sammen i dag og fandt en løsning og vi krediterede det som svarer til fragten :)

Ha' en god weekend

Scooter-dele

15. August 2019

Hej Nikolaj!

Dejligt med tilfredse kunder! Tusind tak for din anmeldelse!

Ha' en skøn dag!

Godt og billigt

15. August 2019

Hej!

Mange tak for din anmeldelse - dejligt du synes godt om vores produkter :)

Ha' en dejlig dag!

Hurtig og god oplevelse

2. August 2019

Hej Cindy!

Mange tak for din anmeldelse og vi er glade for at du har haft en god oplevelse :)

Super og hurtig

21. Juni 2019

Hej Jytte og Palle!

Tusind tak for anmeldelsen, den sætter vi meget stor pris på.

Ha' en dejlig weekend!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtig levering og det virker som det…

Hurtig levering og det virker som det skal tak for en god handel det er ikke sidste gang jeg handler der

21. Juni 2019

Hej Allan!

Tak for din anmeldelse med de rosende ord og vi vil glæde os til at betjene dig igen :)

Ha' en dejlig weekend!

Godt

Fint helt tilfreds

28. Mai 2019

Hej Per!

Mange tak for din anmeldelse og dejligt at du er tilfreds.

Ha' en god dag!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super service og hurtig levering

20. Februar 2019

Hej Brimer!

Vi er glade for at du synes godt om vores service og leveringstiden - din anmeldelse betyder meget for os :)

Ha' en dejlig dag

Varen var i orden..

Varen var i orden... kom som aftalt... prisen ok.

10. Januar 2019

Hej Jens!

Tak for din anmeldelse, den er vi glade for!

Ha' en god aften!

Nemt og hurtigt

Nemt og hurtigt. Fine dele.

19. September 2018

Hej Flemming

Mange tak for din anmeldelse, den betyder meget for os!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtig levering godt sted at handle

12. September 2018

Hej

Mange tak for din anmeldelse - vi er meget glade for, at du har haft en god oplevelse hos Scooter-Dele.dk.

Team Scooter-Dele.dk

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr