Runa Forsikring Bewertungen

2.169
TrustScore 4 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har været kunde hos Runa i noget der ligner 15år. Fuld tilfreds med både kundeservice, prisen og dækning. Har desværre haft behov for at bruge mine forsikringer et par gange. Og der har altid været hu... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Aldrig har jeg fået dårligere service.. har aldrig anmeldt en skade hos jer før jeg få indbrud i min bil hvor personerne tager mit rat og dvs. ting af værdi fra bilen jo i betaler mit rat men efterføl... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg havde fået en hagl skade på mit udhus tag og pga sommerferie havde det lidt lange udsigter til at få en tømrer ud og give en pris på et nyt tag. Jeg spurgte om jeg selv kunne lægge det, da jeg ogs... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi oplevede en solid totalservice fra Runa Forsikring (LB), da vores tagryg var blæst af under den seneste storm i april 2026). En simpel anmeldelse på nettet og alt blev derefter håndteret super pr... Mehr ansehen

1. Versicherungsagentur

Vom Unternehmen geschrieben

Runa Forsikring er sat i verden for at passe på vores medlemmer og skabe fornuftige løsninger til dem. Vi har ikke alle mulige aktionærer. I stedet har vi hinanden, og det er en god ide at være medlemsejet, hvis du spørger os. Sammen med forsikringsgrupperne Lærerstandens Brandforsikring og Bauta Forsikring udgør Runa Forsikring forsikringsfællesskabet LB Forsikring A/S. Vi er Danmarks fjerde største forsikringsselskab på det private forsikringsmarked, og vi er kendetegnet ved at have meget tilfredse medlemmer. I flere år i træk har vi ligget i top i en kundetilfredshedsundersøgelse foretaget af EPSI. Runa Forsikring blev stiftet i 1989 som en udspringer af Lærerstandens Brandforsikring og henvender sig til medlemmerne af udvalgte faglige organisationer, Forbrugsforeningen og kunder i Lån & Spar. Fælles for alle grupper var, at de gerne ville have de samme gode fordelagtige forsikringer som lærerne. Vi forsikrer både studerende, nyuddannede og dig, der blev færdig for mange år siden. Lad os hjælpe dig, hvis du er i tvivl om, hvordan du kommer i fornuftigt selskab hos os. Og vi forsikrer selvfølgelig også din familie. Se om du kan blive medlem her https://www.runa.dk/bliv-medlem. Når det går godt, får loyale medlemmer penge tilbage fra Runa Forsikring. Som medlemsejet forsikringsfællesskab arbejder pengene for medlemmerne selv, og derfor er det også loyale medlemmer, der skal mærke, når det går godt. Det, synes vi, er fornuftigt. Du kan finde mere information om Runa Forsikring på https://www.runa.dk/om.

Et forsikringsselskab med mening

Vom Unternehmen geschrieben

4,0

Gut

TrustScore 4 von 5

2169 Bewertungen

(2.169)

135 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Hurtigste behandlingstid

Hurtigste behandlingstid jeg har opplevet!
Fik stjålet min cykel med en masse udstyr - anmeldte skade 11 om aftenen, klokken 11 morgenen efter var sagen behandlet og beløbet for det hele (foruden egenrisiko) tilgængelig til udbetaling eller brug i deres webshop. Vildt nok

22. Oktober 2025

Hej Markus

Tusind tak for de fem stjerner og din fine anmeldelse her på Trustpilot.

Hvor er det godt at læse, at du har modtaget hurtig behandlingstid.

Som et medlemsejet forsikringsselskab er det vigtigt for os at give vores medlemmer den bedste service, og vi bestræber os altid på at hjælpe alle vores medlemmer hurtigt videre efter skaden er sket. Så det glæder mig at læse, at det også er din oplevelse.

Vi værdsætter, at du har valgt os som dit forsikringsselskab, og vi håber, at du har lyst til at være en del af vores fællesskab i mange år endnu.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Magen til latterlig kundeservice skal…

Magen til latterlig kundeservice skal man lede længe efter

Jeg blir mødt i telefonen af en yderst aggressiv dame, som ingen forståelse for situation har, hvor hun til sidst smækker røret på.

Thumps up for godt arbejde 😅

Min meget enkle sag kører nu videre på 2nd måned fordi Runa forsikring ikke har magtet at sende beskeden videre til sin kunde, så vi kan få sagen løst.

28. Oktober 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hej Elias

Tak for din anmeldelse her på trustpilot.

Jeg er virkelig ærgerlig over at høre om din oplevelse, det er bestemt ikke den service, vi ønsker at give vores medlemmer.
Det lyder som en frustrerende situation, og vi vil meget gerne undersøge, hvad der er sket, såfremt du ønsker dette.

Vil du sende en mail til os på Trustpilot@lb.dk med dit medlemsnummer og kontaktoplysninger, så sørger vi for, at den bliver taget hånd om med det samme.

Tobias, Servicecenter

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ved ikke hvad der er sket men Runa…

Ved ikke hvad der er sket men Runa forsikring er ikke det samme. Enten er det blevet købt op eller så er der blevet lavet besparelser.
Lang svartid og altid forskellige personer som man skal gennemgå sine forsikringer med samt skader.

23. Oktober 2025

Hej Mette

Tak for din anmeldelse her på Trustpilot.

Jeg er ked af at høre, at du oplever, at Runa Forsikring ikke længere føles som det samme, og at du har haft udfordringer med lang svartid og skiftende kontaktpersoner. Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker, at vores medlemmer skal have.

Runa Forsikring har hele tiden været en del af LB Forsikring og er fortsat medlemsejet.

Jeg har ikke adgang til din konkrete sag, men hvis du stadig mangler svar fra os, er du meget velkommen til at sende en mail til trustpilot@lb.dk med dine kontaktoplysninger og en kort beskrivelse af din sag. Så sørger jeg for, at en kollega kontakter dig.

Mvh. Simone, Servicecenter

Hej Dorte

Tusind tak for din anmeldelse af Runa Forsikring, og tak fordi du har valgt os som dit forsikringsselskab. Vi håber, at du har lyst til at være en del af vores fællesskab i mange år endnu.

God sagsbehandling

God sagsbehandling

15. Oktober 2025

Hej Morten

Super Service

Let og nemt står altid bag deres kunder uden komplikation , super service

15. Oktober 2025

Hej Dani

Mangelfuld dækning

Det er fint at de har billige forsikringer, men deres dækning er også derefter.
Og rådgivning får du ingenting af.

8. Oktober 2025

Hej Klaus

Tak for din anmeldelse her på Trustpilot.

Jeg er ked af at læse om din oplevelse. Den afspejler bestemt ikke den oplevelse vi ønsker at give vores medlemmer.

Jeg kender ikke til din konkrete sag, men hvis der er noget du ønsker at uddybe - eller noget du mangler afklaring på, er du meget velkommen til at sende en mail til trustpilot@lb.dk med dine kontaktoplysninger og en kort beskrivelse af din sag, så sørger jeg for at du bliver kontaktet af en kollega i rette afdeling.

Mvh. Simone, Servicecenter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God service ifm med skade som krævede…

God service ifm med skade som krævede syning af dybt sår på ferie i Portugal

Hej Kurt

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg har desværre haft en rigtig dårlig…

Jeg har desværre haft en rigtig dårlig oplevelse med Runa Forsikring.
Jeg kom ud for en ulykke, hvor min cykel med carbonramme blev beskadiget. Først fik jeg aldrig oplyst, at der var 5.000 kr. i selvrisiko netop fordi rammen var af carbon – det synes jeg burde have været tydeligt fra starten.

Derefter gik det helt galt med sagsbehandlingen. Min sag blev glemt flere gange, og jeg måtte selv ringe gentagne gange for at få den fulgt op.

Da jeg senere skulle melde en skade på mig selv, kom jeg ved en fejl til at skrive forkert erhverv. Efter kun 45 minutter havde de fordoblet min police, uden at kontakte mig først. Jeg ringede straks for at forklare fejlen, men derefter blev min sag igen glemt.
Alt i alt har jeg oplevet dårlig kommunikation, manglende opfølgning og en følelse af, at man som kunde skal gøre alt arbejdet selv. Jeg kan desværre ikke anbefale Runa Forsikring ud fra denne oplevelse.

6. Oktober 2025

Hej Michael

Tak for din anmeldelse her på Trustpilot.

Jeg beklager, at din oplevelse med os ikke har været tilfredsstillende, det er bestemt ikke den oplevelse vores medlemmer skal sidde tilbage med, når de har været i kontakt med os.

Vi bestræber os på at give tydelig information og en smidig sagsbehandling, og det er klart, at vi i dit tilfælde ikke har levet op til det.
Derfor vil jeg gerne beklage, og jeg håber, at vi i fremtiden får muligheden at give gid en bedre oplevelse, når du er i kontakt med os.

Hvis du ønsker, at vi ser nærmere på din sag, er du meget velkommen til at kontakte os på trustpilot@lb.dk.

Venlig hilsen,
Tobias, Servicecenteret.

Fin og hurtig service

Jeg er generelt meget glad for min forsikring, hver gang jeg har haft brug for den er der blevet reageret hurtigt på mine anmeldelser.
Hvis jeg skulle sige et minus ved denne her sidste gang, hvor forsikringen sagde at jeg skulle køre bilen på værksted for at få skaden takseret, så kunne de godt have oplyst om at bilen så ikke måtte forlade værkstedet før den var lavet, så det kom lidt som et chok at jeg skulle undvære den i en lille uges tid. Fik dog en gratis lånebil, så det gik, men det gør man ikke hvis man vælger et af forsikringens fordelsværksteder, så glad for at jeg valgte det lokale hvor service og kvalitet altid er helt i top.

27. August 2025

Hej Dennis

Mange tak for de fem stjerner.

Det glæder mig at læse, at du har modtaget fin og hurtig service . Vi værdsætter, at du har valgt os som dit forsikringsselskab, og vi håber, at du ønsker at fortsætte med at være en del af vores fællesskab i fremtiden.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

eg har haft blandede erfaringer med…

eg har haft blandede erfaringer med Runa Forsikring, herunder i relation til en sag om erstatning for et par briller, der knækkede midt over. Forsikringsselskabet kvalificerede forholdet som en skade af brugskarakter, og afslaget på dækning blev derfor begrundet i policens undtagelsesbestemmelser. Jeg finder, at den generelle vejledning i den konkrete sag var utilstrækkelig, ligesom policens angivelser af dækningsomfanget, herunder hvilke forhold der er henholdsvis omfattet og undtaget fra forsikringen, fremstod uklart formuleret.

2. Oktober 2025

Hej Magnus

Tak for din anmeldelse og dit medlemskab af Runa Forsikring.

Jeg er ked af at læse, at du har haft en uheldig oplevelse i forbindelse med en sag om et par briller. Uden at kende til den konkrete sag, så kan jeg godt forstå, at det må være frustrerende, når en skade ikke bliver dækket, og det samtidig opleves, at begrundelse og vilkår ikke er tydelige.

Vi bestræber os altid på at kommunikere klart omkring, hvad der er dækket – men din feedback viser, at vi kan blive bedre på det punkt.

Hvis du har brug for gennemgang af sagen, eller hvis der er andet, du ønsker at drøfte med os, er du meget velkommen til at sende en mail til trustpilot@lb.dk – så sørger jeg for, at du bliver kontaktet hurtigst muligt herefter.

Stephanie, Skadeafdelingen

God og imødekommende behandling

God, hurtig og venlig sagsbehandling

26. September 2025

Hej Halldor

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Dato-leg

Venlig service, men frustreres over dato-legen: at det er så vigtigt, at jeg har kontaktet sundhedsforsikringen, inden jeg har første behandling for at få denne refunderet. Behov og bevilling er jo stadig det samme. Men ok…

23. September 2025

Hej Tina,

Tak for din anmeldelse her på Trustpilot.

Vi beklager din oplevelse af forløbet. Hvis du ønsker, at vi skal gennemgå din skadesag og kontakte dig, er du velkommen til at sende os dit skadenummer og kontaktoplysninger til denne mail Trustpilot@lb.dk.

Venlig hilsen,
Jette, Ulykkeskade.

Hej Veronica

Roser

Hurtig, venlig og kompetent behandling

Hej Hans

Hurtig og kontant hjælp

Hurtig og kontant hjælp. Vi fik dog ikke dækket skaden da det viste sig det var vores egen mangel på vedligehold der var årsagen,- men de stod klar til ellers at hjælpe fra det minut vi meldte skaden.

Hej Rasmus

Mange tak for de fem stjerner.

Det glæder mig at læse, at I fik hurtig hjælp. Vi værdsætter, at I har valgt os som jeres forsikringsselskab, og vi håber, at I ønsker at fortsætte med at være en del af vores fællesskab i fremtiden.

Jeg ønsker jer en rigtig god dag.

Hurtigt svar på anmeldelse

18. September 2025

Hej Kjeld

Hurtig respons

Hurtig respons, god og venlig service, hurtig forståelse for vores problem. Dvs. effektiv opstart på løsning af vores problem og hurtig færdiggørelse og afslutning med en god løsning. Og gode håndværkere de havde tilknytte.

18. September 2025

Hej Asger

Mange tak for din anmeldelse af Runa Forsikring.

Det glæder mig at læse, at du har haft hurtig respons, og god og venlig service. Som medlemsejet forsikringsselskab er det vigtigt for os at give vores medlemmer den bedste service, uanset om henvendelsen drejer sig om et tilbud, en behovsafdækning, spørgsmål til dækninger eller skadebehandling mm.

Tak fordi du har valgt os som dit forsikringsselskab. Vi håber, at du har lyst til at være en del af vores fællesskab i mange år endnu.

Det går hurtigt :-)

15. September 2025

Hej Jens

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg er i dag gået glip af et rigtig…

Jeg er i dag gået glip af et rigtig godt tilbud fra et andet forsikringsselskab, fordi Runa har registreret en kaskoskade, der ikke er sket. Det betyder, at det er sværere for mig at skifte forsikring, og at prisen på de tilbud, jeg får, stiger.

Hvis et forsikringsselskab opretter falske skader, kan det betragtes som svindel eller bedrageri.

Jeg håber ikke, det er tilfældet, men at man laver så alvorlige fejl, vil få mig til at holde mig langt væk og vil råde andre til at gøre det samme.

12. September 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hej Nicolai

Tak for din anmeldelse af Runa Forsikring.

Jeg kan læse at ud fra denne anmeldelse at der er tale om en kaskoskade som du ikke mener har fundet sted.

Jeg er rigtig ked af at læse dette og vi vil selvfølgelig rigtigt gerne finde ud af hvordan dette kan opstå.

Jeg kender desværre ikke til denne konkrete sag, men jeg vil rigtigt gerne tilbyde dig en gennemgang af sagen,
så vi kan finde frem til hvad der er sket i denne sag.

Hvis du er interesseret i dette, må du meget gerne skrive til trustpilot@lb.dk, så kontakter jeg dig.

Håber at høre fra dig.

Hanne, Bilskade

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr