Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mijn gerepareerde koffiemachine gaf weer een melding aan. Gebeld met Rubinatie en ik kon direct komen. Zeer vriendelijk medewerker luisterde naar mijn verhaal en hij zei wacht maar even. nog geen 20 m... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

De reparatie liet even op zich wachten, maar toen mijn koffieapparaat eenmaal terugkwam deed hij het weer perfect. De jongeman van Rubinati was zeer vriendelijk en kwam ons apparaat zelf brengen en h... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Er ging van alles mis, op de website stond dat ze een leen/ huur machine hadden, nog gebeld en men zou kijken wat men kon doen. Machine zelf gebracht, huurmachine deden ze al lang niet meer (foutieve... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Wat een waardeloos bedrijf. 3 maanden geleden een machine besteld. Deze was nodig voor een beurs. Ophalen hoefde niet, hij zou op tijd bezorgd worden. Uiteindelijhk 4 dagen na afspraak, stond er 's... Mehr ansehen

1. Kleingeräte-Reparaturdienst

Vom Unternehmen geschrieben

Rubinati biedt een uitgebreid servicepakket op het gebied van koffiemachines, met als specialisme professionele technische ondersteuning. Onze technische dienst bestaat uit opgeleide vakmensen die op zorgvuldige én snelle wijze uiteenlopende defecten v...

3,1

1 Stern

Hat 38 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Braucht meist mehr als 1 Monat zum Antworten

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Met dit bedrijf hebben we hele slechte ervaringen!

Met dit bedrijf hebben we hele slechte ervaringen! We hebben onze apparaat drie keer voor reparatie van hetzelfde defect moeten aanbieden. Bij de eerste keer hebben we 248 euro betaald, terwijl het defect naar later bleek helemaal niet was opgelost. De contacten hierover gingen heel moeizaam, waren niet uitnodigend en er was weinig ruimte voor begrip. Na twee maanden openbaarde zich weer een ander defect. We hebben toen een contra expertise door een ander bedrijf laten uitvoeren. Daar is geconstateerd dat de op de factuur opgegeven werkzaamheden door Rubinati niet of niet correct zijn uitgevoerd. De monteur heeft ons alles laten zien zodat we het met eigen ogen hebben kunnen zien. Rubinati gaf niet thuis toen ze door ons met de bevindingen zijn geconfronteerd. Ons werd verweten, dat we een expertise door derden hebben laten uitvoeren. Geen enkele belangstelling waarom we dat zo hebben laten doen. Kortom we zijn er helemaal klaar mee. Bij Rubinati kom je slecht en heel duur op de koffie!

22. März 2021

Beste meneer en mevrouw Zeeman,

Wij vinden het zeer jammer om te horen dat u het reparatieproces bij ons zo hebt ervaren.
Wij streven ernaar om mensen gelukkig te maken met hun kapotte koffiemachine
Natuurlijk maken wij ook weleens fouten en vanwege drukte van 600 machines per maand tijdens COVID zullen we vast weleens een steekje hebben laten vallen, waarvoor excuses.
Wij staan achter onze garantie van 1 jaar en komen er met bijna iedereen altijd uit.

Wij hebben u tijdens het proces netjes te woord gestaan via de e-mail en hebben ook aangegeven om het passend op te willen lossen.
Wij hebben de machine kosteloos bij u opgehaald en terug gebracht en aangegeven dat wij de machine nogmaals voor u hadden willen bekijken zodat we dit kosteloos op hadden kunnen lossen.
Helaas kunnen we niet altijd iedereen gelukkig maken en wij betreuren dan ook ten zeerste dat dit bij u het geval is geweest.
Onze klantenservice heeft inmiddels contact met u opgenomen.

Weggegooid geld

Mijn Jura koffiezetapparaat was stuk, waarbij het maalsysteem blokkeerde. Via internet naar een reparateur gezocht, waarbij ik bij Rubinati terecht ben gekomen. Tot mijn grote spijt online niet naar reviews gezocht, omdat hij er betrouwbaar uit zag.

Helaas is niets minder waar. Reparatiekosten kwamen neer op €325, waarbij het maalsysteem zou worden vervangen. Toen we de machine thuis weer uitprobeerden leek alles het goed te doen, maar als snel bleek dat het maalsysteem nog blokkeerde. Dat niet alleen, ook ontstond er een hele plas water onder de machine. Er was een lek, wat voorheen nog niet het geval was.

Direct contact opgenomen met Rubinati. Toen bleek dat er geen nieuw maalsysteem in was geplaatst, maar een 'gereviseerd' maalsysteem, tweedehands dus. Ze vonden het spijtig dat de reparatie niet gelukt was en kwamen met allerlei redenen waarom dit zo zou kunnen zijn. Allerlei redenen die vooral aan ons zouden liggen. Garantie op de reparatie doen ze niet aan. Wel mochten we opnieuw langskomen, betaald natuurlijk. Ondertussen hadden we beter een nieuwe machine kunnen kopen.

Ze blijven continu vriendelijk en beleefd, maar kundig zijn ze absoluut niet. Via Jura kregen we ook nog te horen dat ze niet gecertificeerd zijn om de machines te repareren. Uiteindelijk zijn we naar een andere reparateur gegaan, die de machine in een half uurtje heeft gerepareerd en precies begreep wat er aan mankeerde. Iemand met ervaring. Voor aanzienlijk lagere kosten.

20. März 2021

Goedemorgen Christian,
Wat vervelend dat u een dergelijke ervaring bij ons hebt gehad.
Helaas heb ik meer gegevens nodig om te kunnen achterhalen waar het mis is gegaan in het reparatieproces.

Wij zijn in onze offertes altijd transparant over de werkzaamheden die wij uitvoeren, wij geven dan ook ten alle tijden aan of het een revisie betreft of dat iets nieuw geplaatst wordt.

Tevens geven wij al onze klanten 12 maanden garantie op de uitgevoerde reparatie, en hier zijn wij niet streng in.
Indien onze klant onverhoopt nog een klacht aan de machine ervaart, is hij ten alle tijden alsnog welkom.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Beste Rubinati,

Beste Rubinati,

Bedankt voor de heel prettige, efficiënte en goede service ! De koffie uit onze al wat oudere Jura smaakt weer als vanouds! Onderdelen vervangen in overleg, heel snelle reactie op onze e-mails en een super de luxe thuis service met heerlijke koffie. Top!

10. März 2021

Goedendag Janette,
Bedankt voor je enthousiaste review.
Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over het proces, wij hopen dat de koffie gesmaakt heeft.
Je hebt een jaar garantie op de uitgevoerde reparatie, dus mocht er onverhoopt nog iets aan de hand zijn dan horen we dat graag.

Niet transparant

Niet transparant, 6 weken zonder machine en dit niet communiceren en duur. Nooit naartoe gaan. Oplichters

27. Februar 2021

Beste meneer van Hessen,
Uw machine staat op dit moment 17 dagen bij ons, u heeft de dag nadat u de machine in heeft geleverd netjes een offerte van ons ontvangen welke u heeft geaccepteerd.
Zoals we al eerder aan u hebben aangegeven wordt uw machine na het accepteren van de offerte in de wachtrij voor reparatie gezet.
Wij zijn ten alle tijden erg transparant over het gehele proces en houden u netjes op de hoogte van het proces door middel van e-mails.
Jammer dat u ons hier oplichters noemt terwijl wij ons best voor u doen.
Mocht u nog vragen hebben dan kunt u ten alle tijden contact met ons opnemen.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ga nooit naar Rubinati om je koffiemachine te laten repareren

Half december 2020 mijn Solis koffiemachine van 2,5 jaar oud weggebracht naar Rubinati. De pomp was kapot en kost € 260,- om de koffiemachine te laten maken. (dit was de machine waard volgens Rubinati) 2 maanden niets vernomen van Rubinati. Na vele mailtjes en telefoontjes, krijg ik eindelijk te horen dat het onderdeel binnen is en dat de machine snel gemaakt is.
Weer krijg ik niets te horen van Rubinati, Na een maand weer bellen en mailen krijg ik plotseling te horen dat ook de printplaat kapot. en dat kost ook nog eens €125,- en dit niet geconstateerd bij het bij het vooronderzoek.
De machine is nu helemaal kapot en is niet meer te repareren.
Ik krijg een machine terug die helemaal verwoest is door Rubinati.
ze reageren niet op mails en zijn onvriendelijk
ik zou zeggen ga niet naar Rubinati met je defecte machine

15. Februar 2021

Beste meneer Roche,
Wat jammer dat uw proces niet helemaal naar wens is verlopen.
De reden dat uw reparatie langer dan gebruikelijk heeft geduurd heeft te maken gehad met de bestelling van een bepaald onderdeel.
Onze leverancier heeft i.v.m. COVID wat problemen gehad met de levering van bepaalde artikelen, uiteraard is dit zeer spijtig.

Een enkele keer komt het voor dat er tijdens het reparatieproces een ander mankement naar boven komt, wat wij tijdens het vooronderzoek niet eerder hebben kunnen constateren.
Wij brengen onze klanten hier altijd netjes van op de hoogte en laten ten alle tijden de keuze aan de klant.
Onze klantenservice reageert doorgaans netjes binnen 24 uur, en indien er iets uitzonderlijks is dat bijv. met een monteur besproken dient te worden, komen zij er altijd zo spoedig mogelijk op terug.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Mijn ECM Giotto ter reparatie naar…

Mijn ECM Giotto ter reparatie naar Rubinati gestuurd. Een waardeloze vervanger met kapot melkmechanisme in bruikleen gekregen. Na herhaald opbellen en steeds geen nieuws aan de andere kant, te horen gekregen dat ze het apparaat liever niet gingen repareren. Machine is terug ontvangen en naar Velp (koffie belevings centrum) gebracht. Na onderzoek daar bleek de machine verwoest te zijn door ontkalker die er minstens 2 maanden in heeft gezeten. Voor mij is Rubinati een no go!! Het heeft mij €2000 gekost voor een nieuwe machine, de oude is na 8 jaar vernield door Rubinati.

14. Januar 2021

Beste meneer Veenhof,
Bedankt voor uw review.
Wat jammer dat u hier aangeeft dat de leenmachine een waardeloze vervanger bleek te zijn, wij hebben hier immers per mail contact over gehad en hierin gaf u aan dat de melkfunctie niet naar behoren functioneerde maar dat de machine verder prima koffie gaf. Naar aanleiding van deze mail hebben wij u om meer informatie gevraagd, welke helaas is uitgebleven.

Wij hebben u netjes aangegeven dat is gebleken dat wij de reparatie niet konden waarborgen en hebben u vervolgens aangegeven waar u terecht zou kunnen met uw machine.
U was blij met onze eerlijkheid en wij hebben hierop direct de door u gemaakte kosten naar u terug geboekt en de transportkosten voor onze rekening genomen om u tegemoet te komen in het ongemak.

Volgens ons systeem is uw machine 4 weken bij ons geweest, dat u suggereert dat wij er 2 maanden een ontkalker in hebben laten zitten is dan ook niet mogelijk.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

in 2018 machine laten repareren tegen…

in 2018 machine laten repareren tegen de 300 euro. nu twee jaar later heb ik de sensor kapot, ik vraag een offerte aan die is 400 euro, ik vergelijk hem met die van 2018 ,daar staan allerlei dingen op die toen ook zijn vervangen. ook melkslang die ik nooit gebruik.
ik vraag ik wil alleen wat kapot is vervangen, dat wilden ze niet doen. ik vraag oke repareer hem maar, maar dan wil ik de oude onderdelen terug ,want volgens mij zijn die niet kapot. dat wilde ze ook niet doen. mijn vertrouwen is weg. ik ben hem terug gaan halen.

27. Dezember 2020

Onze Nivona is verkloot

In oktober 2019 ging de display van onze Nivona kapot. Op aanraden van Rubinati hebben we de machine een complete onderhoudsbeurt laten geven: “dan gaat hij weer 10 jaar mee”. Nou, nee dus. In juli 2020 machine kapot: er kwam geen koffie meer uit. Werd redelijk vlot “gerepareerd”. Vervolgens in november 2020 weer kapot. Weer laten ophalen (en maar betalen voor het transport), achteraan bellen want ze “waren even vergeten dat dit een derde reparatie was”, en vandaag eindelijk terug. En nu komt de koffie overal uitzetten. Baggerwerk, broddelreparaties. Advies: blijf ver van deze zogenaamde reparateurs. Je apparaat wordt er alleen maar slechter van.

26. November 2020

Oplichters

Oplichters. Probleem was bekend; vastgelopen maler. Dit werd ook bevestigd. Toch offerte van >€250 voor allerlei zaken die niet nodig waren (apparaat van 1 jr oud)! Toen ik protesteerde dreigde men apparaat weer kapot te retourneren (terwijl hij inmiddels was gerepareerd). Ongehoord!!!

8. November 2020

Waarschuwing!

Waarschuwing!! Ze belazeren je met een glimlach! 270 euro voor een servicebeurt en je bent het apparaat minimaal 6 weken kwijt! Ondeugdelijk huurapparaat meegekregen! Ga niet met Rubinati in zee!!

4. September 2020

159 euro voor schoonmaakbeurtje

We meenden dat er niets echt wat stuk was aan de delonghi, maar dat hij moest worden schoongemaakt. Rubinatie gaf een offerte van 159 euro. Dat vonden we te duur. Wij maakten hem zelf schoon (1 schroefje moest los) en nu, 4 maanden later, werkt de machine nog steeds uitstekend.
Inmiddels 10 maanden later :de machine werkt nog steeds.

14. Mai 2020
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Koffiemachine nog steeds na 6 weken in de zogeheten wacht voor reparatie!

Een week voor Kerst koffiemachine ingeleverd. Nou heb ik er nog begrip voor dat een organisatie in deze periode een week dicht is. Maar dat je je klant niet meldt dat je het zo druk hebt dat je machine na 6 weken nog steeds in reparatie staat, vind ik ronduit waardeloos! Je meldt je klant toch van te voren dat je lange wachttijden hebt of gemiddelde duur wachttijd? Dan had ik keus gehad onze bedrijfsmachine niet aan te bieden bij Rubinati! Na meerdere telefoontjes weet ik dus vandaag op 22 januari dat de machine nog steeds niet gerepareerd is. Mogelijk met een week maar het kan ook langer duren. . . Echt waardeloos!

22. Januar 2020
Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr