Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mijn gerepareerde koffiemachine gaf weer een melding aan. Gebeld met Rubinatie en ik kon direct komen. Zeer vriendelijk medewerker luisterde naar mijn verhaal en hij zei wacht maar even. nog geen 20 m... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

De reparatie liet even op zich wachten, maar toen mijn koffieapparaat eenmaal terugkwam deed hij het weer perfect. De jongeman van Rubinati was zeer vriendelijk en kwam ons apparaat zelf brengen en h... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Er ging van alles mis, op de website stond dat ze een leen/ huur machine hadden, nog gebeld en men zou kijken wat men kon doen. Machine zelf gebracht, huurmachine deden ze al lang niet meer (foutieve... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Wat een waardeloos bedrijf. 3 maanden geleden een machine besteld. Deze was nodig voor een beurs. Ophalen hoefde niet, hij zou op tijd bezorgd worden. Uiteindelijhk 4 dagen na afspraak, stond er 's... Mehr ansehen

1. Kleingeräte-Reparaturdienst

Vom Unternehmen geschrieben

Rubinati biedt een uitgebreid servicepakket op het gebied van koffiemachines, met als specialisme professionele technische ondersteuning. Onze technische dienst bestaat uit opgeleide vakmensen die op zorgvuldige én snelle wijze uiteenlopende defecten v...

3,1

1 Stern

Hat 38 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Braucht meist mehr als 1 Monat zum Antworten

Rubinati repareert NIET

Inmiddels hebben we onze Solis barista pro tweemaal voor reparatie naar rubinati gestuurd, maar nog steeds werkt het apparaat niet.
De eerste keer waren we de machine maanden kwijt, en kwam hij vuil terug, en werkte niet naar behoren.
De tweede keer leek hij te zijn gerepareerd, maar werd hij niet teruggestuurd. Na twee weken gebruik blijkt hij het nog niet goed te doen.
Via mail komt wederom een standaard reactie terug met instructies die niet helpen, en zelfs met de beschuldiging dat we zelf de instellingen veranderd hebben.
Erg teleurstellende ervaring met dit bedrijf, wij maken geen gebruik meer van hun diensten.

11. Januar 2022

Beste meneer Marsman,
Bedankt voor uw review.
Wat vervelend dat u het zo ervaren heeft. Wij doen altijd ons uiterste best om onze klanten zo goed mogelijk te helpen.
De eerste keer heeft het iets langer dan gebruikelijk geduurd omdat uw machine dermate defect was dat er een specifiek onderdeel besteld moest worden.

Het terugsturen van machines doen wij ten alle tijden in overleg met de klant.
Wij zullen nooit zomaar een machine terugsturen zonder te weten of dit uitkomt voor onze klanten.

Wij proberen onze klanten altijd zo goed mogelijk te woord te staan en te helpen waar wij kunnen.
In het geval dat er na de reparatie nog iets niet helemaal goed lijkt te werken, willen wij graag van een afstand onze klanten proberen te helpen omdat het in de meeste gevallen gaat om iets kleins dat snel en eenvoudig te verhelpen is.
Dat u dit ziet als een standaard reactie vinden wij dan ook erg jammer.
Zoals u weet heeft u nog steeds garantie op de uitgevoerde reparatie en staan wij klaar om u te helpen.
Kom gerust eens langs met de machine.

Rubinati Benelux B.V.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Onderdelen in mijn Gaggia Classic zijn door Rubinati zonder opgaaf van reden vervangen door goedkopere!

In september 2021 heb ik mijn Gaggia Classic laten repareren bij Rubinati.
Nu, 3 maanden na dato, heb ik de adapterschijf en douche vervangen om schoon te maken (een klusje dat ik 4 maal per jaar doe, naast het wekelijks blind-filteren).
Wat schetst mijn verbazing: ik tref zwaar geoxideerde boutjes aan en een aluminium adapterring in plaats van de RVS boutjes en de messing adapterring waarmee ik de machine voor reparatie heb ingeleverd. De onderdelen waarmee ik zelf ooit mijn machine heb opgewaardeerd zijn door Rubinati vervangen door goedkopere onderdelen. Hiervoor heb ik absoluut geen opdracht gegeven.
Ik heb Rubinati per mail om opheldering gevraagd maar ontvang taal nog teken.
Of de verwisseling op een misverstand berust of dat de onderdelen opzettelijk zijn ontvreemd zal een raadsel blijven, maar Rubinati is in mijn ogen een onbetrouwbaar bedrijf. Ik zal er géén reparaties meer laten doen!

10. Januar 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ik ben voor een reparatie naar Rubinati…

Ik ben voor een reparatie naar Rubinati geweest met een siemens q9 met de foutmelding koolzuurhoudendwater geeft de machine aan 350 € betaald volgens Rubinati hele binnenwerk vervangen inclusief zetgroep ...na een week zelfde melding in display..tot 3 x terug gegaan en steeds hetzelfde ..ondanks de halfjaar garantie geen zin meer om terug te gaan en een nieuwe gekocht ..spijd dat ik de reparatie heb laten doe weg gegooid geld probleem is nooit verholpen . Willem rutgers maarssen

5. Dezember 2021

Beste meneer Rutgers,
Bedankt voor uw review.
Wat jammer om te lezen dat u een dergelijk gevoel aan ons over heeft gehouden.
Nadat u de machine bij ons ingeleverd heeft, hebben wij deze volledig nagelopen en na reparatie uitvoerig getest, tevens hebben wij met u gedeeld hoe wij de machine exact getest hebben.
Nadat u na enkele maanden een ander probleem had aan de machine, hebben wij u daar ook mee geholpen onder de garantie.
U heeft op dit moment nog steeds garantie op de reparatie, dus het is erg jammer om te lezen dat u dit ziet als 'weggegooid geld' en u een nieuwe machine heeft aangeschaft.
Wij zijn er immers om onze klanten zo goed mogelijk te helpen, met welke storing dan ook.

Team Rubinati

Geen goede ervaring met Rubinati

Geen goede ervaring met Rubinati. Ophalen van espressoapparaat en ook het terugbrengen ging prima door Dynalogic. Ben zeer teleurgesteld over de afwikkeling (reparatie) van een espressoapparaat wat wij aan dit bedrijf toevertrouwden.

1. Dezember 2021

Goedendag Corrie,
Bedankt voor uw review.
Wat jammer dat dit maar 1 ster is en dat u teleurgesteld in ons bent.
Helaas kan ik uit enkel uw naam verder geen informatie naar boven halen.
Wij zijn er om onze klanten te helpen, indien ik iets voor u kan betekenen dan verzoek ik u om een mailtje te sturen naar info@rubinati.nl

Rubinati

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Recent heb ik mijn Gaggia Classic…

Recent heb ik mijn Gaggia Classic gebracht i.v.m. een technische storing. Ik ben zeer tevreden over de vriendelijke en professionele afhandeling van zowel de aanmelding (telefonisch en digitaal) als de hulp aan de balie. Ik had het geluk dat de storing aansluitend kon worden opgelost. De vorige keer moest ik er enkele weken op wachten door de workload van Rubinati. Ook toen is het goed en prettig opgelost.

4. November 2021

Beste Klaas,
Bedankt voor uw review.
Fijn om te lezen dat u zo tevreden over ons bent.
Mochten we in de toekomst nog iets voor u kunnen betekenen dan horen we dat uiteraard graag.
Geniet weer lekker van de koffie!

Rubinati

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Eigenlijk zou ik nu 5 sterren willen…

Eigenlijk zou ik nu 5 sterren willen geven. In het begin was er wat onduidelijkheid over de teruglevering van de Siemens koffiemachine en bleek er een nieuw probleem te zijn. Dat is vervolgens prima opgelost en we genieten weer van een heerlijke bak koffie. Duidelijkheid en vriendelijkheid en het resultaat zijn prima!

9. September 2021
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Doorgaan totdat het is opgelost

Mijn Siemens koffiemachine, al enige jaren oud, bleef storingen melden na een uitgebreide en best kostbare onderhoudsbeurt. Fijn dat Rubinati tot het gaatje gaat om het probleem op te lossen. Het apparaat moest een aantal malen terug voor onderzoek maar uiteindelijk zijn alle issues opgelost. Zonder problemen en extra kosten! een compliment is hier op zijn plaats en verdiend. Top!
Marco Brand
Dordrecht

7. September 2021

Beste meneer Brand,
Wat fijn om te lezen dat u zo enthousiast over ons bent.
Bedankt voor deze review.
Hopelijk geniet u weer lekker van een kopje koffie.

Team Rubinati

Professional service

Professional service; good and clear communication, replacement machines during repair, collect and return service, warentee on repair !!

2. September 2021
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

308 euro betaald, 3 maal gerepareerd en nu een onherstelbaar kapot jura apparaat

Onze jura lekte (20 februari 2021) waardoor we, via het internet, terecht kwamen bij Rubinati. Ons apparaat is 3 keer ter reparatie verzonden (reoeratienummers 27588, 28156, 28446). Kregen (vieze) leen apparaten en moesten zelf bij alle 3 de keren achter ons apparaat aan. Ze beloofde dat ons apparaat binnen een week klaar was. Alle 3 de keren niet waar gemaakt. We kregen zelfs een extra rekening, terwijl de vervolgschade door het bedrijf zelf gemaakt was. Eind mei kregen we dan eindelijk ons apparaat, weer vol stickers terug. Nu lekt het apparaat weer. Hun advies om het apparaat nogmaals op te sturen. Hier hebben we geen vertrouwen meer in. Het apparaat zelf open gemaakt en wat blijkt dat er zelfs afgebroken schroefjes gewoon gelijmd zijn. De lijm houdt nooit lang stand met de druk en de warmte van het apparaat. Al met al is er veel geknutseld met ons apparaat, we hebben 308 euro betaald en zitten nu met een kapot en onherstelbaar apparaat. Ons advies ga naar een origineel bedrijf. Betaal dan liever iets meer maar dan heb je wel waar voor je geld.

Fam Tienkamp te A

28. August 2021

Beste familie Tienkamp,
Bedankt voor uw review.

Inmiddels hebben wij meer dan 60.000 machines gerepareerd, ongeveer 600 per maand, het gros is meer dan tevreden en komt elke 3-4 jaar terug voor onderhoud. Als wij schroeven zouden lijmen ( ik weet niet hoe je dat moet doen), alleen maar vieze leenmachines zouden uitlenen en mensen niet goed zouden informeren dan hadden wij geen bestaansrecht.
Als wij mensen niet goed zouden informeren dan zouden wij dagelijks gek gebeld worden. In uw geval hebben wij tijdens de eerste reparatie, 17 e-mails m.b.t. de status van uw koffiemachine gestuurd, 8 de tweede keer, en toen heeft u van 8 April tot 18 mei gewacht om te antwoorden. Wederom 8 de derde keer, toen wachtte u 13 dagen met reageren.
Uiteraard wens ik de ervaring van 2 keer terugkomen aan niemand van onze klanten, maar om nou te zeggen dat wij u niet op de hoogte hielden lijkt mij ongegrond.

Verder krijg ik bijna altijd foto’s van mensen die ontevreden zijn, als wij geknoeid zouden hebben met iets, of iets over het hoofd gezien ( wij zijn echt net mensen!) maar in uw geval geeft u aan dat iets total-loss is omdat één persoon dit tegen u zei. Soms gebeurt het weleens dat wij van de 600 machines per maand er echt wel eens 1 of 2 per maand niet kunnen herstellen of achteraf beter niet hersteld hadden moeten worden.
In dergelijke gevallen komen wij er altijd uit met de klant, want dan zorgen wij voor een vervangende machine, testen het wat uitgebreider of herstellen wat kleine foutjes die de klant maakte bij herkomst thuis.
Wij staan achter onze reparaties, en zelfs nu dat u dit pad kiest stel ik voor om gewoon even contact op te nemen zodat we het als volwassenen kunnen oplossen.
Samen eruit komen is de oplossing.

Ruben

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Website maakt belofte niet waar.

Via de website geprobeerd, als particulier, een koffiemachine te leasen. Dat lukte niet. De mogelijkheid was nog niet open. Er werd aan gewerkt. Ik zou spoedig bericht krijgen. Spoedig is bij Rubinati niet binnen 14 dagen.
Heb voor een ander bedrijf gekozen.

25. Juni 2021

Reparatie Jura

Nadat ons Jura apparaat eerder door Rubinati is is onderhouden ontstond er na enige tijd een probleem.
Ik heb Rubinati gebeld en gevraagd of het apparaat 'op korte termijn' kon worden beoordeeld.
Ik mocht direct komen, bij aankomst stond de monteur klaar en na 20 minuten ging ik met een goed functionerend apparaat naar huis.

Goed werk en geweldige service Rubinati/ Ruben!!

8. Juni 2021

Beste Ruud,

Bedankt voor het achterlaten van deze vriendelijke reactie. Fijn dat we het op deze manier voor u op hebben mogen lossen!

Happy klanten

Onze Delonghi is voor reparatie geweest en wij zijn alleen maar vol lof over dit bedrijf. Goede communicatie, zowel per mail als telefonisch. Prima service met halen en brengen. En ze hebben goede leenapparaten. Daar mogen ze bij Delonghi een voorbeeld aan nemen. Wij blijven zeker klant bij dit bedrijf.

8. Juni 2021

Goedendag Birgitt,

Dank voor uw review. Fijn dat u het proces en de extra services zoals de leenmachine en het transport als positief ervaren heeft. We hopen uw machine in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen wanneer deze onderhoud behoeft.

Groot onderhoud, goede service

Onze Nivona espressomachine gebracht voor groot onderhoud. De eerste keer ging het niet helemaal goed, maar bij de tweede keer was alles opgelost. Bij een volgende onderhoudsbeurt gaat de machine weer naar Rubinati.

Ik moet zeggen: "Dit cluppie klopt!"

7. Juni 2021

Beste Edward,

Wij helpen onze klanten graag en we vinden het fijn dat u in de toekomst weer bij ons langskomt wanneer uw koffiemachine onderhoudt behoeft. Van harte welkom!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mijn Bosch espressomachine ter…

Mijn Bosch espressomachine ter reparatie aangeboden. Binnen een paar dagen de offerte ter goedkeuring. Daarna regelmatig via de mail op de hoogte gehouden van de voortgang. Reparatie sneller gereed dan was aangegeven. Apparaat werkt weer perfect en ik hoop dat het nog lange tijd mee gaat. Apparaat zelf gebracht en gehaald en keurig te woord gestaan.

5. Juni 2021

Beste Hilbert,

Wat leuk om te lezen dat u het reparatieproces als prettig ervaren heeft. Mochten we in de toekomst nog iets voor u kunnen betekenen, weet u ons te vinden.

Garantie Miele CM5400

Begin deze week met mijn Miele koffieautomaat (CM5400) bij Rubinati geweest.
Ik heb hem zes weken geleden laten repareren. Hij deed het prima, echter sinds een aantal dagen merkten wij dat het melkopschuimen niet werkte.
De machine is getest en onder het genot van een kop koffie heb ik vervolgens een 25 min. gewacht en het probleem was gefixed. Er was een vendeltje los geschoten. Prima service, eerlijk verhaal.

4. Juni 2021

Goedendag Friso,

Bedank voor uw leuke review! Fijn dat we het probleem voor u op hebben kunnen lossen terwijl u erop heeft gewacht. Voor de klant de prettigste manier!

Mochten we u in de toekomst nog kunnen helpen, weet u ons te vinden.

Saeco koffiemachine

Afgelopen maandag naar Rubinati gegaan met een in mijn ogen kapotte volautomatische koffiemachine. Vorig jaar juli nog een service gehad op mijn machine, maar ik was er van overtuigd dat het over en uit was.
Na mijn verhaal verteld te hebben en heb aangegeven dat er dan maar een nieuwe machine moet komen werden er wat vragen gesteld. Wat fijn dat de specialisten van Rubinati met je meedenken en zo oplossend zijn. Er werd aangegeven dat de machine wel 20 jaar meekon en dat het waarschijnlijk te verhelpen was. Hoe makkelijk was het om me een nieuwe machine te verkopen. Maar door een nieuwe zetgroep te vervangen zonder kosten te rekenen kan ik weer genieten van een heerlijk kopje koffie.

3. Juni 2021

Beste Ria,

Wat fijn dat u weer kunt genieten van uw machine en wat leuk dat u dit met ons en de rest van de wereld deelt!

Bij Rubinati gaan we voor duurzaam: Liever repareren dan vervangen. We hopen dan ook dat u nog lang plezier heeft van uw koffiemachine.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastische club met kundige mensen

Fantastische club met kundige mensen. Breng al meer dan 8 jaar mijn koffiemachine wanneer nodig ter reparatie of onderhoud. Zeer tevreden. Ook lekkere koffiebonen.

2. Juni 2021

Beste Frank,

Wat fijn om te lezen dat u al zo lang een trouwe klant van ons bent. We hopen dat u nog lang tevreden bent met onze service en de koffiebonen!

Top service

Top service. Na groot onderhoud aan de machine bleek er toch nog iets mis te zijn. Dat is prima hersteld.

30. Mai 2021

Goedemiddag,

Fijn dat we u hebben mogen helpen met de koffiemachine. Als u ons nog eens nodig heeft, weet u ons te vinden.

Team Rubinati.

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr