Koffieambulance Bewertungen 91

TrustScore 4 von 5

4,0

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ik zou niet met hen in zee gaan. Ja, je apparaat repareren ze prima. Maar de communicatie is waardeloos. Beloven een hoop, maar komen niks na. Heeft uiteindelijk 5 weken geduurd voordat we ons appar... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

1. Kaffeemaschinenlieferant
  2. Mechaniker

Vom Unternehmen geschrieben

Bij KoffieAmbulance.nl begrijpen we hoe belangrijk een goed werkende koffiemachine is. Of uw koffiemachine kapot is of toe is aan een grondige onderhoudsbeurt, wij staan voor u klaar met onze snelle service. Onze ervaren technici zorgen ervoor dat uw koffiemachine snel en vakkundig wordt gerepareerd, zodat u niet lang zonder koffie hoeft te zitten. Daarnaast bieden we professioneel onderhoud om storingen te voorkomen en de levensduur van uw machine te verlengen. KoffieAmbulance.nl is dé specialist waar u op kunt rekenen. Kies voor betrouwbare service en geniet weer van perfect gezette koffie. Neem vandaag nog contact met ons op!

4,0

Gut

TrustScore 4 von 5

91 Bewertungen

1 Stern

Hat 62 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 1 Monat

Ga zo door

Reparatie was vlot verlopen, helaas verliep het proces voor het terug sturen van ons apparaat niet geheel vlekkeloos. Gelukkig heeft de koffieambulance dit probleem erkent en hier kundig en adequaat actie op ondernomen. Men liet mij dan ook weten er alles aan te willen doen zodat dit niet meer zal voorkomen. Gezien het contact vervolgens zeer goed verlopen is en er zichtbaar veel inspanning is geleverd om mij als klant goed tegemoet te komen heeft het team van de koffieambulance een goede review verdient.

22. April 2026

Antwort von Koffieambulance

Bedankt voor uw review. Wij vinden het vervelend om te lezen dat uw ervaring niet naar wens is verlopen.

In de afgelopen periode zijn wij overgestapt op een nieuw CRM- en reparatiemanagementsysteem. Helaas heeft deze overgang voor verschillende problemen gezorgd binnen onze planning en communicatie, wat ook invloed heeft gehad op uw reparatie. Dit is uiteraard niet de service die wij willen bieden.

Om herhaling te voorkomen hebben wij inmiddels een volledig nieuw klantenserviceteam aangesteld en onze interne processen aangescherpt. Daarnaast hebben wij de situatie met u opgelost en is er compensatie uitgekeerd.

Uw apparaat wordt morgen bij u geleverd, zoals afgesproken.

Nogmaals onze excuses voor het ongemak en bedankt voor uw geduld.

Team Koffie Ambulance

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ik zou niet met hen in zee gaan

Ik zou niet met hen in zee gaan.
Ja, je apparaat repareren ze prima. Maar de communicatie is waardeloos. Beloven een hoop, maar komen niks na. Heeft uiteindelijk 5 weken geduurd voordat we ons apparaat terugkregen, ipv de beloofde 2 dagen. En hiervoor hebben we zelf(!) elke dag moeten bellen of appen. Prima als er iets anders loopt, maar bel ons even. Nooit contact vanuit het initiatief van het bedrijf. Elke keer de belofte dat het apparaat meegaat met de koerier of dat ze hem opsturen, maar iedere keer niet gebeurd. Als je vraagt hoe dat kan, krijg je geen antwoord. Ze houden je aan het lijntje! Tegemoetkoming voor de ophaalkosten gekregen, maar ook daar weken achteraan moeten gaan voordat het betaald werd. Uiteindelijk apparaat geleverd, missen er 2 onderdelen. Daar ook weer weken achteraan moeten gaan. Onbegrijpelijk!

23. April 2026

Antwort von Koffieambulance

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. We vinden het erg vervelend om te lezen dat uw reparatieproces zo is verlopen en begrijpen uw frustratie volledig.

Hoewel we blij zijn dat de reparatie van uw apparaat goed is uitgevoerd, erkennen we dat we op het gebied van communicatie en opvolging ernstig tekort zijn geschoten. In de periode waarin uw reparatie plaatsvond, zijn wij overgestapt op een nieuw CRM- en reparatiemanagementsysteem. Helaas is deze overgang niet vlekkeloos verlopen, waardoor vertragingen zijn ontstaan en afspraken niet correct zijn nagekomen. Dat is absoluut niet de service die wij onze klanten willen bieden.

Daarnaast hadden wij u proactief op de hoogte moeten houden van de vertragingen, in plaats van dat u hier zelf steeds achteraan moest gaan. Ook het feit dat onderdelen ontbraken bij levering en dat de compensatie niet direct correct is afgehandeld, had niet mogen gebeuren.

Wij hebben hiervoor inmiddels compensatie aangeboden en daarnaast maatregelen genomen om herhaling te voorkomen. Zo hebben wij extra klantenservicemedewerkers aangenomen en onze interne processen aangescherpt, zodat toekomstige klanten beter en sneller geholpen worden.

Nogmaals onze oprechte excuses voor het ongemak en de teleurstelling die dit heeft veroorzaakt. We waarderen uw feedback, omdat deze ons helpt onze dienstverlening te verbeteren.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snelle service, vriendelijk contact en professioneel geholpen

Zaterdagochtend heb ik een serviceverzoek ingediend en werd vrij snel daarna gebeld met uitleg over de procedure. Dezelfde avond werd het door een vriendelijke chauffeur opgehaald. Zondagmiddag kreeg ik per telefoon uitleg over de bevindingen en duidelijk advies over de kosten en de werkzaamheden. Zondagavond werd de machine door degene die de reparatie had uitgevoerd weer persoonlijk terug gebracht. Machine doet het weer prima en een stukje stiller ook nog! Prima ervaring.

19. April 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik had een kapotte Jura op vrijdag en…

Ik had een kapotte Jura op vrijdag en hoopte dat die snel gemaakt kon worden gelukkig hadden de mannen van de koffie ambulance hem maandag l klaar en had ik hem in huis. Ik ben een zeer tevreden klant en kan weer lekker genieten van mijn koffie

10. April 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ze willen snel veel geld verdienen

Ze willen snel veel geld verdienen! Zetten geen nieuwe onderdelen in je machine! En wat ze afbreken aan je machine word niet gerepareerd. Zeer slecht bedrijf!!!!

12. April 2026

BEZINT EER GE BEGINT!!

Mijn Siemens EQ9 S500 is op 28 februari opgehaald voor reparatie. Op 1 maart (zondag) ben ik gebeld dat naast de 45 euro transport een rekening van 400 euro voor het repareren van de machine moest betalen. Duidelijke uitleg en een keurige factuur, dus meteen maar betaald. Sindsdien zijn er (geïnitieerd door mij) 4 retourafspraken gemaakt, die telkens zonder kennisgeving niet werden nagekomen. Sinds de laatste keer wordt er niet meer opgenomen en/of gereageerd. Heb ze formeel in gebreke gesteld en ga vandaag aangifte doen.
Vertrouw de positieve reviews niet! Op deze review zal ook wel weer een keurige reactie komen (net als bij de andere negatieve reacties), maar ga niet met ze in zee of betaal niets, totdat je je apparaat WERKEND terug hebt!!! Ik ben tot op heden mijn geld én mijn dure koffiezetapparaat kwijt.
UPDATE: ik ben gebeld! Het koffiezetapparaat wordt als het goed is morgenavond goed werkend teruggebracht! Eind goed al goed? Ik laat me verrassen...
UPDATE 2: Helaasss..Wederom geen koffiezetapparaat teruggekregen en geen bericht.
Vandaag rond ik de aangifte bij de politie af.
DOE dus GEEN zaken met dit bedrijf!

1. März 2026

Oordeel zelf

Oordeel zelf. Na een maand wachten op een reparatie ontving ik eindelijk mijn koffiezetapparaat. Ik heb mijn recensie zelfs aangepast na contact met Koffe Ambulance. Het apparaat werkte vier dagen lang perfect, totdat er een melding verscheen met de tekst "storing, neem contact op met de hotline". Toen ik om een ​​terugbetaling vroeg, werd mij verteld dat dit onmogelijk was omdat ze het probleem snel wilden oplossen. Ik ging ervan uit dat iemand mijn koffiezetapparaat de volgende dag zou komen ophalen. Ik heb echter alleen vermeld dat ze het systeem aan het controleren waren en me zouden laten weten wat er zou gebeuren. Dus het verhaal herhaalt zich: meer wachten, meer tijd, en als ik de koffie niet drink, drink ik hem niet.

31. März 2026

Beste Magda,
Bedankt voor uw inmiddels derde review en dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen.

Vervelend om te horen dat het apparaat l een foutmelding geeft. Dat is uiteraard niet de bedoeling en wij begrijpen dat dit voor frustratie zorgt.

Afgelopen maandag heeft u ons hierover geïnformeerd. Wij hebben u toen direct een passende oplossing aangeboden, namelijk om op woensdag bij u langs te komen om het probleem ter plaatse te verhelpen.

Op deze manier proberen wij het zo snel en efficiënt mogelijk voor u op te lossen.

Wij willen benadrukken dat wij na een garantie melding niet direct overgaan tot het crediteren van het factuurbedrag. Uw apparaat is voorzien van nieuwe onderdelen en wij dienen de gelegenheid te krijgen om eventuele problemen netjes op te lossen, zoals ook gebruikelijk is binnen garantie en service.

Tijdens het contact met onze klantenservice is de toon van het gesprek helaas als onprettig ervaren. Daarnaast heeft u aangegeven herhaaldelijk reviews te plaatsen totdat u uw geld terug ontvangt. Dit vinden wij geen constructieve manier om tot een oplossing te komen.

Ondanks dit hebben wij u een redelijk voorstel gedaan om het probleem snel bij u thuis te verhelpen. Aangezien dit aanbod door u is afgewezen, verzoeken wij u om het apparaat naar ons op te sturen of langs te brengen, zodat wij het verder kunnen onderzoeken en repareren.

Wij blijven uiteraard bereid om het probleem netjes voor u op te lossen.

Team Koffieambulance

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Siemens EQ6 plus s800 prima gerepareerd met goede naservice.

Toen mijn Siemens EQ6 plus s800 plotseling niet meer maalde had ik eigenlijk de hoop op reparatie opgegeven. Via internet kwam ik bij de koffie ambulance terecht en besloot een poging te doen. Per telefoon het probleem uitgelegd en een afspraak gemaakt voor diagnose en evt reparatie. Kon hem zelf brengen wat een wat vreemde gewaarwording was want je verwacht een werkruimte. Maar door verbouwing was die er niet wat hem er niet van weerhield mij de volgende dag al te bellen met de oorzaak (een metalen knoop en daar kunnen molens inderdaad niet tegen…). Afgesproken een volledige revisie van molen en zetgroep te doen en een onderhoudsbeurt. Diezelfde avond kosteloos thuisgebracht en apparaat werkt weer prima. Vandaag ben ik gebeld of alles nog steeds ok was en toen ik vroeg of er iets aan de instellingen was gewijzigd omdat koffie wat minder sterk lijkt boden ze direct aan hem weer kostenpost op te halen en alle afstellingen nog een keer na te lopen! Service👍

19. März 2026
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Ondanks wat strubbelingen (transport), zeer tevreden!

Na invullen formulier, de volgende dag gebeld met uitleg hoe ze te werk gaan mbt de reparatie en de kosten. Een vervangende koerier kwam in de avond. Hij had een qr code bij zich om te betalen voor transport. Dit was ons niet bekend. Even een telefoontje, waar ik bij was en daarna op een andere manier betaald. QR werkte niet.
Dag erna monteur gesproken, die duidelijk uitlegde wat er moest gebeuren en wat er kapot was. Gemaakt en onderhoudsbeurt. Steeds een telefoontje of app met de voortgang. Toen met PostNL terug. Inpakken, ophalen en bezorgen heeft wat voeten in aarde gehad. Steeds contact gehad en excuses.
Maar: Het koffiezetapparaat doet het weer! Zag er keurig uit. Maakt veel minder herrie bij het malen.
Persoonlijk contact was heel prettig en kundig.

25. März 2026

Beste Kaatje,
Hartelijk dank voor uw uitgebreide en mooie review! Fijn om te horen dat u tevreden bent en dat uw koffiezetapparaat weer naar behoren werkt.

Goed om te lezen dat u het contact en de uitleg van onze monteur als prettig en deskundig heeft ervaren. Daar doen we het voor!

We wensen u veel plezier met uw apparaat en staan uiteraard altijd voor u klaar.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mijn jura A1 maandag 16 maart ter…

Mijn jura A1 maandag 16 maart ter reparatie aangeboden, woensdag opgehaald door een keurige koerier. Ik heb voor de budget haal en breng service gekozen, en mijn apparaat vandaag via post NL Retour ontvangen. Mijn apparaat is veel stiller na de reparatie. Bedankt heren.

24. März 2026

Beste Pieter Janssen,
Hartelijk dank voor uw mooie review! Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen en dat uw Jura A1 weer stil en goed functioneert na de reparatie.

We waarderen uw vertrouwen in onze haal- en brengservice en geven het compliment ook graag door aan de koerier.

Veel plezier met uw apparaat en graag tot ziens!

Teleurstellend…

Teleurstellend….

Begint allemaal heel professioneel en na een dag wordt je machine al opgehaald maar daarna veel stress.
Dat je binnen 2/3 dagen je machine terug hebt is een fabeltje, dit kunnen ze niet waar maken. Heeft bij mij 3 weken geduurd!
Slechte communicatie en steeds smoesjes over koeriers die niet konden en dergelijk. Wel een keer track en trace code gehad van post NL maar de machines waren nooit afgegeven bij postNL.
Vandaag dan eindelijk ontvangen, maar nog niet getest. Dus of de reparatie goed is uitgevoerd moet ik nog maar afwachten…
Ik kom hier nog op terug.

6. März 2026

Beste John,

Bedankt voor uw uitgebreide review. We begrijpen dat de reparatie en bezorging voor u te lang hebben geduurd. De reparatie nam meer tijd in beslag dan voorzien en ook bij de bezorging is het helaas niet soepel verlopen. Hiervoor bieden wij u onze oprechte excuses aan.

Gelukkig zijn de apparaten vandaag bij u afgeleverd. We hopen dat alles in goede orde is ontvangen en dat u weer kunt genieten van uw koffie.

Wij nemen uw feedback serieus en gebruiken deze om onze service verder te verbeteren. Mocht er nog iets niet naar wens zijn, dan staan wij uiteraard voor u klaar om dit zo snel mogelijk op te lossen.

Bosch inbouwmachine

Zeer goede ervaring met de koffieambulance. Vrijdag mijn Bosch inbouwmachine van 12 jaar oud opgehaald en binnen 3 dagen weer werkend ontvangen. Goede communicatie, met elkaar besproken wat passende reparatie optie is. Grondige reparatie gehad met nieuwe onderdelen en loopt weer goed. Netjes gereinigd en weer teruggeplaatst in de keuken.

16. März 2026

Beste Jeffrey,
Hartelijk dank voor uw mooie review! Fijn om te horen dat uw Bosch inbouwmachine weer goed functioneert en dat u tevreden bent over de snelheid en het resultaat van de reparatie.

Wij wensen u weer veel plezier met uw apparaat en staan uiteraard graag weer voor u klaar!

Goede snelle service

Goede snelle service. Begin van de middag opgehaald. 's Avonds weer terug. Tevens goed advies m.b.t. gebruik van juiste koffiebonen en onderhoudsmiddelen.

15. März 2026

Beste Erwin,
Dank voor uw fijne review! Geweldig om te horen dat u tevreden bent over de snelle afhandeling en dat uw apparaat nog dezelfde dag weer bij u terug was.

Veel plezier met uw koffieapparaat en u bent altijd welkom bij ons!

Super sevice

Super geholpen met mijn apperaat siemens eq6 series 700 .is weer als nieuw denkt in oplossingen en goeie tips vrijdag opgehaald zondag alweer klaar

8. März 2026
Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr