Randers Taxa Bewertungen

TrustScore 2 von 5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Har aldrig oplevet noget så ringe. Der var opkast i bil og ubehagelig chauffør. Hvis muligt havde vi givet 0 stjerner. Kør ALDRIG med dem. Vælg en uber i Randers. Super rare mennesker.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Hvis jeg kunne give nul stjerner havde jeg gjort det, mig og min kæreste havde glemt noget medicin i taxaen så skulle vi lige betale 100kr ekstra For det han havde kørt os for Og ikke nok med det så... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Magen til ringe service skal man lede længe efter !!!! Decideret vanvittig latterlig .. 0 stjerner , som i 0 stjerner. Ventetid i op til 3 timer uden melding og intet svar om hvornår man... Mehr ansehen

Mangelhaft

Alle Bewertungen

8 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Inkompetence

Inkompetence, inkompetence, inkompetence, et kontor der snorksover, indbegrebet af dårlig service - man bestiller en taxa til 5 pers. til bestemt tidspunkt, no problem forlyder det og man får en bekræftelse på bestillingen. Der kommer ingen taxa på det aftalte tidspunkt, igen et opkald til taxa og her oplyser man at der ikke er en vogn til 5 - det får man intet at vide om - vil man så have 2 taxaer ??, take it or leave it - simpelt hen uforskammet forvaltning af monopol - er der en ledelse?? Næppe

30. Juni 2021

Rigtig dårlig kundeservice

Rigtig dårlig kundeservice. Jeg ringede kl. 01:03 for at få en taxa. Jeg kunne ikke adressen på der hvor jeg var og bad derfor om 2 sekunder til at finde ud af hvilket nr. det var. Den uhøflige dame svarede så ‘jeg gider ikke det pjat der’ og smækkede røret på.

11. Juni 2021
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Forfærdelig kundeservice

Forfærdelig kundeservice. Virkelig uhøflig dame i røret og vrisser af en, når man stiller spørgsmål. Skulle have en taxa lige efter en operation, hvor jeg gør opmærksom på jeg har et meget sløret syn lige efter, så jeg kan have svært ved at se taxaen. Hun svarer så "nå det er ikke hendes problem." Siger så tak for hjælpen. Får et "jaja", og hun smækker røret på. Chaufføren var flink nok, hvilket gør det lige kan komme op på 2 sjerner.

19. April 2021

Total dårlig service

Total dårlig service - vil kun køre til 8990, når er chauffør har lyst til en tur - så de kom ikke og en time senere havde de ikke meldt ind på turen og kunne ikke garantere, der ville komme en vogn... det er Randers post nr... det er minus herfra..

24. Januar 2021

MEGA dårlig service

Jeg har aldrig oplevet noget lignende. Jeg bestilte en taxa kl 1:12 og sidder her nu hvor klokken er næsten 3 og endte med at måtte afbestille taxaen fordi der ikke kom ÉN eneste opdatering selv efter jeg ringede efter den første time og de sagde at de ville rykke for taxaen hvor der absolut intet skete. Hjælp det kan man heller ikke påstå at man får af kundeservice - intet svar på hvornår man kan forvente taxaen. Ekstrem respektløshed for andre menneskers tid. Jeg forstår ærligt ikke at man kan behandle folk på denne måde og endda folk som er villige til at betale for en service som så aldrig kom.

1. Januar 2021

Værste service nogensinde..

Værste service nogensinde..! Jeg har spurgt efter en taxa kl. 24:15.. Fik den aldrig.. Klokken er nu 02:47.. Og selv når man ringer til hovedkontoret kan de ikke hjælpe.. Hold K... Hvor dårligt. Tommel ned!!!!!!!!!!

27. Oktober 2020
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Har da aldrig i mit liv været ude for…

Har da aldrig i mit liv været ude for så dårlig service , at må vente på en taxa i en time.kan man ikke tilbyde bedere service end det skulle man nok tænker over og få flere biler på gaden , men ja ja det er jo Randers så er slet ikke overrasket , ikke engang i stor København venter man så længe.

2. Mai 2020
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Vildt ubehøvlede chauffører og personale!

Bliver ringet op 3 gange af en af deres chauffører. Han smider en sviner på min telefonsvarer, kalder mig **** hovede og slutter af med “du får sgu ingen taxa. **** dig”.
Prøver at komme i dialog med deres “kundeservice” og bliver mødt med magen til tonefald. Jeg forklarer at jeg ikke har bestilt nogen taxa og det må være en fejl, da jeg ikke kan se nogen mening i at bestille en taxa i Randers, når jeg bor i den helt anden ende af Jylland og selv ejer en bil.
Påpeger at vedkommende taler på samme nedladende måde til mig som chaufføren og håner mig, hvortil der bliver råbt “farvel ven” og jeg får smækket røret i, i hovedet på mig. Er mildest talt chokeret over, hvordan man kan behandle andre mennesker.

15. April 2020

Service

de vil ikke sende en 7mands taxa og når man prøver at bestille 2 taxaer lægger de på?! Vi bestilte 7-mands taxaen klokken 23:00 kl. er nu 24:15. Nu er Vi begyndt at gå... Synes det er for dårligt..

14. Februar 2020

Telefonservice

Rigtig dårlig telefonservice, hvis der siges én ting forkert i samtalen får man med det samme skæld ud. Ærgerligt der ikke kan snakkes pænt til kunden.

11. Februar 2020

Bestilte en taxa i nat 01.45

Bestilte en taxa i nat 01.45 - efter en halv time ringer jeg og rykker for den. Hun kan virkelig ikke sige noget om hvor lang tid der går, men jeg ville få en sms når den var på vej. Har endnu ikke fået en sms om at den er på vej, her 17 timer senere. Ved godt der kan være run på nytårsnat meeeen..
Har kun oplevet dårlig service hos Randers taxa, og hvis man kunne give nul stjerner havde jeg gjort det.

1. Januar 2020
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Tilfreds kunde

Jeg bestiller jævnligt taxa, i snit et par gange om måneden. Jeg får altid en venlig betjening på centralen. Selvfølgelig har jeg også mødt et par chauffører eller 3, der har været uvidende om ruten eller decideret uhøflige, men 90% af dem jeg kører med er flinke, hjælpsomme personer.

18. Dezember 2019
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ingen taxa fra banegården...

Vi kom hjem fra Smukfest med toget kl 01.30 og skulle til Kristrup. Fik oplyst at ventetiden var mindst 1 time. Derfor besluttede vi at gå hjem, men vi gik også forbi sløjfen ved busterminalen, hvor der kørte masser af taxaer rundt! Lad os dog få brudt monopolforetagenet Randers Taxa og få en spiller mere på banen, der både kan og vil yde en ordentlig service...

28. August 2019
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Er ked af at sige det men Randers taxa…

Er ked af at sige det men Randers taxa mangler konkurrence. Jeg bestiller en taxa i fredags siger jeg har en lille hund der skal med, det har aldrig været et problem, men selvfølgelig skal man kunne sige nej til at tage turen. Jeg får sms på den er modtaget og sms på at vogn 5864933 er på vej til mig. 20 minutter senere er der ikke kommet en vogn. Jeg ringer og det svar jeg får er at set ikke er alle der vil tage hund med hvor jeg siger jamen turen er taget og jeg kunne give en vognens nummer. Det var hun da ligeglad med. Synes det er træls for de forblev gode efter taxamotor stoppede. Men nu er vi næsten tilbage til dårlige oplevelser selv bestillings damen. Det er fint hvis jeg får at vide hunden skal i taske.
Kig på jeres behandling igen og bliv som i var

18. August 2019
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr