Totalt latterlig benzin selskab uden kendskab til service. Jeg bliver kunde med et benzinkort som ikke virker. Kortet er bestilt med Ældresagens rabatter. Ringer til kundeservice som ikke virker in... Mehr ansehen
Købte nogle pølsehorn ved Vestre Landevej 78 i Varde, hende som arbejdede der brugte intet til at tage maden med (ingen tang eller handsker), bare sine beskidte fingre som hun havde lige brugt på kass... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Q8 Brønderslev. Vaskehal har 2 gange indenfor 1 år ødelagt bagrudevisker. Først gang var armen rykket lodret ud og viskerblad revet af og ødelagt. Anden gang hele viskerarmen rykket af, så det kompl... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vedr. Q8 Tørring Ekstreme ulækre toiletter skraldespande fyldte med hygiejne bind, håndvask og gulve ekstrem snavset, døre smurt ind infingeraftryk. Pænt med brød på hylder, indtil man kigger nærme... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Q8 har 109 servicestationer i Danmark, som alle er klar til at hurtigt og smidigt hjælpe dig videre imod din destination et sted i Danmark. Hos Q8 tilbyder vi alt du behøver til et stop på farten. Vi har bl.a. lækre frisksmurte sandwiches til at stille sulten, kolde drikke til tørsten og lidt sødt til den søde tand. Vi er også stolte ovre at kunne tilbyde en fantastisk kaffeoplevelse med vores Starbucks on the go maskiner, hvor du kan få din Starbucks kaffe helt som du ønsker det. Vi har også alt det nødvendige til bilen når du er på farten. Udover at tanke bilen op, kan du f.eks. også finde nye vinduesviskere, nye pærer til billygterne og olie til motoren. Hvis det driller med at checke olie eller skifte vinduesviskere, så tilbyder vi Servicehjælp den 1. torsdag i hver måned, hvor vores dygtige medarbejdere gratis hjælper dig med at skifte vinduesviskerne eller checke olien. Hos Q8 forstår vi hvordan det er at være på farten, og vi står altid klar med et smil og god service til at hjælpe dig videre på farten, for hos Q8 er hver dag en rejse.
Hat 98 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Monat
Das haben sich andere Leute angesehen
Rystende oplevelse
Jeg talte i dag med en kvindelig ansat i Q8 kl. 1902, idet jeg ville høre hvor langt Q8 var med levering af mit Erhvervskort. Processen kan selvfølgelig variere, idet der har været en helligdag, hvorfor der er gået præcis 6 dage siden bestilling.
Den kvindelige kundeservice medarbejder fra Q8 kunne ikke svare på, hvor langt kortet var og oplyste “jeg tror den er på vej”, hvortil jeg spurgte, om det er noget hun vidste eller kunne undersøge mere om. Hun oplyste dertil, at hun ikke vidste det og at hun gættede, da hun ikke havde styr på systemerne i Q8, trods hun er i kundeservice i kort-afdelingen.
Efter gentagende forsøg på at blive betjent og få nogle oplysninger, svarede hun “altså jeg ved det jo ikke, hvad vil du have mig til”. Hvortil jeg igen for sjette gang spurgte, om hun kunne finde ud af det og vende tilbage, når hun vidste mere. Det kunne være på mail eller via telefonopkald.
Som snakken gik valgte hun at sige, “øhmm okay vi ses”, hvortil jeg bliver fuldstændig målløs og sagde, at jeg ikke havde fået svar på noget som helst, og at jeg var mere forvirret end førhen. Hendes toneleje ændrede sig, men det uformelle sprog varede ved, da hun med en utrolig negativ attitude oplyste at DAO, som de brugte til leverancer ‘sikkert har haft lukket’.
Jeg var på daværende tidspunkt i chok over hendes manglende evne til at yde kundeservice. Jeg frøs kortvarigt med telefonen i hånden og var fuldstændig fattig for ord.
Hun sagde intet i nogle sekunder, efterfulgt af “god dag”, hvortil hun lagde røret på.
Jeg håber inderligt på at Q8 tager hånd om sagen, der i dag varede fra 1902 til 1908. Jeg håber ikke at dette er Q8’s standard, da det er langt under alle værdier på et arbejdsmarked verden over. Jeg håber på at i fremadrettet uddanner jeres ansatte bedre, eller uddanner dem i det hele taget, så jeres kunder til en anden gang kan opleve service, eller som det mindste behandles ordenligt og sagligt.

Super dårlig service
Så meget er galt på jeres tank på Langhaven i Gammelholte. Betjening på denne tankstation, er generelt sløv og ugidelig. En ansat er så dårlig til at regne, at hun tydeligt står og tæller på sine fingre, når der skal gives tilbage. En anden er bare så sløv, at man helt får frataget livslysten af at se på hans arbejde. En anden gang står 3 ansatte ved kasselinien, 1 kasse er åben og der er stor kø, ingen udviser her initiativ til at åbne en kasse mere, tvært imod udbryder en af de ansatte, at det ikke er hendes arbejde at betjene kunder nu. Da jeg forleden ville betale med en 500 seddel, ville man give mig 250 kroner retur i mønter- det blev et nej tak fra min side. Da jeg så i dag vælger at betale for en pakke cigaretter med 2x 20 kroner 1x 10 kroner og 9x 1 krone bare for at sikre mig jeg ikke ville få kastet flere tåbelige mønter i hovedet, skal jeg stå og diskutere med jeres ekspedient, der i en nedladende tone , insisterer på at jeg skal blive i butikken, mens han skal tælle op- også her får han at vide han kan beholde sine varer, jeg er heldigvis ikke afhængig af at skulle handle i jeres butik, så fremadrettet er Q8 afskrevet.

Man tror det er løgn.
Man tror det er løgn.
Under vask i Q8s vaskehal i Kirke Hyllinge blev min Opel Insignias originale indbyggede tagspoiler revet af under vask. Det er 2. gang det er sket for mig i den maskine. Bilen er vasket flere gange i andre maskiner uden problemer. Q8s forsikringsselskab Crawco.dk kan ikke erstatte skaden, idet det af vaskehallens vaskeinstruks fremgår at: "Start vasken på betalingsautomaten, styr manuelt uden om spoilere, reservehjul og andet udstyr". Hvordan havde man forestillet sig det ville være muligt. Spoileren er jo en forlængelse af taget.
Konklusion: Alle der har en stationcar eller bil med fastback, hvor taget ender i en tagspoiler, hold jer væk fra q8s vaskehaller, det kan blive en særdeles dyr fornøjelse.

Antwort von Q8 Danmark A/S
jeg synes det udmærket men jeres…
jeg synes det udmærket men jeres sandwich er hård jeg får præmie gave i app under min fordele og taar smutter skal prøv det kylling så vise de sig det hård og spise. med arbejder laver fejl og snyder med chokolade priser 2 for 50 men regning er 70 . lokation q8 randersvej aarhus n

Rammer altid anhængertræk
Jeg synes det er super træls, at hver gang jeg vasker min Skoda Octavia stc. fra 2018, rammer maskinen mit anhængertræk. Hver gang giver det en kæmpe rystelse i bilen inden vasken stopper og genstarter.
Q8 Lund - Horsens

Syndt at Q8 stadig må være i Danmark
Syndt at man ikke har mulighed for at sætte minus foran stjernerne. Først og fremmest er det egoistisk at man har kunde toiletter som man skal betale for når der ikke er andre muligheder. Dernæst har de ikke styr på deres teknologi (motorstyring af bum foran toilettet) så min 3 årige niece var ved at blive mast synder sammen, for at man henvender sig til personalet for at få afvide at det ikke er deres problem og hvis der var mere måtte jeg stille mig i kø for snakke med dem eller ringe til deres kundeservice som lukker kl. 16 og denne episode skete ved en 19:30 tiden. Vælger dernæst at skrive en klage på mail hvor at der står sort på hvidt at de ville svare inden d. 28 maj - de har endnu ikke vendt tilbage. Forfærdelig kæde som ikke burde have lov til at drive forretning i Danmark.

Selve appen
Selve appen
Jeg fik af vide at jeg kunne få en gratis hotdog og sodavand hvis jeg oprettet mig som ny bruger
Det gjorde jeg så og så var der ikke noget og kundeservice kunne ikke hjælpe
Så lad være med at blive bruger, de snyder bare

Antwort von Q8 Danmark A/S
Ekstremt sur medarbejder hos Q8 usserød kongevej.
Medarbejder taler grimt til kunderne. Ikke just det man har brug for på en trist regnvejrsdag. Virkelig dårlig kundeservice. Tank hellere hos Shell eller Statoil.

Antwort von Q8 Danmark A/S
Altid kedelig og sur modtagelse
Jeg tror jeres butiks bestyrer på Q8 i Tørring skal finde sig et nyt job. Jeg kommer der jævnlig og hun er altid at finde med en meget sur tone og kedelig attitude.
Sidst oplevet at hun skulle finde en pakke til mig hvor jeg oplyser de sidste 4 tal og hun med kedelig attitude og prusten siger “ja den pakker har jeg ikke” - kigger op som om jeg er dum. Og så ser hun pludselig at de hende selv der har skrevet forkert. Får man et “ej det må du virkelig undskyld” nej for den da. Det kan godt tænkes at hun ikke selv mener det som det modtages men når det er en generel ting bør Q8 måske tænke lidt mere på at have smilende og serviceminded personale og ikke mindst ledere på deres stationer.

Det fungere bare ikke
Man får en måned gratis, men det fungere bare ikke. Jeg har haft det 3 måneder og fået vasket 5 gange totalt! Har prøvet flere gange, men føler altid der er et eller andet galt med vaskehallen. Sidste gang var idag hvor den pludselig var under renovering. Jeg ringede til kundeservice og opsagde. Det er lidt umuligt at bevise den ikke virker fordi den ikke registrere et besøg. Samtidig var der ikke noget forsøg på at afhjælpe. Det værste er man ikke kan tjekke om de er under renovation igennem appen så det er bare kører derud og spilde sin tid. Det eneste positive er kundeservice altid er tilgængelige på telefon, men de kan jo ikke vaske bilen for mig. Så måtte opsige med en måned varsel. Hvis hun damen havde tilbudt en måneds gratis havde vi givet det er forsøg, men hendes svar var "Hvad vil du have jeg gør? skal jeg opsige eller vil du blive måneden ud og se det an".

Q8 kampagnescam
Q8 kører en kampagne med følgende. Få en gratis fransk hotdog og en squash sodavand når man opretter sig i appen.
Nu har jeg over nogle dage været forbi et par stykker som referer til et skilt hvor der står at der kun uddeles 15 stk. om dagen.
Det sjove her er jeg 2. gang kommer 09:20 nogle dage efter til en ny Q8 “Hvor der allerede er uddelt 15”. Og endnu bedre, med 7-8 færdiggrillet pølser på varmepladen.
Udover at det ikke nævnes i reklamen at der er maks 15 stk. per “butik” så det da noget man skal have planlægge når man laver sådan en kampagne.
Det er bare sådan noget der gør, at jeg aldrig kommer til at tanke på Q8 igen, og kan da umuligt være den eneste der synes det er helt hen i vejret.
Der er både taget billeder af det her såkaldte skilt + beholdning og steder. Det er lige før det burde sendes til ombudsmanden, fordi det må da være på kanten med markedsføringsloven tænker jeg.
Og ja jeg må have meget tid i dag, men det er sådan nogle små ting der irriterer mig som jeg ikke kan lade vær’ med at reagere på. Udover at jeg spilder tid på at kører forbi en Q8 for at indløse fremfor en anden tankstation, så skal jeg også bruge tid på at få slettet min bruger fra appen.

Antwort von Q8 Danmark A/S
Var i jeres Skive afdeling idag
Var i jeres Skive afdeling idag, for at hente en sandwich og Pepsi Max (gennem app)
Jeg spørger ekspedienten om jeg må tage en alm Pepsi instedetfor Max som medfølger men nej det må jeg ikke(drikker ikke Max) dog står der så på skiltet det faktisk er en Max lime der medfølger(som til nøds kan drikkes) men det må jeg ikke bytte den til for nu har han fået en Max registret ud af systemet
Mangel på service må man sige når han så endda udlevere en der ikke er med i kampagnen alligevel
Opdatering
Syntes ellers jeg gjorde det ret klart, han ville ikke udlevere en Pepsi Max lemon som kampagnen var, men sagde jeg skulle tage en Max som jeg absolut ikke drikker

Q 8 Kundeservice = ingen hjælp
Q 8 Kundeservice = ingen hjælp

Defekt vaskehal på Q8 i Gladsaxe
Defekt vaskehal på Q8 i Gladsaxe.
Jeg oplevede ved en vask at den højre børste ikke drejede rundt.
Den trak bare hen af siden på bilen.
Trods det at børsterne ikke drejede rundt, men blot hang slapt ned, så kom “tromlen” alligevel så tæt på siden af bilen at den slog sidespejlet ind.
Aktivering af nødstop fungerede ikke (et vedholdende dyt i 3-5 sekunder).
Så jeg kunne bare sidde i bilen og se tromlen/børsten trække hen ad siden på bilen.
Efterfølgende skadesanmeldelse er nu 4 mdr senere (selvfølgelig) blevet afvist med argumentet at man i vaskehallen “bruger børster af et blødt materiale der ikke kan ridse”.
Jeg har efterfølgende haft bilen hos en detailer med dedikeret belysning så ridser er nemmere at se og han kunne sagtens spotte ridser.
Ja han fandt faktisk også “rotatoriske” ridser på begge sider af bilen passende med børsterne på “hjulvaskeren”.
De sad så på bagdørene så vaskehallen har åbenbart ikke kunne identificere hjulkassen korrekt.
Om det har været ved selvsamme vask eller en tidligere (samme sted) skal jeg lade være usagt.
Men faktum er at deres børster kan ridse, men går noget galt så vil det være en afvisning og et standardsvar man får.
Så aldrig mere Q8 vaskehal (eller vaskehal generelt), men jeg kommer også til at styre udenom Q8 i andre henseender.
Og erstatningsvasken jeg fik som kompensation på dagen kommer jeg sjovt nok heller ikke til at benytte.
Tilføjelse som svar på Q8’s svar:
Sagen er gået igennem mit forsikringsselskab og jeres forsikringsselskab har afvist kravet sikkert med nogenlunde samme formulering som I skriver her.
Der er medsendte videodokumentation optaget inde fra bilen som klart viser at børsterne ikke kører rundt.
Desværre er der ikke lyd på videoen (vist et følge af at iPhone er koblet til CarPlay imens der filmes), så man kan ikke høre mit langtrukne dyt som absolut ikke stopper vaskehallen.
Det kan meget vel være at softech børster i sig selv ikke ridser, men når teknikken fejler og den “store luftige pølse” af børster pludselig har børsterne hængende slapt ned men “pølsen” alligevel trykkes ind imod bilen med en sådan kraft at spejlet kan slåes ind så må der jo være nogle sensorer der har fejlet og dermed er bilen blevet udsat for noget der ikke er tiltænkt.
Det samme med hjulbørsterne formår at gå ind og børste på bagdøren istedet på hjulet.
Er hjulbørsterne også af softtech?
Jeg tænker presset fra børsterne tiltænkt hjulene er noget større og dermed “nemt” kan medføre ridser når sensorer fejler og derfor børster direkte ind på bildøren istedet for hjulet.
Softtech eller ej.
Og hvad nytte har et nødstop hvis det ikke fungerer?
Og når I så blot afviser efterfølgende med “generelle udtalelser” istedet for at forholde jer til at jeres udstyr ikke fungerede efter hensigten, hvad kan man så bruge det til?

Virkelig hjælpsom betjening
Jeg havde lejet en bil der skulle tankes op inden aflevering. Betjeningen på tanken i Charlottenlund kunne ikke være bedre. Jeg gik i butikken og betalte 100 kr på forhånd. Jeg er ikke vant til at tanke bil, så jeg gik bare ud af butikken, og forventede jeg kunne tanke. Han kom løbende efter mig med en bon og overtog tankningen for mig. Han gjorde min dag bedre. God og hjælpsom service.

Føj et klamt toilet på Q8 mørkhøjvej
Føj et klamt toilet på Q8 mørkhøjvej. Ingen sæbe, intet papir at tørre hænderne i, man kan ikke skylde ud i toilettet og det var så ulækkert. 🤮

Antwort von Q8 Danmark A/S
I strid med loven og dårlig kundeservice
I forbindelse med et møde, besøger jeg Q8 på Dynamovej 2 i Søborg for at få vasket min bil.
Jeg kører bilen ind og vaskemaskinen fejler inden den overhovedet er startet. Jeg går ind i butikken for at få det løst, men hjælpen er ikke stor.
Jeg forsøger da at komme ind i min bil, så jeg kan bakke ud, men maskinen er stoppet ud for min førerdør, så jeg ikke kan komme ind i bilen.
Efter yderligere en henvendelse i butikken, får de flyttet maskinen og åbnet udkørselsporten.
Jeg beder om pengene tilbage, da jeg ikke har fået det jeg har betalt for, men de oplyser mig om at de kun kan give mig et værdikort på vasken.
Jeg forklare at jeg ikke bor i nærheden og det derfor ikke fungerer for mig, men de står fast.
Jeg oplyser dem om at jeg mener at det er i strid med købeloven, ikke at returnere mine penge for en varer jeg slet ikke har modtaget. Lige lidt hjælper det.
Jeg må gå med en værdiløs værdi kupon og smagen af ekstrem dårlig kundeservice fra Q8 side.
Nu overvejer jeg at melde sagen til forbrugerombudsmanden da man selvfølgelig skal opføre sig ordentligt som virksomhed.

Antwort von Q8 Danmark A/S
De havde et tilbud om gratis sandwich…
De havde et tilbud om gratis sandwich og sodavand. Men manden i butikken på Mariagervej i Randers, mente vi havde været der før som, mig og de andre IKKE har.

ritter sport nougat
Den mest solgt ritter sport nougat vil q8 ikke slæde mere det er nåde af en retning forretning model

Antwort von Q8 Danmark A/S
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.