Q8 Danmark A/S Bewertungen 520

TrustScore 1.5 von 5

1,6

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Q8 Storegade i Esbjerg - Har fjernet skiltet som lyder >højt musik ikke er tilladt< på deres vaske pladser HVORFOR ? < Det er ikke alle som synes det er behageligt med det physiske tortur... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Nets var nede — fair nok. Men at true med politi over 5 kr., fordi jeg havde spist noget af en vare, jeg stod klar til at betale for, er helt absurd. Medarbejderen var ekstremt aggressiv og stres... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Sødeste ældre herre som jeg fik en fantastisk service af i jeres butik på Frederiksborgvej - Hørsholm. Han fik virkelig spredt godt humør omkring sig, og var utrolig hjælpsom. De andre medarbejder jeg... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Købte nogle pølsehorn ved Vestre Landevej 78 i Varde, hende som arbejdede der brugte intet til at tage maden med (ingen tang eller handsker), bare sine beskidte fingre som hun havde lige brugt på kass... Mehr ansehen

1. Tankstelle

Vom Unternehmen geschrieben

Q8 har 109 servicestationer i Danmark, som alle er klar til at hurtigt og smidigt hjælpe dig videre imod din destination et sted i Danmark. Hos Q8 tilbyder vi alt du behøver til et stop på farten. Vi har bl.a. lækre frisksmurte sandwiches til at stille sulten, kolde drikke til tørsten og lidt sødt til den søde tand. Vi er også stolte ovre at kunne tilbyde en fantastisk kaffeoplevelse med vores Starbucks on the go maskiner, hvor du kan få din Starbucks kaffe helt som du ønsker det. Vi har også alt det nødvendige til bilen når du er på farten. Udover at tanke bilen op, kan du f.eks. også finde nye vinduesviskere, nye pærer til billygterne og olie til motoren. Hvis det driller med at checke olie eller skifte vinduesviskere, så tilbyder vi Servicehjælp den 1. torsdag i hver måned, hvor vores dygtige medarbejdere gratis hjælper dig med at skifte vinduesviskerne eller checke olien. Hos Q8 forstår vi hvordan det er at være på farten, og vi står altid klar med et smil og god service til at hjælpe dig videre på farten, for hos Q8 er hver dag en rejse.

1,6

1 Stern

Hat 97 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 1 Monat

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

I strid med loven og dårlig kundeservice

I forbindelse med et møde, besøger jeg Q8 på Dynamovej 2 i Søborg for at få vasket min bil.

Jeg kører bilen ind og vaskemaskinen fejler inden den overhovedet er startet. Jeg går ind i butikken for at få det løst, men hjælpen er ikke stor.
Jeg forsøger da at komme ind i min bil, så jeg kan bakke ud, men maskinen er stoppet ud for min førerdør, så jeg ikke kan komme ind i bilen.
Efter yderligere en henvendelse i butikken, får de flyttet maskinen og åbnet udkørselsporten.

Jeg beder om pengene tilbage, da jeg ikke har fået det jeg har betalt for, men de oplyser mig om at de kun kan give mig et værdikort på vasken.
Jeg forklare at jeg ikke bor i nærheden og det derfor ikke fungerer for mig, men de står fast.
Jeg oplyser dem om at jeg mener at det er i strid med købeloven, ikke at returnere mine penge for en varer jeg slet ikke har modtaget. Lige lidt hjælper det.

Jeg må gå med en værdiløs værdi kupon og smagen af ekstrem dårlig kundeservice fra Q8 side.
Nu overvejer jeg at melde sagen til forbrugerombudsmanden da man selvfølgelig skal opføre sig ordentligt som virksomhed.

15. Mai 2025

Hej Kim,

Tak for din feedback.

Jeg beklager din oplevelse med vores bilvask på Dynamovej – det er naturligvis ikke tilfredsstillende, og jeg forstår din frustration.

Du har selvfølgelig ret til at få beløbet refunderet, når ydelsen ikke er leveret. Du kan sende os de relevante oplysninger via kontaktformularen på vores hjemmeside: https://www.q8.dk/q8-kundeservice/#/ via "Skriv til os", så sørger vi for at behandle tilbagebetalingen hurtigst muligt.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

De havde et tilbud om gratis sandwich…

De havde et tilbud om gratis sandwich og sodavand. Men manden i butikken på Mariagervej i Randers, mente vi havde været der før som, mig og de andre IKKE har.

15. Mai 2025

Hej Emil,

Jeg beklager, hvis du har haft en utilfredsstillende oplevelse på vores Q8 station.
Du er velkommen til at kontakte os på https://www.q8.dk/q8-kundeservice/#/ via "Skriv til os", så vi kan undersøge sagen nærmere.

ritter sport nougat

Den mest solgt ritter sport nougat vil q8 ikke slæde mere det er nåde af en retning forretning model

9. Mai 2025

Hej Palle,

Jeg forstår godt din ærgrelse – Vores sortiment tilpasses løbende, og nogle produkter udgår desværre for at gøre plads til nye.

Jeg tager naturligvis din feedback med videre og sætter pris på, at du deler din oplevelse med os.

Dear Q8

Dear Q8
Kan du bringe gulerodskagen tilbage?

9. Mai 2025

Hej Ahmed,

Vi skifter løbende udvalget på vores stationer for at tilbyde nye og spændende produkter, og derfor kan enkelte varer udgå fra tid til anden.

Jeg håber, du finder en ny favorit blandt vores nuværende udvalg.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Har nu afprøvet Jeres nye fastfood…

Har nu afprøvet Jeres nye fastfood tiltag hos Q8 Halskov et par gange og må konstatere at Monarch's efterfølger med sikkerhed er fundet.
Skyhøje priser og kvaliteten helt i bund.
75 kr for en såkaldt cheeseburger der smager af og ligner en klump våd pap.
I reklamere med at maden er frisk lavet, (der burde stå frisk samlet)
Et meget, meget ungdomeligt og uengageret personale, piner den aller sidste rest af menneskeføde ud af produktet under tilberedningen, så det ender med at måtte betegnes som kemisk affald.
Det er sørgeligt, så lidt kvalitet der er tilbage hos div spisesteder, langs de danske motorveje

23. April 2025

Hej Flemming
Tak for din ærlige feedback.
Vi er kede af at høre, at din oplevelse hos Q8 Halskov ikke har levet op til forventningerne.
Vi tager både kritik af madkvalitet, pris og service meget seriøst, og din tilbagemelding bliver videregivet til rette vedkommende.
Du er meget velkommen til at kontakte os på https://www.q8.dk/q8-kundeservice/#/ via "Skriv til os", hvis du vil uddybe din oplevelse.

Elendig Q8

Q8 Langhaven i Gl. Holte:
Jeg har desværre haft en rigtig ærgerlig oplevelse. En af deres vaskeanlæg har lavet en markant ridse og bule i min bil. Skaden opstod tydeligt under vasken – bilen var fejlfri, da jeg kørte ind, men med tydelige mærker, da jeg kom ud. Q8 nægter desværre at tage ansvar, selvom skaden er sket i deres anlæg. Jeg har heldigvis fuld forsikring, der dækker, men min retfærdighedssans er virkelig blevet ramt. Jeg kan ikke fremvise et "før"-billede – men de kan heller ikke dokumentere, at skaden *ikke* skete hos dem. Det føles bare helt forkert.

15. Februar 2025

Hej Rasmus,

Jeg er ked af at høre om din oplevelse i forbindelse med bilvask på Q8 Langhaven i Nærum.

Jeg beklager, at du har haft en situation, der har givet anledning til utilfredshed.

Toiletterne på motorvejstankstation v

Toiletterne på motorvejstankstation v. Låsby retning Silkeborg. Utrolig ulækre toiletter- afføring op ad kanter, blod på gulv, ødelagte “skylleknapper”, fyldte skraldespande og beskidte gulve.

4. April 2025

Hej Inger,

Jeg beklager meget de forhold, du har oplevet. Det er langt fra vores standard, og din feedback er straks givet videre til den ansvarlige afdeling, så der kan blive fulgt op hurtigst muligt.

Husk, at du altid kan kontakte os direkte med henvendelser som disse, så vi kan tage affære med det samme.

Bramdrupdam

Bramdrupdam :

Jeg har jævnligt kommet på denne tankstationen, og bliver hver gang mødt af en mandlig medarbejder der har den grimmeste og mest modbydelige kundeservice.
Plejer ikke at være sart, men han er desværre skyld i jeg heller køre et andet sted og tanker/handler.
Dertil mangler der så meget trådløs ved standerne ..

4. April 2025

Hej Annie,

Jeg beklager, at dit besøg på vores Q8 station i Bramdrupdam har givet dig en dårlig oplevelse – det er naturligvis ikke det indtryk, vi ønsker at efterlade.

Vi tager din feedback til os og har givet den videre til den relevante afdeling.

Brød Q8 Vojens

Brød
Scones og chokolade boller
En del gange oplevet at brødet er så hårdt at man kan smide det direkte ud
Vis man ramte nogen med
Dem ville det gi ekstrem hovedpine evt flænger

Simpelthen alt alt for ringe
Kvalitet
Der bliver overhovedet ikke tjekket op på kvaliteten
Af det brød
Scones og boller
Simpelthen til grin at det ikke er spis bart
De unge er komplet ligeglad
Med
Kvaliteten
Hold jer langt væk fra deres bageri
Man kan risikere og knække tænderne

Lokale Q8 Vojens
Svaret vil naturligvis være fra jeres side
Det beklager vi og det er ikke mening med kvaliteten og produktet
FIS I EN HORN LYGYE

30. März 2025

Hej Michal,

Jeg er ked af at høre om din oplevelse med vores brød, scones og chokoladeboller. Vi tager din feedback til os og vil følge op på kvaliteten for at sikre, at dette ikke sker igen.

Hvis du har mulighed for det, må du meget gerne i fremtiden kontakte os direkte eller henvende dig i butikken, så vi kan få mere information og finde en løsning. Vi sætter pris på din ærlige feedback og håber, at vi kan give dig en bedre oplevelse fremover.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Skånsom og effektiv vask i Ballerup?

Skånsom og effektiv vask i Ballerup?

NEJ! Vasken foregik med buller og brag, så jeg frygtede for, at bilen blev beskadiget.
De slidte og voldsomme koste rev og flåede i bilen, og især gik det ud over spejlene, men tilsyneladende overlevede de.
Blev bilen så ren? NEJ!
Skørter, front og bagende var stadigvæk beskidte, så jeg måtte bruge tid på at efter vaske bilen herhjemme, for det er der ikke plads til på stedet.

Og til Olivia: Skån mig for dine copy-paste svar!

Q8 Vestbuen 159.

21. März 2025

Hej Ole,

Tak for din feedback.
Jeg er ked af at høre, at din oplevelse med bilvasken i Ballerup ikke levede op til dine forventninger.
Hvis ikke vasken er/var tilfredsstillende, er du altid velkommen til at kontakte os enten på https://www.q8.dk/q8-kundeservice/#/ via "Skriv til os" eller på tlf. 7024 2424, så vi kan finde en løsning.

Husk, at vi sidder klar til at hjælpe hele døgnet.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

dårligere kundeservice skal man lede længe efter

Jeg har været forbi en af deres bilvaske og endte med at få smadret mit sidespejl laver en skadesanmeldelse men får den afvist på grund af at min sidespejle ikke er slået ind Jeg har en gammel Opel Corsa fra 98 og på den model Kan man ikke slå sidespejlene ind og ringer til mit eget forsikringsselskab for at spørge hvordan jeg skal forholde mig og får bare at vide Held og lykke da i stort set afviser alle sager Hold jer langt væk fra deres vaskehaller hvis i godt kan lide jeres bil

18. März 2025

Hej Mathias,

Vi beklager at høre om din oplevelse i vores vaskehal. Vi forstår din frustration, men vi gør opmærksom på, at der ved vaskehallen er skiltning, der informerer om, at der ikke ydes erstatning for blandt andet sidespejle.

Vi anbefaler altid, at kunder følger de anvisninger, der er givet ved vaskehallen, for at minimere risikoen for skader.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Elendig service efter vaskeskade Dyrt…

Elendig service efter vaskeskade Dyrt for mig Så vask din bil selv

9. Februar 2025

Hej Anette,

Vi er kede af at høre, at du har haft en dårlig oplevelse i forbindelse med en vaskeskade - vi tager din feedback til os.
Hvis du har yderligere behov eller spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på https://www.q8.dk/q8-kundeservice/#/ via "Skriv til os".

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Usædvanlig dårlig kundeservice og mangel på ansvar

Under tankningen af min bil ved Q8 i Brønderslev var der en utæthed ved håndtaget på tankpistolen, hvilket medførte, at diesel dryppede ned af skærmen på min bil og desværre også på min sko. Jeg stoppede tankningen og henvendte mig til den ansatte i butikken for at informere om fejlen. Jeg fik dog blot at vide, at det var træls, og blev ikke mødt med nogen form for hjælp eller interesse i at undersøge problemet nærmere.

Jeg kontaktede derfor kundeservice, hvor jeg blev mødt af en behjælpelig og forstående medarbejder, der guidede mig videre til at kontakte skadeafdelingen.

Jeg skriver derfor til skadeafdelingen, efter at jeg uden held har forsøgt at fjerne dieselpletten fra min sko. Jeg beskriver hændelsen og vedhæfter et billede af min sko. Responsen fra skadeafdelingen er blot, at de ikke har kunnet konstatere nogen utæthed og konkluderer, derfor, at dryppet må stamme fra pistolhovedet.

Jeg kontakter dem igen, da denne konklusion er både forkert og fysisk umulig. Jeg forklarer endnu en gang, at tankpistolen har siddet i tanken på min bil under hændelsen, og derfor kan dryppet ikke stamme fra pistolhovedet.

Jeg får ingen svar og kontakter derfor kundeservice, som beder mig om at sende mailen igen. Da jeg stadig ikke modtager svar, henvender jeg mig endnu en gang til kundeservice, som kontakter skadeafdelingen for at få et svar.

Efter ni hverdage modtager jeg endelig et svar, hvor de skriver:
 “Når man tager pistolen ud af bilen og sætter den tilbage i terminalen, kan det ske, at der kommer dryp fra pistolen. Dette er ikke usædvanligt...”

Dette svar forholder sig endnu en gang ikke til min beskrivelse af hændelsen – nemlig at dryppene opstod UNDER tankningen, hvor pistolen var i tanken på min bil. Min henvendelse bliver endnu en gang ikke taget alvorligt, og jeg beder derfor om at komme i kontakt med chefen.

Jeg forklarer her situationen endnu en gang og beder dem om at tjekke deres overvågning, hvor det kan ses, at jeg er nødt til at tørre diesel af skærmen på min bil. Chefen lover at undersøge sagen. Efter fire hverdage uden respons, må jeg endnu en gang kontakte kundeservice og bede dem rykke for et svar. Da jeg endelig får kontakt, anerkender chefen, at hun kan se på overvågningen, at jeg tørrer bilen af. Da hun ikke kan se, at jeg kigger ned på min sko eller ser dryp på jorden, nægter hun at anderende, at der har været en fejl på deres produkt, som har ødelagt min sko. Hun anser det desuden som irrelevant, at jeg har informeret butikken om fejlen og chefen fortæller blot, at sagen er lukket.

Q8 konkluderer, at jeg selv er skyld i skaden på min sko. Jeg konkluderer, at Q8 ikke tager ansvar for deres fejl og at de leverer Danmarks dårligste kundeservice.

18. März 2025

Hej Lina,

Mange tak for din henvendelse.

Vi er kede af at høre, at din oplevelse med Q8 ikke har levet op til dine forventninger. Vores kunder er af allerstørste betydning for os, og vi bestræber os altid på at levere den bedst mulige service. Derfor værdsætter vi din feedback, da den giver os en værdifuld mulighed for at forbedre os.

Vi tager din oplevelse til os og vil videregive din feedback internt, så vi kan arbejde på at optimere vores service fremover.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg får min vinduesvisker knækket fra…

Jeg får min vinduesvisker knækket fra armen i vaskehallen, og får afvist min sag, da de påstår at det er pga. at jeg ikke har bruge pose!
hvad f. skulle en pose beskytte når den knækker det fra armen!
har tanket og vasket biler hos Q8 siden 2005 og det SLUT med det tak!

27. Februar 2025

Hej Ercan,

Jeg beklager din oplevelse og forstår din frustration. Vores retningslinjer for brug af viskeposer er for at minimere risikoen for skader i vaskehallen. På vaskeinstruktionerne ved vaskehallen fremgår det, at vi desværre ikke dækker skader på blandt andet vinduesviskere.

Hvis du har yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på https://www.q8.dk/q8-kundeservice/#/ via "Skriv til os".

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg ønskede at støvsuge vores bil ved…

Jeg ønskede at støvsuge vores bil ved Q8 i Skanderborg. Jeg købte en pollet til støvsugeren, som jeg før har gjort. Der var stort set ikke sug i støvsugeren, og jeg gik ind i butikken for at fortalte venligt, at der var behov for eftersyn af støvsugeren. Så fik jeg meldingen, at det vidste ekspedienten godt, og den havde været fejlmeldt i flere dage uden at tilbyde, at jeg kunne få de 10 kr. jeg havde givet for polletten tilbage. Så spørger jeg:
HVOR ER TROVÆRDIGHEDEN, ANSTÆNDIGHEDEN OG ALMINDELIG KUNDEPLEJE VED DENNE TANKSTATION: Q8 SKANDERBORG?

12. März 2025

Hej Peder,

Tak for din henvendelse. Jeg beklager, at støvsugeren ikke fungerede, og at du ikke blev tilbudt en kompensation. Vi tager din feedback videre til stationen.

Du er velkommen til at kontakte os på https://www.q8.dk/q8-kundeservice/#/ via "Skriv til os" med henblik på refundering af støvsugerpoletten.

Dårlig kundeservice!!!

Nu har jeg haft tank kort ved q8 i nogle måneder, men der er simpelthen noget som er godt træls og jeres kundeservice er slet ikke hjælpsomme!

Når I stander løber tør for benzin kan samme tankstation ikke bruges for så bliver kortet afvist selvom man både stadig har tankninger den dag samt ikke har brugt ens Max beløb for faktureringsperioden, prøver så en anden tank stadig afvise.
Ringer ind til jer og for afvise det er fordi de penge i trak første bankdag i måneden ikke var bogført i jeres system i nu så derfor kunne jeg ikke tanke så fedt kun at kunne få 0,1 L på bilen og blive strandet i en anden by grundet i ikke bare kunne åbne det op igen selvom jeg kun havde brugt 1400 ud af 3000 i den pågældende fakturerings periode!

Hold jer fra dem de hjælper slet ikke når deres system ikke virker og man har betalt sidste måned.

Hilsen den der fanget i en anden by til deres system gider lade mig tanke igen!

8. März 2025

Hej Vibeke,

Tak for din feedback. Jeg beklager den frustration, du har oplevet med dit Q8-kort.

Når vi trækker beløbet via pbs den første bankdag i måneden, bliver det først bogført i vores system efter 7 hverdage. Dette skyldes, at kunder har mulighed for at trække betalingen tilbage i denne periode. Vi forstår godt, at det kan være frustrerende, når det påvirker din mulighed for at tanke.

Jeg vil også gerne understrege, at hvis man har ramt sit kreditmaksimum, har vi desværre ikke mulighed for at åbne kortet, medmindre det har været forbi vores kreditafdeling. Vores kundeservice har derfor gjort alt, hvad de kunne for at hjælpe i den givne situation.

Vi er glade for, at du bruger vores Q8-kort og er afhængig af det i din hverdag. Husk dog, at du også har mulighed for at benytte andre betalingskort på vores stationer, hvis du skulle opleve udfordringer med dit Q8-kort.

Hvis du har yderligere spørgsmål eller brug for hjælp, er du velkommen til at kontakte os.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Virkeligt dårlig service og mangle på…

Virkelig dårlig service og mangel på at indrømme, at de har lavet fejl. De mener ikke selv, at de trænger til et kursus i kundeservice, men det ser da kraftigt sådan ud, når man kigger på anmeldelserne her... Det var kreditafdelingen, som var hårdnakket...

5. März 2025

Hej Bent,

Jeg beklager, at du har haft en dårlig oplevelse. Vi bestræber os altid på at yde god service, men vi står selvfølgelig ved vores vurderinger og procedurer. Hvis du har en konkret sag, du ønsker genvurderet, er du velkommen til at kontakte os på https://www.q8.dk/q8-kundeservice/#/ via "Skriv til os".

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ringkøbing q8 bilvask,hold jer væk…

Ringkøbing q8 bilvask,hold jer væk derfra hvis i vil undgå ridser i jeres bil,jeg har haft vaske abonnement der,og efter bare 3 vaske er der kommet mange ridser i min bil,deres vask er ik up to dage,jeg har haft den dyreste på abonnement,problemet er at der bare kommer et lag skum på bilen først,og så går børsterne igang!!flere andre q8 stationer bla i Kolding,har ny bilvask,hvor bilen først bliver højtrykspulet,så sand og andet møg er væk når selve vasken starter,så q8,se og bliv up 2 date med andre stationer,istedet for nogle af jeres gamle vaskehaller

1. März 2025

Hej Martin,

Jeg beklager, at vores vaskehal i Ringkøbing ikke har levet op til dine forventninger. Vi undersøger løbende muligheder for at forbedre vores vaskehaller og vil tage din feedback med i den proces.

Husk at du altid kan kontakte os på https://www.q8.dk/q8-kundeservice/#/ via "Skriv til os" eller på tlf. 8020 8888, hvis du har udfordringer eller andre behov - så sidder vi klar til at hjælpe.

Forældet

Ingen trådløs betaling ved anlægget og ingen mulighed for at ‘fylde tanken op’ ved betaling i butikken. Vi lever i 2025.

1. März 2025

Hej Sigurt,

Vi forstår din frustration og arbejder på at implementere trådløs betaling ved alle vores betalingsterminaler på vores stationer. Tak for din tålmodighed – vi ser frem til snart at tilbyde en bedre løsning.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Stort vegansk udvalg

Er så fan af alle de lækre veganske muligheder i sælger chilli pølsehorne, elsker dem! Og så har I altid manitu på hyllen 🙏

24. Februar 2025

Hej Frederikke,

Hvor er det dejligt at høre! Vi er så glade for, at du er fan af vores veganske udvalg - tak for din støtte, vi glæder os allerede til at byde dig velkommen igen!

Q8/Olivia

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr