Locatie Alkmaar, het personeel aan de helpdesk is niet van het helpen maar moeilijker maken. Gisteren product gekocht waarvan korting(20% met praxis pas) niet af was gehaald. Vandaag teruggegaan met... Mehr ansehen
Een verhuizing op komst. Veel artikelen werden aangeschaft bij Praxis Assen en Wolvega. Na een wand met vliesbehang te hebben gedaan, bleken er lange verticale strepen van plafond tot plint zijkanten... Mehr ansehen
Specifiek bij Praxis bestel wegens snelle levertermijn van 7 a 12 werkdagen. Na 20 werkdagen nog altijd niks ontvangen. Bij telefonisch contact schuiven ze het makkelijk af op de leverancier en transp... Mehr ansehen
Ik heb vandaag in de winkel in Nieuwegein een 'central park' tuinkussenkist gekocht. Thuis blijkt niet alleen de verpakking eerder open geweest te zijn; het product is zichtbaar opgelapt (o.a. zwarte... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Praxis bouwmarkten, voor al uw klussen in en om het huis. Klik hier voor de acties van deze week!
Niederlande
- www.praxis.nl
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Slechte verf
Heb al veel geferft. Dit is de slechtste van alles. Vijf lagen en nog een verschil! 50 vierkant meter, en emmer van 190 vierkante meter, nog niet goed, levis gaan halen en eindelijk is het goed. Nooit meer sencys voor mij.
Personeel Praxis Rotterdam
Wij komen zojuist van de Praxis Rotterdam vandaan. Wij waren vergeten dat de karretjes buitenstaan en hebben een aantal rijdende mandjes gepakt. Het was niet makkelijk maar oké. Wij hebben voor ruim 300 euro aan planten meegenomen naar de kassa. Is het niet mogelijk om de mandjes mee te nemen naar de parkeerplaats. Ik geef duidelijk aan, dat ik de mandjes terug breng. Vraag de mw aan de kassa aan haar collega ( achter een balie ) of alsnog de mandjes meegenomen kunnen worden ( het was echt te veel om zo mee te nemen) Wordt er nijdig vanachter de balie gesnauwd NEE!!! Wij waren zo verbaasd dat ik alles op de lopende band hebben laten staan. Zo ga je niet met je klanten om ! Komen wij op de parkeerplaats staan daar rijdende winkelmandjes 🤬🤬🤬🤬 Wat een onbeschoft personeel . Het is nu de laatste keer dat ik daar geweest ben . Ik ga van de week wel naar een tuincentrum.
Bij Praxis staat een groot bord met 20 % korting.
Bij Praxis staat een groot bord voor de deur 20% korting op alle artikelen. Helemaal onderaan blijkt in kleine letters te staan( leesbril opzetten):
"Uitgezonderd zijn artikelen met een vaste prijs."
Het blijkt,dat het bijna alle artikelen zijn, die ook in de Praxis app geen korting geven .
Dus je wordt behoorlijk belazerd.
Kom aan met mijn rollator neem ook een…
Kom aan met mijn rollator neem ook een mandje met wieltjes. Even wat hout laten zagen. Kom aan bij kassa .... en mandje mag ik niet even meenemen naar de auto.
Personeel helpt niet dus ben ik maar een keer of 5 op en neer gereden met me karretje. Dank mensen van de praxis voor geen helpende hand uit te steken.
Online product besteld
Online product besteld, 10 zweeds rabatdelen, volgens winkelvoorrraad nog 23 planken in voorraad doch werd een uur later gebeld dat de voorraad 0 was, dus foute informatie op Praxis.nl.
Wat mij betreft geen Praxis meer
Maandag besteld
Maandag besteld
En zou woensdag geleverd worden thuis
Was opeens niet haalbaar en wordt een gedeelte donderdag naar servicepunt gebracht en vrijdag wordt mogelijk 2de deel thuis geleverd
Ik zal hier noit meer iets lsten bezorgen door praxis
En waarom niet gewoon bij hun in de winkel kunnen ophallen
Dat scheelde een hoop ellende
BouwMarkten soms veel duurder.
Gisteren was ik opzoek naar sleutellabels.
Ik had gekeken bij Toolstation 10 stuk voor 1,90 euro.
Maar Delft had ze niet op voorraad.
Dus ik zie Praxis op mijn weg.
5 stuks voor 3,39 euro.
Kom ik s'avonds bij Dirk liggen er van Kinzo 9 labels in 1 verpakking voor 1 euro.
Een aanbieding, dat wel.
Deze zijn nog beter ook, je kan er meer op schrijven, erg handig.
Wat ik hier mee wil zeggen is dat ik mij soms afvraag wie de prijsstellig in de gatten houdt bij Praxis eb veel andere Bouwmarkten.
Het zit dan wel in een mooie verpakking maar die pleur ik toch altijd weg als ik het artikel gebruikt heb.
Achterlijke lokkertjes sturen via de…
Achterlijke lokkertjes sturen via de mail over wel 20% korting, heb je wat gevonden ( meubelplaat 250x80x`18 a'€30 en nogwat ,blijkt dat "vast lage prijs"te zijn en krijg je dus noppes ,overigens bij drie andere winkels dezelfde prijs voor hetzelfde artikel , dus welke korting aanbieding???
volgende keer maar naar een echte winkel !
Oplichting totaal geen keuzekorting is een fabel.
vorige weer deze mat de marbella grijs gekocht voor 19.99 zonder korting.
wil ik vandaag weer dezelfde mat kopen is hij met 20% keuzekorting voor de prijs van
Taaaadaaaaa 19.99
Oplichting is dit dus totaal geen korting gewoon wat schuiven met getalletjes.
Product lijkt totaal niet op afbeelding
De laminaat trend oak warm bruin besteld, die lijkt helemaal niet op de afbeelding van de website, maar eerder lichtgrijs/lichtbruin. Ivm recente bevalling kon ik niet naar de winkel, en ging ervan uit dat de foto ongeveer hetzelfde was, maar niet alleen was het veel lichter dan op de foto, het leek niet eens bruin.
Ik heb toen gebeld, en die meneer zei letterlijk: "Ja, dat komt omdat de foto op de website een foto van de laminaar is, en niet de laminaat in het echt." :-s. Helaas hebben de klussers de laminaat op mijn nieuwe adres in ontvangst genomen en meteen gelegd voordat ik het kon zien, maar ik kan wel janken. Heb echt maaaanden gezocht naar een donker bruine laminaat voor mijn nieuwe woning, ik was niet eens kieskeurig, als het maar donker was, dus ik ben zo teleurgesteld.
Behangafstomer gehuurd in Zeist
Behangafstomer gehuurd in Zeist. Was heel vies maar werd zo meegegeven. Moest aandringen om op het contract te krijgen dat hij al vies was dus ook niet schoon ingeleverd hoeft te worden. Bij water vullen viel de dop meteen in stukken dus onbruikbaar. Bij het inleveren veel gedoe om geld terug te krijgen. Ik moest het maar met Boels regelen. Uiteindelijk borg geheel terug gekregen en niets hoeven betalen maar niet van harte. Een vies kapot apparaat innemen is tot daar aan toe, maar hem gewoon weer meegeven is niet normaal.
Wat besteld bij Goedkoopgereedschap nl…
Wat besteld bij Goedkoopgereedschap nl die jullie als partner hebben.
Deze zaak levert al jaren niets en jullie werken hier aan mee
Vandaag was ik bij de Praxis rond…
Vandaag was ik bij de Praxis rond 20:47u ik wilde nog even kijken of ze bijv rozen verkochten ook, ik kon ze buiten niet vinden, binnen ook niet na wc bezoek ging ik weer naar mij auto toelopen en op de parkeerplaats zag ik een politie bus stu staan, heel vreemd want er was niks aan de hand! Vraag me af of Praxis de Politie gebeld hebben?
Weet wel dat dit zonder goede reden niet mag, dit valt onder gangstalking!
Ik ben al jaren vaste klant daar! Het schaadt de integriteit van als klant, en ik heb er geen goed woord voor over! Ik zal niet gauw meer iets kopen daar!Ik vindt het schofterig!
Praxis Nuenen verdient zelfs die ene…
Praxis Nuenen verdient zelfs die ene ster niet !
Wat een vreselijk onbekwaam personeel loopt hier rond, weten niks en kunnen niks. Ik had door de verbouwing spullen over die ik retour ging brengen, want ja dat mag binnen 30 dagen...
Sta daar met mijn spullen en kreeg te horen dat ze dááár geen tijd voor hadden hij had wel wat anders te doen ! Pardon ???? Ik zal het hier netjes houden, en dat hadden ze daar ook kunnen doen, uiteindelijk ook nog worden beschuldigd van diefstal waar veel klanten bij stonden. Echt ik wist niet wat ik hoorde. Stuur die kinderen terug naar school voor een les in respect en klantvriendelijkheid ....
Praxis vul je voorraad aan!
Vandaag bij de praxis in Amsterdam noord geweest.
Ik zocht een paar LED G4 lampjes. In het bewuste deel van de stelling waren, en ik lieg niet, 30stangen waar de lampjes op moeten hangen leeg! De overige stangen hing vaak dan nog een opengebroken doosje aan. Wat een armoedige toestand zeg. Vind je het gek dat de bouwmarkten steeds meer concurrentie krijgen van online winkels.
Duidelijkheid en eerlijk verkopen…
In de opruiming een hang toilet gekocht. Show model.nou prima toch. Scheelt weer.
Opgehaald. Kon er nog net stuk karton bij krijgen om hem alsnog heel thuis te krijgen.
Zit de schroefdraad en de vastdraaien moeren er niet bij!!!
Plaats dat ze dat in de winkel dan gewoon zeggen!!!! Maar ik koop een showmodel!!! Geen in compleet hangtoilet.
Erover gebeld maar kon het erbij kopen.......
Hired a dryer from them. Accused of theft.
Hired a dryer from them, Needed it longer so didnt return it at the desired time. With other building rental companies you just pay when you bring it back.
Got a call from a woman at praxis who said " DIEFSTAL" 3 times in a 2 minute conversation.
Will not use them again.
Praxis - a "cozy" building material store
Praxis is the closest hardware store to my house and since we have been doing a lot of renovation in the past year, we also visited it a lot of times. I really like the offer they have, the products are of good quality. It is true that some of them you can find cheaper in similar (German) stores. But Praxis is not a huge store, but a "cozy" one. We had no issue returning products and they have discounts every week on different product categories (with the Praxis App). All in all, I am a fan of Praxis
Hierbij aanbevolen !
War een kl . Bedrijf
War een kl .. bedrijf slechte service
Manager van niks straalt uit geen zin
Meeste art niet op voorraad
Meeste personeel slecht of niet te vinden
Op 2 enkele personeels leden na die wel fatsoen hebben
De rest waardeloos
Maar wat wil je de chef geeft zelf het slechte voorbeeld
Praxis breda alleen goed voor de korting rest moet je zelf uitzoeken
Schatkist is schijnbaar nog niet leeg
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.