Een erg slechte winkel , een hoop artikelen over datum ! Of de bak met afprijs artikelen , vragen prijs van bijna de artikelen in de winkel , onvriendelijk personeel ! Lege schappen ! Personeel is ne... Mehr ansehen
Wij hebben een paasbrunch gepland met familie. Eén van de ingrediënten is Jumbo’s labneh sinaasappel met basilicumolie. Dit ingrediënt wordt als “ nieuw” aangeboden in het assortiment van Jumbo.... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Ontdek alle aanbiedingen en het ruime assortiment van Jumbo! ✓ Laagste prijsgarantie ✓ Boodschappen thuisbezorgen ✓ Heerlijke recepten ✓ Handige Jumbo app
Rijksweg 15, 5462 CE, Veghel, Niederlande
- jumbo.com
Das haben sich andere Leute angesehen
Minder plantaardige producten
Zo jammer dat het vegan gebak uit het assortiment gaat vanaf dit weekend. De nieuwe eigenaar van Jumbo gaat niet met de tijd mee en het assortiment aan plantaardige producten wordt bij de Jumbo minder ipv meer. Nou ja, dan gaan we wel naar de concurrent. Jammer hoor. Een boel lactoseintolerante mensen, vegans, vegetariers, de dieren en het milieu die de Jumbo hiermee in de steek laat.
Gaat over de reclame,op de tv,wat een…
Gaat over de reclame,op de tv,wat een slappe reclame,van die snollebollekes,geef mij die ijzersterke reclames met Frank lammers maar.
Die waren zo leuk.
Jammer hoor dat hij het niet meer doet.
Een erg slechte winkel
in de winkel , onvriendelijk personeel ! Lege schappen ! Personeel is net uit de luiers ! Erg slechte winkel
Jezus
Jezus, wat een zeer slecht uitgevoerde reclame, met de opvolger🤮.Kies eens voor niet bekend, maar gewoon een nieuwkomer ipv een regio loser. Efin jullie producten zijn echt niet goed koop maar gewoon zwaar over de prijs🤔
Zeer slechte aardappelen
Heb 11-04-2026 aardappelen gekocht bij de Jumbo in Haarlem.
Deze waren zo slecht dat ik er toch maar mee ben teruggegaan. Alleen maar zwarte plekken.
Kreeg een nieuwe zak cadeau, met de mededeling dat de Jumbo sinds kort alles extra aan het controleren is, voordat het naar de schappen in de winkel gaat.
Dan zijn ze zeker niet eerst bij de A van aardappel begonnen, daar deze zak nog slechter bleek te zijn. Er is dan ook geen aardappel zonder zwarte plekken.
Schandalig, daar we een overschot aan aardappelen in Nederland hebben.
Ook hebben ze een onooglijke vorm en is de zak om aan zijn gewicht te komen gevuld met aardappelen zo groot als een knikker.
Jammer dat ik geen foto's kan uploaden!!
WAT EEN ROTZOOI!!!
Onbeleefd personeel
Onbeleefd personeel, brutaal en dreigend.
Zelfs na het erbij halen van leidinggevend personeel verbetert de situatie niet.
Absolute afrader, beter ergens anders boodschappen doen.
Deze slechte ervaringen heb ik in meerdere filialen opgedaan.
Ontbreken van spullen bij bestellingen
Elke keer als ik bestel ontbreekt er wat. Nu heb ik meer dan de helft van mijn bestelling niet gekregen. Ik bestel juist blikjes drinken ivm ziekte dat ik het niet kan dragen. Op de jumbo app hoor je niks. Op de WhatsApp reageren ze alleen wanneer ze zin hebben. Ben al bijna 2 werken verder en mijn verzoek wordt afgekeurd zonder reden. Ik ben veel geld kwijt en heb minder dan de helft van mijn boodschappen ontvangen. Laatste x dat ik besteld heb. Ook de avocados van jumbo altijd verrot met schimmel smaken zuur. Ben nu echt klaar!!!
Weer een waardeloze korting!
Leuk zou je denken, een korting namens HEMA bij Jumbo. Alleen alweer slechts geldig in een fysieke winkel. Niet handig wanneer je gehandicapt bent en alleen online boodschappen kunt doen. En als dit nu de eerste keer was ..
Ik had gisteren eigenmerk jumbo…
Ik had gisteren eigenmerk jumbo zalmsalade gekocht. De hele nacht het zuur gehad. Ik de verpakking nagelezen. Er zit dus totaal geen zalm in de salade, maar witvis. Ze verkopen troep. En misleiden de consument.
Ik koop al zeer lange tijd
Ik koop al zeer lange tijd. Flesjes duvel. Bij de jumbo. En ze laten mij daar. Statiegeld over. Afrekenen. Terwijl. Ik deze niet kan inleveren. Beetje vreemd. En dat loopt behoorlijk op als je er wekelijks. Koopt. Slechte zaak. Vind ik dit. En ik krijg. Als andwoord. Dat ze ze wel omruilen. Wat heb ik daaraan. ???
pistachetaart une horreur
Franchement, énorme déception avec le cake pistachetaart “altijd iets te vieren!” acheté chez Jumbo Oudenaarde.
Le gâteau est hyper pâteux, sans vrai goût de pistache, et beaucoup trop chargé en pâte à sucre… écœurant dès la première bouchée. La génoise est lourde, mal faite, rien n’est équilibré. Honnêtement, j’ai à peine goûté que ça m’a retourné l’estomac, j’ai tout jeté.
9€ complètement gaspillés. Grosse déception.
Never again.
Jumbo Foodmarket Goes valt door de Paasmand
Bij Jumbo Foodmarket Goes een Couscous maaltijd pakket gekocht en kipfilet stukjes bijgekocht volgens instructie. De tomaat in het pakket was zacht en geschilderd en de ui en paprika waren ook niet vers. Tenslotte zat er een stuk bot in de kipfilet. Maaltijd mislukt. Bah!!!!!!
Ik kan dus niet meer blindelings vertrouwen op de advertenties van Jumbo de zgn. “Klantentrekkertjes”.
Wij hebben een paasbrunch gepland met familie.
Groot is dan ook onze verbazing dat de Jumbo’s die wij hebben bezocht in Hengelo, geen van allen het product hebben/kennen.
Verbazing slaat dan ook om in ergernis als we hierdoor ook onze brunch moeten aanpassen.
Jumbo bedankt!!!!!!! (Maar niet heus).
Fijne paasdagen🐣
Kots
Kap met die reclame het is echt verschrikkelijk die idioot
En dan 20 seconden kots
Boodschappen online besteld 1 3e niet…
Boodschappen online besteld 1 3e niet gekregen . En dit is de eerste keer bestel vaker online , en was altijd goed. Maar nu echt bizar. En geld krijg je niet terug dus kassa
Jumbo Yoghurt Griekse Stijl Honing
Jumbo Yoghurt Griekse Stijl Honing.
niet kopen ...........
er zit geen honing in .
wel een heel klein beetje waterig vloeibaar iets wat smaakt naar honing
maar geen echte dikke honing ......
zoals ik gewent ben bij ah
mag goedkoper zijn bij jumbo
1,99 . maar dat betaal zelf ook .
omdat ze de echte honing achterwege laten .........
mevrouw a k
stinkt en medewerkers zijn lijp…
stinkt en medewerkers zijn lijp hinderlijk
Scherp stukje glas in Jumbo kroket
Begin februari vond ik een (scherp) stukje glas in een kroket van Jumbo. Ik heb hierover gebeld met het filiaal in Wageningen, deze verwees mij door naar het hoofdkantoor. Een lang verhaal kort: zij zouden het doorgeven aan de leverancier maar dan moest ik het stukje glas wel aan hun opsturen. Zogezegd zo gedaan, maar het is nu begin april en ik heb nog niets terug gehoord. O ja, ik heb nog wel een tegoedbon gehad van €4,50.
Wat een grote teleurstelling weer en…
Wat een grote teleurstelling weer en niet de eerste keer,een zakje kruimige aardappelen van een kilo meegenomen voor het avondeten. Echter werd het nasi ,na het schillen had ik precies 4 aardappels over die geschikt waren voor consumptie! Wat de boer zijn koeien niet voorzet probeert Jumbo wel aan zijn klanten te slijten,Jumbo schaam jezelf,wat een grote teleurstelling weer! DIT IS GEEN 1 APRIL GRAP.
Wat een drama de beshikbaarheid van…
Wat een drama de beshikbaarheid van producten via online bestellen, bijna niks is beschikbaar, geen melk, geen slagroom, geen vershoudfolie, een simpele bio bloemkool. Waarom zou je aanbieden als er niks beschikbaar is?!? Het lijkt wel een 1 april grap....(Newsflash: niet grappig!!)
Ik dacht dat Jumbo een nieuwe weg was ingeslagen, ik heb de indruk dat dit klopt: nog slechter dan eerst. Ik ga gewoon (weer) na de concurrent, deze hernieuwde kennismaking is mij erg slecht bevallen!
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.