Unternehmen hat geantwortet
De maattabellen op hun site was een grote hulp voor mij (ik bezocht vele webwinkels waar deze ontbreken). Tot mijn verrassing verkochten ze de maat die ik heel moeilijk vind, in de winkels of onlin... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Mooie producten. Maar 1 nadeel, de website geeft regelmatig een error als je op terug klikt.
Unternehmen hat geantwortet
Vroeger altijd zeer tevreden met Mona-Mode.goede service / kwaliteit … Een grote bestelling voor mijn schoonmoeder die in verzorging huis woont geplaatst. Na 2 weken nog steeds niets ontvangen . Op... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Op zoek naar stijlvolle dameskleding van uitstekende kwaliteit?. Bestel gemakkelijk online bij MONA mode.
Industriestraße 20, D-76684, Östringen, Deutschland
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Monat
Na lange tijd weer bij jullie een bestelling geplaatst. Mona heeft echt prachtige Mode en een hele overzichtelijke en nette website . Zo een lust om op jullie website te surfen ! je valt van de ene wauw in het andere . Omdat ik nu een wat grotere maat heb vanwege een bepaalde aandoening is mijn keus best een beetje beperkt . dat neemt niet weg dat ik ontzettend graag op jullie website kijk.

Antwort von MONA Nederland
betrouwbaar en gemakkelijk winkelen voor iemand die niet naar de winkel kan

Antwort von MONA Nederland
De levertijd, alhoewel Flokati op voorraad staat op de site te lezen, werd niet gehaald. Daarna al 3 afspraken gemaakt voor de levering. En meermaals over gebeld en bij de 3e keer een bevestiging van de levering gevraagd. Maar ook weer voor niets een hele dag opgeofferd. Mijn dure vrije dagen. Ze mochten het zelfs in de voortuin leggen. De 1e keer werd er gezegd dat ik niet opendeed, goeie, ik zat de hele dag met de deur open voor het huis. De 2e keer werd ik flink kwaad. Vandaag heeft zelfs de buurvrouw mede opgelet. Wat is hier aan de hand en waarom word ik aan het lijntje gehouden? Is onderzoek hiernaar wellicht op zijn plaats… Ik heb het kleed al betaald.
19 juni
Na veel overleg met de medewerkers van MonaModa blijkt dat de vervoerder in gebreke is gebleven. Het kleed is kwijtgeraakt. Na 4x wachten en dus dagen opgeofferd, wordt na intense bemoeienis een nieuwe order uitgezet die een dag later geleverd wordt. Deze wordt met korting geleverd. De eerdere levering die ik al betaald had zal gerestitueerd worden. Ik had de moed bijna opgegeven, maar de medewerkers hebben er zeer veel moeite in gestoken dat ik het kleed eindelijk op mijn vloer mag zien. Heel veel lof hiervoor.

Antwort von MONA Nederland
Ik had telefonisch een vraag over een artikel en die vraag is meer dan voldoende beantwoord door een zeer vriendelijke medewerkster.

Antwort von MONA Nederland
gebruiksvriendelijke duidelijke website: helder of je een product koopt of op verlanglijst staat en duidelijke informatie of een produkt voorradig is of dat er een wactperiode is.

Antwort von MONA Nederland
Waarom het bij elke maat groter meer kost.
In de winkel is dit niet zo.

Antwort von MONA Nederland
Alles is overzichtelijk en snel met ruime keuze in betaalmogelijkheden. Wel gek dat shirts als boxspring of furry hondenmand werden aangeduid, maar maat en prijs klopten wel, dus ik verwacht de shirts😂

Koop al jaren bij Mona.
Goede kwaliteit en redelijke prijzen.

Antwort von MONA Nederland
Goede info, goede maattabel, makkelijk navigeren, goede filters.

Antwort von MONA Nederland
Slechte afwikkeling retouren. 25 juli twee truitjes teruggestuurd, 1 geld teruggekregen op 13 augustus. Gebeld waar de tweede bleef, zou apart afgehandeld worden. 26 augustus per mail gevraagd waar betaling bleef. Excuses 27 augustus we laten het terugboeken. 17 september gebeld, antwoord wordt afgehandeld kan nog enkele weken duren. Helaas is hun handelen niet overeenkomstig deze tekst van hun website. "Het kan ongeveer 14 dagen duren voordat uw tegoed is bijgeschreven op de door u geselecteerde betaalmethode" Werkelijkheid is dat ik bijna 2 maanden wacht.

Antwort von MONA Nederland
Heb 60 euro voor 2 paar schoenen betaald dus samen niet eens 10 euro waard zijn.
Het is goedkope rommel die niet voldoet aan de afgebeelde schoenen.
Ook moest ik een maand op wachten.
Heb meerdere keren geemaild en geen 1 keer een antwoord terug.
Ik wil ze retourneren maar krijg geen reactie voor een retourlabel.
Waardeloos bedrijf nooit meer ga ik daar iets bestellen.
Dit zijn eersteklas oplichters

Antwort von MONA Nederland
Waardeloos, ik mail jullie al 2 week maar geen antwoord!!. De revieuws kloppen dus : oplichters!!
Bestel hier niks!!!!!!

Antwort von MONA Nederland
Ik heb mijn bestelling 1772 nog steeds niet ontvangen en jullie zij niet te bereiken. Bestellen dat wel. Ik verwacht dat jullie dit nu snel oplossen

Antwort von MONA Nederland
3 weken geleden iets besteld en betaald bij Mona Amsterdam maar tot op heden niets ontvangen en Mona is niet te bereiken.
Ik noem dat DIEFSTAL!

Antwort von MONA Nederland
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.