Lysmesteren i RInge på fyn kom i butik for første gang med def. pære for at få løst problem med holdbarhed da vi ikke kan få pærerne til at holde ... God tid og god service selvom flere kunder i buti... Mehr ansehen
Lysmesteren Silkeborg Sikke en service i Silkeborg💥 Havde problemer med en gammel lampe men takket være en virkelig fantastisk kundeservice fra reception til værksted lykkedes det at løse probl... Mehr ansehen
Bestilte en lampe online på blackfriday. På hjemmesiden står der 2-5 dages leverings tid. Der gik to uger. Kontaktede kundeservice, blev ringet op. Lampen forventes før jul eller engang i det nye år.... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vi har kun oplevet en aldeles excellent service fra Lysmesteren. Kombineret med gode priser vil vi altid tænke på dem først når vi skal købe lamper.
Unternehmen hat geantwortet
Vom Unternehmen geschrieben
Lysmesteren er Danmarks største og mest seriøse kæde af belysningsbutikker og landets førende lampeforhandler. Hos os finder du altid det største og mest kompetente sortiment.
Niels Bohrs Vej 33B, 8660, Skanderborg , Dänemark
- lysmesteren@lysmesteren.dk
- www.lysmesteren.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 48 Std.
Das haben sich andere Leute angesehen
Aalborgs bedste lampebutik
Meget professionel vejledning, fantastisk kundeservice - en helt igennem god oplevelse. Uden tvivl Aalborgs bedste lampebutik.
Jeg bestilte en VP bordlampe over nettet:)….Bestilte torsdag og den kom fint pakket ind om mandagen
Vil ikke sælge markedsført lampe
Fandt en fin lampe på lysmesteren.dk, som kun sælges i fysiske butikker. I butikken kunne de så fortælle, at den gad de ikke sælge, for så skulle de købe 6 stk hjem ad gangen.
Der er godt nok en underlig service....
Le Klint lampe
Skulle have rep, af en Le klint lampe.
Fik fantastisk behandling af Linda, i Roskilde.
Super. 😃😃😃😃
Servicen fra en medarbejder Thomas
Servicen fra en medarbejder Thomas yders påtrængende i lysmester balzter Lyngby dårlig service augant og baby snak til mig tror han jeg dum ? Ovni snakker han grimt om medarbejderne i butikken ikke pænt er kommet der før med gode oplevelser af andre medarbejderne og er slet ikke sikker på jeg sætter mine fødder der igen
Lysmesteren i Esbjerg yder sublim…
Lysmesteren i Esbjerg yder sublim service. Kan anbefales meget varmt👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
Fik en Verner Panton lampe for ca
Fik en Verner Panton lampe for ca. 2 år siden i gave og har ikke fakturaen. Lakeringen skaller af og iflg &Tradition (som laver lamperne), er det en produktionsfejl. Farven var speciallavet til Lysmesteren, og reklamationen skulle derfor går gennem dem, da lampen selvfølgelig ikke skal skalle, så det er en godkendt reklamation, som ville kunne sendes videre til &Tradition.
Dette har Lysmesteren desværre ikke ønsket, at gøre noget ved pga manglende faktura.

Antwort von Lysmesteren
Kiggede på le klint lampe i Lyngby hos…
Kiggede på le klint lampe i Lyngby hos Lysmesteren Baltzer ApS. Thomas gav en fantastisk god oplevelse og vejledning. Købte en væglampe og gallerilampe. Denne forretning kan virkelig anbefales
Der var ikke oplader stik med i pakken…
Der var ikke oplader stik med i pakken og de troede ikke på mig efter køb af en lampe på 1500kr. Ringe support, man skulle åbenbart betale for at få endnu et oplader stik. Hvorfor skulle man lyve om det. De skal på kursus i kundeoplevelse, kommer aldrig til at anbefale eller købe noget mere af denne skralde butik.
Rigtig god oplevelse
Januar 2024 - Super god oplevelse ved lysmesteren i Skive. Behagelig personale, gode priser og alt i alt en super oplevelse. Klare anbefalinger herfra. Jeg håber rosen bliver givet videre til butikken, Bh Marc og Tine
Reklamerer med prismatch, men gør det bare ikke
Var i dag forbi min lokale Lysmesteren for at købe en Flowerpot lampe.
Prisen var 120 kr. dyrere end set på nettet. Jeg vil gerne handle lokalt så jeg spurgte om de prismatchede, som reklameret på nettet svaret var "Nej - det gør jeg ikke, for jeg har ikke så mange på lager".
OK så er det jo falsk reklame på hjemmesiden.
Virkelig god service
Virkelig god service. Jeg sendte dem en mail med et link på en lampe der var billigere på en anden hjemmeside, og straks fik jeg et link tilbage hvor de prismatchede prisen.
Super god og nem prismatch, og en sød service at yde sine kunder. Desuden blev min pakke leveret dagen efter køb, hvilket også er meget tilfredsstillende.
Tak for en god handel!
Lysmesteren Aalborg - uforskammet
Gik i dag ind til Lysmesteren i Aalborg for, at se om de havde en lampe til samme pris, som jeg havde set på tilbud i en online butik. Da jeg spurgte om de prismatchede svarede ekspedient, at de kunne sælge den 50kr dyrere end på nettet. Da jeg sagde, at så var det jo alligvel billigere på nettet var svaret surt og tvært, at jeg jo ligesom havde valgt at se deres lampe og det tjente de jo ligesom ikke penge på, vel?!!
Nej, det gør I ikke, og nu betaler jeg hellere 100kr mere et andet sted, hvis det skulle være for en butik der kommer med sådan en latterligt kommentar gider jeg ihverfald ikke støtte. Ja, og lampen der var på tilbud ender op i samme pris pga leveringsomkostningerne hos det andet firma og er i restordre fandt jeg ud af inden jeg igen gik forbi jer på vejen hjem, men f…… om jeg gider komme hos jer igen.
Ekspedienten er på reklamen på butikkens hjemmeside, så måske mor og far skal have en bette snak med datteren om god og ordentlig kundeservice, så kunderne kommer igen.

Antwort von Lysmesteren
Virkelig god kommunikation og hurtig…
Virkelig god kommunikation og hurtig levering
Fin oplevelse
At der var en smuleleveringstid, kan Lysmesteren ikke gøre for. De forekommer nu engang, når vi snakker designer-lamper.
Kontakten til deres kundeservice var fin, og den leverede PH-lampe er meget smuk.
God betjening
Kalundborg, fantastisk personlig kompetent betjening. Stort udvalg af smukke lamper.
Fantastisk service og hurtig ekspedition
Bestilte 2 lamper på nettet, fik prismatch og lamperne kom allerede efter to dage. Jeg fortrød dog mit køb, fik gratis returforsendelse. Pengene kom efter ganske få dage tilbage på kontoen.
Jeg køber gerne varer fra lysmesteren igen.
Lysmesteren, Helsinge
Fik virkelig god rådgivning og service ved køb af LED-pærer, som skulle være dæmpbare. Kan klart anbefales.
Aalborg butikken
Vi ringede og gjorde det meget klart og tydeligt, at vi ville købe en Panthella V2 - den havde de ikke på lager udover udstillingen som de gerne ville sælge os. Igen spurgte vi om det var V2, og det gjorde sælger os opmærksom på, at det var det. Vi får hentet lampen, og får sat den tilrette derhjemme, men vi kommer til at snakke om "tænk hvis nu det er en V1", så vi får slået nummer osv. op, og så viser det sig, at det er den gamle V1 model vi har fået stukket i hånden... Sørme for ringe.. For at komme til pointen; Det var sidste gang jeg kom der, og det bliver ikke et sted, jeg vil anbefale andre frem over
Svar til kommentar: Ja selvfølgelig fik jeg pengene retur, men det var ikke pointen :-)

Prismatch virker - Hurtigt tilbagemelding
Prismatch virker! Jeg skrev til kundeservice vedr. en lampe som jeg havde set ca.700kr. billigere et andet sted og samme formiddag modtog jeg et link til lampen hos Lysmesteren til den lavere pris.
Hurtigt tilbagemelding og super god kundeservice, jeg har netop bestilt min nye lampe :-)
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.