JULIA Bewertungen

TrustScore 5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik shop telkens online, alles wordt steeds mooi en binnen aanvaardbare termijn geleverd. Indien je vragen hebt wordt je steeds vriendelijk verder geholpen, zijn steeds bereikbaar, dit geeft vertrouwen... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

De kledingontdekking van de laatste tijd! Het is voor mij een heel stukje rijden naar Turnhout, maar voor deze winkel doe ik dat met veel plezier. Al zoveel mooie, kwalitatieve kledingstukken aan mijn... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Sinds het begin van Julia in 2020 ben ik al vaste klant. En elke keer dat ik in de winkel kom of online bestel wordt de service maar beter en beter! Snelle verzending, duidelijke communicatie,... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik volg Julia al een tijdje op Instagram en zag telkens één voor één super mooie kledingstuks voorbij komen. Afgelopen zaterdag voor eerst naar de fysieke winkel geweest en wat een leuke ervaring was... Mehr ansehen

1. Geschäft für Modeaccessoires
  2. auch in
  3. Damenmodengeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

Julia is een jong en fris merk met een duidelijke missie: kleding aanbieden die je graag en vaak draagt. Vanuit onze winkel in Turnhout én online selecteren we met zorg stijlvolle en kwalitatieve collecties die vooral écht draagbaar zijn. Geen vluchtige hypes, maar fijne pieces die seizoen na seizoen meegaan. Tel daar persoonlijke service en een warme vibe bij, en je voelt meteen waar Julia voor staat.

Hervorragend

Alle Bewertungen

286 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Top winkel en webshop

Vriendelijk personeel en een heel mooie winkel. Veel aanbod zowel online als in de winkel en prijskwaliteit ook super!
Als je online shopt heb je het ook snel.

25. Juni 2026

Antwort von JULIA

We doen ons best om een ruim aanbod te voorzien, dus dit is heel leuk om te lezen! We verwelkomen je graag opnieuw! 😉🤩

Stuur ons even een lege mail met als onderwerp “review” naar info@juliabybb.com, dan ontvang je automatisch een persoonlijke kortingscode. 💛 - JULIA

Super fijne winkel

Super fijne winkel, vlotte levering!

24. Juni 2026

Antwort von JULIA

Dankjewel Hanne! Geniet van je nieuwe stuks!

Super

Super! Alles verliep goed

27. Mai 2026

Dat is super Quinty!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Voor de eerste keer besteld op de…

Voor de eerste keer besteld op de website, heel snelle verzending en mooie items. Zoals op foto mooi omschreven en goed verpakt. Super blij mee, hier bestel ik zeker nog eens 😍

23. Juni 2026

Wat een review! Thanks Louise! ❤️‍🔥

Super tevreden van…

Super tevreden van het tijdstip tussen verzenden en aankomen , dit hangt ook af van de mensen van B-post want als zij veel werk hebben kan het iets langer duren . Alles is zoals je ziet op de site en netjes verpakt . Alvast dank

23. Juni 2026

Antwort von JULIA

Hey Linda! Super shoutout naar de medewerkers van B-post!
Geniet van je nieuwe items!

Envoie rapide

Envoie rapide! Vêtements parfaits!

Super!!

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Goeie ervaring, geur is werkpuntje

Heel snel verzonden en dus snel ontvangen. Stevig ingepakt. Het artikel is correct volgens de prijs en zag er goed uit. Enige puntje van kritiek is dat het shirt echt enorm stonk, ga hier normaal niet zo snel over klagen, maar was wel redelijk erg… Gelukkig is de geur eruit na 1 maal wassen.

18. Juni 2026

Antwort von JULIA

Hey Kiaria, fijn dat alles snel en goed verpakt is aangekomen en dat het artikel aan de verwachtingen voldoet.

Onze excuses voor de geur. Goed om te horen dat dit na een wasbeurt opgelost was. Bedankt om dit te vermelden. We gaan dit onderzoeken. Bij klachten mag je ons steeds bellen, dan zoeken we samen naar een oplossing!

Favoriet

Mijn favoriete kledingwinkel! Super leuke kleding, goede kwaliteit én betaalbaar. Top!

1. Juni 2026

Woehoew! We also like you Emma 😉

Eindelijk meer zelfvertrouwen!

Zeer duidelijke website en vlotte verzending!
Ik ben 7 weken postpartum en voelde me vandaag voor het eerst goed in m'n vel sinds de geboorte van m'n tweede zoontje. De set die ik kocht is prachtig! Ik bestel ze zo dadelijk nog in een ander kleur ❤️

18. Juni 2026

Antwort von JULIA

Hi Steffie, wat een prachtige titel! Die raakt ons echt. ❤️ Geniet volop van de herboren vrouw in jezelf en straal maar lekker hard!

Nice!!

Snelle levering, mooie producten, duidelijke foto’s op stories van sociale media en goeie prijs-kwaliteit.

12. Juni 2026

Antwort von JULIA

Check check check! Super Nele! Geniet van je aankopen!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Al heel veel spullen online besteld ..

Al heel veel spullen online besteld ... steeds mooie spullen ... Top Service !!!

Antwort von JULIA

Heel fijn om te lezen Anja! Dankjewel!

Super service

Super service! Altijd heel content van hun comfortabele, kleurrijke en unieke stuks!

17. Juni 2026

Antwort von JULIA

Daar zijn wij alleen maar heel content van dat jij dit zo ervaart Sofie! Klantenservice en ervaring staan voorop! ;)

Heel tevreden

Heel tevreden. Ik had online een bestelling geplaatst, deze werd enkele dagen later probleemloos geleverd. Ook toen ik een vraag stelde via email werd deze vlug beantwoord en behandeld. Groetjes, Debby

12. Juni 2026

Antwort von JULIA

Mega dat je een review geeft Debby! En dan nog zo'n leuke! Wij staan graag voor je klaar, zowel in de winkel als via social media.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik kocht de bibi linnen jurk kaki en…

Ik kocht de bibi linnen jurk kaki en judy jeansrok. Snel verzonden en goed verpakt. Kleding altijd mooi zoals aangegeven op de website. Top! ❤️

Antwort von JULIA

Jij kocht dan ineens 2 toppers waar je veel plezier aan gaat hebben deze zomer! ☀️ Bedankt voor je woorden!

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Geen pakketje ontvangen

Kleren zien er zeer leuk uit, spijtig dat ik alle week op mij pakje wacht, geen antwoord krijg op mijn mail ik hoop mijn paktje nog te ontvangen.

Antwort von JULIA

Hey Lisa, dat is niet fijn voor je.

Wij zien echter geen bestelling van je staan in ons systeem.
Je mag ons bellen op 014 89 32 71, dan zoeken we het uit en lossen we het op.

Groetjes,
Team Julia

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Heel content van de winkel Julia!

De website van Julia is heel duidelijk en wijst zichzelf uit. De verzending van mijn kledingstukken verliep super vlot. Werd zeker optijd geleverd. Niets op aan te merken. Heel betrouwbare website en winkel. Ik ben helemaal fan!

Antwort von JULIA

Julie! Zo leuk dat je een Julia fan bent 🤘en al helemaal fijn dat je alles vlotjes hebt gevonden op onze website! Wij wensen je een topzomer!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Leuke gezellige winkel die ook helpt…

Leuke gezellige winkel die ook helpt met passen en kiezen!

9. Juni 2026

Antwort von JULIA

We vinden het belangrijk dat iedereen zich welkom voelt en helpen graag bij het kiezen en passen. Dus super fijn om dit te lezen! 😊

SUPER TEVREDEN 😊

SUPER TEVREDEN 😊
Kocht de Paula top magenta en stien satin pantalon fushia, vond de kleur als set gewaagd, maar was het reuze waard. Super aangenaam om dragen, kleur=perfect zomers.
Samen kocht ik ook de thari set donkerblauw, hele fijne luchtig stof voor de warme dagen. Laat de zon maar schijne☀️

Goede levering en opvolging.

TOP TEAM JULIA 😊HAPPY CLIËNT 😃

Antwort von JULIA

Wauw Karin, jij gaat nogal schitteren deze zomer!

De fuchsia- en magenta tinten zijn inderdaad een echte zomerse blikvanger.
Geniet volop van je nieuwe outfits en laat die zon maar komen! 🌞

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snelle levering en kleding van mooie…

Snelle levering en kleding van mooie kwaliteit!

Antwort von JULIA

Hi Yaelle! Dankjewel voor je review! We like :)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Envoie rapide et très soigné

Envoie rapide et très soigné. Les articles sont de très bonnes qualités. C'était ma première commande sur ce site mais je recommanderai !

Antwort von JULIA

Nous sommes ravies que vous soyez si satisfaite ! Nous serons heureuses de vous accueillir à nouveau pour une prochaine séance de shopping!

Envoyez-nous simplement un e-mail vide avec l'objet de: « avis » à info@juliabybb.com, et vous recevrez automatiquement un code de réduction personnel. 💛 - JULIA

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr