JULIA Bewertungen

TrustScore 5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik shop telkens online, alles wordt steeds mooi en binnen aanvaardbare termijn geleverd. Indien je vragen hebt wordt je steeds vriendelijk verder geholpen, zijn steeds bereikbaar, dit geeft vertrouwen... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

De kledingontdekking van de laatste tijd! Het is voor mij een heel stukje rijden naar Turnhout, maar voor deze winkel doe ik dat met veel plezier. Al zoveel mooie, kwalitatieve kledingstukken aan mijn... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Sinds het begin van Julia in 2020 ben ik al vaste klant. En elke keer dat ik in de winkel kom of online bestel wordt de service maar beter en beter! Snelle verzending, duidelijke communicatie,... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik volg Julia al een tijdje op Instagram en zag telkens één voor één super mooie kledingstuks voorbij komen. Afgelopen zaterdag voor eerst naar de fysieke winkel geweest en wat een leuke ervaring was... Mehr ansehen

1. Geschäft für Modeaccessoires
  2. auch in
  3. Damenmodengeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

Julia is een jong en fris merk met een duidelijke missie: kleding aanbieden die je graag en vaak draagt. Vanuit onze winkel in Turnhout én online selecteren we met zorg stijlvolle en kwalitatieve collecties die vooral écht draagbaar zijn. Geen vluchtige hypes, maar fijne pieces die seizoen na seizoen meegaan. Tel daar persoonlijke service en een warme vibe bij, en je voelt meteen waar Julia voor staat.

Hervorragend

Alle Bewertungen

286 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Leukste webshop EN winkel!

Zo leuk hoe jullie de collecties showen en tegelijk een woordje uitleg erover geven! Helemaal fan! Eigenlijk al van in het hele begin! :-)

8. Juni 2026

Antwort von JULIA

Super leuk om te lezen! We willen onze klanten echt helemaal meetrekken in onze collectie. Zo voelen jullie de materialen en kleuren bijna tot in je eigen living 😉
& heel leuk dat je er al van in het begin bij bent Lindsey!

Stuur ons even een lege mail met als onderwerp “review” naar info@juliabybb.com, dan ontvang je automatisch een persoonlijke kortingscode. 💛 - JULIA

Aanrader

Mooie collectie en supersnelle verzending. Zeker aan te raden! 👌

10. Juni 2026

Antwort von JULIA

Yay Mieke! Leuk om te lezen. Veel plezier met je nieuwe items!

Snelle service

Snelle service, vlotte levering en ontzettend mooie en kwalitatieve kledij. Julia stelt NOOIT teleur 🥰

10. Juni 2026

Antwort von JULIA

Oh Lise! Dat zijn wel "goals" voor ons. 🤩 Bedankt voor deze toffe review!

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Vlotte levering

De online bestelling is goed verlopen en werd vlot geleverd.
De omschrijvingen op de website zijn correct.

9. Juni 2026

Antwort von JULIA

Heel fijn dat je favoriete stuks zo snel kon aandoen! 😉

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super service en snelle levering

Super service en snelle levering. Ook super leuke collectie

9. Juni 2026

Antwort von JULIA

Leuk om te horen Stephanie! Top dat je onze collectie super vindt.

Super content

Vlot kunnen bestellen
Werd vlug verstuurd met track and trace.
Mooi ingepakt helemaal tevreden!

8. Juni 2026

Antwort von JULIA

Super fijn om te lezen Stefanie! Veel plezier met je aankopen. Thanks!

Wat een service!

Wat een service!
Super leuke kledij, snelle levering.
Artikelen zoals op de site beschreven :)
Ik krijg telkens zoveel complimentjes wanneer ik een kledingstuk of outfit van jullie draag.
Super fijn! Heel tevreden!

5. Juni 2026

Antwort von JULIA

Wat is dit leuk om te lezen Jana! Super veel styling plezier en op nog veel complimentjes voor jou ;)

Heel leuke kleren

Heel leuke kleren, goede kwaliteit. Een echte verslaving! 😊

7. Juni 2026

Antwort von JULIA

Yes! Dat vinden wij de max Julie!

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Mooie kleding!

Thanks Berre!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Steeds snelle levering bij online…

Steeds snelle levering bij online bestellingen. Kledij prijs-kwaliteit heel correct. Maatadvies klopt ook steeds.
Ook voor tijdens de zwangerschap zijn er leuke stuks!

3. Juni 2026

Antwort von JULIA

Heel fijn om te horen en wauw; proficiat met je zwangerschap Elien!

Mooi & goede kwaliteit

Mooi & goede kwaliteit! Top!

4. Juni 2026

Antwort von JULIA

Kort, krachtig en helemaal leuk! Thanks Maaike!

Zeer tevreden

Zeer tevreden! Alles mooi en op tijd.

3. Juni 2026

Antwort von JULIA

Daar worden wij blij van Noor!
Veel plezier met je nieuwe kledingstuks.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik heb 4 kleedjes gekozen op de…

Ik heb 4 kleedjes gekozen op de website.
Allemaal mijn ding.
Dit zal zeker niet de laatste keer zijn dat ik bij jullie bestel :)
Super blij!
Thx Julia!

Antwort von JULIA

Wat ga jij deze zomer schitteren in die kleedjes Lore!
Wij wensen je een topzomer en super welkom voor een volgende bezoekje: zowel in onze winkel als online! :)

Perfect

Perfect, goede kwaliteit!

Antwort von JULIA

Yes! Jij happy, wij ook Larisa!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik ben heel tevreden over mijn recente…

Ik ben heel tevreden over mijn recente aankoop bij deze webshop. De bestelling verliep vlot en de levering was snel. De kleding kwam goed verpakt aan en kwam perfect overeen met de foto’s op de website. De kwaliteit is beter dan verwacht en de maten kloppen. Ik bestel hier zeker opnieuw!

7. März 2026

Antwort von JULIA

Timothy! Als jij tevreden bent, dan wij ook! 😉 Fijn dat je zo blij bent met je aankoop en met onze service. Geniet van al je styling momenten met je nieuwe outfits!

Top winkel!

De stof van de kleedjes is perfect! Het kwam in 2 werkdagen al aan! Het zijn zeer mooie kleren. De kwaliteit is zeer goed en de website was zeer betrouwbaar en makkelijk te bereiken!

1. Juni 2026

Hoi Fleur!
Blij dat je je pakje SUPER snel geleverd kreeg 😉 Geniet van je nieuwe kleedjes 🫶

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Pakje was even niet te volgen

Pakje was even niet te volgen . Voor het weekend. Telefoon naar de firma om te melden. Heel vriendelijk en begrijpend aan de telefoon.
Mocht dezelfde dag nog terugbellen in geval ik nog geen pakje.In de namiddag terug gebeld . Belofte voor contact met Bpost en eventueel de maandag kleedje terug opsturen. Kleedje werd de maandag vroeg al geleverd. En kleedje was nog mooier dan op de site.. prachtig. Dank u wel Julia

29. Mai 2026

Hey Inge!
Wij zijn vooral heel blij dat we het samen hebben opgelost!
Nog fijner is natuurlijk dat het kleedje dan nog eens mooier bleek dan verwacht! 😊 Dankjewel voor je lieve en eerlijke review.

Heel rustig winkelen,top!

Heel rustig winkelen,geen opdringerig personeel,modieuze kleding.

30. Mai 2026

Antwort von JULIA

Hi Christina! Dat klinkt als een fijne winkelervaring! Daar zijn wij alleen maar blij om :) Dankjewel!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snelle levering en heel mooie sjaal van…

Snelle levering en heel mooie sjaal van goede kwaliteit!

10. Mai 2026

Antwort von JULIA

Hey Sophie! Heel leuk om te horen ;) Veel plezier met je sjaal!

Beste shoppervaring in tijden

Beste shopervaring in tijden, personeel laat je gerust maar is superaanspreekbaar, helpt waar nodig én met plezier maar is nooit pusherig. Het was ver rijden maar ik kom elk seizoen terug. Ruime collectie en voor ieder wat wils. Super fijne winkel ❤️

5. Mai 2026

Antwort von JULIA

Marieke, wat een ongelooflijk leuke review! Heel fijn om te lezen dat je je zo welkom en op je gemak voelt in onze winkel. Dat is echt waar we naar streven ook!

Dan zien we je volgend seizoen weer vrolijk verschijnen in onze winkel 😉🫶

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr