Ik shop telkens online, alles wordt steeds mooi en binnen aanvaardbare termijn geleverd. Indien je vragen hebt wordt je steeds vriendelijk verder geholpen, zijn steeds bereikbaar, dit geeft vertrouwen... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
De kledingontdekking van de laatste tijd! Het is voor mij een heel stukje rijden naar Turnhout, maar voor deze winkel doe ik dat met veel plezier. Al zoveel mooie, kwalitatieve kledingstukken aan mijn... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Sinds het begin van Julia in 2020 ben ik al vaste klant. En elke keer dat ik in de winkel kom of online bestel wordt de service maar beter en beter! Snelle verzending, duidelijke communicatie,... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Ik volg Julia al een tijdje op Instagram en zag telkens één voor één super mooie kledingstuks voorbij komen. Afgelopen zaterdag voor eerst naar de fysieke winkel geweest en wat een leuke ervaring was... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Julia is een jong en fris merk met een duidelijke missie: kleding aanbieden die je graag en vaak draagt. Vanuit onze winkel in Turnhout én online selecteren we met zorg stijlvolle en kwalitatieve collecties die vooral écht draagbaar zijn. Geen vluchtige hypes, maar fijne pieces die seizoen na seizoen meegaan. Tel daar persoonlijke service en een warme vibe bij, en je voelt meteen waar Julia voor staat.
Victoriestraat 15, 2300, Turnhout, Belgien
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Leuke winkel, snelle verzending en een goede service na verkoop!
Per ongeluk de verkeerde kleur van jurk ontvangen, na een mailtje de juiste jurk gekregen en een retourlabel om de andere terug te zenden.
Ik koop hier zeker nog meer leuke stuks 🤩

Antwort von JULIA
Ik ben zoooo ontzettend blij dat ik Julia heb gevonden 😁 de laatste jaren heb ik enorme moeite om in commerciële winkels iets uniekers en echt vrouwelijk, mijn ding te vinden.. nu heb ik er mijn eerste bestelling gedaan en echt zo een fan van de kleding, ik ben zelf ook aan het afvallen en vandaar de one sizes zijn ideaal voor me. Een echte aanrader en alle kleding is van goede kwaliteit, zalig gewoonweg 🥰🫶 mij gaan ze hier regelmatig wel eens zien bestellen 😁

Antwort von JULIA
Al een aantal keer besteld bij Julia, super mooie kleding en goede kwaliteit. Als je vragen hebt over de maat of afmetingen doen ze dit zonder probleem. Dikke merci!🥰

Antwort von JULIA
De kwaliteit van de kleren is heel goed, en voor een betaalbare prijs. Ik ben telkens opnieuw tevreden met mijn aankopen! :)
Het personeel is vriendelijk en behulpzaam, ook wanneer het druk is in de winkel.

Antwort von JULIA
Super service! Had kleedje waar een klein defect aan was en heb onmiddellijk een nieuw opgestuurd gekregen. Ook heel snelle verzending.

Antwort von JULIA
Zeer goede service en snelle levering.

Antwort von JULIA
Heb onlangs de Thari set kaki gekocht en ben er heel tevreden van! De set valt heel mooi en zit echt goed (ik draag normaal maatje 40-42)!
De levering was ook heel snel🙏🏼

Antwort von JULIA
Heel mooie kledij, zoals op de foto's. Snelle levering.

Antwort von JULIA
Ik heb al 2x besteld bij Julia bb en telkens ging dit heel vlot. Goede communicatie👌🏼 Aanrader!

Antwort von JULIA
Ik heb inmiddels al meerdere keren besteld bij Julia en ben elke keer weer super tevreden!🤩 De kleding is prachtig, van mooie kwaliteit en precies zoals op de foto’s. Mijn bestellingen worden altijd snel en netjes geleverd. Ik ben elke keer super blij met mijn nieuwe items en draag ze met veel plezier! Echt een fijne webshop met leuke collecties en een goede service. Zeker een aanrader! 💕

Antwort von JULIA
Snelle levering. Product was exact wat ik ervan verwacht had. Fijne ervaring met deze webshop!

Antwort von JULIA
Snelle levering & zeer vriendelijke klantenservice. Zeer goede kwaliteit!

Antwort von JULIA
Een winkel waar ik wel vaker wat koop. Fijne kledij, super tof aanbod en personeel dat je maar al te graag helpt!
Ruime parking voor de deur.

Antwort von JULIA
Super fijne winkel! Vriendelijk personeel en goede keuze van kledij.
Hier kom ik zeker nog eens terug! 🙃

Antwort von JULIA
Duidelijke omschrijving en snelle levering.
Kwaliteit is top!

Antwort von JULIA
Ik ben Zooooo blij met mijn bestelling!!! Ik heb met dit warm weer voor de Melly linnen jurk in oudroze en terracotta gekozen en het is zo prachtig en voelt zo luchtig aan.
Ik ben fan !!
Ik bestel zeker nog van de linnen collectie 😉
+ Snelle levering zijn pluspunten!
Dankuuu Julia ❤️

Antwort von JULIA
Super mooi artikel met perfecte fitting en snel geleverd 😍☀️

Antwort von JULIA
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.