Junique fashion Bewertungen 56

TrustScore 2 von 5

1,9

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Zeer slechte ervaring met deze webshop. Ik heb meer dan een maand geleden een bestelling geplaatst en nog steeds niets ontvangen. Na tientallen mails krijg je ofwel geen antwoord, of zeer v... Mehr ansehen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

I love the clothes en the store! BUT the two times I bought something online, it took 2-3 weeks to deliver. I would not get any answers on my e-mails about this. One order was last summer (2025). The... Mehr ansehen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Ik heb meer dan een maand moeten wachten op 1 item. Het item was gelijk verstuurd 2 dagen na mijn bestelling, stuurde ze me toch. Na 2 weken toch contact opgenomen en zeiden ze het wordt deze week nog... Mehr ansehen

1. Bekleidungsgeschäft
  2. Kinderbekleidungsgeschäft
  3. Herrenmodengeschäft
  4. Damenmodengeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

Junique Fashion is een Belgische kledingzaak die moderne en betaalbare damesmode verkoopt via onze webshop en fysieke winkels.

1,9

2 Sterne
1 Stern

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Zeer slechte ervaring met deze webshop.

Zeer slechte ervaring met deze webshop.

Ik heb meer dan een maand geleden een bestelling geplaatst en nog steeds niets ontvangen. Na tientallen mails krijg je ofwel geen antwoord, of zeer vage reacties.

Op een bepaald moment kreeg ik een melding dat mijn pakket verzonden was via PostNL, maar daarna kreeg ik plots te zien dat het pakket “retour afzender” gaat wegens een zogenaamd fout adres. Dit is compleet onjuist, aangezien mijn adres correct is en ik regelmatig bestellingen ontvang zonder problemen.

Dit lijkt eerder een probleem bij de verkoper zelf dan bij de levering.

De communicatie is bijzonder slecht en er wordt geen enkele concrete oplossing aangeboden (geen herverzending, geen terugbetaling).

Ik raad deze webshop absoluut af.

15. April 2026

NOOIT MEER!!!

15/03 had mijn dochter een bestelling gedaan van 4 truien. Zelfde model maar andere kleuren. 2 dagen na onze bestelling stond de status bij hen al als "verzonden" maar postnl had nog niks ontvangen. Op hun website staat 5-7 werkdagen. Dus ik wacht netjes af. 10 dagen later nog steeds niks. Ben beginnen mailen maar vager antwoorden dan wat zij deden kan niet. In totaal zeker 4 mails gestuurd, telkens opnieuw met het vaagste antwoord ever.
In mijn laatste mail ben ik beginnen dreigen om verdere stappen te ondernemen. Ineens kreeg ik mail terug dat mijn ganse pakket morgen (13/04!!! ) zou verzonden worden en ik het dinsdag of woensdag mocht verwachten. 13/04 krijg ik ineens zonder verwittiging een terugbetaling voor de helft van mijn aankoopbedrag. Ik viel compleet uit de lucht. Dus ik ga het nakijken en wat blijkt? 2 van de 4 kleuren waren niet meer in voorraad dus hebben ze een terugbetaling gedaan. Klein detail: 1 trui was inderdaad uitverkocht, maar de andere waarvoor ik een terugbetaling kreeg was wel nog voorradig. Terwijl nog een andere trui uitverkocht was maar die hebben we wel gekregen.
Hadden ze mijn bestelling meteen verzonden, dan had mijn dochter haar 4 truien gehad en zat ik nu niet met een teleurgesteld kind.
Over de kwaliteit mogen we niet klagen.
Maar klantenservice, betrouwbaarheid, verzending, communicatie,... 0,0!!!
We zijn dan vandaag in 1 van hun winkels geweest. Ook daar 0,0!!
De medewerkster zat liever op haar gsm dan dat ze haar klanten goeiedag zei.
Dit was 1 keer maar echt NOOIT meer!!!

14. April 2026

Echt NIET bestellen

Echt NIET bestellen, ik had een trui besteld enkel een bevestigings mail van gekregen en dan 7 dagen niets meer van gehoord, heb ik mail gestuurd en hun antwoord was dat mijn pakje al was ingepakt maar gewoon nog niet verzonden wat ik onacceptabel vind, 2 dagen nog gewacht en nog steeds niets gehoord, dan heb ik mijn bestelling geannuleerd, hopelijk antwoorden ze nog maar no way in mijn leven dat ik op hun site nog iets bestel!

10. April 2026
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Over 2 weeks to deliver my order!

I love the clothes en the store!
BUT the two times I bought something online, it took 2-3 weeks to deliver. I would not get any answers on my e-mails about this. One order was last summer (2025). The other was a few weeks ago. According to the track&trace, PostNL still hasn't acquired the package with my order which was made 2 weeks ago. I already send two e-mails and a DM. On Instagram they told me to send an e-mail which I already did but without answer. I'm very disappointed right now! And I will really doubt my next online order!

8. April 2026

Nooit meer!

Online bestelling kwam binnen met make-up vlekken. Geen retourbon of,instructies in de zending. Online dan een mailadres gevonden. Onmiddellijk gemaild en foto’s toegevoegd. Na 2 dagen een mailtje ‘we hebben dit nogmaals doorgegeven aan de verantwoordelijke en lossen het zo snel mogelijk op’ en daar stopt de communicatie.
Gelukkig kon ik het in de winkel wel nog omruilen. Weliswaar bij een zeer ongeïnteresseerde verkoopster die liever op haar telefoon zat te spelen dan de klanten te helpen. Maar goed, ik heb mijn spullen en mijn lesje geleerd. Volgende keer ga ik terug gewoon naar Blush Company in Genk, waar wordt je als klant tenminste wel fatsoenlijk en vriendelijk behandeld

30. März 2026

Heel slechte kwaliteit

Na alle positieve reviews op tiktok heb ik toch even de kans gewaagd om tijdens de sale een aantal truien te bestellen. Een bestelling gedaan van een dikke €100, en dik spijt van! Nooit meer. Via mail antwoorden ze niet en de kwaliteit van de kleren, sorry dat ik het zeg, is slechter dan die van shein. Gaten in de truien, superveel haren die ervan af komen en in je wasmachine terechtkomen…. Sale items nemen ze blijkbaar niet terug, dus ik ben mijn geld kwijt en heb er kleren voor in de plaats gekregen die precies al aan het einde van hun gebruiksduur zitten. Heel jammer. Ze gaan de vuilbak in want ik ben er niets mee.

18. März 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Top!

Eerste keer dat ik hier bestel en echt een top ervaring gehad. De bestelling plaatsen ging heel makkelijk en alles wat ik had gekozen was ook precies zoals verwacht toen het aankwam. De producten zien er super goed uit en de kwaliteit is echt beter dan ik had gedacht. Je merkt dat er aandacht wordt besteed aan wat ze verkopen.

25. Februar 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bestelling gedaan waarop ik een maand…

Bestelling gedaan waarop ik een maand heb moeten wachten. Moeilijk en weinig wederkerig contact via email. Uiteindelijk waren de bestellingen niet volledig terwijl 1 item wel nog te koop was in de webshop, weliswaar niet meer afgeprijsd. Verschillende mails met de vraag om het alsnog op te zenden werden genegereerd. Opnieuw bestellen tegen volle prijs én terig verzendkosten betalen ga in niet doen. Nu hopen dzt het geld van de niet geleverde items wordt teruggestort!

28. Februar 2026

Valse beloftes

Zogezegd organiseren ze een grote online stocksale. Ik bestel meteen via hun website zodra de sale begint. Drie weken later heb ik nog steeds geen pakket ontvangen en krijg ik plots een e-mail dat de producten die ik besteld had niet meer op voorraad zijn en dat ik mijn geld teruggestort krijg.
Ik heb letterlijk binnen de vijf minuten na de start van de sale besteld. Ondertussen zie ik dat andere mensen hun bestelling al veel eerder hebben ontvangen, terwijl ik zelfs het product dat ik zo snel besteld heb niet eens krijg.
Dit trekt echt op niets. Hier koop ik nooit meer iets.

24. Februar 2026

Bestel hier niet!

De 4e keer dat ik hier bestel, de 4e keer de foute bestelling ontvangen. Artikels zijn ondertussen allemaal uitverkocht. Mail gestuurd, DM’s gestuurd op Instagram en ook op TikTok gereageerd maar geen reactie. Bestel hier niet!

26. Februar 2026

pas op

Ik heb mijn bestelling echt enorm laat ontvangen en dan nog een verkeerde bestelling. Ten slotte reageren ze niet op mijn mails. Ik zou hier niets kopen! De kwaliteit is zoals op shein. Het stinkt naar plastic.

2. März 2026

niet bij bestellen!

Het duurde al lang voordat mijn dochter de spullen ontving. Het was kleding uit de stocksale dus mag je niet retourneren! Kleding is raar van model, slechte stoffen, ruikt en is niet wat je ervan hoopt. ...eerlijk deze truien komen van temu/ shein of iets dergelijks en zij verkopen het gewoon duurder. Bij die verkopers weet je dat je andere kwaliteit krijgt, bij zo'n winkel als junique verwacht je wat anders. Advies: Niet bij bestellen!

28. Februar 2026

Enorm slecht

Enorm slecht, heb in december besteld heb het pakketje terug gestuurd volgens het retourbeleid. Heb verschillende E- mails gestuurd, waarop ze telkens hetzelfde stuurden “ we zullen het spoedig nakijken” . Maar wacht nog steeds op mijn terugbetaling.

12. Dezember 2025

Stank

Leveringstermijn was inorde.
Maar dan open je het pakje en stinkt de top naar azijn?! Walgelijk gewoon. En inderdaad dat kan ik wassen maar waarom in de eerste plek stinkt het?

28. Januar 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Zo ver mogelijk weg blijven van deze shop.

Zeer amateuristisch bedrijf. Bestelling geplaatst. Er werden een aantal stukken geleverd die nooit besteld waren en met de foute kleur. Retour aangemeld. Link ontvangen om retourformulier te downloaden = link werkt niet. Dit gemeld maar geen reactie. Uit noodzaak via Instagram bericht gestuurd. Pas enkele dagen later antwoord dat ze een nieuwe link gingen sturen. Nieuwe link werkt ook niet. Opnieuw melding gemaakt. Nieuwe link ontvangen, zogezegd van PostNL, maar in werkelijkheid was dit een B-post formulier. Aanmelden bij PostNL ging dus niet. Naar B-post punt, daarin staat het pakket reeds al verzonden gemarkeerd. We hebben het pakket dus niet verstuurd. Opnieuw contact opgenomen met de winkel. Ze vragen of we het pakket niet in een winkel kunnen afgeven. Zo gezegd, zo gedaan. Met pakket naar winkel. Daar hoorden ze het donderen in Keulen en wist men niet hoe dit aan te pakken. De juffrouw in de winkel begint dan te Whatsappen met de baas hoe dit aan te pakken. Ze wil het pakket in ontvangst nemen en noteert het bestelnummer en zegt dat we binnen de week zullen terugbetaald worden. Ter plaatste terugbetalen was blijkbaar te makkelijk. We vragen een bewijs dat ze ons pakket in ontvangst heeft genomen. Daar had men ook niet aan gedacht dus werd er maar op wit papiertje een tekstje gezet dat het pakket werd afgegeven. Geen stempel, geen handtekening. Een week later geen terugbetaling ontvangen. Twee weken later idem. Contact opgenomen. Men ging het doorgeven aan de boekhouding. We gingen asap terugbetaald worden. Een week later nog steeds niets. Dit ping pong spelletje heeft een kleine twee maand geduurd totdat we op het punt stonden klacht in te dienen bij FOV Economie (en dit ook expliciet hebben gezegd in onze communicatie naar hen) en plots kregen we ons geld terugbetaald. Amateurisme ten top. Pure kafka.
Gouden tip: blijf van deze winkel zo ver mogelijk weg en bestel al zeker niets via de webshop. Je wordt aan het lijntje gehouden en de communicatie verloopt zeer moeilijk. 0/10

16. Dezember 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr