Een niet goed werkende instalatie. Kan altijd maar de problemen en aftershave sales service is heel slecht is onze ervaring. We zijn nu 7 maanden verder en weten nog niet of we in oktober weer kunne... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
3e keer motor defect in 5jr tijd van HRU ECO 200, dat moet niet kunnen. Maar de uitstekende service, melding op 15 juni en herstel op 18 juni, dat maakt heel veel goed! Prettige opvolging door Dennis... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
De Itho Daalderop boiler Close-in 10 gekocht bij Warmteservice Tiel De levering ging erg soepel en correct. Deze aangeschaft ter vervanging van meer dan 20 jaar oude Daalderop boiler. Intussen een h... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Mijn oude mechanische ventilatie box was aan vervanging toe. Bestellen ging snel pakket was snel bezorgd. Inclusief afstandsbediening. Er moesten wel nieuwe gaten geboord worden want de schroeven zate... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Itho Daalderop staat voor innovatieve producten en systemen, die een bijdrage leveren aan een comfortabel, gezond en energiezuinig binnenklimaat. Samen zorgen onze producten voor totaalsystemen die energieneutraal wonen - volgens de klimaateisen van morgen - vandaag al mogelijk maakt. We streven er naar om mensen plezieriger te laten wonen, werken en leven - met een assortiment dat bestaat uit verwarmings-, tapwater-, ventilatie- en regeltechniekoplossingen.
Admiraal de Ruyterstraat 2, Schiedam
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 58 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
De nieuwe ventilatiebox heeft een variabele snelheid afgestemd op de vochtigheidsgraad.
Het geluid valt goed mee.
We hebben deze box nu ongeveer 4 maanden in gebruik. We moeten natuurlijk afwachten hoelang hij het volhoudt.

Antwort von Itho Daalderop
Product is top. Service is gewoon in 1 woord slecht.
Vorige week is het bedieningspaneel kapot gegaan met het moederbord van mijn Amber 95. Mijn installateur is al 1,5 week bezig om reserveonderdelen te bestellen. Hij wordt van het kastje naar de muur gestuurd. Meermaals beloftes gedaan dat er onderdelen opgestuurd zouden worden. Alle beloftes zijn tot nu toe niet nagekomen
Samenvattend; ik zit al ruim 1,5 week in de kou en de service van Itho Daalderop is minstens net zo koud.

Antwort von Itho Daalderop
Goed product, stil, sterk, energiezuinig, uitstekend functionerende vochtsensor. Afstandsbediening is draadloos, simpel in gebruik en kan overal opgehangen (geplakt/geschroefd) worden.

Antwort von Itho Daalderop
Lekker snel een efficient geregeld!
Uitstekend toestel ook, eenvoudig te installeren en te bedienen.

Antwort von Itho Daalderop
Ik ben zeer tevreden over de ventilatieunit, snel geleverd, makkelijk te installeren en eenvoudig in gebruik, een aan te bevelen aankoop.

De Itho Daalderop boiler Close-in 10 gekocht bij Warmteservice Tiel
De levering ging erg soepel en correct. Deze aangeschaft ter vervanging van meer dan 20 jaar oude Daalderop boiler. Intussen een heel tevreden gebruiker.

Antwort von Itho Daalderop
Apparaat werkt prima echter de handleiding vind ik wat summier.

Antwort von Itho Daalderop
De ventilator zelf is een prima product. Het instellen van de besturing is erg lastig.

Antwort von Itho Daalderop
Oude centrale afzuiging voldeed niet meer ivm hoog energieverbruik.
Deze voldoet perfect en wij gebruiken de automatische stand.

Antwort von Itho Daalderop
Een oude ventilatiebox vervangen door Itho Daalderop. Apparaat gekozen op basis van opties zoals; Vochtsensor, CO2-sensor, afstandsbediening, energielabel en mogelijkheid om toerental in te stellen. Na het ophangen bleek het apparaat veel lawaai te maken. Dit is een onbalans in de ventilator waardoor het klinkt alsof er iets aanloopt. Vervolgens blijkt dat de sensoren alleen maar werken op stand 2. Hierdoor wordt veel warme lucht afgevoerd waardoor je moeten stoken voor de ventilatie. Contact opgenomen met de leverancier en deze bevestigde mijn bevindingen. Gelukkig kon het apparaat kosteloos retour. Ik heb nu gekozen voor een ander merk.
Snelle levering van het product. Tot op heden geen gebreken geconstateerd. Het apparaat functioneert goed

Antwort von Itho Daalderop
Kan er niet blij van worden, dit is onze 3e plintboiler in 9 jaar tijd.
Deze geeft de 1e liter loeiheet water, daarna lauw, daar kan ik geen afwas van doen of emmer sop van vullen. Daarom kook ik water en doe dit erbij, jammer. Voor ons 3e keer geen scheepsrecht.

Antwort von Itho Daalderop
Via een installateur een pijpdakventilatie laten installeren van itho.
Na ongeveer 8 maanden werkte deze niet goed meer. Gaf storingen aan. De plaatser van het product heeft contact opgenomen met itho (meerdere keren) Het duurde 6 weken voordat er een antwoord kwam. Ze hebben toen een nieuw element aangebracht. Daarna deed deze het weer voor 2 maanden. Toen weer dezelfde storingen. Installateur weer contact opgenomen en wederom duurde het 6 weken voordat er iemand reageert. Toen een kabel vervangen. Heeft toen slechts 1 dag zonder storing gewerkt. Dus heeft de installateur nogmaals contact opgenomen met itho. Ze hebben aangegeven dat ze direct contact met me zouden opnemen om het probleem te verhelpen. We zijn inmiddels ruim 8 weken verder en nog geen telefoon of mail van hun gehad gehad.
Nog nooit heb ik zo'n erbarmelijke service meegemaakt. Itho is waardeloos als je een probleem krijgt met een product door hun geleverd. Niet doen dus!!!

Antwort von Itho Daalderop
after receiving a new version of the vincent heatpump it was unable to cope with a period of 5 days of cold below zero, the installer forgot to tune the heatpump correctly and therefore the central heating did not assist the heatpump correctly, so my christmass turned out to be a cold one, then 5 days after christmas a service guy finally showed up to fix the problem. during the three weeks after his visit all seemed to be ok untill the next colder period started. now the heatpump stopped working at all. [feb 2026] the heatpump has been fixed again and everything seems to work ok now.

Antwort von Itho Daalderop
Het was relatief eenvoudig de apparaten tecregistreren

Antwort von Itho Daalderop
Een nieuwe elektrische boiler gekocht.
Was goed verpakt en alles zat erbij om het op te hangen.
Volledige kopere ketel. Dus geen anode nodig.

Antwort von Itho Daalderop
We zijn héél tevreden. Werkt uitstekend !!!

Antwort von Itho Daalderop
Itho pijp dak ventilator doet NIETS al 2 keer monteur van Itho bij geweest was een algemene klacht gaf aan is een productfout. is nu weer kapot.
Itho gooit alles op de lange baan is nog geen oplossing voor.

Antwort von Itho Daalderop
Kan iemand bij Klimaatgarant uiteleggen wat monitoring voor Klimaatgarant betekent? In mijn beleving betekent het : In de gaten houden!! Is toch een geruststellende gedachte dat zij je apparratuur in de gaten houden. HELAAS een WEEK lang al een storing in het verwarmingsysteem. NUL KOMMA NUL REACTIE. Een antwoord: We kunnen niet alles in de gaten houden!!!!!! Ik betaal voor monitoring etc € 34,75 per maand: Vraagje: Is dit oplichting??? Moet ik aangifte doen??? Gaarne uitleg!

Antwort von Itho Daalderop
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.